Alle innlegg Sukkerforum

Hei alle sammen!

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 14:05 Privat melding

Etter å ha lurket her i flere uker, fant jeg ut at jeg skulle lyde kalleropet om friskt blod, og bidrar hermed med mitt. :-) Dette forumet har blitt en så viktig del av min daglige internettsurfing, at nå gikk jeg til det skritt å bli medlem bare for å få lov til å snakke med dere :-) Dere er en festelig gjeng!

Og for å ta en rask sveip innom enkelte av temaene som har vært tatt opp de siste ukene:
- Jeg er av typen som foretrekker høye mørke menn, men den eneste som så langt har gitt meg sommerfugler i magen var ikke så fryktelig mye høyere enn meg og lyshåret/gråhåret. Nærværende (geografisk), oppegående og snill er vel ellers de eneste absolutt krav.
- Jeg har vært griseheldig og har bare hatt koselige dater så langt, men kjemien har bare stemt med en for meg, og da stemte uheldigvis ikke kjemien for ham.
- Jeg har i forbindelse med dating her fått mitt første rynkekompliment, fått invitasjon til Brasil, og er generelt imponert over kvaliteten på norske menn som søker ny venninne, og kunne tenke meg å beholde et par av dem som venner.
- Og jeg husker ikke hvem det var som syntes at daten hans var litt nølende med å svare - jeg skal finne den igjen og svare ordentlig der - men synes han skal stå på. Worst case blir det et nei, best case er hun bare litt forsiktig for ikke å virke pushy.
- Og jeg er superpetimeter med norsk språk og dyslektiker, så her kan det bli mange interessante møter med meg selv i døren :-)

Gleder meg til å være her! Og småprat og korte svar er helt greit.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 14:13 Privat melding

Takk Villrosa (jeg holder forresten foredrag om blant annet villroser :-) . Jeg ser stadig at folk klager på at det bare er de faste som skriver her, og da er jo ikke løsningen at de faste skriver mindre, men at alle vi andre skriver mere :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 14:31 Privat melding

Enkel logikk :-) Hvordan får man forresten opp navn og alder ved siden av nic'et?

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 11 des. 2015 14:50 Privat melding

Heisann, SolCristin:)

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 11 des. 2015 15:30 Privat melding

Hei SolCristin!
Så fint at du tok steget inn i forumverdenen. Velkommen til deg! :)

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 15:36 Privat melding

Hei, Li42 og josy67!

Hyggelig å 'treffe'dere :-)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 11 des. 2015 18:28 Privat melding

SolCristin:

Du har ikke lurket, du har sneket, din spion:-)
Vi så deg nok bak hekken til naboen...

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 11 des. 2015 19:26 Privat melding

Ikke skrem henne bort nå da Mundari.
Mundari er egentlig snill på bunn, SolCristin. Han bare tøffer seg. ;)

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 19:33 Privat melding

Hei @SolCristin
Alder og sted er kun synlig via pc. Bruker du appen ser du kun nicket :-)

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) fr. 11 des. 2015 20:48 Privat melding

Synes det er kjempebra at flere skriver og forteller innpå her...Det jeg bla kommenterte her eine dagen var at det kunne bli en heftig tone innimellom i enkelte tråder.... og når en er litt "ung og uerfaren" .. hehe , så ble en sittende å lure på når en skulle prøve seg " utpå".. Men var nå aldri meningen å fornærme de som har vært de mest trofaste skribentene her på forum....

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 des. 2015 21:13

Velkommen SolCristin
Stas med nye fjes. Hiv deg innpå. Det finnes ufarlige kosepludretråder, en og annen interessant diskusjon hvor temperaturen kan bli høy. Og så dukker det opp noen skjøre krangletråder hvor hissigpropper tidvis tråkker over og hvor taklingene ikke er særlig sympatiske.

