Alle innlegg Sukkerforum

Vellykket første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Raven on. 9 des. 2015 20:21

Var på en vellykket første date, fikk en klem, når vi gjekk ifra hverandre. Fekk telefon nummert hennes på messenger seinere den kvelden. Ho fortalte at ho hadde hatt det kjempe koselig, og så fram til neste møte. Men dei neste dagene har det vært rolig, og eg er den som må ta kontakt :/ Ho ser fortsatt fram til neste date seier ho, men vi snakker ikkje så mye lenger. Eg skjønner ikkje heilt hva som skjer, samtidig som ho gir inntrykk at ho gleder seg til å treffe meg igjen, så snakker vi ikkje så mye sammen lenger :/ Syns det er feil at eg viser interesse men føler den ikkje blir gjengjeldt :/ Har dere noen tips ? :(

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 9 des. 2015 20:27

Kan virke som om hun venter på at du skal be henne ut på en ny date... Vi damer ønsker noen ganger at mannen skal ta føringen. Hun har jo gitt uttrykk for at hun gleder seg til neste gang. Be henne ut og se hva som skjer :)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline on. 9 des. 2015 21:02

Jeg støtter Piapias forslag, ta et tydelig initiativ! Det verste som kan skje er er vel et avslag og null date, og det samme resultatet får du sannsynligvis om du ikke tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 des. 2015 21:11

Kjør på som de andre her også sier! Kanskje ho har dysleksi og vegrer seg for å skrive....jfr annen tråd ;D eller bare er sjenert, eller travel...eller.... whatever.. du får kun vite om du kjører på ;D

(mann 38 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 21:30 Privat melding

Tafatte, likegyldige og untresserte damer som ikke tar kontakt er greit turnoff. Lykke til med den/de andre du holder på med da tenker jeg.

Ellers kan det være at hun har gjort seg noen erfaringer og meninger med møte deres og ønsker å ta det videre face to face neste gang istedenfor å skrive det ihjel. Ang skriving er vi alle forskjellige.

Her er det enten å ta initiativ til ny date, ligge lavt og avvente situasjonen for så å gi beng eller gå rett på sak å spørre hvor hun står.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 des. 2015 21:35 Privat melding

Kaster meg inn på den. Det er maks turnoff om en dame ikke evner å ta initiativ heller. Det bør være en balanse der. Er man den eneste som hele tar initiativ, så blir det (for meg hvertfall) jævlig kjedelig og jeg blir uengasjert selv. Logikken er som følger: dersom du gir uttrykk for at du har hatt det fint, og du tilsynelatende liker personen og vil treffe h*n igjen, hva i all verden er det som stopper deg i å kommunisere fram dine behov og invitere vedkommende på noe sosialt?

Kan ikke vi bare slutte å spille spill og følge regler, og bare følge hjertet heller? :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 21:42 Privat melding

Se på handling framfor ord. Her er det mismatch. Munnen sier en ting, handlingene noe ganske annet. Er det gjensidig interesse er man PÅ. Man setter en ny dato og et klokkeslett, og i mellomtiden holder man kontakten varm via telefon og tekst. Flyten er naturlig og balansert. At daten ble avsluttet med en klem gir meg friendzone-vibber. Men det er mine tanker , absolutt intet fasitsvar. På meg selv kan jeg av og til kjenne andre. Av og til :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 des. 2015 21:44 Privat melding

Li42: klemmen trenger ikke å bety så mye :) Jeg er en notorisk klemmer på første date, rett og slett fordi jeg er forsiktig. Jeg trenger tid.

Skjult ID med pseudonym Raven on. 9 des. 2015 21:48

Takk for tilbakemeldingene, er ikkje lett dette alltid :)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline on. 9 des. 2015 21:48

Enig i at initiativ og tilbakemelding også burde komme fra kvinnene. For trådstarter sin del virker det ikke helt sannsynlig at han kommer til å få det dalende i fanget. Så da må han gripe muligheten selv, tenker jeg, om det skal bli noe mer.

Er ikke sikker på om det alltid dreier seg om spill, @romanT. Noen er sjenerte eller usikre, også.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 des. 2015 21:55

.....er det rart det blir få 2. dater her i verden..... ikke hør på defensive guttaboys her.. når ei dame sier kjempekoselig og ikke koselig...er det oftest med vilje...når ho skriver at ho ser frem til neste date....bør du tro på henne, med mindre du måtte "dra" disse ordene ut av henne...hvis ho ikke ser frem til neste date, ville ho funnet noe annet å si....eller unngått tematikken...men dette må tolkes i kontekst seff..

