Alle innlegg Sukkerforum

Bildebruk - igjen

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 09:51 Privat melding

Jeg slutter aldri å la meg overraske over folks bildebruk.

Noen favoritter:

1. Folk som ser råkjekke ut på bildet, og helt ordinære ut i virkeligheten. Hvis de har en personlighet som kompenserer, så er det helt greit. Da har de brukt et bilde for å vekke min nysgjerrighet og har så mye annet å tilby at totalpakken er tiltalende. Desverre er ikke det min erfaring.

2. Folk som ser ut som en slusk på bildet og klager over at de ikke klarer å få svar fra damer.

3. Bilder av norsk natur. Hvis du har 20 bilder og 5 av dem er naturbilder så er det strålende. Det sier noe om hvem du er. Hvis du har 4 bilder og 2 av dem er av norsk natur- not so great.

Personlig har jeg valgt å ha en masse ulike bilder av meg pluss noen fra reisene min som sier noe om hvem jeg er. Har også ett hvor jeg er bustete og usminket, for at folk også skal se hverdagsversjonen av meg.

Hvaslags bilder liker dere minst - og mest, og hvordan har dere valgt ut de bildene dere selv bruker?

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:20

Dette kan bli en interessant tråd :) Jeg har sagt det før og sier det igjen: bilder er overvurdert og det er real life som teller. Det er så mye annet som påvirker tiltrekkningskraften av en person, og som ikke kan formidles med bilder.

Liker ganske godt speilbildet mitt, men når jeg ser bilder av meg tenker jeg ofte WTF. En gang var det første hun sa i en date at jeg ser jo ikke så verst ut (les bedre enn forventet).

Så, jeg faller vel i under kategori 2, litt kombinert med bilder av meg i norsk natur :) Kunne godt kompensere dette med personligheten min i et møte - men det blir det jo ofte ikke noe av på grunn av bilde og ingen svar :)

Men tilbake til spørsmålet.

Det jeg er litt lei av er bilder som fokuserer på utseende og materielle ting, og der det skapes inntrykk av at alt er supert og livet er en dans på roser (det er det som regel ikke). Jeg vil bli kjent med kvinnen slik hun er i hverdagen, ikke med et glansbilde. Da unngå man også å tiltrekke seg overfladiske «interessenter» som det er ikke verdt å bruke tid på.
Dating minner meg mer og mer om et jobbintervju der begge parter prøver å imponere hverandre, men hverdagen ser gjerne litt annerledes og mer sammensatt ut. Og det er her det begynner å bli interessant (og krevende).
Vi er ingen produkter som skal markedsføres! Trist at mer og mer av yrkeslivet overføres til privatlivet, dvs. voldsom fokus på selvoptimering og selvrealisering.

Så, følgende bilder fanger ikke min interesse: bilde av hus / hytte / båt / bil /motorsykkel m.m., treningsstudio, overdreven pyntet / sminket, kun bilde som viser deg hvordan du så ut i 2010 (jeg vil se den aktuelle utgaven), kun bilde av husdyret ditt m.m.

Har heller ikke skjønt helt poenget med reisebilder fra alle verdensdeler. Dette har for meg også litt bismak av å skryte. Spesielt morsomt er bilder som kunne tatt hvor som helst med tekst som for eksempel «meg i en restaurant i Søramerika».

Etter min mening bør bilde visualisere det som står i profilteksten, på en naturlig og nøktern måte. Ingen vits med å skape en wow-faktor som vedkommende hele tiden vil bli målt / vurdert opp til.
Jeg vil bli nysgjerrig på deg og gjerne positiv overrasket i et møte med deg, ikke desillusjionert.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 11:23 Privat melding

Et album med femten duckfacenærbilder er kanskje ikke det mest interessante.
Jeg har prøvd å tenke så stor variasjon som mulig, både når det gjelder komposisjon og setting.

(kvinne 38 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 11:23 Privat melding

Jeg personlig er lei av alle de sporty bildene. På full fart med en fjellside på sykkel, glad å blid på toppen av et fjell, på vei ut av et fly i fallskjerm. JA jeg vet det er "in" å være sporty, men jeg må innrømme at jeg er litt lei.

