Alle innlegg Sukkerforum

Er det viktig å være norsk eller ..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:24

... å komme fra samme region i Norge.

Hvilke preferanser har dere for et forhold. Må vedkommende komme fra samme sted du vokste opp? Er internasjonale forhold i det hele tatt av interesse, og hvis ja hvilke land er mest interessant?

Skjult ID med pseudonym Sunshine sø. 3 jan. 2016 11:33

Spiller ikke rolle hvor du kommer fra, men mer hvor du er nå. Er ikke like interessant med noen fra Finnmark når jeg bor på Østlandet. Men det er jo av praktiske årsaker.
Fast er du rett man er Finnmark fint også :-)

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:38

@sunshine. Jeg tenkte ikke på geografisk avstand, men kulturforskjeller (lokal, regional og nasjonalt identitet).

Skjult ID med pseudonym Sunshine sø. 3 jan. 2016 11:38

Du har helt rätt hovmester, men prøver å bli integrert :-)

Skjult ID med pseudonym Sunshine sø. 3 jan. 2016 11:42

Skjønte det Jens, men det har ikke noen betydelse for meg. Vi kan ha samme vurderinger, men komme fra helt forskjellige bakgrunner. Vurderinger er viktig for meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 jan. 2016 11:46

Med tanke på at det bor ca 7.2 milliarder mennesker på jorda
- nei, det er ikke så viktig å være norsk.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 11:48 Privat melding

pfiuu....heldigvis....

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 11:55 Privat melding

De fleste av mine kjærester har vært utenlandske, så jeg er veldig positiv til det. Det var faktisk det jeg i utgangspunktet så etter, men det er jo nesten ingen her. Det var riktignok en dødskjekk og spennende iraner som kontaktet meg, men han bodde litt langt unna. Nå har jeg blitt så enormt positivt overrasket over Den norske mann, slik jeg har møtt ham på date og ved andre møter, at jeg er ikke lei meg for det, men hvis en søt mann fra Spania, Italia, Frankrike, Sør-Amerika og (etter oktober 2017) fra Russland hadde meldt seg, så hadde jeg vært meget interessert.

Selv om jeg er nesten 100% etnisk norsk (1/16 svensk) føler jeg meg vel så spansk eller russisk som norsk noen ganger, og for meg er det en livsnødvendighet å ha en kjæreste som trives sammen med alle mine utenlandske venner og som ikke tror jeg er gal når jeg sier at jeg har lyst til å reise til Jakutsk i januar.

Skjult ID med pseudonym Guri sø. 3 jan. 2016 11:55

Nei, en fremtidig partner må ikke komme fra samme sted jeg vokste opp. Min siste kjæreste så ikke "typisk" norsk ut.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 11:59

@solcristin. Kan du utdype for de som ikke er mørk, høy og kjekk fra sydlige strøk eller fra Russland hva disse manfolk gjør så tiltrekkende. Da kan vi optimere våre profiler :)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:19 Privat melding

Det er ikke så mye med fødested, ætt eller hudens tone som det er med linjer og kontraster, jing yang. Når det gjelder karakter, gestalt og intelektuelle så er det mer interesant enn hvor en er født.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 3 jan. 2016 12:22

Jeg er fra Østlandet og faller helt utenfor jeg da, Hovmester? ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:24 Privat melding

@Tempter du er en mann med en verden i seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 12:27

@hoppetussa. Hvis du er heldig er hovmester ikke så nøye og sier "øst" er "øst" :)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 12:34 Privat melding

@Tatiana Takk :) <rødmer>

Dannelse er viktigere en geografi..

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 3 jan. 2016 12:35 Privat melding

Spiller ingen rolle hvor i landet noen har vokst opp. Selv er jeg en salig blanding med røtter både her og der. Men det er en fordel om jeg forstår dialekten. Og av praktiske grunner bør han bo i samme by, evt en nabokommune.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 13:04 Privat melding

