Alle innlegg Sukkerforum

modne menn, lammekjøtt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym modenkvinn on. 12 nov. 2008 13:45

Hvorfor er det slik at så mange såkalt modne menn bare vil ha jenter som er 10-15 år yngre enn dem? Er det fordi de har problemer med potensen? Vil de ha igjen ungdommen? Er vi voksne damer litt for kloke for dere?

Vi damer runt 50 får i hvert fall mange henvendelser fra menn 65+ - (eller rene sexforespørsler fra gutter på 22) - men dere jevnaldrende menn, hvor er dere? Ute på jakt etter lammekjøtt??

Skjult ID med pseudonym gutt on. 12 nov. 2008 14:03

For å snu på det, og for å svare på det:
Hvorfor er det slik at så mange unge jenter bare vil ha gutter som er 10 år eldre enn dem?

Skjult ID med pseudonym modenkvinn on. 12 nov. 2008 14:16

..da er vi vel tilbake til den gamle økonomidebatten - at dessverre er det fortsatt sånn at typiske kvinneyrker er dårlig betalt, og mange unge jenter ser fordelen med en litt eldre mann med bedre økonomi. Vi er kanskje ennå ikke kommet lengre....

Skjult ID med pseudonym gutt on. 12 nov. 2008 14:22

Snakker vi økonomi, altså? Tror ikke det...

(mann 51 år fra Akershus) on. 12 nov. 2008 14:24 Privat melding

Modne menn vil da vel ikke ha vesentlig yngre damer som følge av potensproblemer? Mange modne menn er nok åpne for vesentlig yngre partnere enn seg selv på samme måte som mange modne kvinner er det. Jeg ser ikke helt problemet i dette her, og kanskje er det slik at man er åpne for yngre partnere for å ikke utelukke disse som ønsker seg vesentlig eldre partnere pga deres antatte modenhet.

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 14:27 Privat melding

Føler meg ikke akkurat truffet der, "modenkvinn".

Det er begrenset for hvor interessant en person som er 10-15 år yngre enn en selv kan være. Livserfaring er det første ordet jeg kommer på i så måte. Livsinnstilling er det andre. Den kategorien menn du beskriver er overveiende sannsynlig til å være den siste bastionen av forkjempere for sjømannsbrud og uttrykket "alt går i grisen". Ingen liker pene personer som er stygge innvendig.

Når det er sagt må jeg si at jeg var en av de som likte filmen Lost in Translation. Jeg våger å tro at jeg ikke likte den på feil premisser.

Når det gjelder eldre kvinner:
Selv synes jeg det holder å hjelpe eldre damer over gaten og skryte av bakverket deres, jeg føler ikke et behov for å bistå dem på et seksuelt vis.

Om jeg skulle falle for en yngre kvinne ville det ikke vare lenge om det eneste hun ønsket var å holde lommeboka mi i en skrustikke. Og det tror jeg mange modne menn er enige i.

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 12 nov. 2008 14:30

Når en mann på førti blir forelsket i en pike på tjue, er det ikke hennes ungdom han søker, men sin egen.

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 14:40 Privat melding

@perle62:
Godt sitat du brukte.

Jeg tror det er mange menn og kvinner som går glipp av fargene og k0ntrastene i livets høst, fordi de altfor ofte ser tilbake på sommeren eller våren. Og når vinteren kommer ser de på høsten. Og når de ligger under torva har de ikke engang vinteren å se tilbake på, synd de ikke levde i den årstiden de befant seg i.

Lev i øyeblikket folkens. Og om du føler deg gammel, tenk på ungene på kreftavdelingen som ikke blir eldre enn 10. Mens du fikk lov til å bli gammel. Vær takknemlig for det.