Ikke tenkt det verste iallefall. Akkurat det du beskriver er jo slik som kvinner har blitt usikre av i lange tider..."vi" overanalyserer hva alt betyr...om mannen skriver kort, sjelden, ordvalg, hvor fort han svarer osv...og så er det negativt og lite sexy å bli usikker når mannen jo har sagt han gleder seg (eksempelvis)...men hans væremåte tilsier noe annet for kvinnen...der er du nå...der som kvinner i hopetall har vært før deg. Og beste rådet er vær deg selv, skriv når du vil og hva du vil til henne... og ikke overanalyser. Lurer du på noe, så spør. Ferdig med saken.
Hvis alle damer hadde backet unna i den situasjonen der hadde det blitt skralt... liker du dama, må du være beredt å stå på litt...kan jo hende det er flere hun chatter med/treffer for en kaffekopp og du trenger å skille deg ut, eller ha litt stamina.. ;D
lykke til uansett og husk å være litt modig da...;)

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 9 des. 2015 22:03

Det Mjau sa.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:04 Privat melding

Jeg tror mange av oss menn gir litt fort opp, men med god vilje faktisk.

Pene damer har som kjent mange beilere og mye tilbud.

Hvor mange av oss menn har vel ikke vært på dealer'n med ei dame, åsså er hu litt lunken. Litt sånn "njaaa, vet ikke helt om jeg orker rushe inn i noe nytt akuratt nå" - 2 uker etterpå ser du henne på det lokale kjøpesenteret hånd i hånd med den nye typen sin.

Vi menn som har vært der og har litt baller gidder ikke det der lenger. Rent spill og åpenhet hvis ikke lykke til med den andre du velger.

Skal absolutt ikke ta alle under en kam her da, slapp av ! Men mine egne erfaringer og mange kameraters erfaringer er desverre i denne banen som jeg beskriver over her. Men sånn er det desverre, bare å trekke ny kølapp :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:08 Privat melding

RomanT: Gir jeg noen automatisk kinnet og håndtrykket etter en date så er det en indikator for min egen del. Det forteller meg noe om mine egne første følelser for vedkommende. "Friendzone" vil være det jeg tygger på i etterkant... Er kjemien og tiltrekningen gjensidig , sterk og åpenbar så finner kysset veien helt av seg selv, uten at det er gjennomtenkt, bestemt på forhånd eller styrt av vilje. Skjer dét så forteller det også sitt i etterkant. Jeg hadde vært mer "på" etter sistnevnte enn etter førstnevnte. Jeg er også forsiktig og tilbakeholden av meg, og har for det meste havnet på klemmen. De ytterst få gangene kysset oppstår naturlig og helt av seg selv har gitt etterspill...

(mann 38 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:15 Privat melding

Erru beskjeden @Hovmester ?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 des. 2015 22:20

@deshi....det du beskriver der...tror du glatt kan bytte om ordene "menn" og "damer" i innlegget ditt og gyldigheten blir den samme...

menn er jo slettes ikke kjent for å være mer hissig på forholdsgrøten enn damer....eller? men fuckfriendgrøten derimot...da snakker vi...få menn som kan styre seg for den retten ...eller? hehehe... ;D det er nemlig eg og mine venninner og til og med et par-tre mannlige kompiser enig om..haha!

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 des. 2015 22:21 Privat melding

Jeg har aldri kysset på første date, men har likevel et par mangeårige forhold bak meg. Som sagt: det finnes ingen regler for sånt. Det er ingen fasit i dating. Hør på magefølelsen, gjør det du føler er riktig, og si det du føler er riktig. Slutt å tenke. En person som ikke klarer å akseptere deg som du er, er en feil person (som passer garantert noen andre enn deg).

Signerer det Mjau sa forresten. Spot on. Jeg føler at det nærmest avslutta tråden, fordi mer trenger man ikke :D

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:29 Privat melding

RomanT: Enig i det - det finnes ingen regler for sånt. Så nei, Hovmester - man SKAL ikke kysse på første date, du kan puste lettet ut;) Jeg refererer til de ytterst sjeldne gangene man følger magefølelsen , og klemmen istedet ender i et kyss. På en ærlig impuls. Da har man nettopp sluttet å tenke og latt kroppen styre. Det er noe ærlig over nettopp det, synes jeg.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 des. 2015 22:29 Privat melding

God kveld :) - er det her dere ikke gjemmer dere..

