Alle innlegg Sukkerforum

Liker dere å få komplimenter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 des. 2015 02:53

...eller kommer det an på hvem avsenderen er?

Om du finner meg lite tiltrekkende; er det fremdeles hyggelig om jeg kommer bort til deg og sier at jeg synes du er en kjekk kar? Eller er det bare irriterende, støtende, you name it?

Jeg dro innom noen profiler nå i kveld. Vurderte å legge igjen en hyggelig kompliment til profilen selv om de ikke var min type. Er det ok, eller dumt?
Hva ville du tenkt om en slik "gest" enten live eller som pm?

Nok en quest fra meg dette. Får skylde på en rolig romjul ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 04:55 Privat melding

Nå er jeg i en vanskelig situasjon..det finnes 2 profiler som jeg liker meget og som jeg kommer på ,gang på gang ,som online eller best match.De er så utrolig kjekke og charmant..litt for mye av begge deler for meg, siden jeg har en teori, ikke ta kontakt med de som er alt for kjekk, ingen mulighet for meg og bare pinlig situasjoner følger...vet jeg ikke hvis jeg skal si fra...:-( føler meg ganske dumt..

(mann 50 år fra Hordaland) sø. 27 des. 2015 07:25 Privat melding

Komplimenter er vel aldri en dårlig ting?
Jeg synes vi (meg også) burde bli myyyyye flinkere til å gi komplimenter.
Det er alltid et løft for den som får det :) Og skader ingen ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 08:23 Privat melding

Jeg har lagt igjen komplimenter hos menn som var utenfor mitt søk, bare fordi jeg likte det de skrev på forumet (dette var før jeg selv ble aktiv her) eller fordi de var flotte men utenfor mitt geografiske søk. Har bare fått positive tilbakemeldinger.

Så har det også skjedd noen ganger at jeg har fått komplimenter fra menn som ser at vi ikke er noen god match, (alder, geografi, interesser) men som legger igjen komplimenter bare for å være hyggelig. Jeg liker alle former for komplimenter, men jeg setter faktisk nesten aller mest pris på dem, fordi det ligger ingen egeninteresse der, det er bare en hyggelig gest, og da har jeg svevet på en rosa sky resten av dagen. :-)

Og jeg tror mennene her får færre henvendelser generelt og komplimenter spesielt, så jeg er sikker på at de vil sette pris på dem. De tar kanskje en ekstra titt på profilen din og oppdager at dere har ting til felles. Hvis de ikke tar kontakt igjen så er det jo uansett staus quo, så man har jo ingenting å tape. Man vil jo sjelden ødelegge noe.

Og ikke definer noen som 'for kjekke for meg'. Worst case skjer det ikke noe, eller et høflig avslag, best case får du et hyggelig svar, verst tenkelig (men grensende til helt usannsynlig) skriver de tilbake at du er stygg som nøkken og de vil ikke se deg, og da vet du at de er en prins på utsiden men en frosk på innsiden, og uansett ikke noe for deg.

Men det kan tenkes at du var akkurat den de søkte etter men ikke hadde lagt merke til ennå. Så kjør på!

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 10:20 Privat melding

Komplimenter er sjelden feil. Både koselig å få og hyggelig å gi.
Det er likevel lurt å lese profilen godt. Et kompliment blir så mye bedre om det ikke virker som det er noe som sendes til alle her inne :)
Har aldri opplevd at noen har blitt sur pga et kompliment her inne eller andre steder.

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 27 des. 2015 10:34 Privat melding

Syntes absolutt at et kompliment er hyggelig å gi. Gjør det selv jeg innimellom, selv om hun bor på andre siden av "verden"

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 27 des. 2015 11:57

De fleste menn gir vel mye komplimenter her inne basert på både bilder og profiltekst. Aller størst respons og takknemlighet opplever jeg i de tilfellene det det ikke er match, men jeg gir et kompliment allikevel fordi det var noe jeg likte veldig godt ved den andre. Det er tydelig at det oppfattes som ærlig og at det dessuten er ufarlig å takke for komplimentet når den som gir komplimentet ikke forventer noe tilbake. Jeg har altså samme erfaring som SolCristin.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 27 des. 2015 13:35 Privat melding

"Alltid hyggelig med komplimenter", tenkte jeg i starten.
Men sånn er det ikke for oss bildeløse, så jeg har sluttet å bry folk med feil geografi.
De fleste svarer ikke uansett.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 13:49 Privat melding

@nordogopp .Er det ikke på tide å sette inn en bilde?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 des. 2015 13:50 Privat melding

Generelt hyggelig med komplimenter :-)
Ved et par tilfeller har jeg fått noen som har vært litt far out, og har også fått noen etter at jeg høflig avviste ønsket om kommunikasjon. Da syns jeg ikke det er så hyggelig, men bare masete/plagsomt.

