Alle innlegg Sukkerforum

Til alle spørsmål

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 5 jan. 2016 23:50 Privat melding

@ alle spørsmål

Menneskesinnet er en rar ting .tenker jeg på når jeg leser tråder eller meldinger i inn-boks .

Hvorfor reagere vi slik vi gjør , Hvem tar vi kontakt med ,hvem blir vraket å hvorfor.Hvem vil vi bli kjent med
Hva er viktig for nettopp deg

Kjør debatt , men ikke klag på eller angrip andre , Humor er alltid lov igjen å igjen å igjen .Ros hverandre opp i skyene

Ps Lover å ikke slette denne tråden :-)

(mann 36 år fra Akershus) on. 6 jan. 2016 00:00 Privat melding

Hvem er jeg? Det må jo være tidenes mest uoppklarte spørsmål, og da mener jeg ikke jeg som i snåle, rare, merkelige, filosoferende Cowborg, men jeg, som i jeg, eller når du tenker på deg selv, da er du jeg. Å jeg sier igjen, hvem er jeg?
Et enkelt spørsmål, men som kan ta en hel menneskealder å finne svar på. Noen finner svaret raskt, eller de tror de gjør det, og kanskje bare haster de i vei, og er helt på villspor, og nå har jeg skrevet en masse svada... eller har jeg det? For hva er svada? Er ikke "bare svada" også en annen form for logikk?

Men tilbake til jeg-et... Hvem er jeg? Jeg er <fyll inn navnet ditt her>. Jeg er menneske, men hva er menneske? Menneske er energi. Menneske er sjel. Men hva er sjel? Sjel er..... og der har vi det trillende.
Hvorfor blander jeg inn spørsmålet "Hvem er jeg?" Hva har det med innlegget ditt å gjøre?
Vel, fordi grunnen til at jeg reagerer som jeg gjør, tar kontakt med de jeg gjør, vraker de jeg gjør, vil bli kjent med akkurat de personene som jeg ønsker å bli kjent med, og hva som er viktig for meg, formes av nettopp hvem jeg er. Så for å virkelig svare på alle de spørsmålene, så må jeg vel først vite hvem jeg er, må jeg ikke?
Eller er kanskje svarene på de spørsmålene det som må til og besvarer for å finne ut hvem en er?

Her ble det mye rart, i et forsøk på å være filosofisk når en egentlig burde hoppet i loppekassa :p

Skjult ID med pseudonym Apache on. 6 jan. 2016 00:11

Jeg er uavhengig og trives med det. På Sukker møtes mange typer mennesker og det er sånn at alle går ikke sammen. Lettere for de utadvendte og ekstroverte, men lettere å krangle også kanskje da det usagte blir sagt. Positive er at de kan kanskje krangle seg til enighet.

Her er folk som er sårbare, folk som har blitt mobbet og har forsvarsmekanismer på høyt beredskap, mobbere, usikre som trenger hakkekyllinger for å føle seg mer selvsikker, de som blander seg inn støtt, jattere, joviale, de seriøse, de useriøse, sexavhengige, provokatører, kverulanter, humorister, de uærlige, de ærlige, mannssjåvinister, feminister og mange andre som finnes ute IRL. Forskjellen er at IRL velger man hvem man omgåes med og ser kroppsspråket. På Sukkerforumet møtes alle som om det er usynlige vegger rundt og man er nødt til å håndtere situasjoner. Et flott område for psykologer og psykiatere som vil forske på mennesket og dets utfordringer på et avgrenset område der alle typer samles i et rom med usynlige vegger uten kroppsspråkets innblanding.:)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 04:23 Privat melding

@Pepper, dritkul bilde, men jeg syns du må helst bruke den du har i albumet med den lysgrånn genser, stilig...:-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 6 jan. 2016 04:29

@Sgt. Pepper: Stalker du meg fortsatt med paranoide utsagn?!
Jeg har aldri nevnt deg, men likevel så føler du deg truffet. Er overhodet ikke interessert å diskutere med deg all den tid du stalker meg fra tråd til tråd. Litt av en hobby.:-)

Det er du som har kalt meg for bedreviter og det som verre er uten at jeg noen gang har nevnt el. hatt deg i tankene. Du er virkelig besatt av meg. :-)

Når det gjelder psykologi så er du ingen fagperson innen det. Så ser ikke noe verdi i å diskutere det med deg.

