Alle innlegg Sukkerforum

Magefølelse = fasit?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tvil to. 13 nov. 2008 17:33

Jeg er blitt invitert på date av en mann jeg har skrevet litt frem og tilbake med (ikke lenge - 1 uke). Jeg har ikke takket ja (eller nei) ennå. Har liksom en litt dårlig magefølelse for å gå på denne daten... Men jeg vet ikke om det skyldes at jeg har vært lenge borte fra dette date-gamet, eller om jeg føler på meg at han er feil for meg. Hvordan er det med dere andre her? Stemmer magefølelsen deres bestandig? Lytter dere til magefølelsen i slike avgjørelser som jeg står overfor nå?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 13 nov. 2008 17:36

Jeg lytter til magefølelen. De gangene jeg ikke har gjort det, har jeg i ettertid tenkt "hvorfor lyttet jeg ikke til magefølelsen min?"

Skjult ID med pseudonym belezza to. 13 nov. 2008 17:38

Magefølelse kan være god å ha, men samtidig må jeg si at det er lett å misforstå folk ut fra det de skriver - det er bare å lese trådene her.... Møt han på en kafè da vel, du finner sikkert fort ut om du har lyst å løpe hjem igjen eller bli. Lykke til :-)

(mann 44 år fra Akershus) to. 13 nov. 2008 17:39 Privat melding

Bare ta sjangsen !!,å gå på date på ett ofentlig sted ,det går sikkert bra. Først da kan man se hvordan en person virkelig er. Lykke til, fortell hvordan det gikk :)

Skjult ID med pseudonym mmmmm to. 13 nov. 2008 17:55

stol på magefølelsen din.. har en venninne som sier... lukter det fisk..... så skal du ta deg faen på at dxet er en i nærheten...

Skjult ID med pseudonym 4bidden to. 13 nov. 2008 17:57

Jeg tror det generelt er lurt å møtes ganske fort uten å gruble for mye over det. Det er tett på umulig å få et fullstendig bilde av en person med bare å maile. Man finner uansett ut mer på 5 min face to face enn på månedsvis med mailing fram og tilbake. Så virker han hyggelig og bildene ser ok ut... bare kjør på. Det værste som kan skje er at du sparer masse tid fordi du slipper å maile mer med noen som ikke er aktuell. Husk bare å møtes på et offentlig sted... :-)

Skjult ID med pseudonym Ojda to. 13 nov. 2008 18:00

Bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort..... En halvtimes kaffe overlever du jo. Skjønt min egen erfaring er at om magefølelsen ikke er bankers etter noe tids mailing, blir ikke møtet irl det heller.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 13 nov. 2008 22:46

Tvil:
Ta en sjanse.. Det verste som skjer er at det ikke blir noe mer enn en date.

Jeg var i samme situasjon som deg for snart 2 mnd siden, tok en råsjans og koser meg nå om dagen med den herlige kreasjonen av en mann som jeg på grunn av magefølelse nesten takket nei til (var faktisk like før jeg ikke svarte på den første mailen hans en gang!) Og nå skal vi faktisk på ferie sammen om 10 dager...(UÆÆH! det kribler i magen!)

:-)

Livet er fullt av overraskelser og griper man ikke sjansen, så kan det fort hende at overraskelsene uteblir...

"lykketilklem!"
(til alle andre nysgjerrige så har jeg deaktivert profilen min, men kikker innom forumet i ny og ne) :-)

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 14 nov. 2008 17:07

Nei, selvfølgelig stemmer magfølelsen ikke bestanding hos meg. Men nesten alltid. Hvis du har dårlig magefølelse på forhand.....så la det være å gå på date er mitt råd. Lykke til, unansett hva du gjør.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 nov. 2008 17:18

Hei Tvil - Magefølelse eller ikke: Om dette ikke er en person du ikke er nysgjerrig på å vite mer om, eller som du rett og slett ikke har lyst til å treffe, ser jeg ingen grunn til å gjøre det... Gjør du?

Om du har litt lyst, men vil at et treff skal være høyst uforpliktende, så kan du vel bare si akkurat det?

Nå har du kanskje tatt en avgjørelse alt? Resultat?

Skjult ID med pseudonym tvil fr. 14 nov. 2008 17:26

Jeg er litt nysgjerrig på ham, men føler det er altfor tidlig å møtes. Jeg vet nesten ingenting om ham! Jeg liker å vite en del mer om vedkommende før vi møtes første gang. Synes praten går mye lettere når jeg har mange 'temaer' å prate om. Han spør ikke noe om meg som person i mailene heller, og det er dét som gjør meg veldig skeptisk. Men jeg har takket ja til å møte ham...så får me sjå...

