Alle innlegg Sukkerforum

Pulle ribbe?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:01

Hvem har prøvd?

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 des. 20:12 Privat melding

En D for lite eller en L for mye?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:14

For at den blir pulled må den pulles altså å pulle den før den blir pulled.
Jeg har ribbe i ovnen NÅ.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:16

På lav varme i 7 timer. Jeg puller ribbe jeg.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:19

Du må prøve å pulle en gang, @Villrosa. Det smaker noe vanvittig godt.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 des. 20:20 Privat melding

Åååå. Er det DET det betyr? Lærer noe nytt hver dag. :)
(Men hvorfor ikke bare kalle det langstekt?)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:22

@josy67
kult navn, rett og slet, derfor.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:25

@Villrosa
Prøver du uten to "l" må du være forsiktig med salt.

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 20:27 Privat melding

Skjønner ikke helt hva du mener med pulle?
Det er et utrykk jeg aldri har fått med meg,
og jeg har gravd meg dypt i matverden.
Prøvde å søke på det. FIkk heller ikke opp noe fornuftig forklaring,
Nå ble jeg veldig nysgjerrig. Inn med teskje takk!

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 20:28

Ribba mi er ferdig pulled. Jeg skal bare fikse svor nå.

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 20:33 Privat melding

Ja.
Men hun forklarte et pulle som et for-stadie, for pulled.
Pulled betyr bare kjøtt som er så mørt at du kan dra det fra hverandre med en gaffel.
Eller har jeg missforstått?

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 des. 20:33 Privat melding

Taklampa
Tror det har noe med at kjøttet blir så mørt at du kan dra det fra hverandre.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 des. 20:35 Privat melding

Akkurat ja..

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 20:36 Privat melding

Hehe.
Dere skjønner sikkert ikke hva jeg spør om her :p

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 22 des. 20:41

Du har ikke misforstått, Taklampa. Det er ingenting som heter å pulle kjøtt. Det var, iflg. Eikvinne, et kult navn hun kom opp med.

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 22 des. 20:45 Privat melding

Første gang jeg så pulled pork i kjøttdisken på Rema måtte jeg bare kjøpe den. Jeg måtte jo bare prøve dratt purke liksom...

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 20:46 Privat melding

Takk for oppklaringen, Mjau. Misforstod muligens Eikvinne`s tolkning på det hun drev med.
Alltid ramp Rosa!

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 20:47 Privat melding

Har du prøvd dratt laks, Metwo?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 21:14

@Taklampa
Du får aldri dra lllaks på samme måte som du får pulle ribbe altså.

Og det er uvesentlig hva du drar, raker eller puller. Bare du gjør det skikkelig ordentlig altså.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 22 des. 21:52 Privat melding

Har hatt en del pulled pork i England... Ikkje prøvd å lage det selv med ribbe, men kan sikkert være godt det.

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 21:54 Privat melding

:p
Jeg prøvde en beef-pulled sandwich, på broker (Majorstua)
Kan anbefales.
Når vi snakker om dratt purke.
Jeg har et sommerprosjekt jeg gleder meg til.
Jeg skal bygge en grill med "røykekammer", hvor jeg kan grille med kull fra tre.
Planen er å helgrille en spegris. Den skal dynkes i bbq saus dagen lang, til den er ferdig.. Slafs...

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 22 des. 21:58 Privat melding

Høres absolutt ikkje dumt ut, Taklampa :D

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) ti. 22 des. 21:58 Privat melding

Kan noen invitere meg på det? 😄

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 22:02 Privat melding

Jeg gleder meg.
I en litt mindre skala kan man alltids bruke svinenakke eller kam.
Lage en god kryddermiks til (rub)
Mern viktig å dynke det i litt saus når det er ferdig.
Jeg elsker grilling. Kjøtt blir en helt annen opplevelse.
:)

Skjult ID med pseudonym mr wanker ti. 22 des. 22:03

David Cameron er flink til dette...