@Jens: Vanskelig å forklare rasjonelt hva man blir tiltrukket av. Motsetninger tiltrekker, jeg er liten og lys og blir generelt tiltrukket av de som er høye og mørke. Når det er sagt så var to menn jeg nylig ble tiltrukket av korte og den ene var skallet og den andre var tynn i håret/lys-gråhåret. Synes de var dødssexy begge to. Og nylig var det en lyshåret mann som jeg registrerte som utrolig kjekk. Det viktigste er pene øyne. Pene øyne feller meg hver gang. At utlendinger fascinerer meg litt ekstra har med at jeg delvis har vokst opp i en spansk familie, noe som gjør at jeg er over gjennomsnittet impulsiv og med et stort følelsesregister. Det kan få de mer trauste nordmennene til å tenke at jeg er litt sprø, mens spanjoler tenker at det er helt normalt og litt søtt. Tviler på om det hjalp noe særlig, men sånn er det nå engang :-)

Skjult ID med pseudonym Guri sø. 3 jan. 2016 13:10

@Hovmester

Klart det, er derfor jeg er ei så stødig dame ;-)

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 13:15

@solcristin Høres ut som om du kunne vært lykkelig med EN mann dersom du var litt tålmodig. Bli kjent med en ung (og kort) spanjol i ungdomstiden, som så vokser og bli høyt. Håret blir etterhvert tynnere og skifter farge for så å falle ut

Men, det hjalp vel ikke så mye heller :)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 13:38 Privat melding

@Jens: ikke så gruelig mye nei :-) Poenget mitt var egentlig at mange har en ide om idealpartneren (høy mørk mann, høy lyshåret slank kvinne) men heldigvis er det jo kjemi og glimt i øyet som bestemmer og da spiller ikke de andre tingene noen rolle. Det er jo bare hvis man låser seg helt fast i en bestemt type og nekter å vurdere andre det kan bli problematisk. :-)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 13:45 Privat melding

Hun bør enten komme fra Sunndalsøra eller Dombås med omland, være 167,2cm høy og hete Grete med h.
Evt. kan hun være 165,3cm høy om det kniper, men da bør hun kjøre Audi med bakhjulstrekk.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 13:46

@nordogopp Så enkelt er det :) Med eller uten høye hæler?

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 3 jan. 2016 14:00 Privat melding

@hovmester: viktig å finne praktiske løsninger. Mange single på Dombås?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 3 jan. 2016 14:07

Drømmemannen min er en utflytta nordlending. De har den kuleste væremåten og mest sexy dialekten. I tillegg vil jeg gjerne være med ham til hjemplassen minst en gang i året, for jeg elsker nn.

Jeg har aldri hatt kjæreste fra samme landsdel som jeg selv kommer fra.

Når det gjelder utenlandske, så liker jeg godt briter og dansker. (Det ironiske er at det var disse to jeg likte minst i ungdommen.)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 14:12 Privat melding

@Jens Takk! Det glemte jeg å si! På sokkelesten. 😉

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 14:13 Privat melding

@Hovmester Ja, nettopp derfor.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 3 jan. 2016 14:15 Privat melding

@Creeper Flytta ut i høst. Hvor kan vi treffes?

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 14:35 Privat melding

Om ni frågar en amerikan om vad det innebär att vara amerikan så kan han/hon rabbla upp hela konstitutionen och vad innebär i hållningar. Likaså en fransman eller polack. I Norge og Sverige blir det mest moro, långa intellektuella socialliberala resonemang å ena sidan og andra sidan.

Nationell identiet kan ikke förklara förnuftsmässigt en nationell identitet, det finns bara där. George Orwell som var långt på Venstresidan i Labour skrev en Essay "My Country Right or Left" där han uttryckte sin klara patriotism utifrån sina vänstermeningar..
"I grew up in an atmosphere tinged with militarism, and afterwards I spent five boring years within the sound of bugles. To this day it gives me a faint feeling of sacrilege not to stand to attention during ‘God save the King’. That is childish, of course, but I would sooner have had that kind of upbringing than be like the left-wing intellectuals who are so ‘enlightened’ that they cannot understand the most ordinary emotions. It is exactly the people whose hearts have never leapt at the sight of a Union Jack who will flinch from revolution when the moment comes. What does that prove? Power of one kind of loyalty to transmute itself into another, the spiritual need for patriotism and the military virtues, for which, however little the boiled rabbits of the Left may like them, no substitute has yet been found.
http://orwell.ru/library/articles/My_Country/english/e_mcrol

Såna där postmodernistiska resonemang om olika identiter i fylken betyder ingenting, en tillhörighet finns bara där, så fort man problemerisera den. Det är som att diskutera ens kärlek till sin mor. Patriot är man för man är det, vad man röstar på er ikke väsentligt. Förresten är de flesta politiker idioter. Förresten är jag ingen Frp:are stemte Høyre i lokalvalet.

