Alle innlegg Sukkerforum

Ærlighet varer lengst!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym freddie lø. 12 des. 2015 18:59

Har nå vært her inne en stund, med både vellykkede meldinger/dater og ja, la oss kalle det mindre vellykkede 😉
Men det desidert verste her inne synes jeg, er at det tydeligvis er utrolig vanskelig å være sånn noenlunde ærlig! Man MÅ ikke være ufin fordi man er ærlig, bare si det som det er men på en høflig måte..

Nå sist var det en flott dame som merket meg med gult hjerte, jeg ble nysgjerrig på henne, og sendte et gult hjerte, og en påfølgende mld om at jeg syntes det var hyggelig at hun var nysgjerrig på meg og at jeg ble litt nysgjerrig selv. Pluss litt om noe jogging som hun tydeligvis var veldig glad i. Neste dag så var mld fra meg lest, men ikke noe svar på 3-4 dager. Hun var jo pålogget en haug av ganger i disse dagene, så jeg sendte en mld og spurte henne om hun kom til å sende meg en mld tilbake eller hvordan landet lå. Og at jeg ikke mente å mase eller være ufin. Siden hun hadde sendt hjerte først tenker jeg jo at man uansett sender en mld tilbake.
Da kommer det en melding om at det var influensa og et par sykdommer til i heimen, så sukker var ikke prioritert de dagene. Og at hun ikke mente å fornærme meg.

Ville bare si at jeg ikke ble fornærmet av det kjære deg, men blokkeringen rett etterpå og den rett og slett teite løgnen om at sukker ikke var prioritert pga 3 sykdommer i heimen (selvom du til stadighet var logget på) den kunne du ha spart deg for..

(mann 33 år fra Akershus) lø. 12 des. 2015 19:02 Privat melding

Dette var visst frustrerende for deg :p
Du får kaste ut snøret igjen. Tvi tvi ;)

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 12 des. 2015 19:45 Privat melding

Ikke no å bry seg om, folk her inne sender jo hjerter i hytt og pine uten å følge opp det....hva er egentlig vitsen med disse hjertene nå da...jaja, just wonder :) kommer ikke til å sende et eneste ett,... nekter.....bedre å snakke sammen :)