Alle innlegg Sukkerforum

En liten (?) hilsen fra Tiva.. :o)

Vis siste innlegg
(kvinne 59 år fra Oslo) to. 1 juni 2006 16:11 Privat melding

Som ny bruker her tenkte jeg det kunne være litt artig å presentere meg på en annen/bredere måte enn i profilen, så derfor stikker jeg innom her en liten tur (selvom dette vel ikke er en ”presentasjonsside”, men et diskusjonsforum – men man presenterer jo for så vidt seg selv via diskusjoner også. ;o))

Presentasjonen man kan lage av seg selv er jo for så vidt grei – der er mange valgmuligheter – men likevel ikke nok. :o)
Humorsmaken min er f.eks svæææææært mer varierende enn de valgene man hadde! Det samme gjelder musikksmaken….skulle gjerne krysset av på det meste men skønner jo at det kan gi plassproblemer eller lignenede..
Det kan jo forresten være et diskusjonstema her? …bare for å holde meg innenfor ”diskusjonsforumets” regler – hvis de finnes..

Bilde har jeg ikke lastet opp foreløpig – av forskjellige grunner. Samtidig må jeg si at jeg har hatt opplevelser hvor jeg har blitt kjent med personen via meldinger/skriftlige formuleringer FØR jeg har sett bildet – og hvis personen har hatt en vakker sjel har han blitt vakker på bildet…Det motsatte har også vært tilfelle – skikkelig sjarmerende fyr på bildet, men du veeeerden som han har tapt seg i meldinger….bildet mister dermed mye av sin glans… hvis dere skjønner hva jeg mener.. :o)
Også et tema for diskusjon??

Men for de som absolutt MÅ ha bilde – her et bilde med ord; Liten , langt mørkt hår, grønne øyne, normale proporsjoner (armer, ben og kropp står i normalt forhold til hverandre..*ler*), normalt utseende.

Til selve Sukker-forumets hovedhensikt; javisst, det er jo for å finne en partner. Men hva med oss små ”ubetydelige” single som gjerne vil ha en partner, men som ikke leter desperat overalt med det som hovedformål – (det kan jo være at livet plutselig finner på å presentere en eventuell partner når det selv vil.. ;o)) og som synes mange av nettets chatsider kommer opp med så mye rart at man holder seg til å lese nyheter eller drive med slektsforskning?? (bl.a.… ;o))
Jeg, for eksempel, får en litt flau smak i munnen av nettspleising – kanskje jeg er for gammeldags?? (Enda ett diskusjonstema…eh..) Jeg tror mer på å bli kjent IRL.
Men jeg syns alltid nye venner er kjekt, og jeg HAR truffet på både menn og kvinner via nettet som virkelig har blitt det. Men jammen har jeg truffet på mye rart også…

Til administrator her på siden(hvis han finnes); jaddajadda – nå skal jeg pelle meg ut herfra….hehehe..

PS. Hvis noen lurer på nicket; TIVA er et indiansk navn, og betyr "Dance".

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 juni 2006 20:29 Privat melding

og "Dance" er et engelsk ord og betyr "Dans"... hihi

Orginal presentasjon egentlig. :o)

(kvinne 59 år fra Oslo) to. 1 juni 2006 21:03 Privat melding

Næææhh...sier du det..? ;o)))
Joda, jeg skulle vel kanskje skrevet dans istedet for dance? Bare for å sette det norske språket mer i høysetet, liksom..? Jaja..var inne på amerikansk side og dro automatisk med meg ordet uten å tenke på språket... :o)

Og jeg håper "presentasjonen" var original på en positiv måte. ;o)))