Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 10 nov. 2008 13:52

Ble budt på chat, det mannen lurte på var hva jeg hadde på meg?? Æsj menn skjerp dere litt, ikke rart dere er single.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:00 Privat melding

Ouch.

"Ble såret av en dame en gang. Dere jenter burde skamme dere. Hele gjengen. Ikke rart dere er single."

Synes du skal gå tilbake til butikken og bytte ut den brede kammen med en tynnere en, jeg syntes ikke den virker så nyttig. Kanskje de har boksesekker på tilbud også?

(mann 45 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:03 Privat melding

@ TS,

for du er ikke single? Eller du er single av en grunn som faktisk er rar? Uansett, jeg skal skjerpe meg, fra nå av skal jeg kun spørre om hva du liker å smøre inn kroppen med, æresord. V

Skjult ID med pseudonym juni ma. 10 nov. 2008 14:08

... hvorfor er jeg singel da, da?? Spørr ikke menn om hva de har på seg, jeg...

:p

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:09 Privat melding

@ lettåhuske:

Da hadde jeg (som dame) heller sendt en melding til de mannfolka som viser at de har et annet syn i ord og ytringer.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:14 Privat melding

@juni:

Hvorfor er JEG som er en slik kjernekar singel da?

Drit i det, ta deg en bolle isteden. Og da mener jeg det ikke som det negative "ta deg ei bolle og dra til helvete", men ta deg en bolle og nyt livet. En med sjokoladbiter og/eller rosiner.

Det er IKKE fælt å være singel. Det er ikke dødens dal du går i. Det er en verden av muligheter. Jeg hintet frem om dette tidligere også, alt for mange tror det er alfa og omega om de skulle finne seg en partner. Det er det ikke.

Jeg synes som mange andre at selskap er behagelig og ålreit om man føler man får gi og få. Det som er forskjellen er at jeg (og du juni) ikke TRENGER det. Drit i alle de lykkelige parene, du kjenner ikke deres skjulte sorger. Du vet ikke hvor lite sex de har og hvor nær de er ved å gjøre det slutt med hverandre. Jeg vil mye heller være ensom enn å være i et vennskaps/kjæresteforhold hvor balansen på litt for mange steder er forrykket eller ikke tilstedeværende i det hele tatt.

Andre har det ikke bedre enn deg om de er i par eller ikke. Men du (og jeg også) er litt for raske til å tro på den fine fasaden de har satt opp.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 10 nov. 2008 14:21

... gumler på en rosinbolle...
:-D

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:51 Privat melding

Vad svarade du då skjult ID???

Ett par utvaskade sloggitruser i bomull å en T-shirt där det står: "F**K ME I`M FAMOUS på va?;D

Skjult ID med pseudonym illema ti. 11 nov. 2008 17:09

..og alle de som melder seg om morgenen på chatten - bare for å fortelle at de er kommet ut av dusjen og gjerne til KOOOSE...
det er en del..

Men det kan godt være at det er mange jenter som "plager" guttene på samme måte?

Det er jo bare å avvise dem. Det er sikkert jenter som liker det også...selv om jeg ikke er en av dem...

Folk får være som de er.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 11 nov. 2008 17:50

skjønner at om jeg en gang skal åpne opp for chatt igjen så bør jeg sørge for å være nydusjet, ordnet håret, sminke meg, ha på meg mitt mest sexye undertøy og en topp som viser kløften :-D

Chaten her inn sperret jeg fort, fordi jeg opplevde at den var veldig lik disse chattesidene der du blir invitert til privat chat, og jeg har aldri opplevd at de ønsker noe annet enn sexprat. Men en ting er å observere det, en annen ting er å la seg bli provosert av det. Og om man tror at man utifra slike opplevelser kan si noe generelt om hvordan menn er... så er man altså langt på jordet...

:-)

Chaten er en fin mulighet for to som har fått kontakt fra før av og som kan bruke chat til å direktechatte uten å måttte gi fra seg en msn-adresse.

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 11 nov. 2008 18:05

Kan jo tenkes det er litt slik at single menn ER veldig opptatt av hva single jenter har på seg også? ;-) Jeg mener...hva er det egentlig single tenker på? Noen har bare kanskje litt filtertrøbbel...når det gjelder å holde igjen på hva hjertet er fyllt av, og de blir en smule "direkte"?

Steng av chatten om det blir plagsomt, er nå mitt tips. Single tenker på sex. Helt sant! Og de gjør det mye. Promise! ;-)

*Amo - følger Jezzy`s eksempel med utvaskede Sloggi*