Get old or die trying

Skjult ID med pseudonym belezza on. 12 nov. 2008 16:28

@KOntrast, 15 år yngre enn deg ville vært umoralsk og ikke tillatt. Etterhvert som man blir eldre utjevnes alderen litt føler jeg, mange menn som er 10 år eldre enn meg kan være interessante, 10 år yngre har jeg litt mer problemer med selvom det er snakk om en voksen mann - men det går mer på at jeg tenker en mann på 35 sikkert har lyst å få barn.

@allesammen - Synes ikke det med alder spiller så veldig stor rolle - det har blitt diskutert her før. Og hvorfor er det slik at mange kvinner synes menn er noen griser om de finner en langt yngre kvinne, mens en moden kvinne er råkul om hun har kapret en yngre mann???

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 16:36 Privat melding

@belezza:
Ser poenget ditt krystallklart. En herlig avveksling om jeg får si det sånn.

Når det gjelder de som skulle være så unge, og dertil ulovlige å prøve seg på:
Etter å ha lest diverse ulogiske resonnementer her inne over snart 3 dager, skulle det ikke forundre meg om noen hopper glatt over lovverket også. Jeg humrer fremdeles over at folk kaller meg intellektuell som et skjellsord bare fordi jeg ikke triller terning for å bestemme det neste ordet i setningen eller poenget man bygger opp.

Tilbake til trådens emne:
Ja, hvorfor synes mange kvinner at menn er griser om de finner en langt yngre kvinne? Er det misunnelse?
Eller er det slik at kvinner ikke føler dette i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Hmm on. 12 nov. 2008 16:40

Mange menn ønsker barn og de ser etter damer som er under 33-35 for å få tid til å se om dette er noe å satse framtiden på uten at det blir fryktelig stress. Alderen for dem som tenker slik kan sikkert gå opp til 45-50 år på det mest ekstreme.
Det betyr at det menn på 35-50, som vil finne seg en dame på 35 til 50, er en mangelvare. Men det er håp ettersom det er ganske mange menn som allerede har reprodusert seg. Jeg tror at det kan være en fordel for damer over 35 å søke blant dem som har barn. Men det har de kanskje funnet ut allerede..

Skjult ID med pseudonym belezza on. 12 nov. 2008 16:41

Vet ikke, men har ofte hørt veninner beskrive "den gamle grisen" om menn med yngre damer, mens de samme veninnene er fra seg av misunnelse når de kjenner modne kvinner som har funnet en yngre mann - synes det er rart jeg.

Vet ikke om det skyldes misunnelse, kan godt hende det går litt på at kvinner føler seg mindre attraktive om menn foretrekker yngre kvinner.

(mann 51 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 17:12 Privat melding

@belezza, ett bra poeng med gammel gris kontra kul moden kvinne:)

@perle sitt sitat var heller ikke borte.

Litt mer seriøst.

Slik jeg oppfatter alder og erfaring, både for kvinner og menn, er det ett markert skille i slutten av 30 årene. Frem til da går erfaring ofte sammen med alder. En 24 åring er alltid mer reflektert og moden enn en 20 åring, men noen få ekstreme unntak. I slutten av 20 årene skjer det noe. Noen stopper omtrent helt opp, mens andre fortsetter å utvikle seg og samler mer erfaring. Konsekvensen blir at en fort kan ha en på 30 som har mer erfaring og er mer moden enn en på 41. En kan altså ha en givende samtale med tildels betydelig yngre når en har blitt eldre. For 10 år siden var det utenkelig for meg å ha en meningsfylt samtale med en på 21, nå er det uproblematisk med en på 31

Skjult ID med pseudonym belezza on. 12 nov. 2008 17:52

nemlig kit1336,9 :-)

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 12 nov. 2008 17:59

Så ille rundt grøten man må vandre da.. med eller uten (trylle) stav kit..

her er det helt andre staver som gjelder spør du meg..

Tilbake til TS (modenkvinn) sitt tema.
.
Det kan nok storparten av kvinner takke seg selv for antakelig.

