Alle innlegg Sukkerforum

Treningsreise?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oslo2015 ma. 4 jan. 2016 19:03

Hei,

Jeg har snakket med en bekjent av meg om å arrangere en treningstur til Sør-Europa. Jeg er ernæringsveileder, og hun er personlig trener og veileder. I første omgang så ønsker vi å finne ut av hvor stor interessen er for turer som dette. Derfor lurer vi på om det er noen her inne som kunne tenke seg en treningsreise der man får både kostholdsveiledning og treningsveiledning, og kommer utvilt og sporty hjem fra en ukes ferie? B-)

Skjult ID med pseudonym mr wanker ma. 4 jan. 2016 19:10

Hva skjer hvis jeg melder på men kommer med drikkevarer hver dag, frister andre og vil bare feste og ha det gøy? Får jeg ris på rompa?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 4 jan. 2016 19:19

Dette er nok ikke noe jeg ville bruke en ferieuke på :-)
Men lykke til med utspillet!

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 ma. 4 jan. 2016 20:13

Det vil ikke være noen "helvetesuke", men en uke der man trener hver dag, og i tillegg har sosiale middager og utflukter samt tid til å slappe av ved bassenget eller stranda.

(mann 49 år fra Nord-Trøndelag) ma. 4 jan. 2016 21:04 Privat melding

Jeg er med, om det er treningsleir med hagle. Øl og biff på kveldene ☺️?

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 4 jan. 2016 23:56

Jeg har vært på treningsreise tidligere, og det kan varmt anbefales. Jeg var en uke på Mallorca med den perfekte kombinasjon av god mat, godt drikke, SPA, trening, sol og bad. Helt herlig og veldig sosialt.

Genialt om dette blir arrangert i regi av Sukker eller med deltakere av begge kjønn fra dette nettstedet. Kunne blitt både sprekt og hyggelig det. Jeg stemmer for at neste forumtreff blir på en strand i syden med vin og trening :)