Alle innlegg Sukkerforum

Det å forstå en kvinne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rådgiver fr. 1 jan. 2016 15:18

Noen ganger må også en "rådgiver" spør om råd :)

Det var vel Albert Einstein som sa at han har sluttet å prøve å forstå kvinner, og bruker tiden heller på noe mindre komplisert som for eksempel å utvikle reletativitetsteorien.

På det tidspunktet kjente han ikke Sukker og andre nettdatingsider, men han ville vel konkludert med samme i dag også.
Dette her skal ikke bli en sutretråd, men jeg lurer virkelig på hva som skal til for å komme i prat med en kvinne her inne / møte i real life for å kunne finne ut om den mye omtalte kjemien er på plass.
Det er greit å ha noen standards og preferanser - det har jeg og. Men hvor legger man lista. Er alle ute etter det eksepsjonelle og Mr. Perfect? Er alle lykkelige singler? Er alle redde for å ta sjansen eller foretrekke å sitter på gjerde og venter på at noen kommer forbi som er enda bedre. Hva er vitsen med tomme profiler, å være her i flere år, være passiv, ordknapp eller kun ignorant? I 2016 og i likestillings og emansipasjonens tidsalder burde man kunne forvente at kvinner er mer proaktive når det gjelder noe så viktig som å finne kjærlighet og lykke. Da blir det kanskje også mindre klaging om at man alltid ble skuffet av noen kjekkåser og kjelltringer.

Jeg nekter å tro at utseende mitt, personligheten min og det jeg er villig til å gi er så uinteressant som man kan tro ut fra den beskjedne responsen her ikke.

Spørsmålet mitt er: Hva er det viktigste menn ikke vet om kvinner, men som de burde kjenne til? Og hvilke kvaliteter bør et perfekt forhold inneha?

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 15:25 Privat melding

et perfekt forhold må ha kommunikasjon og tillit :-) resten har jeg ikke svar på pga vi damer er så forskjellige ;)

hva som er viktig for meg,trenger ikke være viktig for de andre damene,så vanskelig å svare på det første spørsmålet ditt;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 15:57 Privat melding

Nå er jeg jo mann, og bør være forsiktig med å uttale meg, men det er noen hovedtrekk som går igjen:

- Kvinner vil ha likestilling - men ønsker at mannen skal beile henne.
- Kvinner sier de bryr seg om hva som er på innsiden - men går etter ansikt og kropp som er symmetrisk (ansees som "pen"), dette for å høste av "bra" gener som overføres til kidsa.
- Kvinner ønsker å få tilbakemelding på hvordan de ser ut - for guds skyld, dra opp telefonen, "besvar" denne og si det er en nødsituasjon, og du må dra øyeblikkelig!
- Kvinner har hukommelse som en elefant - selv år etter en hendelse, har de en egen evne til å hente det frem fra glemselen, og gjøre det veldig aktuelt. Her er det viktig å påpeke hvor gnistrende vakker hun er, eller dø ved å motsi henne.
- Når en kvinne hinter - må mannen forstå. Hintene er så mikroskopisk ubetydelige i mannens verden, at å forstå dette er som å drive kirurgi på nanonivå 20 millioner lysår unna.

Ok, litt humoristisk, men man skal ikke forstå kvinnen - bare elske henne. :)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 16:02 Privat melding

*latterkrampe* @nigma . den var bra haha ;))

(kvinne 30 år fra Oslo) fr. 1 jan. 2016 16:08 Privat melding

Jeg er enig med thelady. Ingen kvinner er like. Men kommunikasjon, ærlighet og tillit er viktig

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 1 jan. 2016 16:10 Privat melding

@nigma...fantastisk, med et stikkord: du må ta det som det kommer :-)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 16:10 Privat melding

men som kong Harald sa i sin nyttårstale i går

«La oss ta vare på hverandre og sammen gjøre det beste ut av hvert øyeblikk.»

følger man dette er man på god vei ;)

(kvinne 30 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 16:12 Privat melding

@nigma, lo godt, den var god.
Og selv om det var satt litt på spissen på en humoristisk måte, er det kanskje snev av sannhet i noe av det.

