Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 27 år fra Rogaland) sø. 3 jan. 2016 21:51 Privat melding

Jeg har som de fleste andre hatt mine erfaringer, og det som er viktig for meg akkurat nå er og finne en mann som kan ta vare på meg. Ikke missforstå, skal så klart gi jeg også, men det må gå begge veier.

Hvordan tolker dere mannfolk dette ?

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 21:54

Det finnes en del tråder her som handler om kommunikasjon og at mannfolk ikke kan lese tanker. Hva med at du sier helt konkret hva som er dine ønsker og behov?

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 3 jan. 2016 21:57 Privat melding

Tolker dette helt greit, tror eg :)

Godt å bli tatt vare på, og da føles det sikkert enda bedre når en gir litt av seg selv, og merker at det blir satt pris på :)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 22:01 Privat melding

er såpass kostbar at kjøper du en bugg og en cola er jeg solgt flirer ;)

(mann 30 år fra Rogaland) sø. 3 jan. 2016 22:04 Privat melding

Tolker dette greit :)
Du sier jo klart å tydelig ifra om hva du ønsker deg

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 3 jan. 2016 22:05 Privat melding

Tenker at du må være ærlig på hva du trenger, hva du legger i å bli "tatt vare på". Ideelt sett vil man jo ta vare på hverandre i et godt forhold, men klart at i perioder trenger kanskje den ene part mer enn den andre. Og forhåpentligvis kan det gå begge veier.

Skjult ID med pseudonym 37 sø. 3 jan. 2016 22:05

Hørtes veldig diffust og lite konkret ut. Som menn flest er jeg ikke tankeleser...
Og 'akkurat nå'? Høres ikke ut som noe langsiktig akkurat...

(kvinne 27 år fra Rogaland) sø. 3 jan. 2016 22:07 Privat melding

Mye forskjellige svar ute å går.

@Jens - Veldig vanskelig og egentlig forklare det uten at det høres ut som jeg er skadet for livet av tidligere forhold (noe jeg absolutt ikke er)

@Nigma - Egentlig så er jeg 100% enig med deg, men vil samtidig gjøre de som velger å skrive til meg bevisst på det på en måte. Mulig jeg bommer her altså!

@Hovmester - Haha, absolutt ingenting. For økonomisk trenger jeg ikke å bli tatt vare på ;)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 22:12 Privat melding

faktisk ja bugg finnes i visse kiosker ennuh haha @nigma

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 jan. 2016 22:13 Privat melding

Ut fra profilen din tolker jeg det til at du trenger en som er flink til å lytte for å bearbeide det forrige forholdet og samtidig gi deg uoppfordret positiv oppmerksomhet, noe som manglet i det forrige opplegget. Men du vil ha langvarig forhold så jeg antar at du vil at det bare skal være en overgangsfase med ekstra lytting og forståelse.

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 3 jan. 2016 22:13

@frøken Du må vel på en eller annen måte å prøve å sette ord på det.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 22:15 Privat melding

Der er du rett i kjernen av det hele med spørsmålet ditt, for her er det snakk om tolkning. Istedenfor å svare direkte, skal du her få en liten historie av meg:

Dette er "den sanne" historien om hvordan uttrykket gentleman ble til, og hva som var grunnen bak. Noe som faktisk er stikk i strid med det en legger i begrepet gentleman i dag.
Før jeg fortsetter, hva tolker du når du hører gentleman, hva ligger i det for deg?
For flere hundre år siden så var ikke livet så lett. Pistoler og geværer fantes ikke, eller var i det minste ikke allemannseie, men sverd, ja det hadde de aller fleste menn for å beskytte sin hustru, sine barn og sitt hjem. Bandittene kom oftere unna lovens lange arm, og de var faktisk ofte langt mer brutale enn de fleste tyver i dag. På den tiden hadde husene færre eller ingen vinduer, slik som i dag. Dessuten var døråpningene lavere, og du måtte pent bøye deg for å ikke stange hodet i dørkarmen.
Men hva om det sto en røver på innsiden, klar til å hogge deg ned å stjele alt du eide og hadde?
Dette løste menn på den tiden på en svært egoistisk og selvisk måte, de sendte kona/dama inn først. Hvis det sto en tyv på innsiden, så slo han ned eller hogg ihjel den stakkars kvinnen, mens mannen kunne hoppe inn etter å hogge ned tyven med sitt eget sverd. Dagen var reddet og det var eiendelene og grunn også. Den stakkars kona derimot, fikk kanskje ikke en helt happy ending.
Det som i dag regnes som en selvfølge for mange, og er en hyggelig gest, var ikke så hyggelig tilbake i vikingtiden og middelalderen.

Nå kan det selvsagt hende dette er en vandrerhistorie, som mest er ment å provosere, men er den ikke samtidig ganske logisk? Om enn på kanskje en litt grotesk måte?

Så tilbake til ditt spørsmål, alt ligger i tolkningen, og det er først og fremst din tolkning som er gjeldende, og som du må utdype.

Så ja, jeg sender i grunnen spørsmålet tilbake til deg selv, hva legger du i at "en man skal ta vare på deg"?

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 3 jan. 2016 22:20 Privat melding

blunke kan du gjøre i morgen når jeg kommer hjem fra gardemoen @nigma svarer jeg da har ikke flyet styrtet og ikke har jeg kræsjet på veien hjem flirer ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 jan. 2016 22:24 Privat melding

Klar tale lyder slik , Vil ha en mann som gir meg oppmerksomhet gode samtaler , sex ,kysser ofte som kan støvsuge å ta ut søpla fikse bilen om det trengs Klesvasken/oppvasken tar vi sammen :-)

(mann 39 år fra Akershus) sø. 3 jan. 2016 22:28 Privat melding

Liker ikke profiltekster med tydelige krav og betingelser. Men det er kanskje bare en uheldig formulering.