Alle innlegg Sukkerforum

Gjøre og ikke gjøre i dating.

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 10:01 Privat melding

De fleste er vel her for å finne seg en kjæreste som gjerne varer mer enn 3 måneder. Mange av oss dater, men vi sitter her like forb.... singel likevel. Er det da noe vi gjør feil? Har vi for mange krav? Er vi for kresen? Ikke vet jeg.

Men kanskje vi kunne hjelpe hverandre litt. Hvis du dater noen hva er det da h*n sier eller gjør som gjør at du tenker "ikke fa.."?
Hva sier eller gjør h*n som får deg til å ønske å treffe h*n igjen og igjen?
Det er sikkert også forskjell på første date og date nr. 9?
Har du noen historier å dele som opplyser oss, kom gjerne med den.

Kom gjerne med noen seriøse bidrag her da før tråden blir fjaset bort. :-p

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 10:33 Privat melding

Å være seg selv er et godt rygg råd My. Greit å by litt på seg selv også kanskje.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 10:54 Privat melding

Der er det vel en kombinasjon av hva de fleste reagerer på og hva som er spesifikt bare for deg.

Tipper de fleste (men jeg forstår ikke alle) jenter ville reagere negativt på krav om intimitet med en gang. Mange ønsker å bli litt kjent først.

For egen del ville et veldig ulikt forhold til alkohol/rusmidler få meg til å raskt trekke meg tilbake. Hvis jeg merker at han er kontrollerende, er jeg også borte på null komma svisj. For mye selvskryt eller humor på min bekostning, eller en radikalt anderledes sosiolekt vil også kunne være en turn-off. Det siste høres sikkert underlig ut, men det er fordi det ofte er forbundet med et politisk ståsted/verdigrunnlag som kan gjøre et samliv utfordrende.

Men ofte er det ingenting 'galt' med vedkommende, annet enn at det mangler sommerfugler i magen. Er rått avhengig av sommerfugler i magen :-) Hvis de er der så blir det meste annet uvesentlig.

Det finnes faktisk mange fantastisk flotte menn der ute. Vi norske jenter er heldige sånn.

Og jeg er nok ikke enig med my denne gangen. Det er jo nettopp derfor man treffes, for å vurdere hverandre på de områdene. Hvis tanken på å krype opp i armkroken hans, presentere ham for vennene dine eller gå til sengs med ham gir deg frysninger på ryggen på første date, så ville jeg si det er en glitrende grunn til å løpe to mil i motsatt retning. Noen ganger vet du etter 90 sekunder at denne mannen kunne jeg levd resten av livet med. . Noen ganger vet du etter 90 sekunder at denne mannen er flott, men han passer ikke for meg. Andre ganger trenger man noen dater for å kunne vite om man vil gå videre. Kjemi, lyst, glimt i øyet - vanskelig å si hva det er. Det er unikt for hvert menneske, og det er ikke noe man kan dømme noen for. Hverken den som vil fortsette eller den som ikke vil fortsette.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 11:57 Privat melding

Noen er mer impulsive og kjenner ting på seg fortere enn andre. En gang snakket jeg med min lege om å bli gravid med kjæresten min. "Hvor lenge hadde dere vært sammen sa du, 14 dager? Du må være tvilling", sa hun. Hvilket jeg også er.

14 dager senere fridde han, måneden etter kjøpte vi hus sammen, måneden etter det flyttet vi sammen og måneden etter det igjen giftet vi oss. Datteren vår kom 18 måneder etter.

Og det skar seg til slutt, men det ble to barn og nesten 20 års ekteskap ut av det. :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra ma. 21 des. 2015 12:27

_sol_ jg er også tvilling så deler denne md deg,dette er som å lese om meg,og sikkert dg også ;;P

Tvillingen er veldig selvstendig. De lar seg verken kontrollere av mennesker eller regler. De trenger rett og slett å erfare og oppleve verden i sitt eget tempo.

Det er svært viktig for tvillingen å føle seg fri slik at de kan utforske verden uten at noen dikterer hvordan de skal gjøre det.

Tvillingen er rett og slett veldig selvstendig, og frihet er viktig for at de skal fungere i hverdagen.

De har mange og interessante venner

Tvillingen er interessant og morrsom å være samme med. De elsker å røre ved alle menneskene de møter.

Men du må ikke tro at du kan ha tvillingen for deg selv. Tvillinger elsker nemlig å møte nye mennesker,

Når de så kommer tilbake har de med seg nye og spennende meninger, erfaringer og ideer som de tok med seg på veien, og de deler de gjerne videre med alle de kjenner.

