Alle innlegg Sukkerforum

venninner??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meme27 sø. 26 aug. 2007 21:30

hva er det med det at så mange gutter skal legge ut bilder av seg og sine venninner???...aldri noe populært å ha en masse venninner når man skal møte kjæreste eller har det..hvertfall nok til at jeg mister min interesse til å skrive noe tilbake...sikkert mange med meg der..eller?

Skjult ID med pseudonym 79 sø. 26 aug. 2007 21:52

Har faktisk ikke sett så voldsomt mye til det. Jeg er mer lei av vann, fjell, kano, bilder, sykler, solnedganger og ikke minst ski i alle fasonger og overalt. Alle bilder som ikke er av dem i det hele tatt rett og slett. Enig i at bilder der man står og henger med damer, har da sett noen, ikke er så veldig egnet her inne.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 26 aug. 2007 21:57

vel jeg tenker ikke sånn.. det er jo kjempe fint med gutter som har venniner ..
Om de velger å legg ut bilder av seg sammen med dem , så har de vel sikker et godt forhold da..
Bare de ikke legger ut bilder av ex.. så er det det samma for meg.
Men så er jeg ei jente som ikke blir så fort sjalu heller ,da.

(mann 37 år fra Aust-Agder) sø. 26 aug. 2007 23:41 Privat melding

Det er kanskje lett og tro at blir man observert med mange venninner er man godt likt blant jentene... Og mange jenter vil jo ha den mannen som flest foretrekker da han virker som et "godt bytte".
Ofte som ellers i dyreriket...

Men godt mulig at det tolkes helt annerledes også...

Er kanskje ikke en gutt som har det beste svaret, men det kan gi en opplysning om hvorfor noen gutter velger å gjøre det...

Skjult ID med pseudonym mann 35 ma. 27 aug. 2007 00:04

Tror du er inne på noe vesentlig der kropro :) De vil nok prøve å skape et inntrykk av at de er godt likt (og er det kanskje for alt jeg vet ). Menn med jenter "hengende rundt seg" er gjerne de morsomste, kjekkeste, hyggeligste, mest populære, etc. Dette prøver de å bevise ved hjelp av bildene kanskje... Det er også jenter her inne som bruker den taktikken har jeg sett.... :) Men det gjør da vel ingenting...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 sep. 2007 18:33 Privat melding

"hva er det med det at så mange gutter skal legge ut bilder av seg og sine venninner???...aldri noe populært å ha en masse venninner når man skal møte kjæreste eller har det..hvertfall nok til at jeg mister min interesse til å skrive noe tilbake...sikkert mange med meg der..eller?"

Spøker du? Hvis fyren ikke kan ha venninner engang tror jeg du blir å slite :P . Faktisk tror jeg du sliter allerede hvis du faktisk mente det slik.