Alle innlegg Sukkerforum

Hva viss..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ronja ma. 28 des. 2015 13:48

Hva viss du var en mann. I slutten av 30 årene og har to tenåringsdøtre som du skal hente på flyplassen for å ha de to neste ukene.

For 2 dager siden var du tilfeldigvis hos en kamerat for å ta noen øl/liten fest. Der traff du ei blid jente i slutten av 20 årene som ikke har barn. Dere snakket litt sammen, fant ut dere jobbet i samme sektoren, likte samme musikk og begge likte å danse. Så kvelden ble brukt til å danse tulle/fulleswing. Endte med å bli med hjem til denne jenta. Ikke noe sex(slik som det ofte skjer), men bare klining, kyssing, stryke på hud og holde rundt. Sovne i hverandres armkrok.
Når dere går neste morgning sier dere begge "snakkes sikkert". Men det blir ikke utvekslet noen telefon nr, og man vet at det ikke blir noe snakkes igjen med mindre man tar aktiv valg, for det ikke er noen naturlig måte dere vil treffes igjen.

Ville du tenkt at hun var for ung? (ca 10 år forskjell) Ville det oppfattes mer stressende å få melding av denne frøkna med et spørsmål om å treffes igjen sånn rett før du skal hente døtrene dine på flyplassen? (Har ikke unger selv, så vet liksom ikkje helt, men har vert sammen med deltidspappa før med 2 små, og vet at denne tiden med barna er hellig) Vil jo ikke forstyrre han heller, nå som han endelig skal ha døtrene sine i 2 uker.

Vet at det er individuelt. Og det kommer helt an på hvem man spør.
Funnet han på facebook. Lurer på om eg skal sende melding, eller bare la det ligge og tenke at det var en flott kveld og et godt minne.
Er vel det evige spørsmålet her i livet. Skal man eller skal man ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 des. 2015 13:53

Behold den flotte kvelden og det gode minnet du.
Hadde han virkelig vært interessert så hadde han gitt deg en form for mulighet til å kontakte han uten at du måtte søke han opp på nettet/Facebook. :P

Skjult ID med pseudonym 37 ma. 28 des. 2015 13:57

Send ei melding du. Hva kan det skade?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 28 des. 2015 14:01 Privat melding

Hei, og "løkk med jula" som vi sier.

Ikke rart vi er single powpowgutt, med den innstillingen :-D

Jeg ville ikke latt det ligge. Prøv det heller ut. Du er tydelig nysgjerrig på hva dette kunne bli, og det er grunn nok.
Ta kontakt og finn ut om det er gjensidig interesse. Funker det ikke, så kan du la det ligge da i stedet. Du har ingenting å tape på å finne ut av dette. For alt du vet, kan du ha mye å tape på å ikke forfølge dette.

Om du tar kontakt, og du eller han finner ut at dette ikke er det dere ser etter, så har ingen skade skjedd.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 28 des. 2015 14:02 Privat melding

Send han en pm på Facebook og fortell han hvor koselig du hadde det. Du trenger ikke spørre om et nytt møte eller noe, bare se hvordan han responderer på det. Forhåpentligvis vil han be om et nytt møte. Hvis ikke får du ta vare på minnene og legge han bak deg.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 28 des. 2015 14:03 Privat melding

E47
Så hyggelig å se deg igjen her. Te løkke med romjula. :-)

(kvinne 46 år fra Østfold) ma. 28 des. 2015 14:05 Privat melding

@ronja :) du skriver " vi begge " så hva var grunnen til at du sa det ?:-) kanskje dere begge to ville men ingen turte !?:-) jeg ville takket han for en koselig kveld på innboks på Facebook å da sett om jeg fikk svar tilbake hvis ikke så lev på minne ;-) ønsker deg lykke til :-)!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 28 des. 2015 14:08 Privat melding

Takk @Metwo :)

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 28 des. 2015 14:09 Privat melding

Enig med de over. Ta initiativ selv og send en melding. Kanskje han bare går og venter på at du skal gjøre det, men tenker at du kanskje synes at han er for gammel.

