Alle innlegg Sukkerforum

Har partner, ofre forum?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym og så lø. 2 jan. 2016 05:06

Som alle som vet hvem jeg er vet har jeg fått meg en kjæreste. Til (nesten) uforbeholden glede. Det gir meg et dilemma (ikke alvorlig, kjæresten vinner om jeg må velge):

Kan man forsette å være sukkermedlem og skrive på forum om man er opptatt?

Dette forumet har gitt meg stor glede, og om jeg melder meg ut av Sukker vil jeg miste adgangen til å skrive både spøk og alvor, vennlig og irettesettende, idioti og belæring. Dette er gleder jeg nødig ofrer. en annen bruker anbefalte meg å nøytralisere brukeren min ved å slette alle bilder og fjerne all tekst, og fremstå som i alle henseende anonym. Slik kunne jeg fortsette uten å virke som jeg fortsatt var på jakt overfor kjøresten, og slapp i størset mulig grad å få masse fristelser i innboksen.

Er dette redelig nok fusk, eller bør man i parforhold helt og holdent overdra denne arenaen til de single?

Om jeg ender med å trekke meg helt ut:

Til dere alle: Tusen takk for meget hyggelige ca 6 måneder. Dere har løftet meg ut av en traurig selvmedlidende tilværelse og ut i livet igjen. Det finnes ikke ord for hvor glad jeg er for det. Fortsett med å løfte andre opp og frem og håper jeg har gjort det samme for noen lesere.

(mann 50 år fra Hordaland) lø. 2 jan. 2016 07:21 Privat melding

Dette er det nok ingen fasit på. Og slik jeg lærte deg kort å kjenne, så vet jeg at du vet dine egne svar best :) Her er du nok kanskje bare ute etter en slags bekreftelse på det du allerede er enig med deg selv om?

En mening skal du dog få....
Jeg ville håpe og tro at ethvert svar på dette ville ligge innenfor den kommunikasjon paret (dere) selv har. Ikke la andre diktere deres sannhet. Forskjellige par vil ha forskjellige "sannheter". Ikke vær redd for å ta den debatten innad. Det vil hun bare sette pris på. Og følg egen mage og eget intellekt :)

Gi henne en stor klem fra meg, og så ønsker jeg dere begge masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 2 jan. 2016 08:50

Jeg forstår dilemmaet ditt, men så lenge kjæresten synes det er ok, er det vel ikke noe som stopper deg fra å være her.
Hadde det derimot vært meg som var kjæresten hadde jeg nok helst sett at du ikke var her, men det er nå bare meg.
Regner med at du uansett avklarer dette med henne og at du trekker deg fra forumet hvis hun føler at dette blir feil.
Lykke til uansett. Og skulle du forsvinne trenger jeg vel egentlig ikke å nevne at jeg, og veldig mange med meg, kommer til å savne deg.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 08:57

Dilemma?
Dilemma er om du må velge om du må sugen faren din, eller om han skal suge deg!!!

(mann 54 år fra Telemark) lø. 2 jan. 2016 09:40 Privat melding

Synes ikke det er riktig å være på sjekkesider dersom man er i et parforhold. Og det er en avgjørelse man selv skal ta....ikke overlate til en kjæreste. Et parforhold baserer seg jo på gjensidig respekt og tillit. Lett at den blir brutt dersom en fremdeles er her(les sjekkesider)....enten det bare er pga forum eller ikke.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 2 jan. 2016 10:34 Privat melding

Jeg vil ikke bidra med min mening her, men vil si én ting: Jeg vil savne deg :-)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline lø. 2 jan. 2016 10:37

Tar det for gitt at det er noe din nye kjæreste aksepterer, og tenker at forum har en bredere funksjon enn sjekking. Da er det bare hyggelig med engasjerte deltakere som bidrar til stemning og temperatur, selv om de ikke er tilgjengelige som kjærestemateriale.

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 10:54 Privat melding

Synes du skal respektere at sukker er for single.
Det er alt for mange her inne allerede som ikke er aktuelle kandidater for de av oss som faktisk ønsker å finne noen single.

Hold kontakten med dine forumvenner et annet sted.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 11:03 Privat melding

jeg syns at det er respekt for den andre partner å deaktiverer profilen, du har antageligvis snakket med henne om det, hva syns hun? Hvis det er klar mellom dere at dere er blitt en fast kjæreste par, hva er problemet ?Jeg hadde ikke likt at min kjæreste hadde vært aktiv på en dating forum hvis alt går som det skal ...de du vil ha kontakt med kan du gå ut med, kanskje sammen med henne ?Gikk det ikke fint siste gang?ps.jeg sender dere en tonn av lykke og alle mine positiv tanker..:-)

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 2 jan. 2016 11:09

Enig med Mira - Sukker er for single - burde iallefall være det!