De gir bort gode råd

Om man trenger råd er tvillingen alltid den man kan gå til.

Tvillinger er nemlig ekstremt flinke til å kommunisere på grunn av sin entusiastiske og joviale glød.

Takket være sin verdensvanthet vet de også ofte hva som bør gjøres når livet deler ut vanskelige utfordringer.

De er svært gode ledere

Om de har bestemt seg for et prosjekt, kan du banne på at tvillingen fullfører med ti i stil.

Når tvillingen først bestemmer seg for noe, retter de all energi og fokus mot den aktuelle oppgaven. Tvillingen fullfører nesten alltid med både kreativitet og suksess.

Denne målrettetheten gjør også tvillingen til en svært god leder

De trenger en smart partner

Å være sammen med en tvilling kan være usedvanlig tilfredsstillende. Men, det kan også føles mer som et vennskap enn et forhold.

Dette er ikke nødvendigvis en ulempe, fordi det finnes mange mennesker som ikke klarer partnere som er alt for romantiske.

Tvillingen trenger allikevel mye kjærlighet, og hvis partneren ikke har det som skal til pakker hun rakst ned sakene sine og forsvinner.

Tvillingen trenger en partner med et kjapt sinn, så du bør også være forberedt på mentale leker hvis du skal bli sammen med en.

De er lidenskaplige og sensuelle

Du trenger ikke å bekymre deg for ikke å få nok sex om du blir sammen med en tvilling.

De elsker nemlig livets sensuelle sider.

De elsker å bli pjusket med

*kopiert fra google* ;P

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 12:55 Privat melding

Jeg er nok enig i at vi bevisst eller ubevisst vurderer personen vi treffer eller er på date med. Jeg gjør i alle fall det. Det er greit å vite om vi i det hele tatt kan bli noe par.
Men samtidig er jeg enig med My i forhold til å senke forventningene før første date.
Det kan også være greit å ha i bakhodet at begge mest sannsynlig er litt nervøse. Det kan kanskje bli litt kleint akkurat i begynnelsen før samtalen kommer skikkelig i gang.
Jeg har funnet ut at det er en fin linje mellom det å fortelle om seg selv, og det å skryte av seg selv. Alt for mye av det gode er ikke bra. Da synes jeg det er bedre å få presentert hans menneskelige sider, hvem han er som person.
Det er greit å ha humor på bekostning av meg så lenge han vet hvordan han skal bruke det. Direkte utdriting av meg, eller å snakke meg ned (være nedlatende) det godtar jeg ikke, og da sier jeg kraftig ifra.
Det vil ikke dermed si at jeg fullstendig kutter ut typen. Hvis han ber om unnskyldning og jeg føler han mener det så skal ikke jeg holde det imot han (alt for lenge). Det er da menneskelig å feile, og jeg trenger en tabbekvote selv jeg.
Men så kommer tiden etter første daten da. Hvis jeg oppdager at det ofte er jeg som tar første kontakt igjen og igjen, så begynner jeg å holde igjen. Da er det lett å tro at han ikke er interessert og heller svarer meg av høflighet. Hvis han er interessert vil han ta kontakt tenker jeg.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 13:02 Privat melding

Cleopatra: Den der var faktisk skremmende nøyaktig - og så jeg som ikke tror på astrologi, da :-) Det var bare ett punkt som ikke helt stemte.

Ikke noe rart jeg har syntes mye av det du har skrevet har gitt mening :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 13:07 Privat melding

Dere tvillinger er skumle. Ikke lett å vite hvor man har dere siden dere har to ansikter. Jeg var sammen med en tvilling og det ble endel krangling. 😰

(mann 51 år fra Østfold) ma. 21 des. 2015 13:21 Privat melding

Om hun begynner å diskutere for eller i mot noe i den virkelige verden ut i fra argumenter hentet fra astrologi, religion eller opplevelser hun har fra en eller annen alternativmesse er det rimelig raskt stopp. Det samme om hun har sterke politiske meninger uten å ha lest et eneste partiprogram. Jeg kan ikke være sammen med noen jeg ikke kan respektere intellektuelt.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 21 des. 2015 13:41

Om hun er ivrig med en eller annen sport som ikke går ut på å kun vise frem kroppen, har en sær interesse, eller på annen måte skiller seg litt ut fra saueflokken scorer hun hos meg. Det er også sjarmerende med damer som klarer å prate om andre enn seg selv og har selvtillit nok til å være litt selvironiske.