Jag syns ikke detta ikke er moro, for jag kommer fra Sverige. Ett land snart kommer likna Belgien och vara känd för köttbullar på IKEA. En av mina bästa venner är svensk og lärare i Vermont USA han säger att når träffar föräldrar som flyttat till USA, då ber de honom att göra dem till amerikaner! Ikke rart man har integrationsproblemer, vem vill bli en del av samfund som ser seg sjelva som tapppare? Hart ord. Men min mening er att Norge er norrmännens land, må bara tillpassa sig.

Skärp er og ta vara på ert land, og identitet på allvar! Or welcome to. Malmö.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 14:52 Privat melding

Og man ikke er norsk då, ska alla vara en del av individuella massa. Ikke rart Norge har bland de största psyiska lidelserna i världen, mye liknar hypokriter, med påhittade diagnoser. Detta för mange er alena, alla blir individer, ingenting i en massa. Vi har mye att lära av invandrare, når jag var i Etiopia som syntes folk att elallergi var mye märkligt. De har ingen el.

Vi mennisker trenger varandra, men ikke politiker, vi må skapa en gemensam kitt. Det mer än någonsin viktigt i globalisering, den västerländska/norska identiteten är unik, där kommer mänskliga rättigheterna ifrån, i skolan ska barn lära sig språk och studera klassiska västerländsk litteratur och kultur. Når ens identiet försvinner kan det sluta med som med Volvo vilka ägas av kineserna. Så är det i Afrika också kineserna köper allt. Det blir så når man bygger upp ett samfund med stammar (för övrigt likadant i Sverige). Därför är denna diskussion om olika regionella delar oväsentlig, om vi ikke vill som nordamerikanska indianerna anser oss vara stammar?

Det finaste med de nordiska samfunden är tilliten, om man slår i sönder den nationella identieten, till liberal relativism då är välfärdssamfundet farligt ute. Välfärdssamfundet bygger på homogenitet, lojalitet og identiet. Menn som flyr fra Syrien istället för med vapen i hand slås mot IS, menar jag ikke har dessa hållningar som bygger ett samfund med kvalitet. Orwell och engelsmännen flydde ikke 1940. Send tillbaka dem, syrierna ska vara patrioter! Dessutom är jag ikke sikker om de unga menn vi har nu, hade haft det riktiga virket att slåss om Putin ville invandera Sverige/Norge, senda sms på mobil ger dessvärre ingen förmåga att slåss.

Jag er ingen liberalist, men konstaterar att venstre-sidan numera är dem som mest jobbar för denna liberalistiska utveckling. George Orwell hade rett også då om venstresida, men på den tiden var den annan form extremism for de riktigt röda.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:04 Privat melding

Min största idol George Orwell.. Viva Orwell! Ja, Orwell er på venstre sidan, men Right or Left, this is my Country. Med honom hade jag som engelsmann slagits med mitt blod mot tyskarna 1940, patrioter. Tror ikke han hade förstått dessa förvirrade og rotlösa människor som är i dagens i Norge. Jag satte på tv för första gången på 6 månader för några dagar sen, där sitter de tv-sofforna intellektuella fra Grünerløkka. Diskuterar hvordan de gör surdegsbröd og at de ikke sier hora når de knullar. De lever i bubbla, deras snakka har noll relevans för en mann i Stovner. Det är så det blir når ett land går i sönder, en stam får styra. Medan de andra glöms bort.

I hela Europa är folk hemlösa en relativistisk liberalism, Venstre og borgerliga har inga svar. Men det har Le Pen og Sverigedemokraterna, de har det som saknas ett kitt, en identiet. Når pengarna tar slut, så kommer detsamma ske i Norge.

Samfundet handlar numera ikke så mye om invandring, det är kun en symptom. Utan de som ikke får vara med, de som manglar utdannelse, det finns väl bara Per Sandberg kvar i stortinget som haft ett vanligt jobb. Vad tog den vita arbetaren vägen, har de ingen plats i denna liberalism? Jag brukar diskutera detta med en av mina bästa vänner som er papperslös ifrån Marocko. Han förstår ikke vad norrmännen driver med.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:14 Privat melding

@Jeremiaha fryser du ikke ?Du er naken hele tiden😳

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:17 Privat melding

I Sverige har det blivit totalitärt, där de ner i folks busker, endra identieten på barn till "hen"... där har denna relativism i nationalstaten kommit till sengkammaren... men kommer ni till mitt hem og tar er sliskiga fingrar i min busker eller om jag hade barn, då tar jag fram mot gamla mauser og försvara min borg till sista mann. Ja, som General Custer till buskerna var nere...