Værsågod stalk meg videre. Overlever det fra deg da du har dine behov. :-))

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 04:38 Privat melding

@Pepper ja, drit i det , det er ikke viktig...og ja, jeg syns du er rett, det er farlig...Jeg har ennå tre time på jobb, men du ?Hvorfor er du ikke i seng å sove?

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 04:48 Privat melding

@pepper nr. 6 liker jeg ganske mye...men dette i s/v er også ganske bra, du kan gå sammen med Tempter ute på "market" uten problem..:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 05:02 Privat melding

@Pepper, naturligvis for du det, vi får det....vi er så kjekke, vi må ha tro på oss og da skal alle se det...:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 05:11 Privat melding

jada, jeg kommer på festen man må tørre lit... også hvis jeg er ganske nervøs....men jeg skal på vorspiel med gjengen, da blir det kanskje litt lettere, hva med deg?

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 05:21 Privat melding

@Pepper, det er den riktig holdning...Det med høner på vorspiel ...vær forsiktig , du skjenner damene, disse høner er ikke hvem som helst...

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 05:25 Privat melding

@Pepper i like måte :-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 6 jan. 2016 07:12

@Sgt. Pepper: Jeg har siden i sommer kommet med mine meninger om ting uten å angripe personer. Men jeg har rett til å gi svar på tiltale når f.eks. du som i åpningsinnlegget ditt hopper rett i strupen på meg når jeg kommer med mitt skrå sideblikk og min mening som ikke har noe med deg å gjøre. Alle kan se at du el. andre ikke er nevnt i det hele tatt

Det er du som fra første stund har oppført deg som nettroll og anklaget meg for mye selv om jeg har diskutert sak. Så kommer du fra sidelinjen og kaller meg bedreviter, manipulerende, grandios, psykopat (i august i fjor) og mye mer kun for at du ikke tåler at jeg kan diskutere sak der du må bruke personangrep.:) Jeg kan ikke diskutere noe uten at du trakasserer meg og kommer med stygge tilnavn. Tråden her forteller sin egen historie. Det er du som kommer med diagnoser.

Du vet fint lite hva jeg kan og ikke kan. Du er ikke psykolog el. psykiater. Hadde du vært det så hadde du kunne håndtert meg og andre på en god og skikkelig måte uten skittkasting, vulgæritet, personangrep og andre negativt ladet kommunikasjon.

Jeg er ikke redd for å tape mot deg da det ikke er noe å tape.

I lang tid har jeg dokumentert all negativ kommunikasjon fra deg mot meg som ovenfor, sånn at når Sukker blir varslet om trakasseringen din så har jeg beviser på at dette har pågått lenge, har et mønster og følger konsekvent en rød tråd.:)

Dette er min siste ord til deg. Har ingen interesse overhodet å diskutere med deg. For meg er du kun en skittkaster.:)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 6 jan. 2016 09:01 Privat melding

@Apache: Tror jeg setter penga på humoristene, de sex-avhengige og de som lar ting forbli usagt :-)

(mann 50 år fra Hordaland) on. 6 jan. 2016 09:51 Privat melding

Jeg må nok støtte apache her jeg også.