Og duckface i speilet i bar overkropp!!!!! What??!!! Skjerp dere gutter...for om dere gjør det, så er det gutter dere er...ikke menn som vi jo er ute etter :)

(kvinne 38 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 11:24 Privat melding

Bruker mest bilder der jeg er med på bild, tror jeg har et uten. Tar heller ikke med andre på bild.
Syns det er rart når folk legger opp bilder på barna sine. Syns ikke de trenger å være på sukker. Ellers holder jeg helt og fult med deg.
Så finner jeg det rart at så mange tar bilder i bilen...men har ikke noe imot det :-) ser ikke kvinners bilder så er det noe menn gjør?

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 11:32 Privat melding

Hør hør Jens, litt morsomt det du skriver om du føler du er på jobb intervjuet for og imponere hverandre. Hvis man går tilbake til steinalderen så var det ugg ugg og stor klubbe og mat som hjalt. Ugg sier jeg.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:35

@trapez. Jupp. Vi er på mange måter fortsatt hulemennesker - bare med litt bedre utseende og bosted :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:40

Ikke overvettes begeistra for:

-penisbilder
-baderomsbilder i bar overkropp og laaavt hånkle rundt seg
-bilen, sykkelen, huset, hytta, båten, gravemaskinen, parabolantennen
-palmer i palmas, palmer i Murcia, palmer for å vise feriested uansett
-bilder av barn, barnebarn, barns venner eller barna i Afrika
-tatoveringene her og der eller overalt
-alle bilder av alle typer birken, Trondheim-Oslo. Sølete menn - not sexy.
-bilder av seg selv med rare, skjeve smil fra senga. Grøss og gru.
-bilder der eksen er klippet bort, eller det man SER at eksen tok bildet.
-slike stive sort, hvitt pressebilder som er tatt forbindelse med jobb

Nei fader.....er ikke så glad i bilder, jeg! (I den grad jeg bryr meg)

Jeg liker forresten bilder med ekstra informasjon! Altså bilder der man ser stilen, rotet, den manglende dømmekraften, estetiske sansen eller hva det skulle være BAK alle rare bilder av seg selv - gjerne i dårlig kvalitet.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 11:45 Privat melding

Jeg er litt skremt av de som har bilder mens de løper New York maraton eller på topp av fjellet eller når de svømmer med haier...hva betyr at du forventer en partner som gjør det samme ?Når du sier :det med å være ut i natur er en viktig ting for meg...det er som å si, jeg blokkerer en god prosent av "vanlig " kvinnfolk .I går så jeg et bilde av en fyr naken i en badekar, jeg tenkte ikke at det var noe stas..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:49

Hvorfor forblir vi single da, Villrosa? Og hvorfor er det ikke rart? ;-)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 11:51 Privat melding

@Villrosa hvem mener du : vi jenter eller vi mennesker....:-) ?

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 11:52

Mange selfies, hvor alle er så og si like imponerer ikke meg. Og i hvertfall ikke om de er tatt på badet i bar overkropp. Det er de som sitter med sneipen i kjeften i singlet og masse ølflasker på bordet også... Altså, jeg vet at man koser seg og alt det der, men hau!
Mange er jo utrolig sporty også. Enkelte har en form for aktivitet på hvert eneste bilde. Det skremmer bort vanlige jenter, tror jeg. Men om de vil ha noen som er like sporty som dem selv, så er det sikkert lurt å ha alle de bildene der.
En type profil imponerer meg minimalt. Det er de som ikke har bilde, og som heller ikke har fylt ut noe tekst overhodet. Så skriver de og sier jeg kan spørre dem om hva som helst. I tillegg kan jeg få se et bilde på snapchat om jeg vil...Jeg hadde jo sluppet å spørre om basic stuff om de hadde fylt ut. Akkurat som om jeg er den heldige utplukkede til å få lov til å spørre om hva som helst?? Nei, litt innsats må folk legge i dette altså, om de skal bli tatt på alvor..
En lett blanding av litt av hvert fra aktiviteter til hverdagsbilder er bra, tenker jeg. Jeg har selv hatt litt kontakt med en som var kjempekjekk på profilbildet, men var vanskelig for han å legge ut flere bilder. Skjønte jo det da jeg så de andre bildene som omsider kom ut... Det var ikke noe galt med han, men han var heller ikke samme person som på profilbildet. Det var tydelig at han likte ikke seg selv på de andre bildene, og det ødela kjemien mer, enn hva min faktiske mening om bildene var.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:52

@tatiana. Det burde ikke være sånn som du skriver, dvs. at det man liker samtidig eksluderer en del kvinner. I så fall må man jo være like, og hva er vitsen med det? Det er ikke slik at man til enhver pris må alt gjøre sammen med partneren, men det er selvsagt en fordel når man har en del felles interesser