Men oppsummeringen var den beste; det er ikke alltid man skal forstå kvinnen, men bare elske henne:)
Men selvfølgelig, man kommer langt med ærlighet, kommunikasjon og tillit:)

Skjult ID med pseudonym 37 fr. 1 jan. 2016 16:19

http://www.nedmartin.org/v3/amused/_img/what-women-want.jpg

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 16:27 Privat melding

Alle er forskjellig, vi har ulik smak på hva vi tiltrekkes av, og hvem vi ønsker å være sammen med. Tror mye bunner i en oppbygget tillit basert på ærlighet, og at man står for det man sier. Det er nok den lengre veien som er vanskelig for mange, og da må man jobbe som et team, og det er ikke alltid det funker så bra etter mange år. Hey, jeg har da hatt noen runder, så jeg kjenner til det. Jeg har lært av mine feil, slik som når kvinnfolket spør meg om hvordan hun ser ut, er det ikke klokt å si: "Er dette det beste du kan få til?", eller når kvinnfolket har vært hos frisøren og fått permanent, og spør hvordan hun ser ut, er det ikke så klokt å si: "Hvis du kjøper puddel, vil dere stå i stil". Det er faktisk ganske få som virkelig vil tåle sannheten fra en de er glad i, for ofte er den dypere enn kun: "Er jeg fin?".

I en manns øyne vil du være det vakreste i verden, men han sier det sjeldent for det er subjektivt, og noe han ønsker å holde på selv. Han viser det på andre måter.

Men det er noe som må sies, og det er at noen kvinner ønsker å endre menn til en bedre utgave av dem selv, det kan være en grov feil. Gi ham frihet til å fylle det tomrommet selv, eller kjøp deg en hund. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 16:37 Privat melding

@nigma er et ordtak som sier **sår meg heller med sannheten,enn løgn**

jeg liker den best ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 16:38 Privat melding

@GentleSUB: Jeg har Dysfemini, så et hint er bortkastet. Jeg liker klar kommunikasjon. Hint-funksjon på sukker er sikkert bra for kvinnfolka, men preller av som vann på gåsa på noen mannfolk. Vil ha sånn hurtigfunksjon:

Gå på date med meg om 3 dager, hvis ikke blokkerer jeg deg! haha.. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 16:42 Privat melding

@thelady: Sannhet er et treegget sverd, min sannhet, din sannhet og den urørte/absolutte sannhet. Men er enig i det du sier, å være så ærlig som du kan, ufiltrert av historie sammen, formkurve eller ytre påvirkning er veldig bra. :)

Har hatt episoder der jeg har sagt: "Åh.. så fin du er!", hvorpå dama tar på seg det samme igjen og igjen, og jeg må bite tunga til blods, og unnskylde i hytt og gevær.. haha.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 16:48 Privat melding

leer ;)

vel jeg har sluttet å spurt menn om jeg ser fin ut i denne kjolen f.eks,så lenge jeg syns jeg ser oki ut,driter jeg i hva andre mener hehe ;)

dessuten menn sier bare jada du er så flott atte, ergo akkurat på det punktet gir jeg f.... hehe ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 17:00 Privat melding

@thelady: Det som er poenget mitt, er at så lenge du holder deg innenfor de dresskodene som er, kan du gjøre hva du vil, og ingen skal kritisere deg for det. Så lenge DU føler deg bra, vil det merkes, og hakesleppet til mannen er egentlig bekreftelsen du trenger. Da trenger man ikke spørre: "Ser jeg fin ut?", for da går menn på autopilot og sier som du nevner. Når kvinnfolket begynner å dra frem kjoler og spør: "Er denne fin?" da tenker jeg at jeg vil heller ha henne naken ved siden av meg i sengen, men forsøker å stotre frem noen velmenende ord om farge, form og .. og.. WOW! Den må du ta! Hehe.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 17:05 Privat melding

fliiiirer @nigma ;) men det jeg også mener, det er jeg som skal føle meg vell,å føler jeg meg vell så stråler jeg også ut selvsikkerhet osv :-) da går jeg med mine 175cm elegant over rommet,se her gutter her har dere meg leeer