Når jeg gir en kompliment så tenker jeg ikke på at det er en kompliment, men kun det jeg tenker på der og da om profilen eller et bilde sagt i hyggelig ordelag. Og det er aldri slike standardtekster eller lignende. Det er så kjedelig med slike.

Bruk egne ord, og ikke gi "gaver", er mitt tips (og sees ikke med mobilapp-en uansett). Det er stort sett bare kleint.

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 13:51 Privat melding

Forrige uke nøtte jeg 2 flotte forumsdamer i Oslo siden jeg var der for å tenne lys på graven til mamma ! Da fikk jeg ett kompliment fra hun ene som jeg ennå lever på :-) så komplimenter er hyggelig uansett om det er fra kvinner eller menn :-) skal så lite til :-)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 13:52 Privat melding

Møtte grrr

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 13:56 Privat melding

Hvis man er sparsomlig med komplimenter så kan det bli sårandes med å ikke få respons. Spesielt hvis det ikke er noe annet enn komplimentet som sendes. jeg pleier å sende komplimentet som en åpningslinje, etterfulgt av litt info om meg, så en liten spørsmål som er formulert etter profilens inhold. For eksempel en som driver med teater kan jeg spørre om Chekhov eller Stanislavski? Eller en som er pedagog kan jeg spørre om hun er fan av John Hattie. Og ikke legg så mye forhåpninger i første meldingen.
Det er mange grunner til at man ikke får svar. Send dem selv om det føles noen ganger som "Throwing diamonds to pigs". Spre det gode budskap :) Vær raus og forvent ingenting tilbake. Og du vil bli overasket.
Trust me. I am an artist :)

Skjult ID med pseudonym x eller y sø. 27 des. 2015 14:00

Kompliment er både kjekt å få og å gi. Jeg gir nå bare komplimenter til de utenfor min rekkevidde pga de som bor nær + har match svarer sjelden. Det er ikke responsen generelt jeg er ute etter men det er også kjekt å få vite at det man har skrevet blir lagt merke til.

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 14:02 Privat melding

Sant det tempter :) men viktig å ikke missbruke det heller :) det må være sagt eller ment med sannhet :) jeg sender ikke ut komplimenter i vilden sky hvis jeg ikke kan stå innenfor det :-)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 27 des. 2015 14:02 Privat melding

@tatiana72 Joda, men av forskjellige årsaker kan jeg ikke det.

Skjult ID med pseudonym Winnetou sø. 27 des. 2015 14:15

ja jeg sender komplimenter av og til. Også forventer ingen svar på en kompliment jeg sender.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 14:17 Privat melding

@thelady med komplimenter mener jeg å si noe om utseende. Et vakkert smil, attityde, morsom tekst i beskrivelsen ol..
Være seg selv. Fult og helt, og ikke stykkevis og delt.
Men å være seg selv nok? Seg selv i grunnen? Hva menes med det?
Hvem er jeg?
Jeg burde slutte med prokrastinering. hehe.
back2werk

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 14:23 Privat melding

Oki @tenpter jeg gir bare komplimenter for utseende til folk men også Pga måten de er på :) f.eks kan jeg fortelle ett mensen hvor mye jeg setter pris på det menneske for den personen er :) gode egenskaper er gull verdt :) her på nettet kan man Skrive så flott du er å se på men jeg kan ikke bedømme ett menneske utifra kun en tekst før jeg Evt har møtt vedkommende :-) noe lærer man på nett etterhvert at det inntrykket man får her av kun tekst kan være noe helt annet når man møter personer :) de tøffe harde er teddybjørner i rlf og selvsagt omvendt Hehe og samme på motsatte kjønn :) det er i rlf ting gjelder :-)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 14:24 Privat melding

Ikke skulle det stå Hehe :)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 27 des. 2015 14:25 Privat melding

Leeeer ikke mensen men menneske nå logger jeg ut fra mobilen Hahaha dette blir bare tragisk flirer

Skjult ID med pseudonym Rita sø. 27 des. 2015 14:25

@Tempter

Procrastinators of the world, unite! To-morrow ....