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:53

Gjør vi?
Hvem er "vi" da, Villrosa? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:54

Stemmer ikke på meg det du sier nå, Villrosa.
Jeg ønsker å leve livet mitt sammen med denne ene, fantastiske.
Så enkelt.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:56

For min del vet jeg nøyaktig...NØYAKTIG hvorfor jeg er singel.
Men den informasjonen deler jeg ikke med forumet.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 11:58

Jeg ser poenget til Villrosa. Mange ønsker jo så klart et forhold, men er også kanskje litt redde av forskjellige grunner, dermed er det fort gjort å sette fingeren på forskjellige ting. Og dette skjer nesten ubevisst.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:00 Privat melding

@ Jens, når jeg er på looks og jeg ser et bilde av en mann med en valp smiler jeg og sier :det er mulig at han liker mine to hunder og jeg blir mer interessert i han.Den som setter en bilde av seg selv mens han driver med fallskjerm tror jeg at han ikke tenker på å finne noen som liker å gjøre det samme, han vil bare vise seg fram som den cool guy, det er en narsissistisk øvelse.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 12:01

* zippet *

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:02

Ja, fortell Z. Du er jo anonym. Dette kan også bli en spennende egen tråd :)

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:06

@tatiana. Det er jeg ikke uenig i :)

Apropos: Jeg blir også litt lei av alle disse klatrebilder eller det som måtte være trendy til enhver tid og alle kaster seg over

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:07 Privat melding

ja Hovmester , da er det bare den dumme siste trinn som mangler...:-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 12:07

Jeg ser jo også bilder av mannfolk som holder i en slange... Det er sikkert den ene gangen de gjorde det, og forventer sikkert ikke at jeg skal gjøre det.... :) Sånn som med fallskjermen. Men da det er sånne typer aktiviteter på alle bildene, da tenker jeg jo kanskje at de ser etter en likesinnet atlet som er i farta hele tida, og som de kan ha med seg rundt. Men på den annen side, ikke sikkert de driver med dette hele tiden heller, og at dette er ting de liker å dyrke med venner.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:12

@hoppetussa. Enig. Folk bør vise det som er typisk, og ikke det som man har prøvd en gang eller gjør en gang hvert skuddår.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 3 jan. 2016 12:14

Jeg liker bilder hvor jeg kan se øynene tydelig. Det er det første som tiltrekker meg. Vakre, snille, smilende øyne som jeg kan drømme meg bort i....:)

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:17

@hovmester. Du er jo inne på noe. Det er jo en så voldsom fokus på at alt skal være perfekt i starten - og så glemmer man at tingen er å forholde seg til at man er hele tiden i utvikling / forandring. Noen ganger finner man en løsning på det, andre ganger er det bedre at hver går sin vei.

Men poenget mitt er at det er ikke noe vits å være altfor kravstor i starten. Noen ting er viktigere enn andre, og noen "avvik" kan man leve med!

Alt for mye bruk-og-kast mentalitet også npr det gjelder sosiale relasjoner og tankegangen "whats my benefit"

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 jan. 2016 12:27 Privat melding

Et av problemene er at man tar ikke bilder til daglig. Så de bildene man har av seg selv er når man gjør noe spesielt...

Noen er såpass smarte at dem går til en fotograf og tar bilde der som ser fine ut men viser jo egentlig ikke hverdagen det heller også ser de fleste fotograf bilder like ut. Hvorfor skal alle ta bilde av at dem ligger på magen og ser rett inn i kameraet? Fine bilder men "alle" har dem jo, viser ikke noe om hvem de er.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 12:34

Kan ikke noen av disse som legger ut bilder av seg selv med fjelltopper og alle andre aktiviter si noe om hva de mener da.. Ser de etter likesinnede, eller kan de "vanlige menn/damer" også ta kontakt?