Men; alt går alltid over, jeg tror det er best å være her når du kan gi litt f, flyte med, ha det moro og helst låse inn ømme tær og parkere din krenkbarhet.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 11 des. 2015 22:46 Privat melding

Mundari er en av grunnene til at jeg kastet meg utpå her, så det er ingen fare for at han skremmer meg bort :-) Jeg elsker stilen hans, og hadde tenkt å sende ham en melding om at vi neppe passet sammen, så dette var ikke noe flørtemelding, bare noen ord for å si at jeg likte det han skrev, men så fikk jeg ikke sendt fordi jeg på det tidspunktet ikke var betalende medlem. Har sendt tilsvarende til et par andre som av aldersmessige årsaker ikke var aktuelle for meg, men hvor jeg også likte det de skrev. Og dessuten har han helt rett. :-)

Takk for hyggelige ord Mjau og mann38. Takk til deg også, Tinka. Jeg er ikke så lett å krenke - man må som regel ville fornærme meg for at jeg skal la meg fornærme, så det går nok bra.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 03:49 Privat melding

SolCristin:

Jeg bøyer meg i støvet for kompliment. Men gråter en liten tåre fordi du mener vi ikke passer sammen. Men i denne enorme IKEAkatalog av vakre og varierte kvinner kan det hend ejeg treffer en som liker mer enn tekstne mine.
Og du spionerte nok ja, som jeg trodde. Nå som du er fremme i dagen og foran istedet for bak hekken så husk at du er på nett:

SolCristin og alle: Jeg vil at alle googler uttrykket "ther are no girls on the internett". Når dere har gjort det, så blir livet i nettet mye lettere. Jeg liker tråder med en viss snert, men vi skal ha et smil på lur. Det har ingen hensikt å bli sure og sinte, det er jo milevis med signalkabel som besytter oss mot hverandre. Hvorfor bruke tid på å bli sure og sinte, de andre kan jo gi blaffen.
I debattforum få man ikke større plass en man tar. Samtidig blir det slik at tar man plass på ennegativ måte så ender man opp alene i tråden sin. Om alle ignorerer de styggeste kommentarene så gir de fleste opp med sinnet.
Les med velvilje, ikke uvilje, og ta ballen ikke mannen så kan vi alle lære noe av hverandre og bygge en større kunnskaps og forståelsebase sammen. En større enhet en summen av individene.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 03:57 Privat melding

Hei Solcristin
Velkommen skal du være. Det skal bli koselig å bli litt kjent med deg. Heng deg på i trådene og kos deg sammen med oss andre.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 12 des. 2015 05:57

Flott med nye koster som har mye å si. Velkommen SolCristin.
Her er det noen ganger friske diskusjoner, så vær med når du vil.:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 08:49 Privat melding

@Whiteline: Takk for en ukonvensjonell velkomst. Og det er nettop fordi dere er så forskjellige at jeg er her :-)

Mundari: Jeg liker mer enn tekstene dine, men jeg er allergisk mot røyk, så matchtreet vårt var så sort som kull :-) Jeg tygget litt på hva budskapet bak 'There are no girls on the Internet' , var, og siden jeg regner med at du ikke mener å antyde at jeg egentlig er en mann som later som om jeg er en jente, gjetter jeg at det er et mer generelt budskap om at man ikke skal ta for gitt at noe av det noen sier på nettet egentlig stemmer.

@Metwo og Apache: Takk for hyggelige velkomstord - jeg kommer garantert til å plaske uti en masse diskusjoner :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 12 des. 2015 09:22

Væædlkømmin :-D

(mann 55 år fra Oppland) lø. 12 des. 2015 10:55 Privat melding

Velkommen sol:)

-benytter samtidig muligheten til å ønske meg selv velkommen, hehe :))
Har hatt noen sleivspark under pseudonym, og et par tråder med navnskilt på kassa, men må regnes som fersk på forum, (selv etter et par tre uker), sammenlignet med noen i veterankorpset. Forøvrig må ambisjonen være at dette blir kortvarig, men er sterkt tvilende:))

