Alle innlegg Sukkerforum

Tips om profil innhold.

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Rogaland) to. 31 des. 2015 17:01 Privat melding

Hei. Jeg lurer på hvorfor jeg har så lite besøkende på min profil?

(mann 28 år fra Rogaland) to. 31 des. 2015 17:05 Privat melding

Hva kan jeg Gjøre for å finne den dama som jeg passer sammen med?

Har prøvd flere dating sider. Uten at dette har gitt resultater.

(mann 36 år fra Akershus) to. 31 des. 2015 17:16 Privat melding

Ha tålmodighet og være aktiv selv. Besøk profiler du selv synes ser interessante ut, og være aktiv på forumet er to muligheter. Dessuten bør du venne deg til at det ser ut til å være en tradisjon her av den litt gode gamle sorten; nemlig at vi gutta må ta initiativet og sende den første meldingen.
Komplimenter noe i profilen, spør om noe fra profilen eller bare start med å sende en vits. Akkurat der er det ingen fasit, siden vi alle er skrudd sammen på ulik vis.
Det som fungerer dårlig er å komme opp med en standardmelding som du sender ut i hytt og pine, det funker oftest dårlig.

Lykke til med å finne dama som passer sammen med deg:)

(kvinne 50 år fra Buskerud) to. 31 des. 2015 17:52 Privat melding

Stiller det samme spørsmålet...og ettersom jeg forstår er det flere som gjør det. For min del, så har jeg forsøkt med ulike bilder, variert profilteksten og vært aktiv selv med å sende meldinger uten spesielt stort hell...dermed er det vanskelig å svare på hva man må gjøre annet enn det som er sagt før: vær tålmodig :) og kan kanskje legge til ikke mist troen på deg selv. Kjenner selv at selvtilliten får seg noen harde trøkk etterhvert som tiden går :) Ønsker deg lykke til og håper den du søker dukker opp snart :)