"Mange" Kvinner på 35-45 krever, høy utdannelse, kommunikasjon på høyt nivå, relevant inntekt, selvsikker og meget empatisk, emosjonell, generøs, høytidelig og karriere messig fremtreden mann.
Han finnes nok, men ikke så ofte blant 30-40 kan man si.
Hovedtyngden må nødvendigvis finnes hos nyskilte av vane makt-syke menn på 40-60, ikke verre.

en mann +-40 kan nok ofte være noe mer jordnær levende, lystig, mer ungdommelig og faller igjennom kravene ovenfor.
Kravene for en dame på 25-35 derimot kan oftere matche en mer gjennomsnittlig manns noe mer gjennomsnittlig og nøkterne profil, krav og levesett. Som kanskje noe lettere kan utøves i praksis også..dagens moral.
sånn er det bare.

Om hingsty ser seg tilbake litt vil nok gutter på +-20 kan ofte ha prestasjonsproblemer for umodne jenter, noe eldre jenter derimot kan øke deres prestasjon noe..

Og jenter på 20+ er ofte litt for modne til å prate om antall øl man tåler, hvor god man er på sex-slåssing-og fritidsaktiviteter, som liksom er greis for gutter på samme alder.
de er i ferd med å forstå hva ømmhet og gjensidig oppmerksomhet er..
Am I right..or is the horse out of business.. vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Glimt on. 12 nov. 2008 18:21

Alle må få lov å ønske akkurat hva de vil og søke etter det også.
Det blir kun patetisk når og om man begynner å sutre over at man ikke får det.
Det har alltid hvert sånn fra slutten av barneskolen og oppover; Det er bare en som får følge prinsessa hjem.
Så har man vært her for lenge og ønsker seg kjæreste er det kanskje på tide å titte litt på egne preferanser (ikke nødvendigvis senke standard (hørte den komme)).
Har akkurat passe kontakt med menn på samme alder , og passe kontakt er en mann. ( av gangen også på nettet) ;) ;) ;)
På barneskolen var man også mest opptatt av hvem av de populære som ikke kom i bursdagen i stedet for å hygge seg med dem som faktisk kom. ;)

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 12 nov. 2008 18:22

Hingsten; du har nok ikke gallopert deg ut på ville beiter her. Men tror du undervurderer de jevnaldrende gutter til jenter på 20+.. antall øl man tåler var noe i min krets forsvant etter 16-17 års-alderen, sex man selv har er det sjeldent det snakkes om i min vennekrets (man snakker om andre.. eller er det "andre"? beats me..). Slåssing, tja... Jeg innbiller meg at det generelt er mye avhengig av om man bor i "grisgrendte" strøk, eller holder til i mer byaktige omgivelser...

@TS: Hva er en "moden" mann? Sånn per def. mener jeg. Ja, jeg er litt ute etter å spikke flis. Men, kan det ikke være at en på 30 er like moden og erfaren i livet som en annen på 50 sett ut fra hva deres levde liv har inneholdt..?
For de på 65+/- begynner noen ting å bli viktigere enn andre ting som ikke betyr fullt så mye lenger. Mens de der passerer 40 eller 50 kanskje en dag ser seg i speilet og hører seg selv spørre "Hva f*en..?" Så har du menn på 25/30 som er mer opptatt av andre ting enn sine jevnaldrende kvinnlige motsetninger som sukker om at de ikke heter Carrie og dansende vandrer gjennom Central Park.
Stereotyper fremstilles av en grunn, det har med hva som er mest synlig for de enkelte. Noe kjenner vi oss alle igjen i, dermed dannes forestillingene om at alle "modne" (40-45-50) menn er "griser" som bare er ute etter "lammekjøtt" eller gutta som er ute etter en kvinne "i sin beste alder" for å ha noe å skryte om til gjengen.

Så sort/hvit er ikke verden. Om ikke vi bidrar til å forsterke skiller.. og sterotypene..

(mann 51 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 19:26 Privat melding

Nå har nok den 4-beinte travet litt langt ut på viddene.

