Alle innlegg Sukkerforum

Ensom jul?

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) to. 24 des. 2015 17:36 Privat melding

Tjohei ! :-)
Har nå vandret gatelangs i Praha og spist og drekket godt, og ikke minst kost meg med min julegave fra meg selv (ny mandolin)! :-)

Mye fantastisk flott arkitektur her, og et eller ant med atmosferen man ikke finner i f.eks Oslo... ... ... ...

Men! Det er vel lov og føle seg litt ekstra ensom nå ? Gikk forbi masse par som tog par-selfier med/mot en eller an historisk bakgrunn...

Har alltid lurt på hva de tenker om meg/oss som surrer rundt alane og spiser alene på resturanter o.s.v ...
Kankje de tror vi er på jobbtur og at vi har noen hjemme som venter på oss? Who knows ? ..... :-(

Ja ja ...

God jul til alle dere ensomme mennesker der ute !

Og ja !!!!!! Beatles er vistnok på spotify !!!!! Ie. Eleanor Rigby er på Spotify!!!!! :- D

(mann 38 år fra Buskerud) to. 24 des. 2015 21:17 Privat melding

Riktig god jul til deg og! Håper du finner roen til å nyte dagene, ikke bare være engstelig for hva hvermannsen tenker :)

(mann 35 år fra Akershus) to. 24 des. 2015 23:07 Privat melding

Ønsker deg en riktig god jul, og ikke tenkt så mye på hva mannen i gata tenker. Kom i går tilbake fra en tur til London, hvor jeg reiste alene. Men nå synes jeg det er noe forfriskende herlig med det også, kan gjøre akkurat hva jeg vil og når jeg vil det.

Men det ligger kanskje til dels i personligheten og dels i alderen...

Uansett så håper jeg du får nyte alle de gode tingene jeg er sikker på en kan oppleve i Praha på denne tiden. Gjør noe du synes er hyggelig, og en fortsatt velsignet jul:)

(mann 38 år fra Akershus) to. 24 des. 2015 23:56 Privat melding

Kos deg i Praha og pass deg for lommetyver! Jeg vet hva jeg snakker om.. been there. ;-)

Tror ikke at folk på gaten tenker noe særlig over deg eller andre som de ikke har å gjøre med. Alle pleier å være i sine egne tanker/mobiler. Og man selv er jo sånn også, eller? :-/

God Jul!

(mann 50 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 05:47 Privat melding

God Jul Banjohan:

Praha er en fantastisk by. Midt blandt alt det merkelige, legg spesielt merke til måten T-baneskinnen er festet på. Ved utbygging av T-banen under de eldre delen av byen utviklet de et vibrasjondempende system som demper de langsomm ødeleggesene av arkitekturen over som slike vibasjonene er med på. dette er np gradvis på vei inn i T-bane og trikkesystemer verden over, og er også under utprøving i Oslo.
Jeg har ikke vært der siden 1991, da var stemning nok helt anderledes, hele samfnnet kokte av forventninger til det som skulle komme. Vaclav Havel holdt taler på torgene med enorme folkemengder som stod ute og lyttet til seriøse politiske diskusjoner, og en halvliter kostet omtrent 1,50;-
Set gamle Tsjakkoslovakia klarte jo også det kunststykket noen år senere å dele seg i Tdjekkia og Sloavkia uten å starte enda en av de mange tåpelige krigene østblokken klarte å gjennomføre.
Få med deg mandolinen hel hjem!

(mann 50 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 05:56 Privat melding

Å reise alene kan føles litt rart om det er nytt. det blir en vane. Om du tør være litt utadvent kan det ha sine fordeler. Er du sammen med noe vil du alt for lett fokusere på den du er sammen med, og derfor i mndre grad komme i kontakt med andre. Jeg har reist mye alene, og da treffer jeg langt fler enn om jeg er sammen med noen. For det er langt lettere å starte en samtale med fremmede om du ikke allerede sitter å prater med reisefølget.
Jeg har på en måte fått testet dette ved å reise med enbarndommsvenn på fler lange reiser. han sover veldig mye lenger om morningen enn meg, og jeg har truffet et mye høyere antallnye bekjentskaper når jeg er alene om morningen enn når vi to er sammensenere på dagen. Han har da kunnet nyte mine nye bekjentskaper og sluppet være så aktivt utadvent.
Om man reiser i virkelig andrerledes kulturer, sårlig i land med et elendig kvinnesyn treffer en også veldig mye letter kvinner (vestlige). Kvinner som reiser alene eller to ser på det å ha et mannlig reisefølge som kommer fra Nordvesteuropa som en forsikring. Vi kommer knapt til å prøve oss på dem før de gir tydelige tegn til at det er ønsket, og de slipper en masse trøbbel med lokalbefolkningen fordi de sjeldnere trakkaserer en kvinne i følge med en mann enn en kvinne alene.

Fortsatt god tur.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 26 des. 2015 15:43 Privat melding

Null retningssans, bå himmel & solskinn og null planlegging har resultert i mange lange spaserturer.
Er ikke i så dårlig form jeg trodde ! :-)
Men skulle hatt med et par bedre sko og et par solbriller...

Skal vel ikke se bort fra at juleturen -16 blir til Praha ... Med eller uten selskap da... time will show...