Alle innlegg Sukkerforum

Takknemlighet til Sukker

Vis siste innlegg
(kvinne 61 år fra Møre og Romsdal) ma. 10 nov. 2008 14:08 Privat melding

Jeg har vært med en stund på sukker uten å være superbruker, men har i perioder vært minimalt aktiv for å si det slik. Jeg var med på min første sukkerfest på Stratos 04oktober i høst, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Jeg har jo vært noe negativ i utgangspunktet, og det beklager jeg virkelig nå. Fordi all min negativitet ble blåst bort på festen som var på samme sted denne lørdagen.
Det er jo bare helt suverent og topp å oppleve hvordan vi ble tatt vare på alle som var gjester. Jeg er så glad for og imponert over sukkerfolkene. Dere fortjener virkelig så mye ære som kan gis. Det er ikke sikkert jeg kommer til å være mer aktiv her inne nå, men av ren takknemlighet og glede over dere, så meldte jeg meg opp som superbruker i dag. Og hvem vet kanskje det skjer noen positive ting i farvannet av det valget også. Det ligger jo en drøm gjemt hos meg også om å møte en framtidig livsledsager. Eller en kjæreste. i første omgang ...
Jeg har jo også litt mere på hjertet; Jeg har møtt bare kjempekoslige mennesker på sukker, dere er så supre, gode, hyggelige, flotte, vakre.....Og framfor alt vil jeg takke dere for at jeg har fått en kjempegod venn på sukkerfesten i oktober. Han blåste meg helt av banen for å si det slik. Jeg kunne gjerne møtt evigheten sammen med han for å si det så direkte. Men det er jo slik at det må være gjensidighet skal det skje, og der er vi ikke desverre. Derfor har damen litt sorg i hjertet sitt for tiden. Men det er verdt det! Jeg er så glad, så glad for at sukker gav meg muligheten til å berike livet mitt med det møtet!!
Klem og takk for tålmodigheten til dere som tok dere tid til å lese innlegget mitt!
Jeg vil oppmuntre til å være optimistisk og positive! Man vet aldri hva som skjer rundt neste sving!
Litt sunn skepsis er bare godt å ha med seg, det vet vi alle, men mitt råd er GO FOR IT!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 10 nov. 2008 14:21

Kjære mimoslo

ENDELIG!
Endelig kom det et utelukkende åpent, positivt og ekte gledesbudskap fra noen....fra deg! Takk!
Takk for at du uten noe mer om og men sier hva du synes er bra, takk for at du får meg til å smile når jeg leser ordene dine, takk for at du klarer å se det fine ved å møte mennesker selv om det ikke ble "dere to", takk for at du minner meg om at du velger å se på glasset som halvfullt og ikke halvtomt. Takk for at du delte gode tanker fra deg til oss på forumet! Fint å lese rett og slett :-)

Klem
fra Zitelle

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 14:25 Privat melding

@Trådstarter:
Hyggelig med hyggeligheter og ros, men vær snill og bruk litt luft mellom ordene neste gang.
Da blir det lettere for andre å lese et eventuelt budskap.

@Zitelle:
Jeg sier som Gary Larson, i hans eminente "4 personlighetstyper":

Person 1: "Glasset er halvtomt."
Person 2: "Glasset er halvfullt."
Person 3: "Glasset er halvfu...ehh nei halvto...eehh...hva var spørsmålet igjen?"
Person 4: "Men i svarte! Jeg bestilte en cheeseburger."

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 10 nov. 2008 15:46

Det var veldig hyggelig å høre! :)
Tusen takk!

(kvinne 61 år fra Møre og Romsdal) on. 12 nov. 2008 10:39 Privat melding

Takk til deg Zitelle for hyggelig tilbakemelding.

Den tilbakemeldingen varmet meg også.

Jeg tenker mye på hvordan verden ville ha blitt om vi hadde vært flinkere å varme hverandre! Det er så mye letter å henge seg på en negativ tankegang, og det er vel ikke alltid slik at det bringer så mye godt med seg! Jeg har selv erfaring fra det.

Klem til deg og jeg håper vi kan prates en gang ved en anledning

Skjult ID med pseudonym belezza on. 12 nov. 2008 11:08

Takk fra meg også, jeg har ikke dristet meg til å delta på sukkerfest enda men nå fikk jeg lyst å melde meg på neste :-)

Skjult ID med pseudonym Hmm on. 12 nov. 2008 16:44

Kan ikke skjønne dem som enda ikke har kommet seg av gårde. Det finnes jo ærlig talt ikke maken til disse festene! Så alle damer ta turen neste gang :-)