Hvis jeg forstår argumentet ditt riktig, mener du at kvinner på din alder er litt småkresne og ikke er interessert i en "vanlig" mann. Av den grunn må den "vanlige" mannen gå på yngre kvinner for å få noen respons. Så det er egentlig de småkresne kvinnene sin feil. Er dette riktig oppfattet?

For det første tror jeg ikke TS tenker på hva de mennene som hun ikke er interessert i gjør. Antakeligvis tenker hun på de som hun ønsker å bli kjent med, men som går etter yngre damer.

For det andre tror jeg heller ikke de yngre kvinnene er interessert i leftovers fra gamle damers bord. "Vanlige" menn finner nok de yngre kvinnene mer enn nok av i egen aldersgruppe.

De mennene TS tenker på, er nok de som både de gamle og yngre damene synes er attraktive, og som går for de yngre damene.

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 12 nov. 2008 19:51

Prf. drøvel ehh..Kit..
det du skriver er veildende ideal- påstander.
Det er beklageligvis ikke akkurat sånn i det virkelige liv.
Da hadde iallefall jeg innlevert tittelen med det samme.
ER den vandlig mannen dødelig, med en dasj iq og eq.
og litt generøs med såvel tid, aktiviteter og visa versa,
kommer den "left-overn" du snakker om ganske langt i overnevnte påstand lover jeg deg.
Med unntak av enkelte kategorier som ikke helt har landet eller funnet koden ennå, jfr tråden lenger oppe.
ikke verre vet du.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 12 nov. 2008 20:33

@. Ok, mulig jeg har misforstått hva du mente 17:59.

Kan ikke du prøve å komme med noen oppklarende kommentarer?

Skjult ID med pseudonym høstsol on. 12 nov. 2008 21:40

Jeg må bare innrømme at jeg synes det er skikkelig turn-off å se f.eks at en mann på 39 søker damer mellom 26 til 34, eller menn på 46 som søker kvinner fra 28-30 til 40. Æsj, tenker jeg, du skal absolutt ha noen som er yngre enn deg. Og da tenker jeg at de er reaksjonære og gammelmodige. Derfor svarer jeg ikke på mail fra slike typer. De som derimot er 38 og søker fra 24 til 44 for eksempel, viser at det ikke er "yngre for alle penga" som gjelder - det liker JEG! Okay, dette var bare min mening, da.

Skjult ID med pseudonym bøtta on. 12 nov. 2008 23:00

Synes det er på fallende flere som kontakter meg som er mye yngre ,eller mye eldre enn meg....
Pussig !
Personlig synes jeg det er stas med noen som er noen lunde lik i alder... men der har du meg på en god dag.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 12 nov. 2008 23:02

bøtta: Jaha..? Så på en dårlig dag foretrekker du stor aldersforskjell...? En spennende vinkling :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 12 nov. 2008 23:03

Skal vi se her....

Du synes at et er ok for en mann på 38 å søke jenter fra 24, men ikke en på 39 som søker fra 26. Ok?
Hva med menn som søker eldre kvinner da? Ultraæsj?

;-)

Skjult ID med pseudonym V on. 12 nov. 2008 23:06

Tenker det samme som høstsol jeg.
Jeg jo at det er attraktivt med ung hud og stram kropp og selv om endel holder seg godt er det jo likevel flere av de spretne i yngre klasser. Men hva med å være på samme nivå mentalt?

Men for meg er det som om smaken justerer seg emd alderen.
Unge menn er jo objektivt sett vakrere enn eldre jfr skjønnhesidealer og fruktbarhet (færre isser, færre mager, færre rynker etc).
Likevel tiltaler det meg ikke å date noen som er merkbart/synlig yngre (eller eldre) enn meg selv. Jeg hadde et kort forhold til en som var syv år yngre (traff gjennom bekjente ikke nett, så feilvurderte forskjellen i starten). Det føltes feil etterhvert som vi ble bedre kjent; vi hadde ulike referanserammer, ujevnt fordelt ballast og jeg følte at han stilte sprøsmål som jeg var ferdig med for mange år siden. Det undrer meg at ikke flere menn tenker slik.. Det har sin sjarme og sin nytte å ha hatt barndom og ungdom fra epoker som ikke er altfor langt fra hverandre - man snakker da oftere samme språk, deler samme referansesammer.