Kanske får jag flytta ut i skogen till sist, skapa independent samfund. Så tror det skulle blivit om jag blev kvar i Sverige. Jag hade få bli en stam i mitt eget samfund. Blivit de första svenska bleka Native american, jag är kustjägare, kan överleva, döda en älg med pilbåge överleva på naturen. Ingen tv.

Men då ingen alkohol og casino. I Malmö er det enda som fungerar byns casinot där urinvånnarna spillar bort sina pengar og for de er deprimerade. Inga burkor, utan starka vikingakvinner, hediska vid midssommarstången...

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:19 Privat melding

Tatinta72, jag förbereder mig för att flytta ut i skogen, den första blekka indianstammen i Sverige,,, nakenhet er inget fel. Liker nog vikingakulturens identiet mera än den kristna.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:29 Privat melding

Tatinta72, 2016 må vi kommit längre i likestillingen, ikke kun jenter som få vifta med puperna og baken. Vi menn måste også få vara menn og sexobjekt,,, så trenger ikke klaga på ni er sexuellt exploaterade... Jag ser mig meg som militant anti-feminist, men militant förspråkare för JÄMLIKHET, det är stor skillnad. Jag är demokrat og vill folk ska få välja själva, og det syns jag også menn ska få, en del av jämlikheten som feministerna tagit fram oss. Nu menar jag ikke kvinner har problemer med ojämlikhet, men båda könen har det. I den stammen jag startar ska vi ikke ha den hållningen, vi er demokrater.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 15:52 Privat melding

@Hovmester .det får dere naturligvis gjøre, jeg forstår ikke hvordan kan det være at en type som Jeremiaha har ennå ikke funnet en flott jenta ...

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 16:17 Privat melding

Hovmästaren, bon appetit.. :)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 16:18 Privat melding

Men jag har en mjuk også... skrev denna nyårstalet till "svenska" folket

Jag vill önska alla henar och humar, som finns särskilt många av i Sverige, ett riktigt Gott Nytt År!

Samtidigt vill jag lyfta ett varningens finger för att alltför okritiskt fira denna västerländska konstruktion att nyåret infaller idag!

Det var tydligen en patriarkal gubbe som hette Gregorius som bestämde det! Så när ni firar ikväll, försök göra det utan att KRÄNKA de människor som faktiskt INTE firar nyår idag. Be dom gärna om ursäkt i förväg.

Och om några skrikiga Vita Män uppträder kränkande så berätta för dom om det här och att deras PRIVILEGIER gör att de har fel!!
Henliga hälsningar/He-Man och Mauro

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 16:34 Privat melding

@Jeremiaha, bare et liten sporsmål:hva har du mot mitt navn som er Tatiana? ikke Tatinta..😭 😤

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 06:14

@Jeremiaha: Du må starte en blogg da du har så mye å si. :-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 06:34

Har ikke noe preferanser når det gjelder dialekt, men liker ikke Bryne, Jæren, Bømlo og siddis dialekten.

Utenlandske må bo i Norge, ha lignende kulturelle bakgrunn, ha rett personlighet, være intellektuell, intelligent og ikke være grov i språket.:) Feriere i hans hjemland er flott. Er han fra Midt-Vesten og sørstatene så er jeg sjarmert. Et belte fra Montana i nord til Arizona i sør. Wyoming, Colorado til Tennessee. En fra Scotland og en nord-italiener med dype øyne er også flott.:-))

(mann 50 år fra Finnmark) ma. 4 jan. 2016 07:12 Privat melding

@Apache Blir trangt på den tour-bussen 😉

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 14:04

@nordogopp: Den som venter på noe fint...;-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 14:27

Hei!
Jeg er ikke norsk, det vet dere vel, eller???
Jeg vet ikke hva dere nordmenn føler men jeg har opplevd det ene og det andre pga. nasjonaliteten min her inne. For noen er det viktig å markere reviret sitt...