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 27 des. 2015 14:49

@ts
Eh
Det er litt kleint mener jeg å huske, men når man blir gammel, og det er lenge siden, blir minnet noe diffust vøtt...

*shrugs*

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 14:54 Privat melding

Kommer an på hvor prefabrikkert komplementet er... One size fits all komplementer gjør meg skeptiske. Da blir jeg litt sånn ''hva er du ute etter''... Hehe :P Men, genuine og originale komplementer er fine og få. Komplementer for utseende stresser meg litt. Da får man liksom litt sånn prestasjonspress. Men komplementer for ferdigheter som mamma, eller kvalitet på arbeid etc. de er fine!! :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 des. 2015 15:38 Privat melding

Enig der @Gladiol.
Jeg syns det er mye lettere å ta imot komplimenter for noe jeg gjør enn hvordan jeg ser ut :-)

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 15:46 Privat melding

@Manuki Enig!

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 27 des. 2015 17:11 Privat melding

@Villrosa Hyggelig, mange takk! Du må være ei trivelig dame som kan gi komplimenter her hvor jeg knapt fremstår som en skygge av meg selv ;)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 des. 2015 17:32 Privat melding

Villrosa er raus 😄

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 17:40 Privat melding

Det er veldig koselig å få komplimenter. Men som de andre sier bør de være ektefølt og individuell. Det bør være rettet mot meg selv, og ikke være masseproduksjon for damene.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 17:49 Privat melding

komplimentet og spørsmålet er skredersydd. men teksten som handler om megselv er den samme.

<kompliment> skredersydd

<Jeg er fantastisk mor osv...> klippe lime

<spørsmål utifra oplysningene på profilen> skredersydd

skredersydd=individuell=original

It goes without saying, når 99.9% av henvendelsene ikke er besvart så gidder vi ikke å sende originale essays til hver og enkel av dere.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 27 des. 2015 17:52 Privat melding

@Manuki Absolutt! :D

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 17:54 Privat melding

Copy>Paste like a bro :)

http://www.pablocalderonsalazar.com/wp-content/uploads/2012/01/tumblr_lk2eoz9CkA1qcy37to1_1280.gif

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 18:06 Privat melding

@Tempter, det er jeg enig i, ikke noe gøy å ikke få svar...:-(

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 18:50 Privat melding

@Templer, en mann som ikke "gidder" å være personlig og spesifikk med akkurat meg, har ikke tjangs på meg heller :) Ikke noe for meg når en mann hiver ut et helt fiskegarn for å helgardere seg, fordi han gidder ikke å investere tida i å forberede en og en krok ;)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 19:19 Privat melding

Jeg får i blant komplimenter fra damer som IKKE er interessert utover å gi en kompliment. Jeg er slik en enkel sjel at jeg likevel synes det er riktig så stas.

(mann 43 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 19:24 Privat melding

Bare hyggelig med en hyggelig melding. Uavhengig av intensjonen. Med mindre man er full. Fylllemeldinger er ikke alltid like sjarmis.

Skjult ID med pseudonym Ikkekul sø. 27 des. 2015 19:42

Aldri noensinne blitt kontaktet og gitt et kompliment her inne. Så jeg vil tro jeg hadde satt pris på det...

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 20:06 Privat melding

@Gladiol. Det er en del tråder startet av frustrerte menn som synes det er lite respons å få ra damer her. Det å bruke tid på bli bedre kjent skjer etter respons. Med viten om at 90% av henvendelsene fra men er ubesvart så er det naturlig å bruke garn. Du blir lei av å bruke krok når du har sendt 20 hyggelige meldinger og fått NULL respons. :)

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 20:09 Privat melding

@Tempter *LER*

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 20:09 Privat melding

@ikkekul, derfor skriver du med pseudonym?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 20:11 Privat melding

Latter forlenger livet. You are welcome :)

(mann 33 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 20:11 Privat melding

Gladiol. Show some mercy :p
Gi noen gode innspill nå ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 20:17 Privat melding

Det har hendt at jeg har skrevet komplimenter til menn selv om jeg ikke er interessert i et forhold med dem. Jeg har bl.A gjort det med noen menn fra forumet.

