Alle innlegg Sukkerforum

Bare tull

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) on. 23 des. 2015 09:11 Privat melding

Når jeg hilset kollegær i går på jobb og de spurte hva jeg skulle i Jula, svarte jeg:jeg skal endelig sove og slappe av hjemme , uten at noen forstyrrer meg...det er naturligvis bare tull, jeg bruker det samme unnskyldning gang på gang...de er så snille at de later å tro på meg.Nei, jeg skal ikke være helt alene hjemme , jeg skal være sammen med noen i familien , som også er så snill å ikke spørre hvordan det går med mitt kjærlighetsliv.Poeng er at jeg ikke føler jule stemning i det hele tatt og jeg venter med glede den gang jeg skal si:endelig er Jul her igjen...kanskje det blir noe av neste år...

(mann 55 år fra Oppland) on. 23 des. 2015 09:17 Privat melding

Følger deg på den, men god jul, allikevel😉

(mann 49 år fra Hordaland) on. 23 des. 2015 10:56 Privat melding

Skal til min far på julaften. Og enda en gang er eg den single mellom barnefamilier og par. Men slik er det bare ☺️ Håper det blir kjekt uansett. Først er det nattevakt i natt...

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 23 des. 2015 11:05

Jeg svarer alltid at jeg bare tar det som det kommer .....Blir som oftest bedt til familie og venner, og jeg prøver å be noen tilbake også. Merker at tiltaket med å planlegge i god tid før, er ikke helt der. Hadde vært koseligere å planlegge om man var to om det :)

(mann 33 år fra Akershus) on. 23 des. 2015 11:10 Privat melding

For noen år tilbake feiret jeg jul med familie og noen svenske venner av familien.
Vi hadde bestemt på forhånd og kjøpe små gaver for en sum av 200 kr.
Mange Clas Ohlson gaver, med andre ord.
Ideen bak dette var en gavelek med timer og terninger.
Jansons fristelser ble selvfølgelig servert den kvelden.
Vi satt oss i en ring med alle pakkene samlet i midten.
Når leken startet, satt vi på timer og rullet terninger.
Poenget var først å sanke inn de gavene som fristet, ved å slå 2 like innen en gitt tid, på tur.
Når alle gavene var samlet inn startet runde 2.
Da var det samme rutine med timer og terninger, men ideen nå var å "stjele" gaver fra de andre. Fikk du 2 like kan du ta en gave som en annen har samlet inn, vice versa.
Jeg fikk veldig sansen for den leken. Man bruker en overkommelig sum på mange moro pakker, og man gjøre det til moro og spenning via lek.
Kan anbefales til alle.

God Jul! :)

Skjult ID med pseudonym Pinklady on. 23 des. 2015 12:29

Taklampa, den leken er superkul! Passer seg også på en middagskveld med gode venner.

Skjult ID med pseudonym Synne on. 23 des. 2015 13:08

Ja, jula kan være sår, og kan være en glede. Jeg og eks feirer med barna sammen. Er glad vi kan det, når vi har små barn. Fint for barna og se vi fortsatt er en familie og venner :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 23 des. 2015 13:18

Min situasjon er egentlig ikke så ulik din tatiana72, i hvert fall i teorien.

Har ikke kjæreste, har ikke barn, vi er en liten familie som feirer jul sammen i Trondheim (jeg bor i Oslo). Men 3.juledag reiser jeg hjem til meg selv og er og blir alene. Med unntak av et par romjulstreff og noen middager og nyttårsaften med et knippe gode venner nyter jeg myyye tid for meg selv. Men jeg føler meg elsket, er aldri ensom, jeg koser meg glugg i hjel alene og jeg savner ingen kjæreste å feire jul med heller (fint med, fint uten også). Jeg har 1 stykk julepynt hjemme (et lysende Ikea-hjerte), gjør ingen forberedelser som skaper stress, baker ikke et eneste slag, tar lett på husvasken og jeg handler kun 2 gaver hvert år til aller nærmeste, alle andre/venner er avlyst på pengebyttegaloppen).

Julestemning er ro og fred, tid til ettertanke og lesing, Disney, god mat og vin, Flåklypa, kos, sove, møte noen venner, være mye for meg selv, fyre i peisen, gå turer – ofte og gjerne alene. Ikke for å rosemale min egen juleopplevelse. Men, det interessante er at vår situasjon slett ikke er ulik ”på papiret”. Så jeg tenker at ditt fravær av julestemning sitter i sjel og hode og i din selvfølelse og dine tanker. Det kan høres ensomt ut!?

Jeg kan også finne på å si det samme som deg; ”endelig sove og slappe av hjemme”. Poenget er at jeg virkelig mener det, og når jeg sier det til andre så tror de meg, fordi de vet at jeg mener det. Ingen mistenker meg for å være ensom og ønske meg noe jeg ikke har, selv om jeg er mye alene. Du har sikkert tenkt over dette selv. Det sitter i hode og tanke. Det fine er, at det kan endres:-) Men; det er ingen grunn til å føle seg ensom i romjulen. Kom på forumtreff, da vel. Tenkte å skrive til deg på PM, men du har blokkert for match under 70, så da ble det her. God jul!

(mann 50 år fra Finnmark) on. 23 des. 2015 14:48 Privat melding

Leverer gaver i dag og sier God jul til alle på Facebook.
I morra er en relativt vanlig dag.
Halv dag på jobb, ribbefett og rosenkål, TV, litt PC og sove.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 23 des. 2015 20:09 Privat melding

@Hovmester , jeg tåler mye, jeg vet at dette er en overgang periode, allerede når dagene blir lysere blir jeg mye smilende i sjel, utenfor er jeg det hele tiden ...:-)

(mann 33 år fra Akershus) on. 23 des. 2015 20:21 Privat melding

I dag har jeg vært med unga og x på julemat og gaveåpning. (Siden neste jul har jeg unga). I morgen blir det same round med familien. Jeg må bare si det, pokker så digg og ligge I sofaen og sløve nå...Alene... Jeg har fri fra jobb til den 4. At det er jul drar absolutt ikke stemningen ned.
Jeg har fri og kan gjøre som jeg vil noen dager. DIGG! :D