Skjult ID med pseudonym cleopatra ma. 21 des. 2015 13:43

_bruce_ helt feil he he en tvilling kan litt om alt og det er ikke ut i fra astrologi altså. det er fra fakta kunnskap ;P fikk ikke med meg alt pga for mange ord,men en tvilling leser mye bøker,interesserer seg for masse,pluss fikk ikke med med i teksten at tvillinger er veldig omsorgsfulle mennesker ,ærlige,trofaste ,men pga for mange ord som er lov å skrive,måtte jeg kutte ut noe ;P

så nei helt feil,en tvilling baserer ikke seg på astrologi men kunnskap hun har tatt fra bøker(historie) osv og samfunnet ellers ;P måtte bare oppklare det faktum ;P

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 21 des. 2015 13:45

I rest my case ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 13:48 Privat melding

Det med kropp tror jeg er et ømtåelig tema, i alle fall for kvinner. Uansett hvor godt ment det er fra mannen er det lite lurt å kommentere kroppen til dama som lubben, fyldig, noen få kilo for mye osv. Det klarer vi fint å gjøre selv, med god hjelp fra ukeblader osv.

(mann 33 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 13:50 Privat melding

My? Du har funnet deg en?

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ma. 21 des. 2015 13:52

Ja, ja. Den fikk du på sølvfat, Bruce😂

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 13:57 Privat melding

Taklampa
Så du han ikke i november da?

Skjult ID med pseudonym cleopatra ma. 21 des. 2015 13:57

så over til det tema gjelder ;P _metwo_ jg tror man skal bare møte opp være seg selv og ikke ha noen form for forhåpninger,ta det som det kommer, se på daten som en kaffekopp med kompis ;P sånn jeg tenker jg vil gjøre det ihvertfall :P ikke ha så store forventinger pga nett er nett men rlf noe annet;P

(mann 33 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 14:00 Privat melding

Kaffekopp med en kompis? Hahaha
Greit å ikke ha forventninger men makan! :p
Nei, så han ikke.
Leste bare om minske forventninger.
Noe jeg tipper en del her ikke klarer :)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 14:02 Privat melding

Nå tror jeg i utgangspunktet hverken på astrologi eller religioner, så jeg må nok bare konstatere at innimellom er det mange tilfeldigheter ute og går. :-) En finner nok generelt mye som passer innenfor de fleste stjernetegn - men jeg står ved at denne var skrememnde nøyaktig.

Cleopatra, du har ikke noe fra de andre stjernetegnene - kanskje vi finner like mye som passer der :-)?

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 21 des. 2015 14:03 Privat melding

* skremmende

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 14:03 Privat melding

Cleopatra
Ja jeg gjør det. Har funnet ut at det er best siden det sjeldent kommer til date nr. 2. Det er vel kanskje litt av problemet. Min mor sier jeg er alt for kresen, men jeg svarer at jeg tar ikke hva som helst. Jeg synes ikke selv at jeg er det.

Skjult ID med pseudonym cleopatra ma. 21 des. 2015 14:05

hehe _Taklampa_ jepp orker ikke å legge mere i det før jg blir mere kjent he he ;P så en kaffe en plass med daten er min måte å gjøre det på første gangen ;P

men heyyyyyyy vi er forskjellige kjekke _taklampa_ noen vil ha en dypere date første gangen ;P jg vil treffe evt en date ute første gangen for å få et første inntrykk,så avtaler man evt en ny date hvis begge parter føler at her er det noe man vil finne mere ut av ;P

(mann 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 14:08 Privat melding

Haha, Mjau. :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 14:08 Privat melding

Skulle ønske jeg var like tøff som deg My. Bare hoppe i det og la det stå til liksom. Jeg gjør jo det innimellom, men de fleste gangene har jeg havnet på trynet i grusen. Er fullstendig klar over at det ikke er siste gang jeg gjør det, men jeg har begynt å beskytte meg selv (kanskje litt for mye av og til).

Nei nå må jeg stikke på jobb.

Skjult ID med pseudonym cleopatra ma. 21 des. 2015 14:15

ha en flott vakt _metwo_ jg skal på glassmagasinet å finne en karaffel til min far så ****Poffff____ ;P

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 21 des. 2015 14:55

Jeg tror overhodet ikke på astrologi.

MEN, det sto så utrolig mye bra om Tvillinger over her, så nå har jeg tenkt å tro litt på det likevel;-) Ryggrad som en glassmanet, der har du meg.

