Alle innlegg Sukkerforum

Angre angre...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Karamell on. 23 des. 2015 22:37

Inspirert av Hovmester sin tråd om en passe god gjerning, lurer jeg på om det er handlinger dere har utført dette året som dere angrer på. Stort og smått, med eller uten negative konsekvenser. Det kan være fint å "tømme" seg nå før jul, så går man inn i høytiden med lettere samvittighet. Kanskje.

Skjult ID med pseudonym Karamell on. 23 des. 2015 22:47

Neida Hovmester, trenger ikke det. Kjør på! Mine bekjennelser kommer etterhvert ;)

(mann 33 år fra Akershus) on. 23 des. 2015 22:47 Privat melding

Det spm stiller jeg meg hver gang jeg ligger inn på forum.

PS! Tøm og røm er helt innafor.

(mann 33 år fra Akershus) on. 23 des. 2015 22:47 Privat melding

Logger***
Autokorrekt -_-

Skjult ID med pseudonym James to. 24 des. 2015 11:31

@karamell - få høre dine - så skal du få mine😉

Skjult ID med pseudonym Karamell to. 24 des. 2015 13:23

SgtPepper: du må i alle fall få gjort noe med punkt 3 i løpet av neste år ;) Jeg tror det er vanlig at man angrer mer på det man ikke har gjort enn det man har gjort. Sånn er jeg i alle fall.
James: jeg må lete litt mer i hukommelsen :)
Gledelig jul til dere og til alle andre her inne!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 24 des. 2015 13:52

For min del måtte det være at jeg ikke har brukt mer tid på mitt frivillige arbeid, så det skal jeg endre på i 2016.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 16:49 Privat melding

If you live long enough, you'll make mistakes. But if you learn from them, you'll be a better person. Bedre å lære av sine feil, og ikke gjenta dem en å dvele ved dem. Min livs moto

Skjult ID med pseudonym James to. 24 des. 2015 23:30

Burde gitt faen og bare reist til Stavanger.😉 Er så jævlig streit, GRR 😉

(mann 40 år fra Akershus) fr. 25 des. 2015 00:06 Privat melding

Jeg avsluttet et forhold etter ti år. Og klart har jeg øyeblikk hvor jeg angrer på det... når jeg føler meg ensom og savner de tingene som var bra. Men alt i alt føles det riktig og både hun og jeg har det bedre nå.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 25 des. 2015 00:15 Privat melding

Rosa, jeg blir litt forvirret når du bruker det navnet.

Skjult ID med pseudonym Karamell fr. 25 des. 2015 14:29

Hva skjer i Stavanger James? Ev dere andre som vet noe? 😊

(mann 50 år fra Hordaland) fr. 25 des. 2015 15:54 Privat melding

Angre? Næh. For å si det slik, det har vært et turbulent år, og det er mye jeg burde ha gjort annerledes. Men jeg tenker tilbake på ting jeg har gjort, og tenker at, ut fra det jeg visste der og da, handlet jeg etter beste evne, og gjorde det jeg selv mente var riktig. Og da er det ikke egentlig noe å angre på, selv om man i etterpåklokskap ser at andre valg muligens hadde gitt bedre utfall.

Og som Sgt. Pepper er inne på, det hadde sikkert vært rom for litt mer av nummer tre, men nå er det jo et nytt år like om hjørnet? Så lykke til, måtte det bli lite å angre på og mye å glede seg over for oss alle i det nye året.

Skjult ID med pseudonym Karamell fr. 25 des. 2015 17:00

Fint sagt (skrevet), Ketilxm!

Skjult ID med pseudonym SerDeg... fr. 25 des. 2015 17:33

Det er en god del jeg angrer på. Listen over ting jeg angrer på, som ikke har blitt gjort er laaangt lengre enn den over den over dumme ting som har blitt gjort. På dødsleiet, er det noe de fleste sier også.