(mann 48 år fra Oslo) lø. 12 des. 2015 11:03 Privat melding

Morsom tråd. Velkommen! *bukker dypt*

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 14:37 Privat melding

Takk Z, Terje og HerrFekt :-) Dere hadde så mange morsomme samtaler her at jeg simpelthen måtte kaste meg med - og kunne tenke meg å bli her også etter at jeg har fått fast kjæreste. Hvis jeg får fast kjæreste :-)

Skjult ID med pseudonym James lø. 12 des. 2015 14:46

@sol - hvorfor "fast kjæreste" - kan han ikke være litt løs (sluppen)😂

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 15:32 Privat melding

SolCristine: Allergisk mot røyk er det da slik at du reagere bare noen røkte for en time siden utendørs og det finnes mikrposkpiske spor i klærne, eller at du reagere når det røykes direkte i ditt nærvær?
Uttrykket går på at siden ingen kan vite hvem du er, og du ikke kan vite hvem de andre er, og ingen av mennene i den andre enden kan regne med å "få seg noe", så må man regne med å bli behandlet som helt likeverdig. De som liker det du gjør behandler deg bra, de som liker deg dårlig behandler deg dårlig. Men reaksjonene er bare knyttet til dine handlinger på den andres skjerm. Helt likestilling. INgen som åpner døren fordi du er en pen jente, om de åpner døren er det fordi de er høflige generellt eller de ser du trenger det på et nivå og at du har gjort deg fortjent til det.
Får du drit, er det bare to svar på hvorfor: Den andre er en dritslenger generellt, eller du har virkelig gjort deg frotjent til det. Du velger helt selv hva du legger i det, og det beste er alltid å ignorere.

Og du skjønner du er velkommen både på forum og til en kopp kaffe (uten røyk i huset), du vet jo hvor jeg bor:-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 15:34 Privat melding

James:

Hun vil vel ha en som erlitt fast i fisken, ikke en som er løs i fisken. Føler du deg satt på sidelinjen? 140 cm og 230 kilo er ikke helt ideal-BMI...

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 16:16 Privat melding

James: Joda, han kan godt være litt løssluppen. Etter at han er fast ????

Mundari: Jeg er redd det er mer det første. Jeg er allergisk mot katter, kodein og kameler også, men det gir meg vesentlig færre utfordringer sosialt. Å være allergisk mot røyk er noe herk. Har du noengang vurdert å slutte? ????

Ellers er det hyggelig å føle seg velkommen. Og du ga meg en god latter med din melding nr 2. ????

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 16:17 Privat melding

Argh. Og alle spørsmålstegnene skulle vært diverse passende smileys...

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 16:25 Privat melding

Har nok vurert å slutte, men om jeg skulle slutte for deg så må jeg jo få "prøve" deg for å se om det er bryet verd. Litt vanskelig nødt å knekke. Jeg kan ta en to uker pause, du kan komme hit for ett "testritt" og så kan vi snakkes etterpå:-)?
Kameler og kodein er jo ikke store problemet her, katter er jo en "hår"fin balanse. Jeg reagerer helt villt på en middelhavsblomst så jeg er forberedt på et nysehelvete om jeg er i Hellas ca 25 juli. det er jo ikke så vanskelig å unngå.

Så er det en avtale. Du fjerner sperren så jeg får se profilen, så sender jeg en melding om at den er lest og du kan sette oppsperren igjen, og pause er igang. det er sikkert sunt også. I alle fall sier kolslegen det...

Eller bare ta en tur innom, sitte å prate med god avstand på verandaen og eliminere alle risiki...
Om tilbudet er bra nok får dere jenter gutta til å gå i krigen for dere, å slutte røyke når man røyker så lite som jeg er en liten hindring for den rette kvinnen...

Til alle menn:

Ligg unna, denne fisken er min!