Om dating har jeg ingen innspill, driver lite med slikt. Være seg selv, det må da være bra.

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 21 des. 2015 15:14 Privat melding

Glem fortiden ,vær null stilt.
Være åpen og imøte kommende , ta ting som de kommer .
Møt opp med forventninger , humor ,glede ,
La leken-heten sitte løst ,Tanker om at dette er et helt nytt unikt menneske du skal få æren av å møte, som du kan dele livet med kysse klemme på osv med om kjemien å magefølelse stemmer :-)

Skjult ID med pseudonym Kaffelsker ma. 21 des. 2015 15:33

Bare være deg selv, kos deg og ha det hyggelig. Du finner kjapt ut om han faktisk lytter og spør deg spørsmål. Jeg liker å le og for meg er humor viktig 😊.
Hvis tiden flyr avgårde er det et godt tegn! Hvis han er dønn kjedelig så er det over og ut!!
Jeg har stortsett hatt gode opplevelser og gutta har tatt det fint når jeg har sagt at vi ikke passer sammen og visa versa! 😉

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 22 des. 2015 00:06 Privat melding

Det er vel lurt å la være å rape og prompe kanskje?

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 23 des. 2015 13:28 Privat melding

Litt sånn; ble jeg ikke kvitt'n på den måten heller?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 24 des. 2015 02:44

Min eks var tvilling. Og aldri MER!!!

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 24 des. 2015 08:04 Privat melding

Creeper: Jeg trodde vi var enige om at vi ikke trodde på dette :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 24 des. 2015 09:47

@SolC...jeg tror litt, jeg.
Leste ikke hele tråden, så vet ikke hva dere ble enige om :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 24 des. 2015 09:56 Privat melding

Creeper: Jeg bare tøyser med deg 😊 Lov å tro på akkurat det man vil :-)

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 des. 2015 10:31 Privat melding

Disse kursene går jo ioop, hehehe....

@Tilallelurejuleogdateguruer: Om kaffedaten på forhånd ber om at du tar med tannbørste just in case. Er det lurt - eller er det lurest å å kjøpe på stedet, eller er det i det hele riktig å lure mye på nå i denne lure søte juletid, med så masse luringer i rødt overalt? ;-) Trenger svar fra luringer i løpet av de røde dagene - fordi det er på mandag med overhengende spredningsfare til tirsdag m.m.

PS - God Jul - good dates - og hiv deg over nissen om du ser henne og får lov :-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff to. 24 des. 2015 11:34

Ja, og litt sminkefjerner, så han slipper å lure på om turen hjem gikk via plata når han våkner. Mange gode grunner til å foretrekke my place:-) Gledelig jul, ja!

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 16:44 Privat melding

NO SEX BEFORE MONOGAMY. Greit å vite hva noens intensjon er FØR man er intimt. Commitment FØR intimitet

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 16:52 Privat melding

@ Jessicax, Du er streng ass... Skal h*n inngå en forpliktende kontrakt før de finner ut om de er kompatibel eller ikke? Sånt blir det par der den ene er utilfredsstilt av. mener nå jeg da :)

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 17:04 Privat melding

Hovmesteren må snart komme med noe klokt her :) ...

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 17:05 Privat melding

Er jo greit å ta seg tid til å bli kjent med noen... ha et fast forhold før man haster med å hoppe i seng... om man selvfølgelig er ute etter noe langsiktig. Mener dog jeg

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 des. 2015 17:17 Privat melding

@MrRight: Begynner å demre for meg hvorfor du ikke har MrnotRight som nick ;-)

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 17:25 Privat melding

God idé! Jeg likere det!

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 des. 2015 17:35 Privat melding

Skal vi se: Telefonen min er skikkelig frigid på emojies ???????????? (så derfor ble nok dette ikke en lattersmiley + thumbs up men en haug med spørsmålstegn - sånn det ofte er med frigiditet..)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 19:12 Privat melding

Lol. Hvem er pat?

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 20:31 Privat melding

Hovedpersonen i American psycho blir også kalt Pat tror jeg.. Short for Pareick Bates.

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 20:48 Privat melding

Jessicax vil ha fast forhold før hun går i seng. Sukk:( ja ja :) sånn går nu dagan... makan!

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 20:52 Privat melding

Jeg tror Petter er en bedre kandidat for å teste varene

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 21:31 Privat melding

Hehe.. say it louder Hovmester..

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 21:34 Privat melding

Petter + Jessica = TRUE STORY

(mann 46 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 22:51 Privat melding

Jeg byttet nick jeg :)