Dette har vi holdt flere nylig kurs og forelesninger om før: Li42 har gitt svaret på det trådstarter spør om. Kysset som kommer fra begge umiddelbart etter det gjensidige blikket (kan ikke lære bort alt;) som gir tillatelse. Det kysset - og gjerne etpar til som mangler... Been there - done both!

Det er ikke møter i serie som skal til. Baseball: flest mulig bases på kortest til/ færrest innledende treff...

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 9 des. 2015 22:32

Men, hva om hun bare er litt redd og usikker? Hun har jo fortalt han at hun gleder seg til neste gang( et stort hint i mine øyne) Hun håper kanskje at han skal be henne ut? Ts@: du må spørre. Du vet ikke før du har prøvd i allefall:)

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 des. 2015 22:35 Privat melding

Altså, jeg har hatt angst de første 2-3 datesa sist, så for all del. Man kan like personen så mye man bare gidder, men alle har vel en eller annen form for intern kamp gående som ingen kjenner til.

Derfor tenker jeg, kjør på. Finn ut hvor den veien går :) Vi vet ingenting. Alt annet enn fakta blir antagelser, og det er ikke godt nok. Be henne ut på en ny date og se hva som skjer :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:41 Privat melding

XDrive: "er det her dere ikke gjemmer dere...." Kveldens oh store kongekommentar 😂 Signerer utsagnet ditt "Det er ikke møter i serie som skal til". Har man på forhånd bestemt seg for at kysset ikke får finne sted før 3. daten så har man just satt regler for dating, muligens hemmende sådan. Hvis denne "magien" en sjelden gang oppstår? Go with the flow og grip øyeblikket. Og som du nå så fint har lært bort, xDrive : det avsløres først i blikket ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 des. 2015 22:41

Ja. Ikke spesielt aktuelt med et kyss etter første date, samme hvor bra den måtte ha vært.

Noen vil nok si jeg gir opp fort, men hva er vitsen med å pushe og pushe på ei dame som i utgangspunktet ikke er så interessert?
Hun kommer jo ikke akkurat å skifte mening samme hvor mye en skulle ønske det.
Da er det like greit å bare droppe hele dama.

Hjelper ikke hvor mye hun måtte si at hun ser frem til å møtes igjen.
Når hun ikke lar seg høre fra eller hinter frempå når det kan passe, nei da tror jeg ikke hun er mye interessert gitt.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 des. 2015 22:45 Privat melding

@Li42: Du skrev et tillegg samtidig med mitt innspill. Der trekker du deg litt. Da er vi ikke enig. Det du foredrog tidl. i tråden er det som gir tidlig hormonell bonding og er greit å ha både foran og bak all den "kanskje, kanskje"-spekuleringen som ellers får dominere hodene i relasjonen (og i tråden).

@RomanT: Ikke angst - "stinke" kontrollert selvfølelse, men ikke bli høy på seg selv.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 des. 2015 22:47 Privat melding

@Hovmester: jeg vet hva du snakker om..

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 9 des. 2015 22:52 Privat melding

Hovmester : Å dra inn sengehalmen her blir for drøyt, det er ikke i nærheten av hva det er snakk om her. Det er snakk om sjelden og umiddelbar kjemi som fører til naturlige kyss , og som gir gnist til å treff nr 2 og 3 etc. 99% ender med klem. 1% med et ektefølt kyss. Så ikke prøv å dra linken mellom dét og et ligg på første, andre , ikke engang 3. eller 4.daten.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 des. 2015 23:04 Privat melding

1%.... kontra 99, ..,,, --- Seriøst.?

Jeg er her pga. den ~}%$<#.. avstandsutf. Men det går vel kanskje plutselig over.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 des. 2015 23:48 Privat melding

@Hovmester: Deler vurderingen i 4 første setn. Nr 5 er jeg uenig i. Jeg er klar over at "noen" ikke er mer nøyaktig enn "mange" men mener det sannsynlig er mer dekkende. Jeg har verken kjent eller lest om disse mange. Og vi var faktisk mange i flokk den gangen vi var unge og lovende og delte info om tilbake på 1900-tallet.

Sistesetningen din er nær innertier faresignal.

