Alle innlegg Sukkerforum

kleine samtaler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ronja ma. 14 des. 2015 21:51

grubler litt på noe. og lurer på om det er noen hoder der ute som har lyst til å gruble litt med meg....Skal prøve å forklare det uten på noen måte å henge ut den andre personen. tviler sterkt på at den andre personen er på formu på sukker, meeen man vet aldri.

Uansett. Det ble/oppsto en litt rar situasjon. Og vi fikk snakket litt sammen, men sitter allikevel igjen med en følelse etterpå om at det var mer å si. Selv om vi snakket om det, burde det kanskje ha blitt mer tid. At ting ble usagt, og at det var mer som burde bli sagt. Men så måtte den andre personen reise vekk på grunn av ulike årsaker. Skjønner at dette høres litt rart ut, men vil som sagt prøve å beholde anomiteten til den andre parten. Og tenker at det uansett er en interessant diskusjon.

ANYWAY spørsmålet er: tenker folk at man bør alltid ta saker face-face, vente til den andre personen kommer tilbake og så ta opp tråden, eller kan man ta det over telefon? . Enkelte er jo slik at det mest skikkelige og mest real er at man alltid skal og bør ta opp personlige ting ansikt til ansikt, mens andre personer tenker det kan være greit å kunne ta en telefon. Så hva vil folk gjort? Vente i to uker og så ta det opp, eller skrive en melding eller ringe?

Skjult ID med pseudonym ronja ma. 14 des. 2015 22:22

kort og greit oppsummert. Da blir det så:)

(mann 50 år fra Hordaland) ma. 14 des. 2015 22:35 Privat melding

Text/sms/mail er fy fy i mine ører. Om det går med tlf eller må være face to face avhenger litt av hvordan du mener dere forstår hverandre. Det høres ut som om dette er noe seriøse greier, så da ville jeg fulgte det jeg følte var den kommunikasjonsformen som garanterte meg den beste forståelsen 😃 (herregud for en setning) Uansett masse lykke til

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 15 des. 2015 00:12 Privat melding

Jeg tenker at det kommer veldig an på hva temaet er, men det høres litt seriøst ut, så da ville jeg ikke tatt det på telefonen. Jeg ville tatt det face to face.