Alle innlegg Sukkerforum

Irriterende match...

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Vestfold) ma. 4 jan. 2016 23:46 Privat melding

Noe som irriterer meg på match systemet her er at jeg klarer å få match med folk fra fylker som hverken jeg har valgt eller hvor vedkommende har valgt mitt fylke... Hvorfor skal jeg liksom få match med ei fra Rogaland når hverken hun er interessert i noen fra Vestfold eller jeg er interessert i noen fra Rogaland. (Tilfeldig valgt fylke godt stykke unna)

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 5 jan. 2016 05:37 Privat melding

ja, irriterende å ha høye match med folk i Nord Trøndelag når man bor i Oslo...helt enig med deg!

(kvinne 44 år fra Akershus) ti. 5 jan. 2016 06:19 Privat melding

Enig med dere. Jeg synes noen ganger at det også er store aldersforskjeller på dette match systemet.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 5 jan. 2016 08:54 Privat melding

Nå er det vel strengt tatt VI som avgjør om det er en match eller ikke, så da ser jeg egentlig ikke dette som et problem, bare en liten utfordring. Nå skal det sies at match er bare en pekepinn, ikke en mal å følge til enhver tid.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 5 jan. 2016 09:45

Heisann :-) Grunnen til at matchtallet bør være uavhenging av hvor man bor, er at matchtallet sier noe om hvor sannsynlig det er for at forholdet vil vare når man først ha fått god kjemi. Hvis man dater en som kommer fra en annen by er det viktig å vite matchtallet uavhenigig av avstanden. Kanskje vil vedkommende flytte?
Hvis det skulle tatt hensyn til geografisk avstand i matchtallet ville vi få mange klager fra de som selv vil gjøre en vurdering av hvor problematisk avstanden er. Man kan jo selv velge fra hvilke områder man skal få opp folk i søket. Ha en knall dag, tross mange blå ute nå :-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 5 jan. 2016 09:53 Privat melding

ja, men dette er basert på hvordan folk svarer i relasjonstesten, her er det nok en viss forskjell mellom hvordan de ønsker å fremstå, og hvordan de oppfattes som personer. Her kan det være store forskjeller.:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 5 jan. 2016 13:38

Det er viktig å forstå at man må svare slik man selv er. Ellers lurer man selv selv og den andre. Dessuten er relasjonsprofilen satt opp slik at det ikke skal være negativt eller positivt å svare det ene eller det andre. Man kan f.eks. si det er positivt å være intelligent, men det er ugreit å treffe som er veldig forskjellig fra en selv også der. Ærlighet er nok raskeste vei til lykken nesten uansett.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 5 jan. 2016 13:45 Privat melding

Helt korrekt sukker, da er det bare å være ærlig. :)

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 5 jan. 2016 14:26 Privat melding

Syns uansett det virker litt teit for man blir jo optimistisk når man ser at man har høyt matchtall også går man inn og ser at vedkommende bor i nordland og hun har ikke lyst til å flytte og ikke jeg heller. Da har man jo i praksis ikke match. Hvis derimot jeg er villig til å flytte men ikke hun så kan man godt ha høy match alikevel...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 5 jan. 2016 14:31 Privat melding

@Tealc: Dette er vel noe du kan sette i søkekriteriene dine mener jeg å huske, at du kun søker etter folk i nærliggende områder. :)

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 5 jan. 2016 15:20

Hvis dem hadde tatt med kun de som var i ditt fylke i relasjonsprofilen så hadde du nok fått 10-20 kandidater istedenfor 500+

Og da hadde du valgt bort sukker til fordel for en annen dating side. Og det er grunnen, tror jeg :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 5 jan. 2016 15:26

Det går jo an å sile fylker, om man bruker sorteringsfunksjonen ved søk. Personlig har jeg en mengde høye matcher med kjekke menn i Rogaland og Hordaland. Av og til til irritasjon, andre ganger til inspirasjon. I mitt eget fylke har jeg ennå ikke hatt én interessant match, og da er det greit å se at gresset er grønnere i resten av verden.😉

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 5 jan. 2016 15:30

Det du kan gjøre er å ta relasjonsprofilen som en klype salt og bruke den som et grovfilter.

Sette inn riktig fylke under «jeg søker» og bruke bl.a «egenvalgt» i online listen.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 5 jan. 2016 17:16 Privat melding

Jeg skjønner at man kan sile på søket, men det jeg ikke skjønner da er hvorfor man kan skrive hvilke fylker man er interessert i... Jeg har valgt at jeg er interessert i en del fylker på østlandet og da tenker jeg meg at jeg burde få større match med dem enn noen langt oppe i nord da jeg ikke er så ivrig på å flytte ditt og hun ikke er ivrig på å flytte sørover... . men men de vil tydeligvis ha det sånn så da får jeg klare meg med det!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 5 jan. 2016 17:51

Ser poenget ditt, @Tealc.😊 Hadde vært fint med et filter. Av og til opplever jeg å få meldinger fra noen som det kan se ut som har lagt god jobb i å ta kontakt, og da synes jeg litt synd på dem når jeg bare avviser øyeblikkelig fordi de bor i feil sted. På den annen side blir det noen fine brevvenner av det npen ganger.😃