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 10 des. 2015 00:19 Privat melding

Menn er fra Mars kvinner fra Venus , forstår jeg når jeg leser denne tråden :-))

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 10 des. 2015 00:27 Privat melding

Jeg melder meg herved ut av diskusjonen. Før jeg gjør det så skal jeg rydde opp i én ting: Mitt eget utsagn om at et kyss på første daten kan føre til etterspill. Med "etterspill " så mente jeg som i form av flere dater. Ikke sex. Jeg tenker ikke i de baner som du gjør her, Hovmester. Jeg var slurvete i formuleringen der og mistenker at det er årsaken til at du dro diskusjonen over i den retningen du gjorde . Mitt syn? Kjemi =engasjert og gjensidig oppfølging=flere dater. Null kjemi for en eller begge parter= laber / enveiskjørt oppfølging = utfasing. Natta og lykke til TS. Håper det ordner seg.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 10 des. 2015 00:45

Har du prøvd å lufte hele denne bekymringen til henne; at du føler du mottar to sett med signaler?

Det er nok litt vel kleint å snakke om etter étt stevnemøte, jeg innser dét, men om dere er på noenlunde samme kommunikasjonsfrekvens, har noenlunde de samme intensjoner og så videre.
Det verste som kan skje er jo bare at hun blir spontant rabiat og at hun har pakket med seg et våpen til andretreffet - bare i tilfelle.

(kvinne 54 år fra Akershus) to. 10 des. 2015 04:22 Privat melding

Blir usikker på sånt jeg og. ..viktig for meg at det går begge veier. Og det er vanskelig i starten å påpeke når en ikke helt vet hvor interessert.

(kvinne 54 år fra Akershus) to. 10 des. 2015 04:23 Privat melding

Enig med Mjau :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) to. 10 des. 2015 04:30 Privat melding

Hun er ikke interesert

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 10 des. 2015 08:23 Privat melding

Hei!
Hun ga deg nummeret sitt i meldingen og skrev at hun ser frem til neste møte, et klart hint til deg om å invitere til date! Senere så ga hun deg enda et hint om at hun fortsatt ser fram til neste gang. Du skriver at det er du som har tatt kontakt, men har du invitert henne på ny date da? Hvis ikke så gir du inntrykk av at du ikke strekker deg lenger enn til å skrive/prate, og ja da dabber det av..
Slutt å gruble og ty til handling:) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Svirre to. 10 des. 2015 08:32

Har'u ikke kllina?! Gå videre !

(mann 38 år fra Rogaland) to. 10 des. 2015 10:07 Privat melding

Noen som har en brukermanual ?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 des. 2015 10:09 Privat melding

Hei Raven. :-)
Dette er nok et velkjent dilemma. Det blir nesten alltid usikkerhet helt i begynnelsen av et forhold, eller starten i datingen om du vil kalle det det. Man vet ikke helt hva den andre tenker og mener om deg og relasjonen dere imellom. Det er helt naturlig .

Det er interessant å lese denne tråden og se hvordan andre ser på dette. Det er utrolig mange forskjellige meninger og også forskjell på hva menn og kvinner tenker. Det som er felles for alle her er at det synses mye, og vi synser utifra det lille av informasjon vi får fra deg. Problemet er at ingen av oss var der, det var det bare du og hun som var. Så all denne synsingen hjelper deg lite.

Så hvis jeg skal gi deg råd så vil jeg si; tenk igjennom daten din utifra fakta du har. Prøv å legge fra deg all usikkerheten din og se på hva som faktisk ble sagt og gjort, og kjenn på magefølelsen din. Men en enkel løsning er jo å be henne ut på ny date med spesifikk tid og sted. Det vil du få svar på uansett om det er positivt eller negativt. Da får du gått videre, med eller uten henne, istedenfor å sitte og være usikker som nå.

Just for the record, jeg tror hun er interessert. Jeg tror hun hadde gitt deg unnvikende svar hvis hun ikke var det. Hun sier tross alt at hun ser frem til neste møte. Men hør på deg selv og lytt til magefølelsen din.

Lykke til. :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 10 des. 2015 10:10 Privat melding

Ja det hadde vært kjekt å ha Deshi. :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra to. 10 des. 2015 14:41

gravlax; vil ha meg frabedt å kommer under den kategorien altså, jeg skal aldri føle meg svak i et forhold, her skal det være likestilt altså he he jeg vil også være den sterke kvinnen som står bak min mann å støtte han :P ingen mann skal ta føringen over noe som helst her i gården ;P just a word for that ; TEAMWORK ;P

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 des. 2015 17:11 Privat melding

Hva i huleste er "initiativ", Gravlax? Jeg trodde man automatisk ble kjærester hvis man hadde match over 90 her inne.