Jeg er i markedet til "oss som var vokste opp under Keagan", og de som gjorde det samme vil skjønner hva jeg mener med det:-)

Skjult ID med pseudonym høstsol on. 12 nov. 2008 23:16

Nei Zitelle, les innlegget mitt en gang til. Poenget var et helt annet....

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 12 nov. 2008 23:17

Jeg så poenget......og jeg ser den øvre grensen i alder. Likevel forstår jeg ikke helt hvorfor dette skal være krise.
Det er bare sånn det ER for noen. Det må man bare akseptere :-)

Skjult ID med pseudonym høstsol on. 12 nov. 2008 23:26

Ikke krise - bare et lite attraktivt trekk - og som faktisk teller ganske mye i totalbildet for meg. Og for flere av venninnnene mine også....
Og du har rett i at slik bare ER det for noen, men hvorfor er det stort sett menn? Jeg synes det forteller ganske mye at gamle stereotyper fortsatt sitter dypt i disse mennene.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 12 nov. 2008 23:28

høstsol
Mulig det, at stersotypene sitter dypt i disse mennene. Da får man bare la være å bruke energi på dem da vel? Eller? :-)

Skjult ID med pseudonym høstsol on. 12 nov. 2008 23:31

Enig, helt enig! Men tenkte kanskje at det var greit for disse mennene å vite hva endel kvinner tenker om det, og det hadde vært morsomt om noen av dem også hadde svart - hehe! :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 12 nov. 2008 23:33

Om vi kvinner sitter som eldre og ser på at menn velger yngre kvinner enn oss selv, tror jeg ikke det betyr noe for mannen hva vi måtte mene. De vet hva de ønsker, og går for dette. Vi ville nok i beste fall bli sett på som litt "sutrete" av disse gutta, tror du ikke? :-)

Skjult ID med pseudonym høstsol on. 12 nov. 2008 23:36

Joa, men sutrete type er jeg ikke!

Og cirka halvparten av de jeg får respons av er faktisk yngre enn meg. Mange av dem også UNDER den alderen jeg har satt. Opplever ikke du også det? Så jeg føler absolutt ikke at jeg lider noen nød pga disse gutta som BARE vil ha kvinner som er endel yngre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 12 nov. 2008 23:37

Jeg sa ikke at du var det. Jeg sa at ettersom de ikke bryr seg, vil du kunne virke sånn :-)

Jeg får henvendelser både fra yngre og eldre, jeg - i forhold til egen alder.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 12 nov. 2008 23:44

Høstsol.
Han søker det han søker, fordi han tror det er det han vil ha. Det er greit nok for meg! Om du synes det sier noe om hans tenkesett og verdisyn ellers, er jo det en fin måte for deg å sile ut ham på - slik du allerede gjør... Så da ser jeg ikke problemet... ?

Eller mener du at en mann på 38 som bare er interessert i damer som er godt yngre, burde skrive 24-44 i profilen framfor 24-34 som ledd i et taktisk forsøk på å ikke bli silt ut (også av de som er godt yngre)?