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 22:04 Privat melding

Får arrangere et forum- grilltreff :p

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 22:11 Privat melding

Jeg er over snittet interessert i matlaging.
Sjelden vond å be..

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 des. 22:14 Privat melding

Kjempefin ide, Taklampa.
Helgrillet spegris er kjempegodt!! Kommer gjerne. :-)
Eller når grillsesongen kommer har vi vel alle fått kjæreste og lever lykkelig alle våre dager og er ute herfra for godt. :-D

Skjult ID med pseudonym my ti. 22 des. 22:16

Nei nå.. Siden vi holder på med P.
Hva hvis vi bytter ut J med P i alt som har med jul å gjøre? Kan det ikke bli mye morsommere å feire denne høytiden da? Burde sette en stopper for singeltilværelsen. I hvert fall frem til nyttår.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 22 des. 22:18

@Taklampa
Jeg er en ganske bra matlager selv så jeg kan bidra med både rub og sauser i forskjellige slag.

@josy67
Ingenting i veien å ta kjæreste med på en sånn grillfest.

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 des. 22:31 Privat melding

Spørs om jeg jeg må bytte ut spegrisen med en full size, hvis vi blir mange nok. EiKvinne. koselig å lage mat sammen ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 23 des. 01:06

Jeg er med :-)
Tar med supergode crostiniser med hjemmelaget tapenade som aperitif. Forumgrillfest da gitt, bra tiltak:-) Taklampa, det kommer til å bli fullt hus.

(kvinne 49 år fra Oppland) on. 23 des. 01:16 Privat melding

Høres ut som en super plan Taklampa :-)

(mann 48 år fra Finnmark) on. 23 des. 02:36 Privat melding

To pull - pull - pulled

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 23 des. 15:55

Hører pinnekjøtt beholder mer av duft, smak og "saft" når den tilberedes i trykkoker. Holder med 40 minutter, og ikke seigpining i flere timer på vanlig måte. Gjelder visst mange typer kjøtt og retter. Så trykkoker kjøpes inn over nyttår :-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 23 des. 15:58 Privat melding

Pull my finger...
Loool

(mann 53 år fra Oslo) on. 23 des. 16:08 Privat melding

@TS
Jeg er en kjent dyslektiker, så jeg trodde først det sto ”Pule Ribbe” med det var ment Pulled Ribbe..

Jeg spiser ikke svin, så jeg kan ikke svare på det i alle fall.

Men det er hyggelig at vi kan snakke om det mest intetsigende piss som finnes. Jeg lurer på om det finnes mange psykologi studenter her ute som sitter å betrakter oss forumister som rotter fanget i et bur?

(mann 31 år fra Akershus) on. 23 des. 16:16 Privat melding

Trykkoker er absolutt å anbefale, så lenge du har stålkontroll. ;)
Det er tidsbesparende "slow cooking"
Men jeg vil si det uansett er viktig å ta en tur innom panna for karamelisering etterpå. Mange måter å tilberede mat etter ønske og bruk.

(mann 47 år fra Hordaland) on. 23 des. 16:26 Privat melding

Hva med pulled the pin?

Lettpult pinnekjøtt :) Noen finner sikkert nytelse i det og

(mann 48 år fra Hordaland) on. 23 des. 17:42 Privat melding

Alt stekt kjøtt er best om det langtidsstekes over lav varme. Ta dere tid og prøv. Svin, storfe, vilt, det blir helt fantastisk mørt :)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 23 des. 17:50

@Taklampa
Trykkoker er juks. Det er bare småbarnsforeldre som får bruke den i nød.

@runbas
Skal pinnekjøtt ikke dampes?

@Condor
Jepp! Og ikke minst sunt blir det.

(mann 47 år fra Hordaland) on. 23 des. 17:55 Privat melding

@Eikvinne: I kjærlighet og middags forberedelser, så er alt lov :)