Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 10 nov. 2008 15:51 Privat melding

Er litt forundret over hvor mye enkelt legger vekt på dette med riktig matchtall. Har selv besvart spørsmålene, og har prøvd å være så ærlig så mulig. Men jeg føler at de som får høyest matchtall med meg, absolutt ikke er de beste matchene.
Nå får jeg opp ofte 22 åringer osv, når jeg selv er 40 år så kunne jeg jo vært faren Deres.
Nå er det mange parameter som spiller inn her, men alder må jo være veldig lite lagt vekk på. De må jo da gå ut fra hva vedkommende legger inn at de søker som f.eks." søker menn fra 20-40"
Det andre som er litt rart er at mange elsker å sitte timesvis bak skjermen og skrive meldinger frem og tilbake uten og møtes.
Får også masse meldinger fra jenter fra utlandet som sikkert søker en som kan gifte seg med dem og ta dem hit til Norge.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 10 nov. 2008 15:54

Du kan selv bestemme hvor viktig alderen skal vare i din matchberegning. Det er en av mange fordeler med Sukker :)
Gå inn på din profilbesvarelse under min profil -> relasjonsprofil og endre på dette så blir det nok bedre..

Skjult ID med pseudonym juni ma. 10 nov. 2008 15:55

steikemeti:

bare et lite hint: jeg er en kvinne på 44 år, og den gangen jeg krysset av for at alder ikke var veldig viktig så fikk jeg haugevis av 20-25 åringer på match fra 90 og oppover... bare et lite apropos angående alder.

:-)

Skjult ID med pseudonym kirof ma. 10 nov. 2008 16:18

Som nevnt ovenfor. Du kan under "Barn, alder og høyde" i Relasjonsprofilen sette hvor viktig det skal være at dere har ca samme alder.

Man kan også angi alder på den man søker under "Min profil -> Jeg søker" men denne alderen tas det ikke hensyn til ved beregning av matchetall.

Skjult ID med pseudonym s ma. 10 nov. 2008 17:06

@Sukker

"Du kan selv bestemme hvor viktig alderen skal vare i din matchberegning."

Det er vel en sannhet med visse modifikasjoner? Jeg har et lite lass med høye matcher (f.eks. et par på 97 og 96) utenfor valgt aldersintervall (som er på ca. +/- 3 år i forhold til egen alder). Dvs. at de teoretisk sett er uaktuelle. Nå kan sikkert mange synes det er sært med et så snevert intervall (for så bastant og utelukkende er det kanskje ikke når alt kommer tl alt...), men det er nå en gang slik. Ikke det at matchtallet er det viktigste i verden, men - bør ikke beregningen hensynta _mitt_ intervall? Eller i alle fall gi meg valget om at dette skal være ekskluderende eller ei?

(At det er mange andre fordeler skal jeg ikke benekte..:p)

(mann 62 år fra Akershus) ma. 10 nov. 2008 17:09 Privat melding

Til tross for alt skrytet, systemet er latterlig dårlig. Det med alder en en ting. En annen er muligheten for å flytte på seg.
Jeg har oppgitt i profilen at jeg ikke kan flytte, likevel får jeg match på andre som har oppgitt det samme, og bor på en helt annen kant av landet.
Tok dette opp med support og svaret var at de ikke ville ta hensyn til sånne ting da det kunne føre til at medlemmer fikk få treff!
Mao en bevisst sløsing med medlemmenes tid. :-(

Skjult ID med pseudonym s ma. 10 nov. 2008 17:14

Du er litt søt hvis du slakter hele system bare pga. det ene kriteriet (og sånn sett - innlegget ditt forsvinner sikkert snart, selv om du forsåvidt kan ha et poeng).

Jeg er enig i at _vi_, og ikke systemet, bør avgjøre hva som er viktigst for oss (vi har jo flust av muligheter til det ellers i den personlighetsgreia). Men som du påpeker, når det kommer til alder, bosted og slikt, ser det ikke ut som vi har muligheten til å sortere like godt, pussig nok.