Skjult ID med pseudonym kjærlighet to. 13 nov. 2008 00:23

får lite respons jeg- lurer som deg som startet tråden om det ikke finnes oppegående menn på min egen alder som er 51- som ønsker å treffe en dame på egen alder.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 13 nov. 2008 00:41

kjærlighet: Om jeg skal dømme ut fra tråder med beslektet innhold fra min tid her inne, ( som begynner å bli en stund ), vil jeg si at det virker som om menn og kvinner rundt femti er litt ute av synk.

jeg har ikke egentlig peiling, bare et inntrykk jeg har. Og jada jeg leser ikke kun Sukker's forum ;-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 13 nov. 2008 02:38

Jeg er vel ikke en "moden" mann sett fra trådstarters synsvinkel, men opplever at de kvinnene som tar kontakt med meg i stor grad er fra fem til ti år yngre. Selv har jeg faktisk ikke oppgitt såpass stor alderssprik i hva jeg søker etter, men når søte jenter tidlig i tjue årene tar kontakt med meg slår jeg ikke hånden av dem for å si det mildt.

Det er nok slik at kvinner i stor grad selv ser etter noe eldre menn, og vi er selvsagt ikke vanskelig å be.

Skjult ID med pseudonym modenkvinn to. 13 nov. 2008 09:46

ja, da jeg startet tråden, var det ikke for å dømme noen. Alle får gjøre som de vil.
Jeg bare konstaterte faktum - og det hadde vært morsomt om noen menn rundt 50 kunne forklare seg:-)) Hva er det dere leter etter? Den tapte ungdom? I hvert fall ikke en sur kjerring som den dere akkurat har skilt dere fra..?

Da kan jeg fortelle dere at alle søte jenter blir sure kjerringer ganske snart...og hvorfor ikke ha ei kjerring som i hvert fall passer samme med deg når det gjelder interesser og ikke løper byen rundt i helgene...?

Både pseudonymet Kjærlighet og jeg vet hva vi snakker om... og er vi virkelig kresne når vi ønsker oss noen som snakker samme "språk"? Og ikke en som er pensjonist...

Det dreier seg ikke om å furte for at man ikke "får vær med". Det dreier seg om at det er merkelig i hvor liten grad menn på 50 henvender seg til damer på samme alder. Altså: De vurderer oss ikke engang:-)

Skjult ID med pseudonym mokkisen to. 13 nov. 2008 10:17

Ups.....
Jeg liker menn fra 30-50.......Må jo være gal jeg da?! ;) ( jeg er 40)

(kvinne 70 år fra Nordland) to. 13 nov. 2008 15:14 Privat melding

I utlandet ser man relativt ofte menn som gir inntrykk av å være velstående i følge med en langt yngre kvinne. Jeg gjetter at det ofte handler om å ha skaffet seg et trofè, et symbol på hans vellykkethet. Her i landet ser man iblant også menn, kanskje ikke fullt så rike og vellykkede etter norsk standard, som har hentet seg en atskillig yngre kvinne fra et område preget av mye fattigdom. Deres valg, men etter det jeg har sett, virker ikke disse trofèforholdene/ ekteskapene særlig vellykkede i det lange løp, heller ikke for mannen.

(mann 54 år fra Oslo) to. 13 nov. 2008 16:30 Privat melding

mokkisen
Tror du er aldeles normal jeg :-)
For min del er ikke alderen som betyr alt... derfor søker jeg også så vidt som deg.. ;-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 14 nov. 2008 10:49

... selv har jeg begynt å gå inn i hardtrening for å like eldre menn, siden det ser ut til å bli min skjebne...

En ulempe ved det hele er at jeg har begynt å ta litt vel i, opplever at jeg kan gå tyve år over min egen alder når jeg leter etter eldre menn som kan virke attraktive, og det var jo ikke helt meningen...

:p

Skjult ID fr. 14 nov. 2008 18:30

Dette er en sånn evig diskusjon.

Man setter opp visse barrierer/krav ift. potensielle partnere. Alder er et av dem. Det viktigste er å våge å møte et annet menneske og å være ærlig på hva man selv føler om det etterpå.

Dessuten er det snakk om hva man skal bruke vedkommende til. Vil du som mann ha en kvinne for ev. å få barn, velger du en som fortsatt er i fertil alder. Og det er jo faktisk noen som liker en voksen mann, da.