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 2 jan. 2016 11:10

I mitt hodet er det sånn at når jeg har fått kjæreste, så har jeg ikke lenger tid for forum ☺️ I alle fall ikke i starten ☺️

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 2 jan. 2016 11:37

"Også du, min sønn Brutus!" Gjensidig respekt, en grunnpilar i ethvert forhold!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 11:54

Pepper:har du det bra?

(kvinne 36 år fra Akershus) lø. 2 jan. 2016 11:55 Privat melding

@ts..
Finnes nok ingen fasit på din problemstilling.
Følg magefølelsen blir vel det beste rådet jeg kan gi..
Som så mange før på forum har sagt, de er ikke her (på forumet) for å flørte. Kan heller ikke si at jeg har merket det det hos deg. Så lenge du er ærlig med +1 og holder deg kun på forum 😊
Gratulerer med å ha funnet noen 😊

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 2 jan. 2016 11:56

@Sgt Jeg kan gjerne utdype hva jeg mener. Her inne er vi alle subjektive. Jeg bidrar med mine tanker og meninger og forventer ikke at andre er enige, da blir det jo heller ingen diskusjon. Men jeg synes det er overraskende at så mange forstår ts sitt dilemma her. Han sier det ikke er alvorlig. Kjæresten vinner om han må velge. Som om det kunne finnes et gyldig alternativ!? Sukker er et nettsted for single. Et sjekkested hvor man skal søke/finne en partner. Ev. vennskap som oppstår er en bonus. Å spørre en partner om det er ok å fortsette å være her inne, er å ikke vise han/henne respekt i mine øyne. Jeg kunne ikke hatt en kjæreste som ikke hadde respekt for meg. At det er nettopp ts som fremmer dette dilemmaet, overrasker meg veldig. Jeg trodde først det var et ironisk innlegg. Derfor Cæsar-sitatet:-)

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 2 jan. 2016 11:59 Privat melding

Det enkle er ofte det beste... Spør dama hva hun mener :) OG be henne om å være ærlig.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:02

Pepp: Jeg skal på middag med kongen og dronningen. Egentlig hadde jeg ikke tid, men du vet...

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 12:04 Privat melding

De som kjenner deg vil mene at det er ok å være på forum, det mener de fordi de kjenner deg og vet det kun er for å delta og i gode og mindre gode diskusjoner )
De som ikke kjenner deg mener det er forkastelig å være på et forum på en datingside når man har funnet seg en kjæreste og at det er litt urederlig for de som regner med at folk her inne er single...

For å svare må man kunne kunsten i å skille sak og person ))
Jeg mener : Litt urederlig av hensyn til de som er her på leting, ikke urederlig av hensyn til dama di.

Lykke til uansett, dumt jeg ikke fikk mulighet til å ha snakket med deg )

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:07

Hva er meninger med meninger?

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 2 jan. 2016 12:09 Privat melding

Jeg tror at hvis alle hadde visst hvem trådstarter var, hadde de sagt at selvsagt skal du fortsette! Du sprer så mye glede, kunnskap, visdom og latter at forumet blir ikke det samme uten deg. Det er jo ikke noen seriøs flørting på forumet uansett, så når bilder og informasjon er nullet ut og det bare er praten her igjen, burde det være problemfritt.

Dessuten har jeg personlig snakket ned dun fantastiske venninne som er klok og raus nok til å se at det ville være besten en forbrytelse mot forumet å frarøve oss ditt vidd og din humor.

Jeg har tenkt til å gjøre det samme selv hvis jeg får kjæreste. Fjerne all fristende informasjon, men bli med og fjase litt.

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 2 jan. 2016 12:10

Chutlu : ..å filosofere over hvordan en annen tenker om det samme som deg. Lærerikt..bare prøv.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:11

Tilter det i hue ditt nå Pepper!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:12

Lærer mye idag..

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:19

Frøkna: tenker du da?

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 12:21 Privat melding

Det er helt tydelig at TS har gjort seg bemerket her inne og fått mange gode venner.
TS er sikkert en hyggelig fyr, men synes dere virkelig at det er riktig at sukker skal fylles opp av medlemmer som ikke er aktuelle partnere for andre?
Og hva synes sukker om dette? All statistikk vil jo bli helt feil (ikke det at jeg tror den er så presis fra før, men dette vil ikke hjelpe)
Om man kunne skrive her uten å ha profil, er jeg enig at TS kan fortsette som før, men om han fortsatt har profil her inne blir vel dette litt som en falsk profil.

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 2 jan. 2016 12:23

... akkurat nå tenker jeg på å få rævva i gir og komme meg bort på Deichmanske...

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:25

You like..

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 2 jan. 2016 12:31 Privat melding

Mira 2000: Det er tusenvis av profiler her. At det er et par-tre som skriver på forumet som har kjæreste gjør jo ikke at du får noen færre å velge mellom, og to-tre stykker blant mange tusen vil være statisk sett neglisjerbart.