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 12:40

Hehe, kjært barn har mange navn, Villrosa :)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 3 jan. 2016 12:42

Det kan jo kanskje virke litt overlegent å skrive noe om hvem som kan ta kontakt også, Hoppetussa🙉 Det fine her er jo at det er så mange man kan kontakte. I hverdagen treffer jeg sjelden nye mennesker. Her kommer de rett inn i stua. Bare å sende mld og spørre hvis man lurer på noe (som også er helt unødvendig å opplyse om i profilen), kanskje kommer det svar.
Det med bilder er jo helt håpløst. Jeg tar kun bilder med mobilen, og tar noen bilder av meg, er det aldri av meg alene, kanskje med et ferieunntak eller to, men da klages det også. Utvalget av oppdaterte, passende bilder er nok litt lite😄

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:42

@ hoppetussa. Jeg er en vanlig mann og har også fjelltoppbildet. Det skal fortelle hva jeg er interessert i, nemlig norsk natur og å gå i fjellet. Det hadde selvfølgelig vært fint om dama bli med - men det er ikke nødvendigvis krav.

Det som også er litt viktig er hvor ofte man gjør en aktivitet. Hvis vedkommende samler topper / skal gå i fjellet uansett vær og årstid så er kanskje ikke du riktig dama.

Men det handler jo ofte om noe annet i et forhold, nemlig å komme den andre i møte. Hvis jeg er glad i friluftsliv og ønsker at du bli med, så tilpasses turen. Fjelltoppene tar jeg ta en annen gang, kanskje alene eller med en kompis.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 12:47

Har et fjelltoppbilde jeg også, men det er ikke Himalaya for å si det sånn :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 12:48 Privat melding

Sgt. Pepper: Du er fantastisk :-) Jeg lo godt av den

Også du: Takk :-) Jeg setter pris på innsatsen.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:57 Privat melding

Hva er egentlig en duckface????Må jeg Google?

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:59 Privat melding

ahahah.....got it.....på italiensk sier vi kylling ass.....

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 jan. 2016 13:01 Privat melding

Hmm, jeg har er "fjell" rett ved her. Kanskje jeg skal dra på toppen og ta en selfie... Bare synd at dem ikke har sånn skilt med Slottsfjellet 63 moh.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 13:06 Privat melding

Åpenbart fryktelig forstyrrende med bilder!
Da greier man ikke lenger å lese hvordan folk presenterer seg.
Om de bor svette og smilende ved en varde på toppen av mange fjell, har feriehus i alle sydener, eller kjører fallskjerm til jobben hver dag.

Du er en klok kvinne @Villrosa

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 13:08 Privat melding

oh nei oh nei....det er hjerteskjærende...

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 13:10 Privat melding

@Villrosa jeg er litt mer " frittgående" enn det du er....

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 14:06 Privat melding

Hvis du har fire bilder og tre av dem er med et par andre i tillegg og det ene av deg er uklart... Nei det er ikke klart hvem som er deg medmindre hud- eller hårfarge eller aldersforskjell gjør det helt åpenbart.

Uklare bilder bør formidle noe spesielt. Not a fan.

Altfor mange bilder kan også være slitsomt, iallefall om du ikke er med på dem selv. Og variasjon er da viktig. Har du mer enn 3 bilder så bør det komme noen i helfigur også.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 14:09

Enig. Helfigur er viktig! Et fint ansikt har de fleste - med eller uten hjelpemidler.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 14:19 Privat melding

@Villrosa Takk! 😃

Skjult ID med pseudonym minerva sø. 3 jan. 2016 14:20

Liker best menn med minst et jakt/fiskebilde, ev. bilde av en sort elghund på tur.

Drittlei av selfies på badet eller i bilen.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 14:27 Privat melding

Rart vi er single dere. Skulle nesten tro noen her ikke ønsker og finne noen. Okey kan vi snu tråden. Hva liker dere best på bilder? Hva med og se etter positive ting i dårlig bilder?? Er faktisk mulig. ;-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 14:56 Privat melding

@Trapezium: Får prøve å balansere med positive ting da. Motiver der personen gjør noe (evt morsomt/spektakulært) som ingen(eller få) andre har gjort. Det vitner om kreativitet, og evt humor og guts. Ellers liker jeg bikinibilder, men de er det få av.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:01 Privat melding

@Hovmester Ja billedutvalg sier nok endel om personen, men jeg tror jo også at litt mer bevissthet ville gjort at endel endret litt på hva de la ut - for å presentere seg mer som de selv ønsker å fremstå