NEIDA hehe.... men helt riktig føler jeg meg bra så merker omgivelsene rundt meg det ;) dessuten går i damedress hver dag på jobb, så første jeg gjør når jeg kommer hjem er å ta på en topp og tightsbukse deal with it hehe ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 17:14 Privat melding

@thelady: Nettopp! Virker som det er litt mye fokus på bekreftelser og det kjøret, selfies og annet skrap. Det er viktigere med likes og tilbakemeldinger enn andre ting. Det begynner med deg selv, ta på deg noe du føler deg bra i, og drit i alle andre. :)

Det er klart at man bør revurdere sine egne holdninger når man dukker opp på smokingparty i bunny-kostyme, men heey, den er jo hvit, og passer til svart, såeh.. hehe.. :P

Hverdag er hverdag, man tager det man haver og som man er komfortabel i. :) I deal with it. :)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 17:17 Privat melding

hehehe

jepp vi er jo helt enig @nigma så deal with it hehe ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 18:57 Privat melding

For mannen er hver kvinne en gåte som han prøver å finne løsningen på i den neste. :-)

(mann 28 år fra Møre og Romsdal) fr. 1 jan. 2016 19:17 Privat melding

Hvordan vil dere damer at vi skal starte å skrive til dere ??? Noen som kan gi noe bra svar har skjønt at hvis man bare sier hei så får man ikke svar
Men hva faen mener dere vi skal starte men normalt når man møter folk på byen så sier man jo hei også kanskje også sier navnet sitt / eller hvis man får god kontakt så får det 30 min snakking også spør man hva het du igjen. Hehe
Men her skjønner man vel så si hva man heter utifra profilen din hehe.
noen som kan komme med noen ordentlige tips her ??
Føler også at dere damer har veldig høye krav men det kan jeg jo forstå.
For er du en pen dame

(mann 28 år fra Møre og Romsdal) fr. 1 jan. 2016 19:18 Privat melding

Så er det lett at de blir prøv sjekket opp ca 10 ganger om dagen og det er 365 dager i året så har jo dere et bra filter siden dere blir sjekket opp 3650 ganger i løpet av et år .

Skjult ID med pseudonym Smarten fr. 1 jan. 2016 19:28

@Thomas605

Man trenger ikke nødvendigvis så mye mer enn et hei, kan komme lankt med det.

Her inne går det desverre mye på utseende og førsteinnyrykk. Et konstruktivt tips : Barber deg, klipp deg og bytt hoodien i en kul sjorte eller jakke, oppdater så profilbildet ! Jeg kan nesten garantere at det hjelper.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 19:37 Privat melding

Dere menn gjør alt så vanskelig , Kvinner er enklere en dere tror , bare å spørre dem om det er noe dere lurer på :-)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 jan. 2016 19:46 Privat melding

3630 dager pr år, Thomas. De fleste damer tar sjekkefri på jul- og påskeaften.

Skjult ID med pseudonym mumlefant fr. 1 jan. 2016 19:53

Meldinger jeg får av damer,er det som oftest bare eit Hei:)
Sender jeg eit Hei,svarer kansje 1 av 6

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 1 jan. 2016 19:59

@afrodites fr. 1 jan. 19:37
Jeh, det er stort sett det som står i (nesten) alle de tomme profiltekstene...

Skjer ikke ass ;p

En viss egeninnsats forventes

Hmm, jeg er fortsatt her gitt, sett slikt... o.0
*shrugs*

Oh well :)

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 20:09 Privat melding

Ok utfordrer dere menn på forum nå , vis meg/oss damer her inne hva dere skriver i en første melding :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 1 jan. 2016 20:14 Privat melding

@thomas alle kvinner har høye krav, ikke bare de som er spesielt pene..😏

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 20:17 Privat melding

Petter1980 du har en stor sjarm , måten du skriver på .kan få alle til å smile lett :-) Bruker du den når du skriver første meldinger . finner du fort ei som ramler for deg ...