Skjult ID med pseudonym freespirit ma. 28 des. 2015 14:23

Hei Ronja. Interessant spørsmål . Menn bruker å være veldig målbevisste med hva de ønsker seg men samtidig kan vi være litt distre. Selvfølgelig er det mange varianter av min rase men jeg ser uansett en rød tråd i vårt måte å fungere. Vi tenker ikke alltid som dere kvinner og tar som oftest en sak av gangen. Nå er det unger på tapetene men jeg kan nesten garantere deg at du hviler bak i hans tanker. Du lå i hans armer en natt og jeg er nesten sikker på at dette også betyr noe for han. Uansett... svaret på ditt spørsmål finner du egentlig bare i deg selv. Hva klarer du å stå i? På en skala fra 1 til 10 hvor vondt blir det for deg hvis han bare sender deg et av disse tafatte smilefjesene og skriver :Takk det samme tilbake? Timene du lurer på hva han egentlig mente med det kan være en prøvelse. Tenker du har to valg . Alltid var ærlig. Ikke sleng inn en hilsen som om du snakker om Yr.no. Eller glem han.

(kvinne 46 år fra Østfold) ma. 28 des. 2015 14:24 Privat melding

Å en ting til @ronja :) selvom han skal ha barna i 14 dager så har han tid til en mld :-) så kjør på , du maser ikke med kun en mld :-)

Skjult ID med pseudonym ronja ma. 28 des. 2015 14:24

Takk for gode svar. Hehe vet ikke helt hva eg skulle gjort uten formuet til tider, blir en tankerekke klokere for hver gang.

thelady: Grunne til eg skrev vi begge var at eg oppfattet at vi kanskje begge visste at det liksom ikke ville bli noen naturlig møte, men at det liksom var litt lettere å gi et kyss og si "snakkes sikkert". Men eg tenkte faktisk på det, den morgningen at eg skulle spør om nummeret. Var på nippet mange ganger. Men så tenkte eg at han sikkert syns eg var for ung....og at han ville sagt noe viss han var interessert i noe mer enn den kvelden/natten. At eg la for mye i det. Og så tørret eg ikke. Syns det hadde blitt så kleint viss han ikke ville. Hehe feiga ut rett og slett.

MEN har bestemt meg for å sende melding. Så for eg heller bare virke skikkelig rar, litt stalker eller eventuelt drite meg litt ut. Trø rett i salaten. Eller kanskje risikere å ikke få svar overhodet.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 28 des. 2015 14:30 Privat melding

Lykke til @ronja..så spennende.
Jeg hadde garantert sendt melding :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 28 des. 2015 14:32

Ikke noe å vente med :) Send melding. Vi venter i spenning på resultatet :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 des. 2015 16:41

@-E47

Det har jo faktisk ingenting med å gjøre at en fortsatt er singel. :P
Jeg er fortsatt singel av helt andre grunner egentlig.

@tråden ellers

Altså, jeg kan bare snakke for meg selv, men om jeg hadde hatt en slik kveld med ei jente og jeg var interessert i å bli bedre kjent og at det ikke bare vare litt trøst i ensomheten der og da, ja da hadde jeg da for svarte meg passet på å gi/få kontaktinformasjon fra henne så jeg kunne opprettholde kontakten med henne.

Håper jo at det blir noe positivt ut av det for din del. Men en ting kan en ihvertfall lære av romantiske filmer og det er at noen ganger så er en herlig kveld og et godt minne nettopp bare det. :P

(kvinne 36 år fra Akershus) ma. 28 des. 2015 16:42 Privat melding

Hva er det verste som kan skje om du tar kontakt?

Skjult ID med pseudonym ronja ma. 28 des. 2015 16:50

Meldingen er sendt uansett. Så nå for det bare gå som det går, uansett hva det blir.:)

Stilte meg det samme spørsmålet Skm82. Tenker at egentlig er det ikke sånn sett noe å tape, fordi det enda ikke er noe å miste. For er ikke slik at eg enda har bygget meg opp kjempemange forventinger. Det verste er jo at det bare blir en herlig kveld og et godt minne. Og det kan eg leve med:)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 des. 2015 16:58 Privat melding

Send melding. Han liker sikkert å få litt oppmerksomhet, men vær ukomplisert;)

(kvinne 36 år fra Akershus) ma. 28 des. 2015 16:58 Privat melding

Spent på svaret Ronja. Og helt enig.. Av og til må man våge litt for å vinne.. 😊 Lykke til..

(mann 48 år fra Akershus) ma. 28 des. 2015 17:23 Privat melding

Lurt valg å sende melding😀 Tenk hvis alle går å grubler sånn. Nei la det stå til. Det verste som skjer er at man blir avvist og da er det ikke den rette uansett.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 28 des. 2015 17:56 Privat melding

Gjør det ☺️👍
Jeg ville gjort det, og ser ikke at du har noe å tape.