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:15 Privat melding

@Villrosa ja det teller. Pluss i boka;-)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 15:36 Privat melding

tja kjekkas eller ikke , holdningene til folk kommer først,å noen ganger tenker jeg herregud vedkommende må tro han er guds gave til kvinner,å verste er at selvtilliten til vedkommende er all over the topp

men sånn er det jo, noen tror at man er kjekkere enn man er å dermed har høye krav hehe problemet er at det blir to much hehe ;) å bare pga holdningen så har man ikke giddet å tittet på profilen en gang hehe

jepp jeg legger mere merke til hvordan en mann fører en samtale med meg enn utseende ;) utseende eller et par kg for mye er ikke så nøye,er hvordan personen oppfører seg som er viktig ;)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:46 Privat melding

Som jeg sier er man på fylla og tatt seg noen øl så styrer øl brillene hva du ser. Da kan faktisk en drage se bra ut ;-) hehe jeg synes det er 10 ganger bedre og se bilde der personen er aktiv og frisk i naturen fordi det er bedre enn at personen ligger på sofaen og spiser chips hele dagen. Der i seg selv så velger jeg lett det første. Ikke fordi jeg har noe i mot sofaen og chips. Men jeg liker og være aktiv og vil gjerne ha en partner som er aktiv. Det gjør at man kan i gode stunder i godt selskap kose seg med en god film og god mat som kos. Om en person fremstiller seg selv som aktiv og bilder osv hviler det, men i virkeligheten er noe helt annet da er det juks og fanteri og der har man alt ødelagt mye tillit.

Som jeg vil gi til tips er og se etter gode ting. Kan hende det er ner bak et bilde av en jente med trutte munn. Noen ganger så følger folk strømmen fordi det er lettest ikke fordi det er så lurt. Jeg selv gir totalt f i om det er trutte munn eller flat munn så lenge det er et bilde med smil der. Smil er så viktig.

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 15:51 Privat melding

helt riktig @trapez å på bilder ser man ikke kropsspråket, og ikke den herlige sjarmen mange har,som ikke kommer frem på bilder ;)
nå snakker jeg om menn altså,ikke kvinner hehe

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 17:47 Privat melding

Synes mange har vært flinke og lagt inn flotte bilder i profilen sin.
Det viktige er vel å legge ut litt varierte bilder, fra forskjellige situasjoner. Gjerne noe som gjenspeiler noe av det som er skrevet i profilteksten.
Personlig har jeg sansen for noen humoristiske bilder blandet med de vanlige.

Det er jo de færreste av oss som har jobbet som modell, og mange er vel i likehet med meg ikke særlig fotogene.
Har opplevd å møte flere som ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene de har lagt ut :)

Om det er noe jeg eventuelt ikke er så glad i må det være:
- skåle bilde. Her har vi det jammen koselig! Ikke ferdig med russetiden?
- bilde av barn. Barn er søte de men fortjener å være noe annet en en rekvisitt.
- baderoms selfie i bar overkropp, gjerne med litt skittentøy i bakgrunn
- overdrevne muskelbiler fra treningsstudio

Det er vel uansett de indre som teller, og som nevnt har jeg møtt flere som ser bedre ut enn bildene som ligger ute her.

(mann 52 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 17:59 Privat melding

Bildene mine er vel nesten type 2 (som en slusk), men jeg klager ikke. Jeg får en del svar og dater av og til.
Burde kanskje tatt noen nye bilder, men jeg bruker de bildene jeg har funnet. De er hovedsaklig av meg og noen få fra turer som burde si litt om meg :-)
Fikk høre på en date at jeg ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene mine i profilen :-)
Det er mulig jeg er noe farget av at jeg ikke vil gå til det skrittet å ta bilder for å bruke i en slik profil, men det må jo være bedre å overraske positivt på date :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 18:23 Privat melding

Jeg har fått høre jeg faktisk er veldig sjarmerende, og at jeg skal være morsomt, noe som jeg sa da ikke kan være sant, fordi jeg finnes da overhode ikke morsom ;-) hehe som sagt på bilder så ser man så og si ingen ting, og hvilken energi en person utstråler, og som sagt sjarm pluss humor. Dette er ting som må oppleves. Livet er for kort for dumne begrensninger.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 3 jan. 2016 18:59

Banjohan: Du kler hår i ansiktet :)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 19:03 Privat melding

Enig med deg @Trapezium livet er for kort til dumme begrensninger.
Sjarm og humor er det ikke så lett å få med seg fra et bilde.