Vi har for tiden en mengde tråder som består av 'He'i. 'Jeg kjeder meg'. 'Snakk til meg'. Og da er det godt å ha med noen her som får oss til både å le og tenke etter. Så lenge medlemskap er betalt, og det ikke speiles under falskt flagg der jeg ikke problemet.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 2 jan. 2016 12:36 Privat melding

Sgt. Pepper: Du får mitt hjerte til å smelte. :-)

Og jeg har prøvd igjen å skrive til deg, men jeg kommer ikke gjennom. Vi har match på under 70 (surprise, surprise) og da slipper jeg ikke gjennom filteret ditt.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 2 jan. 2016 12:42

Kjære, vene!
I de siste månedene har jeg oppdaget noe rart med kroppen min. Hver gang jeg ser nakne sogneprester, kun iført prestekragen, får jeg en dunkende hevelse I en spesiell kroppsdel. Hevelsen dempes ikke før jeg har gitt den nakne sognepresten et par kraftige rapp over baken. Hva kan det være? Undrer....

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 2 jan. 2016 12:47

Eh, så vidt jeg vet er det nok å deaktivere profilen.
Sukker kaster deg ikke ut så lenge du betaler, selv med deaktivert profil.
Og uansett om profilen er deaktivert har du full tilgang til forum.

Såeh...

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 2 jan. 2016 14:25

Enig med nenetten,
Hva mener kjæresten, helt helt ærlig? Var jeg deg ville jeg gitt en god f i hva Sukker og andre sukkertøy mener. Spør henne, og be om dønn ærlig svar.. Tipper du henger med her en stund, men at det "fader" naturlig ut uansett. Vi som har vært her en stund går jo litt forumlei også, en slitasje slår inn når samme trådtema kommer igjen for n'te gang.

Og vi som kjenner deg vet jo at du nå KUN er her for forums skyld. Hils din superflotte kjæreste :-)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 15:04 Privat melding

Spør deg selv det spørsmålet du stille oss.
Hvilke råd ville du gitt en nær venn i samme situasjon?

Jeg vile gitt råd om å fokusere tiden og energien til å komme inn på og redefinere og transformere JEG et sammen med nye mennesket som er en del av deg nå. Har du virkelig så mye tid tilovers?
Get your priorities straight!

Hvilke signal sender du til kjæresten når du fortsetter å henge på et sted med "thursty hearts wuth messy hair"?

Det kan opfattes som å investere i henne halveis, la et vindu åpent inn i singles verden. At du ikke satser på henne fult og helt, men stykkevis og delt.
Jeg også vil savne humoren og visdommen din men jeg forstår og jeg tror at alle her forstår at når en trekker seg så er det en happy ending.

my2cents

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 2 jan. 2016 15:43

Godt sakt tempter! Akkurat slik tenker jeg også. Hadde jeg vært den nye kjæresten, ville jeg ikke satt pris på at han har profil her inne, uansett hensikt. Ville ha følt at han har døra på gløtt... En god leveregel er: gjør mot andre det du ønsker andre skal gjøre mot deg:)

Skjult ID med pseudonym James lø. 2 jan. 2016 16:06

@ts / jeg har tidvis ledd så jeg griner, og jeg har sagt " den ...... bør få seg en blogg". Du er helt enkelt en sjeldenhet. Når det er skrevet, tenker jeg alt til sin tid. Men du er av den kloke typen, så antar du har fasit. Lykke til.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 2 jan. 2016 16:19 Privat melding

Ts Skriv på forum til krampa tar deg , skriv til du går tom ,for ideer .Når tiden er inne så skriver du ikke mer på forum , og vil huske oss som et vagt minne ,i en tid da alt var kaos i ditt liv .Da vet du at skatten på loftet ikke er noe du lenger ville ofret og dere kan gå ut i verden hånd i hånd og sukkerdøren stenges med glede .når tiden er moden så vil du se det :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 17:18 Privat melding

Personlig ville jeg nok ikke vært på sukker når jeg har kjæreste, selv om jeg trives godt på forumet. Når det er sagt så er det bare dere som kan bestemme utfallet. Så lenge du er her kun for å skrive på forumet, og det er helt greit for kjæresten din, så ser jeg ikke problemet. Jeg tror uansett at du vil naturlig fade ut aktiviteten her inne uansett.
Jeg vet at du har fått mange venner her inne som du sikkert ønsker å ha kontakt med senere. Hvorfor tar du ikke en runde til de og skaffer deg telefonnummer slik at du kan holde kontakten med dem? Da kan du slette profilen din etterpå.
Jeg sier som så mange andre her, jeg vil savne diskusjonene, vittighetene, humoren og alle dine kloke ord her inne. Ønsker deg og kjæresten lykke til.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 2 jan. 2016 23:52 Privat melding

Sitter nok og følger med:-) +1 holder meg oppdatert gevnlig og jeg smiler for alle vennlige svar.
Og Mira2000: Jeg kommer da ikke til å en aktiv rofil som leter etter en ny. +1 er selvfølgelig fullt informert både omnavn og pseudonym og kan sjekke alt jeg gjør...
Husket jeg å takke for en fantastisk tid sammen?