Alle innlegg Sukkerforum

Mange klager over lite respons på sine profiler

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Sør-Trøndelag) ti. 22 des. 2015 03:43 Privat melding

Mange klager over lite respons på sine profiler på slike datingsider på nettet, men har de sett igjennom profilen sin egentlig?

Tenk deg at du sitter på Finn.no og leter etter drømmehuset ditt. Ser du på de boligannonsene uten bilder?(les: datingprofiler uten bilder)....eller boligannonsene der det nesten ikke er et bilde av huset....men fult av naturbilder....bilder av barna/dyra som bor i huset....bilder av naboens uthus(les: datingprofiler med natur/barn/dyr) er vel ingen som har fått en date pga 20 bilder av barn/dyr her inne vel??

Eller liker du best de boligannonsene der det er ingen tekst/opplysninger om boligen? (Les: datingprofiler uten tekst)

Hvis folk hadde tenkt mer på hvordan andre vil oppfatte deres profil på slike datingsider og ikke minst lagt litt mer sjela si i å lage en bra og litt selgende tekst.....kombinert med de flotteste bildene av seg selv....tror jeg mange hadde fått mye mer ut av slike datingsider :-)

Også vært mer interessant for de som stikker innom profilen....som da gjerne bruker litt mer tid på den før de sveiper videre...og kanskje i tillegg legger igjen en hyggelig melding til deg :-)

Skjult ID med pseudonym nattajenta ti. 22 des. 2015 03:51

jeg forstår ikke de som setter inn bilder av seg for å vise fram musklene mens de strammer inn magen forran speilen, de som tar bilde med en slange rundt halsen (ikke lurt når kanskje 80 % av kvinner er redd for slanger...)og de som setter ikke bilde i det hele tatt.Førrige uka chattet jeg to dager med en kar uten bilde, jeg spurte tre/fire ganger...no respons...da begynner jeg å lure....

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 22 des. 2015 06:12

@Nattajenta: De strammer inn magen fordi de holder på med pustetrening, og forbereder seg til å gjøre et dypdykk i alfahannens verden. Det må de for å klare å håndtere kvinnens eksellente psyke, samarbeidsevner og humor.:-))

Skjult ID med pseudonym nattajenta ti. 22 des. 2015 06:33

@ Sgt Pepper ...takk gud gikk det bra med meg....
ps. du har den perfekt profilbilde for meg :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 22 des. 2015 07:52 Privat melding

Ts: Jeg kunne ikke ha vært enigere! Det jeg ønsker meg er profiler med masse gode bilder av den det gjelder og en morsom tekst som sier noe om hvem han er.

Tekstmessig tror jeg de to jeg har sett som har vært best, er profilene til HerrFekt og en jeg nettopp så fra Vest-Agder. Hvis den første hadde vært 15 år eldre og den andre hadde bodd i nærheten hadde jeg ligget for deres føtter bare på grunn av tekstene :-)

Så jeg skal kanskje være glad til at de ikke gjør det, ettersom det er grusomt upraktisk å ligge for to menns føtter på en gang :-)

(mann 33 år fra Akershus) ti. 22 des. 2015 08:03 Privat melding

Hmmm.
Jeg har fått respons av null tekst og null bilde (Når jeg ikke har bilde)
Why is that? :p

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 22 des. 2015 09:07 Privat melding

Rigel: Nå er jeg langt utenfor målgruppen din, men jeg skal tillate meg å gi deg et par råd til profilen din likevel.

Album: Meget bra - varierte og mange bilder. Jeg ville kanskje droppet et par av øl- og juletrebildene, men ellers ser det fint ut.

Profilbildet: Gruseforjævlig. Bytt. Nå. Ut fra de andre bildene ser du ut som en søt gutt. Velg et av de beste av dem eller gå til fotograf og få noen skikkelig bra bilder. Profilbildet betyr veldig mye.

Tekst: Stryk ut og begynn på nytt.

Hva vil hun egentlig vite om meg? Hva er mine beste sider? Hvilke egenskaper ser jeg etter hos en partner? Og humor. Nesten alle kvinner faller for humor. Hvis du ikke har det så lag et poeng av det. Det må jo finnes noen alvorlige jenter der ute også. Utfra geografi så taler du til et smalt segment, så du må gjøre det du kan for å presentere deg på en uimotståelig måte.

Lykke til!

(mann 51 år fra Østfold) ti. 22 des. 2015 11:12 Privat melding

Det finnes drøssevis av undersøkelser om slikt. Blant annet denne: http://www.menaskem.com/8-profile-pictures-that-help-you-meet-more-women/