@BanJohan du får vel oppdatere profilbildet igjen da om du har gjennomgått den helt store forvandlingen i løpet av den siste tiden :)

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 3 jan. 2016 19:32 Privat melding

Naturbilde på profilen er ok for min del,3/5 er helt ok...så lenge 2 siste viser tydelig den aktuelle personen.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 19:52 Privat melding

Ha ha @nigma
Jeg var også innom en slik profil nylig. Det var en mann, men han hadde bare bilder av kvinneføtter og noen pisker.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 22:17 Privat melding

jeg forstår ikke meg med profilbilder...og ikke en gang med profil i seg selv, så jeg svømmer i dyp vann...:-)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 jan. 2016 22:18 Privat melding

Se på bildene til folk som en anledning til å åpne opp en dialog ,Har han tur bilder spør hvor turen gikk , har han hund , spør hvilken rase alder kjønn osv ,Lær dere å se muligheter i stedet for å begrense dem hele tiden :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 3 jan. 2016 22:55

En vanlig misforståelse blant kvinner. Du blir ikke penere med et glass vin i hånden! Du blir sikkert penere i speilet og de rundt deg blir sikkert også penere i dine øyne når du drikker, men det har altså ingen effekt på bildene i ettertid.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 3 jan. 2016 22:59

Kravstor: Har det ikke? Faen....!!!!

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 3 jan. 2016 23:20

Grunnen til at dere får komplimenter når dere har et glass vin i hånden er at dere omgås andre som også drikker vin, men som sagt ingen effekt på bilder i ettertid.

På den annen side blir dere heller ikke mindre pene.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 23:27 Privat melding

@Haakon: Nei, det er totalt feil tolkning av det jeg sier.

Jeg forventer ærlighet, og at det bildet man legger ut ser slik ut at man kan gjenkjennes. Så i utgangspunktet føler jeg at det er lureri hvis de ikke ligner.

Så kan det tenkes at det er folk som ikke helt har utseendet med seg men som har den knallpersonligheten, og da ville jeg være takknemlig for å møte vedkommende, og ville ikke bry meg om at de ikke lignet.

Men jeg har opplevd en som var råkjekk på bildet, og hadde den fantastiske kommunikasjonen, men som da vi møttes var totalt ukjennelig OG hadde personlighet som overhodet ikke sto i stil med kommunikasjonen vi hadde hatt. Hadde det vært bare utseendet som var anderledes kunne jeg fint levd med det, men når personligheten var svært - avdempet - for å si det diplomatisk, så ble jeg skuffet.

Jeg har falt for både pene, ordinære og mindre pene menn i min tid, men de må ha en personlighet jeg faller for, ellers går det dårlig.

(mann 46 år fra Nordland) ma. 4 jan. 2016 17:23 Privat melding

De fleste av oss liker å se et pent smil på et billedskjønt ansikt. En pent formet kropp er et fantastisk skue. Dette er et sted der vi skal selge oss inn til en potensiell livsledsager i et brøkdel av et sekund. De som har det modellpene ansiktet og har bygd kropp har et fortrinn som det er fornuftig å bruke.. Om det er stor variasjon i bildene spiller liten rolle for meg. Har du flott kropp: ta bilde av den. Har du et pent smil: smil på bildene. Har du sjarme i bøtter og spann: vis det...

Skjult ID med pseudonym Z ma. 4 jan. 2016 17:28

Alfa42
Tro meg, jeg kjenner flere nyyydelige jenter. Og de ville gjort det motsatte av det du sier. De orker ikke å bare bli likt pga utseendet. De jeg kjenner, har ikke engang profilbilde. De har et behov for mannen som ser forbi "smykke/trofe" tanken. Og det fine er at de ofte finner seg relativt ordinære menn utseendemessig, men blir lykkelige fordi de blir likt for den de er, ikke for det utseendet de er.

Bare for å ha sagt det, liksom... :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 18:28 Privat melding

@kiara ikke tull...😁 når jeg traff Sg.Pepper han spurte hvis jeg var 30 år...@Sg.Pepper jeg skal spandere en Kaffe på deg neste gang vi treffes...😜

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 21:58 Privat melding

Hei.. Litt ny i forum..
Jeg tenker ofte når jeg ser på bilder hvor nettop alle de sporty bilder med alle slags utfordringer .. Så tenker jeg ofte at her passer keg aldri inn.. Han er alt for aktiv.. Er glad i sport og fjellet men ingen ekstrem utøver..
Å så gir jeg opp :-/

(mann 50 år fra Hordaland) ma. 4 jan. 2016 22:07 Privat melding

@SolCristin

Jeg synes du speiler deg godt ift dine bilder. Dette med bakgrunn i at vi faktisk har truffet hverandre. Jeg satt faktisk og tenkte på at bildene dine absolutt ikke gir inntrykk av noe bedre enn du er. Synes tvertimot at den virkelige Sol var enda bedre i virkeligheten. :) Jaja....det var dagens kompliment.

