Alle innlegg Sukkerforum

Hjerte vs. melding

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jens lø. 2 jan. 2016 14:43

Det har jo vært mye snakk om betydning av bilder her inne, dvs. du kan legge så mye innsats i meldinger som du vil. Når bildet faller ikke i smak er man uaktuelt.

Derfor har jeg begynt å sette hjerte. Og i mitt hodet er det sånn at jeg med dette viser interesse, hun kan lese profilen min og sette hjertet dersom hun er interessert også. Så setter jeg i gang skrivingen. Men det er teorien :) I praksis blir det verken hjertet eller melding.

Da er spørsmålet mitt: Er det noe galt med å sette hjerte og bør man skrive en melding uansett?

(kvinne 38 år fra Østfold) lø. 2 jan. 2016 14:47 Privat melding

Det er ikke noe galt med å sette et hjerte, men tror nok at en melding i tillegg er nødvendig. Selv bruker jeg ytterst sjelden hjertene aktivt.

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 2 jan. 2016 15:27 Privat melding

Jeg bryr meg ikke så mye om hjertene, og sender ikke hjerter selv lenger. Setter mye større pris på en melding, og jeg svarer uansett på et eller annet vis så lenge meldingen er "innafor".

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 2 jan. 2016 15:31

Skjønner. Da sender jeg hjerte i en melding :)

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 15:33 Privat melding

Send melding!
Jeg har prøvd å sende melding til de som har gitt meg hjerte uten å få respons tilbake. Mange som bare bruker hjertene som "bokmerker".

Skjult ID med pseudonym Orokjeks lø. 2 jan. 2016 15:42

Siden de aller fleste kvinner her inne, ikke er betalende medlem, men flyter godt på oppmerksomheten av overskuddet av ledige mannfolk som har betalt medlemskap, kontra kvinner, så skulle man tro de (kvinner) ville bruke hjerter mer til å signalisere sin interesse for å få oppmerksomhet, mer enn de gjør.

Flere har sendt hjerter til meg på denne måten, men ikke så mange.

Jeg er skepsis til gratisbrukere her inne da, siden de signaliserer at de ikke er "all-in" med å finne seg en ny partner, men at sukker er mer en ny type Facebook å få være sosial på.

Tittet innom på sukker ifjor og jeg ser mange av de samme damene henger her enda og tenker at siden ingen av det utrolige store overskuddet av mannfolk enda ikke har kapret henne, så er hun enten ekstremt kresen og sikkert umulig å tilfredsstille, eller hun er en nut hormon case og det er bare å styre unna.

Alternativet er at de fleste mannfolk inne her er tullinger :)

Skjult ID med pseudonym Jens lø. 2 jan. 2016 15:50

@orokjeks: alternativet ditt kan jeg ikke tenke meg :)

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 16:36 Privat melding

orokjeks
De aller fleste kvinner? Hvor har du det fra? Når jeg går inn på online-lista ser jeg at minst halvparten av mennene der er gratismedlemmer. Og ærlig talt synes jeg ikke det har noen ting å bety. Tror mange er her en stund for å finne ut om dette er noe for dem. Finner jeg en mann jeg liker er det ihvertfall helt likegyldig for meg om han betaler medlemskap eller ikke.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 2 jan. 2016 16:46 Privat melding

Ja skjerp dere alle som var her i fjor :-)

Tror ikke vi er mer kresen en andre men heller mer bevist på at å bli kjent tar litt tid.å da må en bruke tid på å bli kjent . Det koster et pr hundre lapper å være betalende medlem her ikke så dyrt .spør du meg :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 17:46 Privat melding

Det er jo selvsagt koselig å få disse hjertene, men det skjer sjelden noe mer enn det. Svært få av de som setter hjerte tør å ta kontakt virker det som.
Tror det er mer effektivt med en melding.
Tok en rask kikk på de hjertene jeg har fått og vil si at de fleste er i et helt annet aldersspenn enn det jeg søker. Enten er de alt for gamle eller i yngste laget. Vet ikke hvorfor det er slik.

Skjult ID med pseudonym SerDeg... lø. 2 jan. 2016 18:21

Dette var et interessant tema! Jeg har selv erfart at det er bedre å bruke hjernen enn hjerter. Altså å tenke seg om og eventuelt sende en litt reflektert melding fremfor å strø om seg med hjerter når man ser et pent ansikt. Sistnevnte er mer en "primathandling" hvor vi handler litt på refleks, og litt for raskt, ihvertfall for oss menn - tror jeg. Det blir litt for enkelt rett og slett. Å by litt på seg selv i en melding, gjør selvfølgelig fallhøyden større og koster mer enn et museklikk på et gult eller rødt hjerte. Men det kan være verdt det ;-)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 18:23 Privat melding

Jeg ville forresten ikke være anonym. Det var et feilklikk, men her er jeg
:-)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 18:24 Privat melding

Altså med pseudonymet "SerDeg..."

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 18:35 Privat melding

Hyggelig med en til som ikke velger å være anonym :)
Hvordan har responsen vært ved å bruke hjernen og by litt på seg selv da @oppriktig?

(mann 41 år fra Oslo) lø. 2 jan. 2016 22:28 Privat melding

Takk @Mira2000 ;-) Responsen på å bruke hjernen og by på meg selv har vært ganske god vil jeg si. Hemskoen ligger vel hos meg. Jeg har alt for mye nerver til å takle en date på en god måte, så derfor takker jeg stort sett nei til en date. Skal endre på det nå på nyåret. Hovmesterens primalbrøl er notert :-)