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:17 Privat melding

hmmm syns ikke jeg har høye krav ihvertfall, i min profil står det at jeg søker etter godgutten med hjerte av gull, er det høye krav så vet ikke jeg hehe

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 20:19 Privat melding

@tatiana72 , Hva er dine høye krav .la oss høre :-)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:19 Privat melding

oki de pene har høye krav, de mindre ikke,ergo jeg er i kategorien mindre pen hehe

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 1 jan. 2016 20:22 Privat melding

@thelady ok, de kommer ut etter hvert, etter den andre date sier du ikke ja til alt.Hvis du er interessert blir krav høyere..

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:24 Privat melding

@afrodites: Ikke noe problem.

"Hei, visste du at grisen har orgasme i 20 minutter? Lyst til å ha litt grisete sex med meg?"

Ok, alvorlig talt. Meldingene er forskjellig fra person til person, jeg trekker frem noe av personen på bildene, tekst i profilen, osv. Noen ganger sender jeg melding bare få at jeg så noe morsomt, eller finner noe beundringsverdig. Jeg forventer ingenting.

Jeg tar jo dette med knusende ro jeg da. :P

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 20:25 Privat melding

Da er jeg annerledes har et krav ,det er at jeg må forelske meg i vedkommende og han i meg , enkelt men sant :-)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:26 Privat melding

det kan jo hende @tatjana hehe eneste som er viktig for meg at han er famkjær det må være på plass hehe ;) dessuten orker ikke en mann som skal trene 5 ganger i uka,gå alle fjelltopper som er og drasse med meg på slikt hehe ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:29 Privat melding

@thelady: pen eller ikke bør vel vurderes av andre enn deg, såeh.. Du ser fin ut, slapp av. Dessuten er det gogutten med et hjerte av gull (good luck med å få til hjertemassasje med ham.. haha) som betyr noe, og der blir det innertier uansett. :) Og slutt med hintingen om komplimenter (åhh.. filler'n... der avslørte jeg at jeg skjønner hint.. my bad) :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:32 Privat melding

leeer pass deg nå @nigma, du vet har alltids et sleivspark tilbake flirer ;)))

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 20:33 Privat melding

Jeg så dette temaet og har sett endel innlegg.... Svaret på dette spørsmålet er opptil hvert enkelt individ basert på erfaringer, og hva hver enkelt ser som viktig i livet og jeg tror at hvert menneske blir den man er utifra hvilket type mennesker man har rundt seg som liten og til voksen og det psykososiale miljøet rundt hvert enkelt menneske. Utifra dette blir det da anskelig å svare konkret på ditt første spørsmål og ikke være personlig... Men det som er viktig å huske på tror jeg er at hvert menneske uansett kjønn har forskjellige behov for omsorg og kjærlighet og at vi alle må respektere hvert enkelt menneske for den de er og ikke minst akspetere vi alle mennesker kommer fra samme art og at vi lever på samme jord og vi alle er avhengig av samme grunnstoff som vann og luft for å overleve trenger en eller annen form for kjærlighet,omsorg, nærhet og trygge rammer for at vi s

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 20:34 Privat melding

Uansett kultur og relgion og folkearr og

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 20:35 Privat melding

Folke art og kjønn man er

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:36 Privat melding

@thelady: hehe.. er som en stut på første vårslepp, mye tyngde, stor fart og helt ute av kontroll. :P Mjau :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:38 Privat melding

ja @nigma syns jeg ser deg altså, der du brauter ut **mjauuuu* hehe

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:38 Privat melding

@mikke_mus7: Folkeopplysning: vann er ikke et grunnstoff. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:40 Privat melding

@thelady: Hmm.. kanskje jeg er oksen Ferdinand? :P

Skjult ID med pseudonym James fr. 1 jan. 2016 20:40

Jeg heller til at Ts allerede har svaret ved å vise til Albert E. Bare å skifte fokus bort fra kvinnen. Om alle gutta gjør det så kommer kvinnene løpene, nagne & nødne. Og det vil være vår tur til å boltre oss😉

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 1 jan. 2016 20:42 Privat melding

Kanskje man burde utgi en bok med tittelen "første meldinger som ikke funker" det er den eneste boka jeg har nok materiale til...