Angrer på alle mulighetene jeg fikk men aldri tok vare på. Angrer mye på noen få ord jeg ikke fikk sagt før det var for sent. Angrer på at jeg ikke var der og trøstet nå det trengtes Ikke ga den viktige klemmen, Sitte for mye inne, for så å oppdage at det er der ute det skjer. Alle festene jeg har takket nei til med unnskyldninger i sosial angst. Også angrer jeg på at jeg mot sluttet av et 14års samboerskap ikke evnet å gi min kjære komplimenter. Jeg angrer på at jeg ikke bare tok meg sammen og hadde sex med henne den siste tiden

Jeg angrer på at jeg ikke fikk kastet de 35 bokeskene som ligger kjelleren (Her har jeg heldigvis mulighet til å gjøre noe)

Også angrer jeg på at jeg hoppet av en strålende akademisk karriere. Også angrer jeg på at jeg i frustrasjon ikke gjorde nok for å finne igjen et manus til en roman jeg hadde tenkt kunne bli til noe etter massive flytteprosesser. Trøsten er at det sikkert ville ha blitt refusert uansett.

Dette er bare få tilfeller. Det siste jeg nevner her, fordi det er rett forum og rett tråd, er at jeg angrer på alle date mulighetetene jeg har takk nei til, fordi jeg ikke har hatt guts.

Skjult ID med pseudonym James fr. 25 des. 2015 18:42

@ser deg / godt skrevet - "du skal få en dag i mårra".
1 dagen i resten av ditt liv / blanke ark / carpe diem.

Skjult ID med pseudonym James fr. 25 des. 2015 18:51

@youall - selvinnsikt, d å se mulighetene, og å ta de.
@hofmeister - d er aldri penger i dass, - gitt at du har penger, og synes d er verd d.
@karamell - vis meg dine.... ref ovenfor????

Skjult ID med pseudonym SerDeg... fr. 25 des. 2015 18:55

Takk, James :-) Blanke ark og fargestifter er alt vi har nå ja! Men det er slett ikke lett å leve etter. "Grip dagen" er også litt skummel i mine øyne, ender ofte bare bakfull med den tanken i hodet ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 25 des. 2015 19:50 Privat melding

Generelt angrer jeg mer på det jeg ikke har gjort, enn det jeg har gjort.

Hvis jeg skulle angre på noe må det evt være at jeg er for impulsiv noen ganger, og at jeg kobler ut hjernen og lar hjertet styre, og oppfører meg som om jeg var 12 1/2 år.

Skjult ID med pseudonym Karamell fr. 25 des. 2015 20:19

SolChristin: 12 1/2 er det nok flere av oss som er innimellom :)
James: jeg angrer på at jeg ikke satte klarere grenser ift ekspartner da vi fortsatt var sammen. I ettertid ser jeg at jeg strakk meg alt for langt i et håp om å få det til å fungere.. Til ingen nytte.

Skjult ID med pseudonym James fr. 25 des. 2015 21:10

@sol - at hjertet leder vei kan jeg like. Alt skal ikke være rasjonelt og gjennomtenkt 😉
@karamell - vanskelig å lese hva du legger i "klarere grenser". Men generelt mener jeg at en skal ta noen kamper, gjerne strekke seg ( vanskelig å se når det er gått forlangt i kampens hete). Vite at en har gjort et ærlig forsøk, selv om det ikke gikk.

(kvinne 31 år fra Rogaland) fr. 25 des. 2015 21:42 Privat melding

Mange ting som burde blitt gjort annerledes. Trår rett som det er i salaten. Gjerne med begge beina. Hadde et klassisk eksempel sist helg der eg snakket før hodet fikk tenkt seg om. Velger å se på det som potensiale for utvikling og læring, gjøre ting annerledes/bedre neste gang. Forhåpentligvis. (meeeen noen ganger må man kanskje gå på snurra 2 ganger før man lærer det)