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 16:36 Privat melding

Der fikk jeg meg en god latter til, men jeg har ingen ide hvilken sperre du snakker om :-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 16:41 Privat melding

Det dvarte treet pga. av sigartetter. Godta litt, så jeg får se treet...

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 12 des. 2015 16:43

SolCristin
Du må fjerne absolutt krav på Røyk på relasjonsprofilen din.
Absolutt krav fjerner alle som tar seg en sigar på nyttårsaften omtrent.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 17:16 Privat melding

Da har jeg lempet på røykekravet, men jeg ser for meg 26 andre grunner til at vi ville matche dårlig - misantroper og lerkefugler kan drive hverandre til vanvidd. Realistisk sett matcher vi nok bedre som venner :-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 17:46 Privat melding

Er ikke det sunt da? Forhold der mandriver hverandre til vanvidd. Er alltid slike forhold jeg søker:-)
Fin profil, jeg er på vei til et innbrudd hos David Andersen å vi kan forlove oss om et par timer. Sees hos deg klokken 25.63.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 12 des. 2015 18:22 Privat melding

White Line:

"Nå tar vi henne gutter :-)" er vel ikke helt pk i dagens samfunn. Lever du i pre-neandertal verden?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 12 des. 2015 18:40 Privat melding

Velkomm

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 12 des. 2015 18:41 Privat melding

Se der ja.. 😅
Jeg prøver igjen:

Velkommen, SolCristin! :-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 12 des. 2015 20:10

@SolCristin: Du er den første som har det som meg. Jeg er veldig røykallergisk og har unngått røykere hele livet, så har derfor en meget god nese. Lukter alt av dufter. I naturen er det flott, men baksiden er at jeg lukter det som anes så vidt.:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 21:32 Privat melding

Mundari: Du har satt rekord. Første norske mann på det jeg kan huske som har gitt meg latterkrampe tre ganger på en kveld :-)

Forlovelse hørtes ut som en strålende ide!!!

Noen frivillige som brudepiker og brudesvenner? Kirkebryllup er greit ikke sant ? Borgerlig blir så kjedelig :-)

Manuki: Takk skal du ha!

Apache: Lidelsesfeller, altså :-) Skulle gjerne byttet ut den allergien med nesten hva som helst annet - nå går det til nød an, etter at røykeloven kom, men mitt sosiale liv led vondt før den tid.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 12 des. 2015 21:42 Privat melding

SolCristin:
Du får rappe Mundari mens du kan 😉Han er definitivt en juvel av en mann :-)

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 12 des. 2015 22:33

WhiteLine:

Ute og ror? Kan være lurt å ikke bare se over ord-rettskriving, men også syntaks, og antallsformer...

SolCristine:

Eneste tempel jeg godtar seremonier for min egen del er hindutempler. Giftemål bare i Brahma-tempelet på "yoni-høyden" i Bodhgaya, Bihar. Bryllupsreisen går til Puri for å bade, og til Shimla med tog for opplevelsens del.
Sør-Kaukasus kan vi ta før bryllupet slik at vi blir kjent. Gjerne med Iran på lista.

Hjertelig hilsen

Mundari.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 23:39 Privat melding

Mundari er tatt. Jeg ler så jeg dauer her :-)

Ekteskapsinngåelse på yoni-høyden. Priceless. Formodentlig med yoni-massasje som del av bryllupsseremonien? - ROFL

Hvis Kazakhstan, Kirgisistan, Georgia og Uzbekistan blir med i førbryllupsreisen har vi en deal :-)

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 12 des. 2015 23:53

SolCristin:

Bare på besøk. ikke okkupert.
Det er jo det du tenker, men det er også et sted med et Yoni og et Brahma- tempel. Yoni-massage gis med største glede, men du vil vel ikke bare ha det under bryllups-seansen?
V kan dra til bryllupet over land, gjennom det området, gjerne for meg. Da har vi god tid til å trene yoni-massage også.

Setter du en dato?