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:42 Privat melding

@nigma du vet Ferdinand er en stor og flott okse, men han vil heller sitte og lukte på blomster istedenfor å slåss hehe så er du ferdinand er du jo en godgutt leeeer

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:42 Privat melding

@villrosa: må man forstå alt? Da blir det kjedelig, noe skal være mystisk, spennende og tiltrekkende, uten at man helt skjønner hvorfor. Men husk pepperspray! :P

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 20:45 Privat melding

Vi vet alle at det blir alltid en konsekvens av våre valg og på godt og vondt og det påvirker på en eller annen måte/ form og former oss for det vi er men samtidig tør jeg å påstå at kommunikasjon, forståelse, respekt for hvert enkelt menneske i eller utenfor parforhold og uansett kjønn er viktig.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:45 Privat melding

@thelady: *sniffer blomster*.. jasså? Når du sier det såeh.. hehe.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:46 Privat melding

trudde dere i sogn og fjordane drev med slik jeg @nigma haha

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 20:53 Privat melding

@thelady: hehe.. ja, må være fordi vi mangler fleinsopp.. :P Men har lært at det ikke er så lurt å sniffe på blomster om morgenen, er så mye dugg på dem, gir dårlig rus og mye vann i lungene. :P *Host* :P

(mann 49 år fra Finnmark) fr. 1 jan. 2016 20:56 Privat melding

@ts Sikkert spørsmål med svar som kan fylle bøker.
Har lest gjennom tråden og er like klok med hensyn til hva jeg ikke vet som jeg bør kjenne til, og tenker dette er noe kvinner har en hemmelig avtale om å aldri avsløre for utovertissene.
Et perfekt forhold derimot, det er et hvor forelskelsen aldri går over. Da er det ikke så farlig med valker og rynker, titler og inntekt, eller annet uvesentlig, for man forblir blind og evig lengtende hver gang man ikke er sammen.
Case closed! 😃

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 20:56 Privat melding

har dere ikke fleinsopp på vestlandet altså ? hehe men dere har 26 kommuner dere kan skryte av leer ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 1 jan. 2016 20:58 Privat melding

@Nordogopp , Hva er det du lurer på når det gjelder kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym Jens fr. 1 jan. 2016 20:59

@tealc: utgis boken i flere bind? ☺️

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:01 Privat melding

et forhold må jobbes med , teamwork er også viktig ;) ikke ta hverandre som en selfølge ;)

ta seg tid i en travel hverdag å være kjærester ;) bare det å sette seg ned å snakke sammens uten forstyrrelser,spørre hverandre hvordan har dagen vært, sånne små ting ;) man må ha det bra i hverdagen,det som er viktig, det er flest hverdager ;))

Skjult ID med pseudonym Jens fr. 1 jan. 2016 21:02

En okse som lukter på blomster. Den var god. Det finnes softies overalt. Men den slipper unna å skrive første melding og kan hoppe på ....

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:03 Privat melding

@thelady: hehe.. mulig vi eksporterer det til andre større regioner i norge.. :P Ja det er en kommune for hver gård her.. haha.. :P Skal viss bli færre kommuner nå, de har vel innsett at ikke alle kan være politikere.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:06 Privat melding

var vel en gledensdag for dere under kommunevalget da @nigma flirer ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:08 Privat melding

Er helt enig med @thelady, du må jobbe med forholdet, det blir ikke det samme, det forandrer seg, så du må se på det som en investering i deg selv. Desto mer du legger inn i forholdet, vil du så av fruktene. Det er et samarbeid om hverandre og felles mål, og det viktigste punktet på dagen er frokosten, det er der sexen begynner. :) (Neida, ikke mens ungene ser på). :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:10 Privat melding

snakker man kjøkkenbordet eller tørktrommelen nå @nigma haha

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 1 jan. 2016 21:11 Privat melding

@jens: jepp, også kommer det en eksklusiv utgave i gull med den meldinga som virka. Utgivelse dato noe usikker. Begrenset opplag...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:12 Privat melding