Skjult ID med pseudonym Karamell sø. 27 des. 2015 20:19

Kan ikke tenke meg hva som skulle være negativt med å si noe positivt til hverandre. En gang kom jeg over en profil som var utrolig kreativ, den skilte seg fra de fleste, og mannen var usedvanlig vakker. Så akkurat det skrev jeg til ham, og fikk et riktig så hyggelig svar tilbake. Vi var ikke noen god match, så det var ingen baktanker fra min side. Men tror han ble glad 😊

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 22:43 Privat melding

@Lampa, nå måtte jeg le :D Jeg tiet litt der fordi man må liksom gi seg i tide og ikke tyne i utide. Du får tyn. Templer trenger vel egentlig en klem! Men jeg kan jo ikke tilby det heller, så da bare smiler jeg og tier.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 des. 2015 22:59

Tusen takk for mange fine svar her.

Jeg har bestemt meg for at jeg i 2016 skal bli enda rausere med komplimentene :) Faktisk synes jeg at jeg er ganske flink allerede. Mer enn en gang har jeg opplevd at folk har spart på noe jeg skrev til dem for mange år siden. Det kan være noe så uskyldig som mail til kollega eller på en serviett på et spisested. Det er litt rørende.

Eneste ganger jeg har blitt litt småprovosert av kompliment, er når billedløse sender komplimenter for utseendet mitt. Det er litt ufint. Men det er min personlige mening da.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 23:02 Privat melding

Gladiol. Jeg ser på deg at du har en fin aura av ren snillhet ;p. Tror ikke du er i stand til å gi tyn. Å gi en god og varm klem derimot ser jeg du kan, så den tar jeg heller ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 27 des. 2015 23:03 Privat melding

Komplimenter kan være grei men spørs hva og fra hvem

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 23:11 Privat melding

Lampa. Nei, ikke ekte tyn. Jeg kommer ikke og trekker tennene dine om du ikke oppfører deg, hehe ;-) Gjensidig tyning, det er jo kos da. Kverulering og erting. Er ikke sikker på om jeg er miljøskada, eller om jeg genuint bare liker det, men potet potitt. Er en jækel på å gi klem, da ;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 des. 2015 23:18

Her kommer en kompliment til Gladiol

Du fremstår som en utrolig flott og reflektert ung kvinne. I tillegg har du ordets makt, og er veldig flink til å uttrykke deg skriftlig. Respekt! Fra en kvinne til en annen.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 27 des. 2015 23:19

Og til Lampa:

Du virker mye eldre enn dine 30 år. Det er faktisk en kompliment!

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 23:21 Privat melding

Komplimenter tas i mot med glede så lenge det føles "ekte":)

Skjult ID med pseudonym 37 sø. 27 des. 2015 23:22

Enig med perla over her og ser ikke poenget.
Og hvordan formulerer dere komplimenter til profiler dere anser som uaktuelle for ikke å gi inntrykk av interesse?
-Du var vakker på bildene men virker for dum for meg?
-Du virket morsom men er dessverre for stygg?

(kvinne 34 år fra Aust-Agder) sø. 27 des. 2015 23:27 Privat melding

Creeper, nå er jeg så smigret au atte! :D Smigret over evne. Jeg kan ikke følge opp det komplementet fordi jeg bare gliser. (Komplementer fra kvinner teller jo trippelt av hva komplement fra menn gjør. Det er liksom nærmest garantert ingen baktanker bak et sånt komplement!) Og ja, I second that, at noen på 30 virker eldre, det er absolutt et komplement ;-) !

(mann 33 år fra Akershus) sø. 27 des. 2015 23:28 Privat melding

Takk for kompliment, Creeper. Titt gjerne innom profil. :)

Gladiol.
Jeg er en lidenskapelig sjel selv, å setter alltid pris på litt kverulering og erting. Men for å unngå å tråkke i salaten er jeg (som min bestemor sa), føre var enn ettersnar. Gi meg litt tid til å legge ut følere, så skal vi nok kose oss med noen opphetede diskusjoner;)
Frem til da - Send gjerne klemmer :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 28 des. 2015 00:09

Taklampa, jeg tror faktisk at jeg har tittet innom profilen din, men husker ikke når. Blir jo litt nysgjerrig på hvem jeg skriver med ;)

(mann 46 år fra Oslo) ma. 28 des. 2015 01:12 Privat melding

Taklampa flørter i fjorten fronter. Og han gjør det så lekende lett :)
Mistalovalova

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 19:57 Privat melding

På en måte betyr utseende- komplimenter mer når de kommer fra heterofile medsøstre.
De er uten skjult agenda.

Har allerede her inne opplevd at de komplimenter på utseendet jeg har fått kommer fra anonyme, ganske tomme profiler. Og da tenker jeg de er litt mer enspora. Og betyr niks og nada.