Ææææææhhh......btw; hvordan klarer jeg meg i så måte? ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2016 23:55 Privat melding

@Condor: Du klarer deg strålende :-)

Og takk for komplimentet. Jeg ville gjerne gi et så realistisk inntrykk som mulig, så det er bra jeg har lykkes :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 7 jan. 2016 17:34 Privat melding

Undertegnede blir stresset, småkvalm og bittelitt skuffet hvis han kjekke har en haug med båtbilder i albumet sitt. "Noen" er ikke spesielt sjøsterke for å si det mildt. Paraderekke med sykkel, svette, fjelltopper og telt er heller ikke spesielt tiltalende, jeg blir sliten bare ved tanken (og så lurer jeg alltid på hvordan sex funker etter sju dager i telt ;)) Ingen av de forannevnte er derimot nok til å avskrekke meg fullstendig.

Fullstendig og umiddelbar av-knapp er derimot (i ikke-prioritert rekkefølge):
- tissefantbilder
- bilder av egne eller andres barn
- bilder sammen med "turistdyr" i andre land
- ovenfra-og-ned-selfier med ene hånda bak nakken og kom-og-ta-meg-blikk kombinert med lenke rundt halsen og bar overkropp *grøss* (halslenke er ikke feil, bar overkropp er ikke alltid feil, men i den kombinasjonen der er det fullstendig avskrekkende)

Liker bilder AV personen, gjerne i litt forskjellige settinger og der man ser øynene (øynene er sjelens speil osv..) Veldig kjekke profiler med bra tekst (gode tekster skal ikke undervurderes, de kan veie opp for crappy bilder og vice versa) og bilder blir man bare liggende og vindusshoppe i, det er som å gå forbi Victorias Secret og sikle på alt det lekre mens du vet at du egentlig hører hjemme i undertøysavdelingen på Cubus, men det er i fen som har lagt ned forbud mot "vindusshopping" på sukker enda :-D

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 7 jan. 2016 18:12 Privat melding

@ Smylfz: Første strekpunktet ditt er jeg enig i. Det meste annet kan jeg leve med. Det gjelder å se mulighetene :-)

- Båtbilder: Yes! Kanskje han tar meg med på båttur!
- Sykkelbilder: Mmm. Sikkert fantastiske muskler å klemme på...
- Fjelltoppbilde - Sikkert veldig utholdende...
- Hvitvin-på-terassen-bilde: Åhh - han liker å kose seg - det gjør jeg også!
-Strandbilde: Jeg og! Jeg elsker å dra på stranden!
- Bilder fra Mexico: Han liker å reise, han er min!!!
- Fisketur: Så fint, da får jeg tid til å dyrke egne interesser :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 7 jan. 2016 18:17 Privat melding

Da er det vel bare å bla videre Villrosa :)
Han er sikkert for gammel for deg uansett ;)

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 7 jan. 2016 18:20 Privat melding

@SolCristin: Støtter deg i "fint, da får jeg tid til å dyrke egne interesser" og innser (noe snurt og motvillig) at jeg må bli litt mer positivt innstilt, du hadde et par gode poeng angående fysikken ;)
Grensen går derimot ved båtliv altså, det får være måte på positivitet..

Skjult ID ma. 18 jan. 2016 12:38

Synes bilder er skremmende, men liker samtidig tanken på at ingen blir skuffet hvis de treffer meg. De vet hvordan jeg ser ut, og har valgt å treffe meg. Dette gjør meg avslappet.
Jeg har bedre selvtillit enn selvbilde.
Er ny her, men fant noen ulike bilder. Også helfigur med smal kjole så kroppen sees for å unngå tidligere nevnte forventninger/ skuffelser.
Vurderte faktisk bikinibilde, av samme pragmatiske grunn, men fant ut at det ville føles litt kleint.
Og liker samme type bilder hos andre, litt "fakta- orienterte" bilder. Vil se øyne, gjerne smil med tenner og helfigur.
Hobbyer kan man skrive, jeg har sett natur før (og fortrekker fremdeles asfalt og bygninger.)