@thelady: ja, det var pomp og prakt, nesten som 17. Mai, alle politikere var ute i gatene og gikk i stemmeurnene og lurte på hvem som vant. Litt tombola egentlig. Men traktoren er jo det nye statussymbolet her til lands, så vi jubler hver gang de dukker opp på veien, da samler vi oss i lang rekke og tuter, blinker med lysene og jubler i kor. :P

(mann 49 år fra Finnmark) fr. 1 jan. 2016 21:13 Privat melding

@afrodites Alt og ingenting. Jeg trenger strengt tatt kun å bli kjent med en som vil være min 😊

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:15 Privat melding

@thelady: kjøkkenbordet (uten duk, men med brødsmuler - det skal være litt rått), deretter vaskemaskinen med vått håndkle inni og sentrifugen på. :) Avslutningsvis trappen opp til 2. etasje, snakk om å bli tatt opp til himmelhøyt nivå! :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:16 Privat melding

det var nok et flott syn @nigma regner med at det var Case IH Magnum som dukket opp på veien med det norske flagget på leeer ;)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:17 Privat melding

leeer @nigma men takk for info hehe

Skjult ID med pseudonym Jens fr. 1 jan. 2016 21:19

I mine ørene høres det ut som om the lady og nigma har funnet tonen. Da er det bare å slå sammen noen kommuner I Sogne og Fjordane og Østfold ☺️

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:19 Privat melding

flirer @jens bare samme humor vi thats it hehe ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:20 Privat melding

@thelady: Er noen av dem også, men mest normal størrelse og lav fart, man skal jo kjøre trygt på veien, og man har selvsagt god tid til jobben når man bor på landet.. hehe... :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:22 Privat melding

@Jens: Tonen? jeg er tonedøv, vesla ber meg om å ikke synge nattasang.. haha.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:23 Privat melding

gøy på landet vettu, jeg bor i en bystatus heldigvis hehe

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:29 Privat melding

@thelady: bor ikke så langt unna Førde, så er innom der på jobb, så er sånn deltids-bystatusianer. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:31 Privat melding

å ja hehe jeg jobbpendler mellom 2 byer jeg,så jeg har gardert meg leer ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:36 Privat melding

@thelady: så du er sånn bi-bybuar som dei seier her på vestlandet. :P Huff, det kom det visst noe nynorsk.. Orsak. :P

Skjult ID med pseudonym Jens fr. 1 jan. 2016 21:36

Vesla har jo også en annen agenda enn the lady ☺️

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:37 Privat melding

helt riktig @jens,ingen agenda jeg å det er deilig det hehe

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:39 Privat melding

du vet @nigma jeg syns det er deilig å bo slik til at jeg kan gå til kiwi istedenfor å måtte ta traktoren altså..... ORSAK... leeer

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:47 Privat melding

ennå ikke sett en traktor i sentrum her rosa,men bare bodd her 1.5år så sikkert derfor hehe by er by så lenge plassen har en bystatus så er det en by hehe men ja byen jeg jobber i er større by enn jeg bor i hehe

(mann 49 år fra Finnmark) fr. 1 jan. 2016 21:48 Privat melding

Hm.. Jeg liker ikke dette med å "ta seg tid til å være kjærester", merker jeg. Enten er man det, eller så er man det ikke er min mening. Altså har det ikke noe på en prioriteringsliste å gjøre.
Når jeg ikke klarer å la være å kysse deg i nakken mens du kikker i sakspapirene for morgendagen så liker du det, selv om det skjer igjen og igjen, og jeg forventer samme "forstyrrelser" tilbake når som helst.
Men okay, det er slik min kjæreste må være. Dere andre kan gjerne avtale tid med hverandre om dere tror det funker 😄

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:51 Privat melding

@thelady: er født og oppvokst på Majorstua i Oslo, og har stort sett bodd i storbyer, så flyttet jeg på landet og fikk lappen i en alder av 50, ser jeg en traktor er jeg bare glad, det kunne vært meg i forrige årtusen ved mitt første ekteskap. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:53 Privat melding

Helt ok med nibling på begge, hvor og når-som-helst. Amen! :)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:54 Privat melding

