Alle innlegg Sukkerforum

Lettvint med nettet

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 9 nov. 2008 23:15

Jeg sitter og smiler når jeg leser all frustrasjonen i de andre innleggene. Og jeg som trodde jeg var den eneste som opplevde uhøflighet her inne. Her inne er vi anonyme og dermed mer fri for ansvar. Vi kan oppføre oss "dårlig" uten at det får noen konsekvens for oss. Så den biten må vi nok leve med.
Verre syntes jeg det er når man skriver sammen over tid, og delvis utleverer seg til en fremmed, og så er den andre plutselig vekk! Den svir! Eller når man kommer så langt at man treffes. Min regel er at jeg alltid gir respons på treffet, enten negativt eller positiv, men en skremmende stor del av de menn jeg har truffet, og som ikke ønsker mer kontakt, bare forsvinner ut til venstre, uten en tilbakemelding. Det syntes jeg er skammelig!!
Men sannheten er vel at man aldri har noen garanti for noe i dette spillet, og enten får man spille med på de vilkårene, eller så får man prøve en annen metode!
Jeg ønsker oss alle lykke til!!

Skjult ID med pseudonym .Hingsten sø. 9 nov. 2008 23:31

Merkelig, ifølge bedreviterne" på den andre tråden er det omtrent bare redelige herremenn her inne, eller tar de litt feil iallefall..
velkommen til en for noen feilfri nettverden, for noen en litt brutal verden for oss som ønsker en behagelig fremtid..

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 10 nov. 2008 01:01

Hvorfor skal man måtte gi respons på et treff om responsen er negativ? Vil en av partene treffes igjen, er det naturlig at man sier fra om det, men ikke i motsatt tilfelle slik jeg ser det. Hva skal man si? -Beklager så mye, men jeg tror ikke vi passer sammen? Som om vi antar at den andre går og håper? Nei, ser ikke noe poeng i det. Man merker vel som regel om det er noe der eller ikke?

Er man interessert og usikkker, får man tørre å si fra om det eller spørre, tenker jeg. Men hvorfor skal jeg fortelle at jeg ikke har lyst til å treffe igjen en som antakeligvis ikke har lyst til å treffe meg heller? Det skjønner jeg ikke. Stillhet eller ut til venstre etter ett treff (fortrinnsvis uten romantikk) når det likevel ikke er noe grunnlag for å treffes igjen, synes jeg er helt ok. :-)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 10 nov. 2008 01:07

Enig med Lilleulv, ( så lenge det fremtrer relativt tydlig at det ikke er "noe der" ).

Selv velger jeg alltid å fade ut mot høyre...

Skjult ID med pseudonym illema ti. 11 nov. 2008 17:15

..en gir da ikke alltid tilbakemeldig på byen heller, selv om en har snakket sammen en halvtimes tid?

Det må være LOV å fade ut til siden... det er jo slik det er. .. Og personlig foretrekker jeg det framfor å få midt i trynet "du er for feit" eller "puppene dine er for små" eller "personligheten din suger"..

Jeg mener - det er lov å ikke forelske seg i eller like noen - og det er lov ikke å ta telefonen. Det er ofte et høflig signal om at en ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 11 nov. 2008 17:36

Nå er jeg altså litt uenig...
Dersom ingen av de to prøver å komme i kontakt med hverandre igjen etter et møte så er det greit. Men dersom den ene tar kontakt igjen, så synes jeg da at den andre bør manne eller kvinne seg opp til å svare :-)
Settingen er jo så rar: man rusler en tur, eller tar en middag, eller tar noen pils med noen man slettes ikke kjenner og aldri har møtt før.
... dessuten er det så innmari fort gjort å avslutte med at : "dette var trivelig, la oss treffes igjen" og jeg tror det kan gjøre litt vondt i hjerterota for en hver som ikke får svar på feks en sms han/hun sender etter en hyggelig middag.

illema:
Ingen trenger å si at du er for feit, at puppene er for små eller at personligheten suger.... det holder å si at det var hyggelig å treffes, men at det for min del ikke ble helt klaff.

Skjult ID ti. 11 nov. 2008 18:13

Det kunne jo være greit å ha en og annen gående "på gress" i tilfelle det ikke skulle dukke opp noen bedre!

Skjult ID med pseudonym bøtta ti. 11 nov. 2008 18:22

Veldig mye gress her på sukker : )
Vi er mange på det på det jorde..... jo flere jo bedre : )

Skjult ID med pseudonym juni ti. 11 nov. 2008 18:26

skjult id:

njaaah... har en følelse av at mange som tror de har noe bra i bakhånd opplever at disse "bakhåndsmenneskene" både er borte og lykkelige der de er, når en plutselig finner ut at en har behov for dem.
Det er veldig få som gidder å gresse nå for tiden ;-)

Skjult ID med pseudonym Glimt ti. 11 nov. 2008 18:27

Jeg tenker: De fleste her inne forteller i profilene sine hvor varme, omtenksomme, nære mm de er.
Ja, kanskje når de vil oppnå noe eller er nyforelsket.
MEN, om man ikke har omtanke eller integritet nok til å se pent tusen takk, men jeg ønsker å avslutte bekjentskapet nå etter et treff eller flere mailer så sier dette med store bokstaver: Profilen lyver og vedkommende vil behandle deg som kjæreste akkurat like kaldt og unnvikende i aller første motbakke.
Var innom et annet nettsted og oppdaget at personer som ikke hadde gidet å svare på mailene mine her tok kontakt, litt deilig å kunne svare,; Beklager men meg er du jo ikke interessert i ;)