Alle innlegg Sukkerforum

profiler uten bilde..

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 9 nov. 2008 21:21

Bladde igjennom nye profiler (menn) her inne nå nettopp. Av de 50 siste profilene var 36 profiler uten bilde og kun 14 med bilde. Hvorfor er menn så feige at de ikke tør legge ut bilde?? Tør dere ikke stå for at dere har en profil her inne? Hva er det som er så skummelt med det???

Skjult ID med pseudonym Bibbi sø. 9 nov. 2008 22:43

Noen kan jo ha en god grunn... jeg kjenner en som har et veldig vanskelig forhold til ekskona, for eksempel. Da han la ut profil med bilde, brukte hun det mot ham i kamp om barna ... Men det lyder vel litt usannsynlig at 36 av 50 skal ha en så god grunn....

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 9 nov. 2008 22:46

Nye profiler? .. kanskje det kommer bilde da?.. kanskje de rett og slett ikke har rukket å ta et bilde?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 9 nov. 2008 22:48

Da kan de vel si noe om grunnen i profilen....? Når det IKKE står noe om det, tenker jeg gift/samboer. Og jeg har ofte hatt rett i det når jeg har spurt. Når det f.eks står at han er sjef i stort firma, kan derfor ikke ha bilde, synes jeg det er helt greit. Da slipper jeg å lure på hvorfor.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 9 nov. 2008 22:50

kvinne og alle andre som ergrer seg over slike ting;

Det er fritt valg å ha bilde eller ikke. Det er også fritt valg om man velger å snakke med bildeløse eller ikke. Sånn er det bare.....

Skjult ID med pseudonym keysersoze sø. 9 nov. 2008 22:54

Syntes der er mange kvinner uten bilde og!!!

Grunnen til menn eller kvinner ikke legger ut bilde, er vell de ikke ønsker at bli kjent igjen uten for sukker. Har snakket med flere kvinner som ikke ønsker profilbilde, det får du hvis du spør om det i stedet for.

Skjult ID med pseudonym .Hingsten sø. 9 nov. 2008 22:54

Er det blitt straffbart å lete etter en kjære på nettsteden for "anerkjente profiler".. svada..
Forskning tilsier oppmot 50% i eller på veg ut av slitne forhold på sider som dette..
så får oppegående tålke tallene dit de vil.
opp mot 30% av kvinneprofilene lider under samme "viktige grunner" forresten, uten profilbilde
merkelige greier. gitt.. 30% "direktør-fruer" kanskje..

Skjult ID med pseudonym anonym sø. 9 nov. 2008 22:58

Dette gjelder vel begge parter, ikke vær så ubalansert. Eller har du innsyn i statistikk på sukker så du vet mer enn oss andre kanskje. Hvis man i noen hektiske uker roter seg borti ei kaninkoker-dame, ender man gjerne opp med både hemmelig telefonnummer, restriktiv bildebruk og litt periodisk og konstant rykking i paranoia-nerven.

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 9 nov. 2008 23:02

Psst.. i en profil kan du skrive hva som helst.. tenkt over det? Trenger nødvendigvis ikke være en med toppjobb, høy samfunnsposisjon eller grusomme ekser, svigermødre eller en omgangskrets vedkommende ønsker å unngå. Og jo da, det vil slå tilbake, men når..? ;-)

Og som "jepp" er inne på, kan alltids tenkes at bilde kommer..?

@alle:
Hvorfor skal man, som mann på nettsteder, måtte legitimere sine valg man gjør? Det er da virkelig den enkelte sitt valg.. Utseende har en betydning, det er virkelig helt i orden. Men.. er man så enkle at man faktisk ikke lar dette være noe som kan komme når kontakt er oppnådd?
Og til jentene; hvor synlige må man være for at dere gidder? Jeg har ikke profilbilde her inne, men jeg har et album. Flere ganger har jeg fått til beskjed at kontakt ikke ønskes med "anonyme".. og for å toppe det, så er det en beskjed som uforbeholdent serveres UTEN at profilen min har vært besøkt før jeg fikk svar.

Skal vi fortsette å diskutere hvem som er verst på hva, eller skal vi la hverandre gjøre sine egne valg og forsøke å opprettholde en viss trivsel på forumet så vel som Sukker generelt? Drittlei alle mishagsytringer, kritikker og negative tråder.. fra alle sider, kanter og vinkler.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 9 nov. 2008 23:05

@ Zitelle
Jeg ergrer meg ikke over de bildeløse profilene eller noe annet. Jeg tenker bare at de som har rent mel i posen godt kan si noe om hvorfor de ikke har bilde. Ment som et godt råd og ikke syting!

Skjult ID med pseudonym .Hingsten sø. 9 nov. 2008 23:06

om en godkjenner bibliotek også de med fjelltopper og ikke personbilde..20 av 51 har ikke bilde overhode hos meg.
og hingsty har ikke tenkt å tre en sekk over hode når han leter akkurat, og har ei heller sans for "ulykkelige hopper på jakt etter sidesprang" og ikke langvarig avslappet velvære..vrrinsk..

(mann 62 år fra Akershus) sø. 9 nov. 2008 23:08 Privat melding

Unnskyld meg, men måtte flire når trådstarter snakker om 'feig' samtidig som vedkommende ikke tør å poste her på forumet under nick'et sitt....
Eller så er sikkert temaet likt fordelt. Profil uten bilde er som annonser uten pris, kaster bort 'kundenes' tid.... Ok, finnes sikkert noen som overhodet ikke er opptatt av utseende..

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 9 nov. 2008 23:09

Jeg vet jeg har rent mel i posen.
Jeg er litt lei av at folk tror jeg er verdens pingle fordi jeg ikke har bilde på en nettside - som om det har med mot å gjøre.

Og for å svare deg, Kompisen:
Mange av mine bekjentskaper her inne har ikke engang hatt bilde i profilen. Om jeg mener at utseende er viktig? Javisst! :-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 9 nov. 2008 23:17

@kvinne 23:05: Og hvorfor er det sånn at man skal måtte si noe om hvorfor man ikke har bilde om man har rent mel i posen? I minst halvparten av tilfellene vil jeg tro at forklaringene mangler rot i virkeligheten. Uten at jeg skal være bastant på det og dømme uten tiltale. Men jeg håper du ser poenget..

@Zitelle: Myntet ikke mitt innlegg noe i nærheten av retning deg i det hele tatt :-) Jeg har vært på forumet lenge og ofte nok til å tro bedre om deg enn de jeg retter et lite spark mot :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 9 nov. 2008 23:21

Jeg ser også at det ser ut som om hele mitt forrige innlegg var myntet på deg, Kompisen. Det var det altså ikke :-)

Skjult ID med pseudonym Kompisen sø. 9 nov. 2008 23:33

Og heller ikke tatt sånn, Zitelle.. no worries ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 nov. 2008 19:36

Relativt fersk i gamet å må innrømme at jeg trengte litt tid på å bli varm nok i trøya til at jeg turte å legge ut bilder. Ingen baktanker eller skulte agendaer, men trengte litt tid før jeg utleverte meg fullstendig. Er vel ikke alene om det tipper jeg ? Nå kan jeg til å med innrømme ovenfor andre IRL at jeg faktisk ligger på nett og er ikke flau for det ;-)

(mann 41 år fra Rogaland) ti. 11 nov. 2008 06:46 Privat melding

Hvis du tror det er bare menn tar du feil.20% av di jente som er innom min profil er uten bildet og nesten uten tekst.Du er like feig du som ikke tør å legge deg ut her med id.