@nord hvis begge parter har småbarn må man ta seg tid hehe har flere vennepar som har holdt sammens i 19 og 20 år å som de sier de satte av tid til hverandre,dro på kjærlighetsturer,gikk ut å spiste osv osv,må lage tid i kalenderen hehe er noe med det ;) når man er småbarnsforeldre så går fryktelig mye av tiden til barna ;) og man kan glemme hverandre opp i denne perrioden i livet, trur det er derfor mange har gått fra hverandre også ;) pga man har glemt kjærligheten oppi hverdagsstresset ;)

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:56 Privat melding

skal ikke rope høyt jeg @nigma hehe født og oppvokst på Torshov,så flyttet jeg til Molde som 20åring,ikke store byen det heller hehe flyttet tilbake til østlandet for 1,5år siden hehe men ikke til oslo,men østfold hehe

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:56 Privat melding

@thelady: signerer den. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 21:57 Privat melding

@thelady: Torshov? Si meg, har vi klina før? Haha.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 21:58 Privat melding

tviler ..hvis du ikke vanka på valentinos i oslo da leeeer ;))

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 22:22 Privat melding

@thelady: ehh.. det lyder kjent.. tok lysløypa fra jeg var 18, så det er stor sannsynlighet for at jeg snublet over både dette og andre vannhull, det var selvsagt før jeg kom til vett og ble avholds.. hehe.,

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 22:24 Privat melding

ja det var jo valentinos,fiasco og stedet vi fløy mellom haha ;)

valentinos var plassen gardistene vanket vettu, det endte med 2 gardeball på meg leeer ;))

herregud jeg var sjarmine som 18åring leeer

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 1 jan. 2016 22:37 Privat melding

@thelady: å jøsses, dette kan ha skjedd.. hehe.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 22:42 Privat melding

hahaha ;)

(mann 49 år fra Finnmark) fr. 1 jan. 2016 23:03 Privat melding

@thelady Ja jo, ser den. Jeg har holdt sammen i 25 år, men ikke mer og hatt alt fra småbarn til unge voksne foreløpig og holder det forhåpentlig gående til jeg har gamlinger. Men nei, en sak er å lage rammer som bidrar til privat utfoldelse, men kjærlighet har mange ansikter og god plass sammen med små barn. Ja, kanskje særlig der. Hvor mye mer bekreftende på kjærligheten kan noe være enn et lite barn eller tre mellom seg i dobbeltsenga?

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 23:13 Privat melding

det er ihvertfall prevensjonsmiddel @nord leer

men seriøst jeg skjønner hva du mener,hadde selv alle 3 barna oppi i senga til de var 3år hehe jeg var den svake moren som lot dem ligge i senga mi så lenge hehe

å du vet kjærligheten til barna er den ubetingete kjærligheten som man ikke kan oppnå med andre ,trur jeg personlig;)

jeg kan elske en mann av hele mitt hjerte men ikke på den måten som barna mine ;)

(mann 37 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 23:30 Privat melding

Hunder gir også ubetinget kjærlighet.

Kanskje jeg sku fått meg hund ?...

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 23:32 Privat melding

pusekatter gir like mye @deshi hehe

jeg har en pus på 1,5år mannen i huset min kjære simba,å han koser meg hele tiden hehe masse kjærlighet ;)

(mann 37 år fra Rogaland) fr. 1 jan. 2016 23:37 Privat melding

Skeptisk til katter, de er uforutsigbare, kan minne om kvinner :P

(kvinne 44 år fra Østfold) fr. 1 jan. 2016 23:39 Privat melding

haha @deshi neida behandler du pusen med respekt så får du verdens beste kjæledyr hehe ;)))

(mann 49 år fra Finnmark) fr. 1 jan. 2016 23:59 Privat melding

@thelady Ahh eier dere ikke fantasi! 😉 Ved litt ommøblering av gjengen i sengen er alt mulig 😂

(kvinne 44 år fra Østfold) lø. 2 jan. 2016 00:03 Privat melding

hadde vi ikke hatt det @nord så hadde 18åringen min vært enebarn flirer ;)))

men nuh natta febernedsettende er inntatt så nå sove ;) **pjifffffff pjafffff **;))