Mange FORDOMSFRIE mennesker med fryktelig mange fordommer, og mange jæ... flotte samtidig. Så, jeg velger en 50/50 løsning...

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 14:29 Privat melding

@eikvinne jeg forstår godt hva du snakker om...

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 14:45

@Tatjana, takk!
@Sgt, jeg har sgt og jeg har skrevet det her inne, jepp!
..., og tro meg at det ikke er så viktig hvor jeg er fra.
50/50 betyr at halvparten er snille, gode, intelligente mennesker mens halvparten er alt annet enn det.
Nå skjønner du, eller?

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2016 14:55 Privat melding

@EiKvinne
Jeg visste heller ikke at du ikke var norsk, så du skriver veldig godt norsk :-) Send meg gjerne en PM.

Jeg kjenner til litt det å møte fordommer pga nasjonalitet. Å være norsk i Spania eller Italia er heller ingen dans på roser. Alle tror skandinaviske kvinner er lette på tråden.

Men vær klar over at det ikke bare er utenlandske kvinner som opplever mye rart. Jeg tror at hvis en 5-6 av oss jentene kom sammen og sammenlignet historier, så ville det komme ganske mye underlig...

Og i likestillingens navn tviler jeg ikke på at det samme gjelder gutta...

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 14:58

@EiKvinne: Nordmenn er ikke verre en andre nasjonaliteter. Har bodd i mange land, og de verste fant i utlandet.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 15:03

Australiere er de minst fordomsfulle av de jeg har erfart.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 15:13

@EiKvinne: Thailandsk.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 15:15

Langt fra, @Apache;-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 15:16

;-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 15:20

@Sgt
tråden handler om akkurat det der, hvis du skjønner...
Så hvorfor ikke(?)

Jeg er verken fordomsfri eller fordomsfull. Bare som du vet, @Sgt

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 15:22

@SolChristina
Jeg har ikke behov å skrive til norske kvinner. Det skjønner du vel, akkurat som han over..

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 15:36

Hei igjen dere flotte mennesker her inne!

Kan hende dere er her for å skrive, uansett hvem skrivemålet er. Jeg har ikke samme mål, dessverre og jeg har ikke tid til sånt, beklager.
Det jeg mente er at mange er fantastiske mennesker som ikke bryr seg om hvor man kommer ifra. Men det er dessverre like mange /altså 50/50 ca./ som ikke forstår en dritt.

(mann 50 år fra Hordaland) ma. 4 jan. 2016 15:39 Privat melding

Tråden handler vel om premisser. Ikke fordommer. Det er klart at jeg helst leter I nærområdet av praktiske årsaker. Men om jeg blir forelsket i en fra Tanzania når jeg besøker Lofoten, så er det bare sånn. Sprsm må vel sees utifra at vi er her på sukker, og vurderer den ene opp mot den andre. Så da da kommer premissene fram i oss alle.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 15:56 Privat melding

@eikvinne når du sier at du ikke har behov å skrive til norske kvinner, jeg ambefaler deg å revurderer det du tenker om det.Akkurat her inne, som vi kan tenke kan være et sted med"konkurrenter" finnes det kloke damer som kan bli gode veninner , og tror det eller ikke, de vet hva du føler og kan gi deg gode råd.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 4 jan. 2016 15:58

Takk, du @Sgt.Ppper, jeg skal ta meningen din i betraktning.

@Condor
Hvor stor sannsynlighet er at du møter en fra Tanzania på Lofoten?

Selv er jeg 30 år gammel kvinne fra Europa, lege og pen. Nesten ikke til å tro, ikke sant?

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2016 16:02 Privat melding

@EiKvinne. Jeg tenkte du kanskje kunne ha nytte av å skrive med andre jenter som kunne støtte deg og gitt deg råd, Jeg skriver med flere flotte jenter her, og jeg har hatt støtte av dem, og håper de har følt at de har min støtte også. Jeg hadde ikke tenkt å sjekke deg opp.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 16:04

@EiKvinne: På mine søk finner jeg 3 sider med leger. Pene, sporty og i alle aldre. Det er jo en grunn til at leger er her.:)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 16:18