(mann 62 år fra Akershus) ma. 10 nov. 2008 17:51 Privat melding

Pussig er det vel ikke, som jeg skrev er dette en helt bevisst strategi fra Sukker.
Det i seg selv er nok til å karakterisere systemet for latterlig dårlig. For det grenser til et komiske at de som drifter det ikke skjønner at de gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å tenke sånn.
Og det er flere ting, tråden startet med alder...selv om man oppgir dette som et viktig kriterium får man høy match langt utenfor det man ønsker.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 17:57 Privat melding

Vel, jeg måtte jo sels kjøre litt tallknusing på dette her. Og all kritikk for at jeg faktisk har giddet å bruke tid på det mottas med takk, jeg skal skrive det ut og tapetsere stuen med slikt som en påminnelse om hva man faktisk ikke skal bruke tiden sin på. Men uansett, resultatene fra et representativt utvalg matcher i forhold til min profil:

90 % er innenfor det spesifiserte aldersintervall, og kun marginalt overskridende for restansen. (At det renner på med smårips likevel er en helt annen sak, det kan ikke systemet noe for.)
23 % bor utenfor min kommune, (som tilfeldigvis er Oslo,) men kun 1 % fra det jeg vil definere som gokk.
Gjennomsnittsalderen er 8 % lavere enn min, det vil si kun i overkant av tre år.

Når man først har så mye tid på hendene, så finner man jo ut en del andre mer eller kanskje helt mindre interessante ting, men det vedkommer ikke spørsmålet.

V

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 10 nov. 2008 18:51

Jeg også opplever å få mest/best kontakt med de jeg har lavere matchtall med, flest mail fra menn som er 5-10 år yngre og 5-10 år eldre, de på min alder ønsker seg som oftest jenter som er 10 år yngre!!! men greit nok det, er ikke så opptatt av alder om spranget ikke blir altfor stort. @steikemeti, masse mail fra utlandet, jaja da får du masse mail da, noe mange andre klager over at de ikke får.

Skjult ID med pseudonym løven ma. 10 nov. 2008 18:58

@azyn
ser med forundring
at du finner sukker verdig
å bruke din verdifulle tid på...

(mann 62 år fra Akershus) ma. 10 nov. 2008 19:01 Privat melding

Kniiis, jeg er her bare pga dette forumet....

Skjult ID med pseudonym Zhair ma. 10 nov. 2008 19:12

Når matchtallet er godt under nitti er det sjelden av intresse for meg. Ofte går det på barn, røyk, stor forskjell på livstil og mennesketype. Så jeg opplever at sukker.no sin utkrystalisering av riktige kandidater for meg er god. Det er stort sett kjemien det står og faller på, der kan sukker.no gjøre lite ;=)

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 10 nov. 2008 19:45

@Zhair, røyk kan man gjøre noe med, livsstilen blir ofte annerledes når man har en partner, men enig med deg i det med mennesketype og barneønske

(mann 51 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 20:11 Privat melding

Som kirof skriver, alderen som blir spesifisert i profilteksten tas det ikke hensyn til. Det er hvordan du har svart på skjemaet som betyr noe.

@ belezza, velkommen i klubben. Jeg får aldri svar fra de på min alder, de eldste som har tatt seg bryet med å svare er 5 år yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym s ma. 10 nov. 2008 23:18

@Kit

"Som kirof skriver, alderen som blir spesifisert i profilteksten tas det ikke hensyn til. Det er hvordan du har svart på skjemaet som betyr noe."

Men hvorfor får en da valget om aldersmatch faktisk er av betydning eller ikke i skjemaet?

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 10 nov. 2008 23:27

s, jeg tror det tas utgangspunkt i den alderen på de to personene er. Ikke den alderen en har skrevet i ønskelista.

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 10 nov. 2008 23:31

Takk kit, kult å være medlem av en klubb hihi

Skjult ID med pseudonym s ma. 10 nov. 2008 23:44

@kit

"s, jeg tror det tas utgangspunkt i den alderen på de to personene er. Ikke den alderen en har skrevet i ønskelista."

Kan nok tenkes. Noe som betyr at Sukker egentlig har definert for meg hva som er matchende intervall. Jeg definerer grad av viktighet, og da burde også mitt intervall gjelde :)

Skjult ID med pseudonym Kit ti. 11 nov. 2008 05:27

@s.

Ja, sukker har definert hva som passer for deg med ett tall. Matchscore... :)