Hjertelig hilsen

Mundari

P.s. Lillemy vil sove...D.s.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 13 des. 2015 00:15 Privat melding

Sov godt, Lillemy og Lillemy.

Junibryllup skal jo være populært? :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 13 des. 2015 03:08

Oj, et forumpar:-)
Hurra og gratulerer. Sås stas, der kan du se Mundari - det løste seg før du ante det...

Kan jeg få være brudepike? Spesielt hvis bryllupet står i Uzbekistan, det landet står på min bucket list.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 13 des. 2015 04:24 Privat melding

Jeg gir deg min personlige garanti at hvis Mundari og jeg gifter oss i Uzbekistan så skal du få stå øverst på listen over brudepiker, Tinka
(Insert smiley som ler så hun griner her :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 13 des. 2015 04:39

SolCristin
JABBADABBADU :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 13 des. 2015 09:28 Privat melding

Jeg vet ikke helt hvordan jeg gikk fra å være ny på forumet fredag klokken 2, til å ha ledd så jeg nesten datt av sofaen og sagt ja til bryllup på et eksotisk sted og yoni-massasje gjennom halve Asia lørdag kveld, men jeg ser at Mundari er glad i brylluper og kvinner og humor, så jeg takker for en over gjennomsnittet varm velkomst :-) Hvis alle nye blir møtt med så mye humor og varme, så er jeg sikker på at forumet blir fyllt opp av nye stemmer på null komma svisj. Jeg visste jo at dere var en festlig gjeng, men hadde jeg visst at det var så livlig her, så hadde jeg kommet mye tidligere. Oppfordringen er hermed gitt til alle andre som sitter på gjerdet og venter. Kom dere også! Jeg er sikker på at jeg kommer til å leve lenger bare på grunn av gårsdagen latter, så det alene var verdt tre måneders medlemskap.

Skjult ID med pseudonym James sø. 13 des. 2015 10:38

@sol - Så fint det ikke ble en trang fødsel:)

Hjertens enig i at @mandarin er en gledesspreder, ikke bare for alle de han måtte love ekteskap, eller annet til. Vil faktisk gå så langt som til å si han burde vurdere å blogge, mannen kunne t.o.m bli betalt for sin munterhet:))

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 13 des. 2015 13:33 Privat melding

Jeg er ikke kapret. Før SolCristin eller noe andre svarer ja på et frieri er jeg fortsatt fri og frank! For om du ikke tror det Tinka, så kan man drikke en flaske vin og snakke med hverandre på tvers av kjønnsgrensen uten å måtte gifte seg. Jeg bor ikke i Jemen, men i Norge. Hun hadde ikke
engang slør på enda vi ikke er i slekt...

SolCristin:

Før du bestiller junibryllup tro jeg du skal se Monsun Weddding, og sjekke værkalenderen for Bihar. Tror heller reisen bør starte i St. Petersburg i juni, utdrikkingslag i Uzbekistan i august og brullup i Bihar i oktober.

Og nei, det var ikke en falsk Mundari, jeg måtte bare låne en annen brukers maskin.

James:

Bøyer meg i støvet, det er alltid deilig å bli verdsatt for det man gjør.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 13 des. 2015 16:21 Privat melding

Men jeg regner med jeg kan bruke slør? 😎 Sist gang jeg giftet meg bestemte jeg meg for å ta den helt ut, og tok som gammel ateist ikke bare kirkebryllup, men var sannsynligvis også siste norske kvinne (tidlig 90-tall) som hadde sløret foran ansiktet, slik som i gamle dager. Med alle mine radikale venner, overdøvet gispet deres i det de så meg skride oppover kirkegulvet dekket med slør ned til livet, orgelbruset, og påførte nesten min gamle far hjerteinfarkt.

Og din vilje er lov når det gjelder timing, Mundari. ❤️ Jeg kan ta meg av pratingen på russisk i Russland og Uzbekistan, og så håper jeg du fikser de øvrige språkene vi trenger 😊