@Villrosa: Generelt har leger lange dager, en del reising og andre offentlige instrukser. Mange er med på legevaktturnus, fengselsturnus og annet de er en del av. Så kommer forskningsbiten, administrativt og andre ting. Har de ikke en partner som forstår problemstillingen så går det ikke lenge før singellivet er der. Alt avheng av hvor de jobber, men uansett har leger det travelt.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 16:20 Privat melding

@Apache jeg tenkte ikke så mye på det...kanskje det er i den retning jeg skal lete siden jeg trenger også en partner som forstår ...😞

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 16:58

TS stilte spørsmålet fordi jeg har hørt av en del utlandske kvinner at de sliter med å finne norske venner og spesielt en norsk partner. Dette er ikke bra for integrering og stor frustrasjon . Meningen var ikke å henge ut Nordmenn, men bare for en bedre forståelse.

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 17:18

Så har jeg flyttet rundt i landet og lagt merke til at jo mindre og mer homogent et sted, desto større skepsis og distanse finnes hva annerledeshet angår. Og etter at jeg flyttet til Oslo syntes jeg det var interessant at venner til tilflytterne kommer gjerne fra samme sted og / eller er barndoms- og ungdomsvenner. Dette er bare min observasjoner, og jeg lurte bare på hvilke erfaringer dere har og om dette spiller en rolle for å velge en partner. Igjen, dette må ikke være noe som er spesielt norsk. Det finnes mange sosiologiske studier som viser at man gjerne omgir seg med folk som er ganske like som man selv, dette for å unngå / redusere mulige konflikter. Og så er det jo helt klart sånn at man føler tilhørighet til stedet man kommer fra og ha mye til felles med folk fra samme sted (dialekt, humor ....)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 18:20 Privat melding

Jeg har ikke tenkt så mye på hvor min drømmemann skal komme fra.jeg kan bare tenke meg at det må være en som har lignende kulturel background som meg.jeg har en del beskjente fra mit hjemmeland som har blitt betatt av norske jenter utsene og etter litt tid å ha kommet til rette med en, finner de ut at det ikke går mer fordi av kulturel saker.for meg blir det lettere syns jeg fordi jeg har i meg begge kulturer , det kommer ut ganske stark.naturligvis det med å kalle seg med et navn som har ingenting å gjøre med den ene og den andre hjelper ikke 😳😁

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 18:22 Privat melding

Utseende

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 18:58

@Tat Og hjemmelandet ditt er?

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 19:08 Privat melding

Jeg er italiensk-norsk

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 19:17

@ tat. Da kan jeg skjønne kulturforskjellen :)

Men spørsmålet mitt blir da følgende. Fordi mange eventuelt regner med at det ikke å være norsk kan by på problemer, velger man da denne varianten bort i utgangspunktet?

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 19:30 Privat melding

@Jens naturligvis ikke, det er bare vanskelig fordi dere(norske menn) er vant med disse nydelig jenter som i tillegg har de samme tradisjoner og historie som dere ....det blir en confortabel sone for dere å bevege seg i og det blir litt lite plass for de andre...:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 19:31 Privat melding

jeg sier min mening fra den utenlandsk synspunkt

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 19:43

Jeg skjønner dit syn på dette @ tat. Men hva med de norske damer og herrer? Hvordan tenker dere?

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 19:53

@pepper. Jeg skjønner at det finnes kulturforskjeller og at vi alle er mennesker. Poenget mitt er: vil du en kjæreste som raper eller ikke? :)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 19:55 Privat melding

😂😳😁

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 20:01 Privat melding

@Pepper ikke bli sur da....

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 20:06

Da er vi jo enig @pepper :)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2016 20:07 Privat melding

Sgt. Pepper!!!!

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 4 jan. 2016 20:22

klarer du også å lage en melodi @pepper? :)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 20:27 Privat melding

@pepper når du forklarer det så fint blir det noe helt annet enn det jeg tenkte ...😄

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 4 jan. 2016 20:35 Privat melding

@pepper jeg sender deg en klem og drar på jobb...natta!

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 4 jan. 2016 20:39 Privat melding

@Peppern: Jeg minner om at jeg aldri ønsker at du skal legge bånd på deg når det gjelder innhold. Men kjære, søte, snille, vakre, vene : Language!

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 4 jan. 2016 21:48

Jeg vil ikke ha en som raper og smatter og slurper høyt i forbindelse med måltider. Det hadde irritert meg mye og hadde ikke blitt vant til det.:-)