Takk for rådene, alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 14 nov. 2008 17:32

De fleste mennesker er veldig hyggelige, og min erfaring er at man har noe å lære av de aller fleste.. så det blir nok bra! Men man faller jo ikke for flertallet av de man treffer akkurat. (Om det var så lett å få klaff, ville jo alle bare funnet seg en på jobben eller i nærmiljøet...) Uansett: Lykke til!

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 14 nov. 2008 17:34

Vi ønsker full rapport :-)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym tvil fr. 14 nov. 2008 17:43

Tusen takk! :o))

Skjult ID med pseudonym kjærlighet fr. 14 nov. 2008 18:40

et lite tips kan være å ta en telefonprat først.
Du kan finne ut mye på den måten, dersom det ikke kjennes rettd a så dropp treffet.
Ring selvsagt med skjult id.

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå lø. 15 nov. 2008 20:40

Hallois,

Jeg lytter alltid til magefølelsen. Den gir seg ikke og vil alltid seire til slutt. Men "maven" må ha nok info. Derfor anbefaler jeg en kjapp date på et nøytralt sted. Etter dette lar du "maven" styre!

Skjult ID med pseudonym Månestråle lø. 15 nov. 2008 20:51

@kjærlighet: Hvem skal ha skjult id... Den som foreslår å snakkes..?x-D

Skjult ID med pseudonym påveiut lø. 15 nov. 2008 21:39

Har fundert litt på magefølelse og utfallet av en date. Har noen tenkt på dette? Hvis man går på en date med en innstilling om at dette sikkert ikke blir noe bra, så blir det ofte slik. Har man en positiv innstilling så blir det i mange tilfeller en positiv opplevelse.

Så altså...kanskje det slettes ikke har noe med magefølelse å gjøre...bare feil innstilling??

Skjult ID med pseudonym snerpa sø. 16 nov. 2008 11:26

...en ting: Menn spør sjelden noe særlig om oss damer som person. De er ikke interessert.
De vil vite om vi har pupper, rumpe og er "tagbare". Først da gidder de å vurdere om de vil ha oss som partner.

Synd, men dessverre sant...

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 16 nov. 2008 11:31

@snerpa, det er mulig du opplever det slik, men jeg nekter å tro at det er sant.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 nov. 2008 11:38

Jeg kan si at magefølelsen tar aldri feil , men jeg lytter skjelden til den .. og kommer ofte i situasjoner som jeg kan le av i etterkant ;oP

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 16 nov. 2008 12:06

Fra HR siden kan det rapporteres at presonlighetstester av seriøst format opererer med to egenskaper for å vurdere og basere sine avgjørelser på. Magefølelse/ forutanelse og resonnement. De er likeverdige. Kvinner er tilskrevet magefølelse og menn resonnement, men dette har vist seg å ikke stemme. Lenge var det slik at magefølelse ikke ble tatt særlig seriøst, men etterhvert er denne egenskapen blitt betydelig mer verdsatt. I dag er en som har god kontakt med sin magefølelse svært verdsatt. Ofte kan disse ane uråd før de som bruker resonnement gjør det. En uvurderlig egenskap om viktige ting står på spill.
Dessuten, å ha den ene typen egenskap utelukker ikke at man kan bruke den andre. Kjenner man sin egen måte å komme frem til holdepunkter kan det være et pluss å spørre seg selv om hvordan dette ser ut fra den andre siden.

Selv er jeg resonnerer, og spør meg selv hva magefølelsen sier. Det har tatt tid å dra frem denne følelsen for eget vedkommende. Lenge var magen et sted som først og fremst sa ifra om sulten/ mett og lite annet. Det jeg har fått igjen for det er at jeg aner utfall av det som skjer rundt meg på et tidligere tidspunkt. "Kjekt å ha" når det røyner på.

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 22 nov. 2008 23:33 Privat melding

Gå for magefølelsen din. det har ingenting med hvor du lenge du har vært ute av gamet, men rett og slett at du har en dårlig følelse og man bør i ny og ne lytte etter, lykke til ;)

(kvinne 46 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 nov. 2008 00:02 Privat melding

Stol på magefølelsen !!!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2008 01:43 Privat melding

"Peoples guts has shit for brains."

Foreslår at trådstarter bruker hodet som har en hjerne og ikke magesyre til å ta avgjørelsene sine for seg.