Skjult ID med pseudonym cleopatra to. 10 des. 2015 17:58

Er jegerinne jeg da :gravlax 😂

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 10 des. 2015 18:50

Men hva med de som ligger og vaker rett under 90 Gravlax? Må det søkes spesiell fellingstillatelse på dem?

Skjult ID med pseudonym PippiLille to. 10 des. 2015 19:08

Fellingstillatelser? Kjære vene, jeg har glemt å søke! Må vel kanskje justere siktet litt i samme slengen, ser ut som jeg roter litt med skivebom innimellom.

Men for å svare trådstarter - hun vil at du skal ta initiativ, inviter henne ut på date. Det verste som kan skje er at hun svarer nei. Har hun gitt deg telefonnummeret sitt så er det jo en grunn til det? Litt sånn "don't use it if you don't mean it".

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 des. 2015 19:10 Privat melding

Drit i fellingstillatelsen. Trikset er å ha sluk med mothaker når man fisker, DA klarer man å holde på dem enten de vil eller ei.

Skjult ID med pseudonym Sunshine to. 10 des. 2015 19:16

Tror kanskje du får mer ut av å snakke med kvinnen du vært på date med enn å spørre alle her da vi beter oss ulike. ;-) Hun kanskje ikke syns hun virker uinteressert da hun tydelig sier at hun vil treffes på nytt og ser frem imot det. Ikke alltid det står noe mellom radene. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 des. 2015 02:31

Enkelt:-)
Ta initiativ, len deg frempå, ring henne, si at du har lyst til å møte henne igen, si at du har tenkt på henne, foreslå date, tid og sted. Trekk pusten, hent frem selvtilliten, vær bold.

Er svaret ja? Bingo, tolk det som interesse, helt klart.
Er svaret nei eller njei? Avslutt, rykk tilbake til start, finn en ny

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 des. 2015 05:30

White line
Oj, tusen takk for fantastisk fiint kompliment. Dét må jeg si (*rødmer). Og jeg gjør meg herved litt til for deg, he he…

Å knytte sin selvfølelse og identitet til indre, personlige kvaliteter betyr mye, i min verden. Smilet er en naturlig del av dette. Jeg elsker smil og smiling, og sender gjerne ditt og mitt smil videre i verden:-)

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 14:18 Privat melding

Hvis du ikke allerede har tatt kontakt så fort deg å gjør det! Mange av oss jentene er redde for å virke pushy, siden gutta gjerne vil være jegere, så vi venter på at initiativet skal komme fra dem. Jeg kan ikke tenke meg hva mer jeg kunne gjøre på slutten av en vellykket date enn det hun allerede har gjort hvis jeg ønsket å vise interesse. Jeg ville i hvert fall ikke sendt telefonnummeret mitt til en jeg var uinteressert i.

Du har lite å tape.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) fr. 11 des. 2015 17:38 Privat melding

Tar opp igjen denne tråden etter å ha tenkt på følgende. Alle har vi ytringsfrihet, men den må brukes med forstand. Reagerer på at håndtering i tråden av type moralismepregede tilbakemeldinger fikk en velmenende aktør til å trekke seg fra den.

Aner at dette kan bidra til å skape den for stille førjulsstemningen på forumet.

Jeg skal selvsagt også tåle tilbakemeldinger, type minus på mine vendinger og ev. feilskjær.

@Hovmester: Vennligst kom på banen og rydd etter deg!

(kvinne 52 år fra Oslo) fr. 11 des. 2015 17:56 Privat melding

Ser at at tråden hopper fra usikkerhet til kyssing på første date, men har bare lyst å skyte inn et par kommentarer til TS:
Positivt: At hun gir det mobilnr via messenger etter date, er kun positivt. Her hadde hun hatt all mulighet til å trekke seg ;)
Positivt: Hun fortsetter å oppmuntre deg, men det er en travel tid i desember. Kanskje høre med henne om timingen er litt dårlig og om dere skal holde kontakten inntil videre.
Negativt: Det kan hende hun ikke klarer å avvise deg, men det håper jeg ikke, for det er ikke greit.
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 12 des. 2015 04:40

Gravlax
Mottatt. Bra at der jeg finner interesse så er det over 90 med god margin.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 10:18 Privat melding