Hvilken sannsynlighet er det at dette forum, og sukker forøvrig, IKKE gjenspeiler mennesket og samfunnet forøvrig? Jeg vil med letthet anta at apache har rett i at alle disse "typene" finnes her inne. Og det skulle da bare mangle. Og jeg synes bare det er kjekt, og en berikelse :D

Så fortsett med å gi farge til debatten, alle regnbuens barn ;)

Klem fra meg :D

(mann 48 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 11:01 Privat melding

Sukkerforum er i bunn og grunn litt som en Mahlersymfoni:
Pittoreske og muntre stemningsbilder avbrytes brått og uten forvarsel av kraftige fortissimoutbrudd der nådeløse tromboner og trompeter overdøver de spede forsøkene på å bli hørt fra en stakkars, ensom klarinett. Deretter kaster hele forumet seg ut i en virvlende, spøkelsesaktig vals der glede og galskap blandes sammen på en absurd måte før det hele klinger ut i et sitrende og forsonende diminuendo.

Og så er det på'n igjen....

(mann 48 år fra Oslo) on. 6 jan. 2016 11:09 Privat melding

Takker, Kiara. Jeg er egentlig mest sjokkert over at han aldri skrev noen Sukkersymfoni, i det minste en liten Steviasymfoni. Han burde ha visst bedre.

Skjult ID med pseudonym mr wanker on. 6 jan. 2016 11:25

Fill the hole..
...thats what she said :)

(mann 33 år fra Akershus) on. 6 jan. 2016 11:32 Privat melding

I'm going to give you every inch of my love ...

(mann 50 år fra Hordaland) on. 6 jan. 2016 11:38 Privat melding

And here we go again :( :P

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 jan. 2016 11:41

@ Sgt. Pepper.
Min mening er også at du tidvis blir noe ufin overfor andre, særlig de som ikke er helt enig med deg. Jeg har også fått smake dine syrligheter. Men det er vel kanskje fordi du mener også jeg er en besserwisser uten at du aner hvem jeg er? Ikke vet jeg, men jeg konstaterer at du sletter mye, og jeg konstaterer at mange av de innleggene du sletter, ikke alltid er like forsonende.

Så når du sier at du innrømmer at du tidvis er konfronterende. Hva med å tenke deg litt ekstra om noen ganger før du skriver, fremfor å bare si det i ettertid? Det tror jeg du ville vinne mye respekt for. Og dette sier jeg kun i beste mening til deg, så får jeg håpe at du tolker ordene mine sånn også.

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 jan. 2016 12:05

Sgt.Pepper
Det vi skriver om nå, ville vært hovedårsaken til at jeg ikke hadde villet treffe deg noen gang. Denne eksplosive, lite gjennomtenkte buse ut med som du senere trekker tilbake fordi du ikke står for det - det "skremmer" i alle fall meg litt. Mange av oss er på sukker fordi vi ønsker oss en partner. Å skulle leve sammen med en vulkan ville blitt for mye for meg. Det er det du signaliserer at du er når du buser ut med ting, setter merkelapper på andre og karakteriserer ukjente mennesker. Slikt skygger man unna!

Det kan godt hende at du er snill som et lam. Det kan godt hende at det du skriver her ikke står i samsvar med hvem du føler at du selv er. Men det er MITT inntrykk. Ergo kan det også være flere damer sitt inntrykk. Og det vil du tape på i lengden. Derfor velger jeg å si det som det er. Derfor tar jeg sjansen på at du går i strupen på meg. Derfor velger jeg å tro på at klokskapen din tar til seg noe av det som blir sagt - fordi jeg tror du har et genuint ønske om å utvikle deg i dette livet. Der har vi noe til felles.

Og du har helt rett. Jeg er nok svært sort hvitt på forumet. Tidligere ble jeg beskyldt for å være snillistisk. Så ble jeg beskyldt for å bruke for mange ord. Så for å ikke stå for noe. Så for å mene for mye. Og nå sort hvitt. Alle har sikkert rett. Eller ingen. Det er uviktig. Jeg har vært meg hele veien, og hvordan man tolker eller hvordan jeg uttrykker meg har både med grad av engasjement å gjøre, og grad av saueflokk å gjøre. Andres tanker om meg verken kan jeg eller vil jeg styre. Noen liker, andre misliker. Det er greit. Sånn må det være! Men sort hvitt tror jeg du har rett i. Jeg har blitt mer sort hvitt i formen her...jeg forklarer mindre og duller mindre.

