Alle innlegg Sukkerforum

"Oppdragelse" anno 2015

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Nordland) sø. 20 des. 2015 10:34 Privat melding

Jeg blokkerer alle som har vært inne på profilen min som ikke har bilder selv. De som har bilde får alltid svar.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 20 des. 2015 10:45 Privat melding

Ufint av deg frøken. Diskriminering vil jeg tørre å påstå :P

(mann 35 år fra Oslo) sø. 20 des. 2015 10:51 Privat melding

Nå er jo 2015 snart ferdig, så hadde vært mer interessant å vite standarden for 2016.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 20 des. 2015 11:24 Privat melding

2016.... ftw!
Jeg forstår at det kan være skummelt å bli besøkt av freaks and stalkers. Derfor blokkering er en måte å minske muligheten for det. Men da stenger man også ute mulighet å møte noen som er kanskje sjenert, ikke komfortabel med eller ikke har bilde de er fornøyd med å ha på sin profil. Eller andre grunner.

Vi velger forskjellig og høster fruktene av, og tar konsekvensene av våre valg.

Jeg har bare blokkert bare to personer som gikk til verbal angrep mot meg. Dette skjedde etter at jeg skrev følgende humoristisk PM til de:

Hi, do you have a job? I need a woman who can support me while I play videogames all day?

Jeg synes at den er drittmorsom :-) Og hvis personen ikke har humorsans eller fornærmer meg for å starte samtale på den måten så er henne&meg not meant to be:) Spesielt når hun etterlyser en Drømmeman med humor...

La være å svare eller bruke en av predefinerte høflige avslagene er funker også for meg.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 20 des. 2015 18:11 Privat melding

Jeg legger ingen vekt på utseendet, ei heller funksjonalitet.
Geografisk kompatibilitet eller mobilitet som kan oppveie geografiske ulikheter derimot. Der diskriminerer jeg uten samtidig å blokkere.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 20 des. 2015 18:13 Privat melding

...glemte alder...har du lyst har du lov

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 20 des. 2015 18:16 Privat melding

Mulig jeg endrer mitt regime i 2016.
En revisjon for mine langtidsplaner ligger inne som rutine.
Den dukker nok opp på Google calendar hvert øyeblikk.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 des. 2015 22:24 Privat melding

Jeg blikker alle som blokker alle som blakker seg på sukkermedlemskap uten engang å ha bilde. Viktig med en viss balanse her.

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 20 des. 2015 22:34 Privat melding

Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så ivrige på å blokkere.

Jeg blokkerer bare om noen er aktivt plagsomme. Om folk vil lese på profilen min hundre ganger uten å ta kontakt må de gjerne det, det koster meg personlig hverken kalorier eller penger at de belaster sukker.no med datatrafikk.

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 20 des. 2015 22:42

Jeg er litt løs på blokkeringsfingeren når de er nærmere seksti enn femti, men ellers skal det MYE til før jeg blokkerer.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 21 des. 2015 01:20 Privat melding

Mocca66: Du står selvfølgelig fritt til å gjøre det, men det virker lite gjennomtenkt. Dette minner om politikeres og avismediers debatt om nett-troll, netthets og anonymitet. Google gjorde en stordata-studie av kommentafelt i oggentlige media, og kom til at de anonyme hadde mindre hets isine tekster, og opptrådde mindre trollet enn de med navn. Tvert imot det som har vært antatt.
Det å ikke ha bilde kan være seriøst begrunnet. Forestill deg å være lærer, lokal fastlege, kjent næringslivsleder eller midt i karriærestigen. Det er ikke sikkert man vil bli funnet på etslikt nettsted av kolleger, kunder eller elever.
Jeg talte over de første hundre på topplisten min en dag for et par måneder siden. Dt var akkurat 50/50 bilde ikke-bilde. Blandt de ti første uten bilde var alle ført med en utdannelse som var av typen pedagog, eller andre retninger som gjør bildeløshet fornuftig. Omtrent halvparten av disse igjen hadde et album med bilde(r) om man gikk inn på profilen.
Summa sumarum, du riskerer å på et elvndig grunnlag velge bort halvparten av muligheten på et tullete grunnlag. Om noen uten bilde tar kontakt, si vennlig at du ikke svarer før du har fått tilsendt eller fått en link til et bilde. De som rygger unna da er jo selvbortvelgende, de andre har jo vist en viss seriøsitet.

(mann 50 år fra Finnmark) ma. 21 des. 2015 02:33 Privat melding

Hm... var innom @ts tidligere for å se om jeg også får opprette en tråd om blokkering og nyte støtte og motbør for min traumatiske opplevelse, men nei, jeg har nettopp vært innom @ts igjen uten så mye som en frekk autogenerert melding med kommafeil.
Hva faen skjer i dette landet hvor kvinner bare slenger påstander ut på forumer og logger seg av på ubestemt tid!?
Er ikke kvinner kvinner for sitt ord mer!?