Synes man generelt skal være varsom med å dømme andre mennesker, det gjelder også hva man gjør og ikke gjør på date. Personlig sier jeg ofte fra på forhånd at på en første date holder jeg ikke engang noen i hånden. En første date tenker jeg på som en 'nei eller kanskje'. Noen ganger har jeg visst etter 90 sekunder at dette ikke var noe for meg, andre ganger har jeg tenkt at han kunne jeg tenke meg å bli litt bedre kjent med. Så vil en andre date kunne si om det er grunnlag for å utdype bekjentskapet og hvis man fortsetter med å date så er det jo naturlig å gå videre. Men det er meg. Andre må gjøre det som føles riktig for dem, og det kan dessuten skje uventede ting. Jeg har en venninne som egentlig ikke ville melde seg på her, hun hadde vært enke i flere år, og sa at hun kun ville ha en mann hun kunne gå ut og ta en kopp kaffe med. Det var utenkelig for henne å i det hele tatt kysse en ny mann. Jeg sa til henne at for det første er det ikke så mange menn som er her for å finne noen å drikke kaffe med, og for det andre så ville hun få lyst når hun traff den rette. På andre date var det full klaff, de kysset på første date, snakket om å gifte seg innen uken var omme og hun ble brått klar for alt det et normalt forhold innebærer. Man skal aldri si aldri. :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra lø. 12 des. 2015 10:40

kjære vene...._Alle sammen_

hva med å bare møte opp på en date uten å ha så mange _maler_ man skal gå etter ??

hva med å bare møte opp å la det gå som det går ? ;P

vi er da tross alt voksne mennesker, å fleste er jo oppegående og reflekterte mennesker .. hva med å bare møte opp,bli kjent å finne ut av ting,uten at man skal ha FØR daten satt mange krav ;P som f.eks du **ola nordmann** jeg kliner ikke på første daten altså he he

for det første så kan du ikke vite 110 prosent at det ikke vil skje selv om du har bestemt deg for det ;P
for det andre skjer det så skjer det ,so what? man er vel ikke akkurat en forbryter av den grunn he he ;P

snakker ikke om å sexe på første daten,men hvis man ender med å KLINE , ja så gjør man det,uten at det skal være fy ;P

hvorfor gjøre alt så vanskelig :P

uansett jeg møter opp for å bli kjent med vedkommende ,legger aldri lista høyt pga fallhøyden kan bli stor,men jeg møter vedkommende med et åpent sinn ;)

vi er voksne mennesker ,vi tar våre egne valg ;P

(mann 55 år fra Oppland) lø. 12 des. 2015 10:44 Privat melding

@solkristin - re. første setn.; comes without saying ????
Forøvrig go with the flow - if it's meant to be....
Eller om dere vil følge Jan Erik Vold's "snart er 1001 inne, snart er 1001 ute, take it easy menneske, but take it",
- og omskrevet til god norsk "carpe diem". ????

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 12 des. 2015 11:07 Privat melding

SolCristin: Takk for historien om venninnen din. Proves my point. Føles det rett for begge så kommer kysset av seg selv. Da har mest sannsynligvis kroppen og hjertet valgt, ikke hodet. I mitt hode er dette daten å følge opp med flere treff, ikke dem som ender med klem og formelle håndtrykk. Hvorfor prøve å vri en tørr klut...

Skjult ID med pseudonym James lø. 12 des. 2015 11:33

@myli - er kluten tørr er det bare dynke til det renner i strie strømmer , hehe:))

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 12 des. 2015 11:51 Privat melding

"Hvorfor prøve å vri vann utav en tørr klut" skulle det stå. James: Løsningsorientert type du:)

Skjult ID med pseudonym James lø. 12 des. 2015 11:56

@myli - leeeeer - alltid:))

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 12 des. 2015 19:02

Ts@: Du har kanskje ikke blitt klokere av alle forskjellige synspunktene i denne tråden, men jeg er litt nysgjerrig på hvordan det går med deg:) Blir det noen flere dates? Spurte du henne? Spurte hun deg? Rant alt ut i sanden?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 12 des. 2015 20:02

@cleopatra

Er ikke sikkert du kan det, men jeg kan med 110% sikkerhet si at det ikke kommer til å skje noe jeg har bestemt meg for ikke skal skje.

Jeg hverken kliner eller har sex på først, andre eller tredje date.
Er rett og slett ikke naturlig for meg.

Skjult ID med pseudonym - lø. 12 des. 2015 20:19

Hm! Var sikker på at jeg hadde vært innom denne tråden med en kommentar...vel, fylla har skylda tenker jeg...nå må jeg drite!

Skjult ID med pseudonym - lø. 12 des. 2015 20:31

I og med at jeg har eneansvar for mindreåriges oppdragelse sørger jeg alltid for å gjøre det...selv...Det er verre med alle disse småtissene (ja, du leste riktig) som springer rundt her...