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 jan. 2016 12:07

...og siden jeg er i gang:

Jeg tror også at jeg tidvis hever meg (langt) over mange skribenter på forum når de har sine raptuser. Og jeg gjør det med viten og vilje! Og jeg har min fulle rett til å ikke ville identifisere meg med lavmålsinnlegg.

Men derfra til å se ned på, er det noen skritt å gå.
Man trenger ikke se ned på selv om man ikke ønsker slikt i sitt eget liv.
Så var det sagt: Ja, jeg vet noen ganger bedre. Ja, jeg hever meg tidvis!

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 jan. 2016 12:33

Jeg skjønner at man kan bli litt lei seg, Stg.Pepper. Mange ringrever her inne sier at om man blir lei seg av et forum, finn deg noe annet å gjøre. Men jeg mener de tar feil. Man kan bli lei seg hvor som helst og når som helst. Ord rammer uansett hvem som sier dem. Man kan bli trist av ord fra fremmede. Jeg mener det er sunt. Om man hele tiden har borgen rundt seg som gjør at ingenting biter på, blir jeg bekymret. Det er naturlig å reagere når noen trår feil, sier for å såre - eller aller helst kanskje sier noe som kan være sant. Jeg vet ikke. Men jeg ble lei meg i går. Ikke fordi forumet vippet meg av pinnen, men fordi noe hadde skjedd i livet mitt som jeg måtte klare å svelge. Da er man allerede i en sårbar situasjon, og da kan røffe, kalde og distanserende ord totalt blottet for tilstedeværelse ramme.

Jeg håper inderlig at du skjønner at jeg skriver det jeg skriver til deg, ikke for å ramme, ikke for å såre - men fordi jeg tror du ofte oppfattes noe annerledes enn du føler deg. Så jeg har skrevet det jeg har gjort så oppriktig jeg har klart.....med mildt blikk rettet mot deg.

Gode tanker,
Z.

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 jan. 2016 13:00

@ Hovmester

____________________________________________________________

Skjult ID med pseudonym mr wanker on. 6 jan. 2016 13:04

Det meste kan løses over drinker (shots) på byen?
Triangolo

Skjult ID med pseudonym fjellper68 on. 6 jan. 2016 13:29

Hei sitter her i kaffe pausen å reflektere over kjærleiken og livet. Har praktisk arbeid og bakgrunn. Maling ,, har et kreativt yrke, men allikevel ikke napp hos damer i Molde og Møre og Romsdal fylke, Trondheim og Dovre, . Skriver til de, helt greie brev. Men veldig sjelden svar, de tar ikke engang sjansen på å møte meg.😊 på en kafé prate. Handy ungkar sunne interesser. Livet kan bestå av opp turer og ned turer. Ha en god uke og lykke til i livet.

(kvinne 24 år fra Buskerud) on. 6 jan. 2016 13:54 Privat melding

Heihei

Tenkte jeg bare skulle slenge inn et smil 😁😁😁

(mann 50 år fra Hordaland) on. 6 jan. 2016 14:19 Privat melding

@karenina
Fantastisk oppløftende :)
Ta den holdningen med deg videre i livet :) Herlig!

Skjult ID med pseudonym Apache on. 6 jan. 2016 14:25

@Kiara @Condor: Takker. Dere skjønte mitt lille skråblikk.:-))
Takk til @HerrFekt som beskrev forumet så vakkert. :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 6 jan. 2016 20:47 Privat melding

Takker bukker og neier , det er fint at tråden har fått et eget liv ,store spørsmålet er hva skulle den egentlig handle om :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 6 jan. 2016 21:35 Privat melding

@Kiara: Da ser jeg at du og jeg i hvert fall er 100% samstemmige om hva vi liker hos menn :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 6 jan. 2016 21:52 Privat melding

@Kiara: Om vi faller for de samme mennene så er det helt sikkert ulike menn som faller for oss, så det går nok greit :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 6 jan. 2016 22:30

@Kiara👍????