Alle innlegg Sukkerforum

Kontakt etter første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ReodorF sø. 20 des. 2015 17:56

Hei dere allvitende forumister, :)

Er det en uskreven regel på sukker at hvis man ikke er interessert i videre kontakt etter første møte så skal man bryte kontakten uten å gi noe tilbakemelding?

Jeg synes at etter et møte i den virkelige verdenen, enten det er en kort kaffe date eller en lenger helaftens date, så er det koselig å gi tilbakemelding etterpå enten positiv eller negativ.

Jeg har selv vært på 3 sukker dateer:

Første som jeg var på date med fikk jeg inntrykk av at var interessert i å treffes igjen, men jeg fikk ikke noe kontakt med henne i ettertid.

Den neste var det jeg som ikke var interessert i treffes igjen så jeg sendte henne melding neste dag hvor jeg prøvde på en koselig måte å takke for en koselig date men at jeg ikke var interessert i videre kontakt. Basert på svaret jeg fikk tilbake så virket det ut som om hun ble sur for at jeg hadde gjort det slutt.

Tredje date er bare rart, noen dager etter daten fikk jeg melding hvor hun skrev at det var koselig og hun hadde lyst til å treffes igjen, etter den meldingen har jeg ikke fått kontakt med henne igjen. (Det er nå 3 uker siden)

Hvordan pleier dere å avslutte kontakten etter første møte?
Er det bare meg som er dårlig til å lese mellom linjene og å tolke kroppsspråk, og derfor liker å få en tilbakemelding etter møte, eller er det andre som også føler sånn?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 20 des. 2015 22:58

Nå er jeg vant til å opptre med høflighet og verdighet, så jeg synes det å bare bli stille er feil når man har kommet til stadiet at man møter hverandre.

Selv venter jeg gjerne til dagen etter før jeg sender en melding til hun jeg har vært på date med, denne meldingens innhold varierer fra gang til gang men utformes alltid på et slikt vis at den ikke er egnet til å såre normale mennesker.

Min opplevelse er at jeg hittil har fått tilbakemelding på denne meldingen hver gang også, uten at det har vært noen dårlig tone som følge av det.

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 20 des. 2015 23:01 Privat melding

Hehehe @My hehe :-)

Skjult ID med pseudonym ronja ma. 21 des. 2015 00:54

Syns også det er greit med, og gir selv personlig tilbakemelding etter man har truffet hverandre i det virkelige liv om hva man tenker videre. Uavhengig om det har vert 1 eller mer treff. handler om respekt for andre mennesker.
Men etter å ha vært her en tid er det ingenting som overrasker meg lenger, så blir ikke lenger overrasket om noen andre gjør det forskjellig. Eks datet en fyr tidligere. Etter å ha datet i 2 månders tid hadde vi hjemmedates og endte opp med sex et par runder den kvelden/natten. Eg likte han og sendte melding/ringte dagen ettpå, men hørte ikke et kløyva ord etterpå. Så folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym ronja ma. 21 des. 2015 01:04

Vi hadde bare hatt et glass vin til maten så var ikke noe fyllasex heller. Han kjørte meg hjem den neste dagen etter morgningkos frokost så var jo i edru tilstand. Treffer man noen på byen har man andre forventinger, men tenker at så lenge man treffer folk fra dating sider så er man real/ærlig/skikkelig nok til å si hva man tenker videre.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 01:16 Privat melding

Noen form for tilbakemelding etterpå synes jeg burde være normalen. Som Ronja sier, det handler om å respektere den andre. Men det kan være vanskelig å si noe om hva man tenker videre, i alle fall tidlig i datingsprossessen. Det blir kleint hvis den ene sier h*n ønsker et forhold mens den andre bare vil løpe vekk. :-p