Og der var mitt første foruminnlegg skrevet. Klapp på egen skulder :)

(mann 37 år fra Akershus) ma. 18 jan. 2016 13:23 Privat melding

Jeg hadde en gang i tiden en naiv forestilling om at det var lurt å signalisere at jeg var en ryddig og stabil type. Så jeg valgte et bilde der jeg stod i dress og virket veldig skikkelig av meg.

Da jeg følte jeg fikk få interessante henvendelser, og lite respons fra de harepusene jeg forsøkte å sjarmere, valgte jeg å gjøre om profilen min til en "tulleprofil" ut perioden jeg hadde betalt for.

Jeg tok det mest harry bildet jeg hadde av meg selv, i singlet og med tatoveringene godt synlig og brukte dette som profilbilde. Jeg endret nick til "Lokomotiv1" og la nær sagt utelukkende ut bilder fra diverse treninger og strongmankonkurranser. Gjerne med påfølgende teit humor i bildeteksten.

Da ble det plutselig vei i vellingen, gitt. Masse henvendelser fra nydelige og attraktive jenter. Etter dette mistet jeg troen på menneskeheten. :P

Vurderer å kommunistere utelukkende ved å grynte. All erfaring tilsier at dette er en vanvittig turn-on for kvinnfolk nå til dags! :D

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 18 jan. 2016 13:53 Privat melding

mulig damene i slutten av 20årene ,begynnelsen av 30årene liker profilen din nå,men slike bilder hehe

jeg forøvrig hadde likt din profil nr 1 der du er skikkelig hehe men går nok på alder dette, PS ikke tittet pga du er alt for ung hehe ;) men du fikk testet ut ting å bra for deg sånn sett hehe

(mann 37 år fra Akershus) ma. 18 jan. 2016 14:16 Privat melding

Nja, det har vært alt fra 18-45 egentlig. Mest "samling i midten" rundt 22-32, vil jeg anslå.

Kan jo være at selvironi er noe mange damer setter høyt også, da. :)

(mann 37 år fra Akershus) ma. 18 jan. 2016 15:48 Privat melding

Hovmester
-------------

Jeg er aldeles ikke snill, men en vemmelig pøbel! Rett og slett en bad boy av verste sort! :P

(kvinne 61 år fra Akershus) ma. 18 jan. 2016 16:17 Privat melding

Jeg liker profilbilder som viser ansikt og kropp på en naturlig måte, for all del ikke bar overkropp tatt på badet :-)
Bildene er jo en form for markedsføring, vi vil vise oss fram på best mulig måte. Det gjør vi i virkeligheten også; når vi går ut for å møte noen så sørger vi for å være rene og pene.
Det koker ned til at vi vil vise at vi kan bidra positivt i et forhold.
For egen del så er følgende bilder turn off:
Fisk i armene (er det noen som tenner på det?)
Motorsykkel eller bil - middelalderskrise!
Ølbilde - vi vil da ikke ha en fyllik!
Når det i tillegg er tatt nedenfra slik at dobbelhake og ølmage vises i tillegg ....skrekk og gru!

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 18 jan. 2016 16:46 Privat melding

Siden jeg er veldig glad i fisk vil en fiskende mann være ett pluss. At han også FÅR fisk er ett must ;)

Bilder av motorisert framkomstmiddel, umotoriserte også, er uinteressant. Plager meg ikke, men uinteressant.

Om det er bilde av typen "øl i solen" plager det meg ikke, er det fyllafestbilde... nja, mer kjedelig og jeg tenker at vedkommende ikke bryr seg om signaler man sender ut. Noe som igjen viser manglende selvinnsikt/ selvkritikk.

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 18 jan. 2016 16:49 Privat melding

Utenfor tema:
Ser forresten nå at mitt forrige (og første foruminnlegg!) ble anonymt, tror jeg. Min feil. Ikke meningen, men finner ikke ut om det er mulig å redigere.

(mann 50 år fra Vestfold) ma. 18 jan. 2016 18:12 Privat melding

Bilder er rare ting. Har erfaring med at noen bruker programer å fikser på bilde av seg selv. Møtt 2 damer jeg ikke kjenner igjen irl. Gjelder sikkert en og annen mann også.
Dere må gjerne vise frem hva dere brenner får. Men en ting som er totalt of turn og mangel på respekt, er bilder av barn på profilen. Wtf Gjør bilde av de her ??? Eller på andre sider på nettet for den saken skyld.