Alle innlegg Sukkerforum

jeg håper

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 20:02

...at du som jeg har klart å bli så betatt av kan sende meg en mail siden du allerede er pålogget...:(

Skjult ID med pseudonym ... to. 13 nov. 20:37

du tror han vet hvem du er?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 nov. 20:40

1) Hvorfor sender ikke du meld ?

2) hvordan kan du bli bettatt av noen du ikke har møtt eller sendt meld med ?

(mann 43 år fra Oslo) to. 13 nov. 21:00 Privat melding

Det er noe av det nusseligste jeg har lest, vi får bare håpe han kan fange opp transcendentalt her, slik at alt kan bli som det skal :)

V

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:06

Ja, er jo derfor jeg er betatt, vi har sendt mange meldinger og han har alltid virket interessert:) Men, siste gangen sa han at det var mye å gjøre for tiden og at han kom til å være opptatt framover. Må vel bare innse at det var en fin måte å avslutte på:( Jeg vil ikke sende melding fordi jeg ikke vil mase.
Trodde egentlig ikke det var mulig å bli betatt av noen gjennom internett;)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 nov. 21:10

Send han en meld du ... så ser du om du får svar . :o)

Å tenk på det at det er mange som bare står pålogget når de gjør andre ting .. det betyr ikke at de har tid til å sende eller svare på meld akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym _Vanadium_ to. 13 nov. 21:16

Kjære Gud i himmelen, gi oss i dag vårt daglige brød og forlat.. nei forresten, glem det brødet og syndenes forlatelse akkurat i dag, gi heller at Julie ikke hører på Smily:o) og da heller ikke sender noen melding som ikke bør sendes, man at dersom hun sender en melding, så må den være like nuss som utgangspunktet her, amen

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:18

Hahaha, greit jeg kan se at dette kunne se passe naivt og nusselig ut- men, jeg skal ikke sende mld så vet dere det!

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:19

og til jenta hans, HOLD DEG UNNA:P

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 nov. 21:21

ok.. hvorfor ikke ?
Hvis det er lenge siden sist .... svarer han ikke = ikke intressert .. så da har hun svaret .
Da er det bare å finne neste . ;oP

Skjult ID med pseudonym miss28 to. 13 nov. 21:21

Jeg syns du skal sende han en melding og spørre han rett ut. Du får det ikke noe bedre av å gå rundt og lure. Vær litt tøff :-)

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:24

Magefølelsen sier at jeg ikke skal gjøre det, enten så er han ikke interessert eller så er han faktisk opptatt, og da skremmer jeg han vel vekk med stalker tendenser.. Sukker er temmelig vanedannende må jeg si.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 nov. 21:27

Skjønner ikke hva du mener med at du skremmer han bort ... hvis du ikke frir i meld da .. heheheh
Det er jo bare en meld .. ikke 190!!

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:29

Sant nok. På en mnd er han den eneste jeg har truffet her inne som jeg reelt kan se for meg som evnt kjæreste.. Virker som andre treffer på interessante folk i massevis?

Skjult ID med pseudonym miss28 to. 13 nov. 21:31

Men vil du ikke vite da? Syns ikke det er noen stalker-tendenser hvis du spør på en ålreit måte.
Syns egentlig du ikke har noe å tape her, hvis det er sånn som du sier at han har dumpa deg ved å si at det er mye å gjøre på jobben, har du jo mista han uansett......

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 nov. 21:32

Hehehehe .. har ikke truffet mange som jeg kan se som en kjærste, og jeg har truffet mange .. hehehe
Tror ikke det er så vanelig som du tror .. :o)

Skjult ID med pseudonym belezza to. 13 nov. 21:35

Hei Julie, om du har sendt han èn mail han ikke har svart på og står pålogget så kan du sikkert anta at han ikke er så interessert - har prøvd det samme selv et par ganger, og ikke faen om jeg skriver mail nr. 2!!!! Ikke fordi jeg er redd for å virke masete, men fordi han rett og slett ikke er så interessant lenger. Jeg også har opplevd å bli betatt av en mann på nett som jeg aldri møtte, synes ikke det er så rart nå lenger.

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 21:39

Kan ikke alle som er interessert i noen her sende en mld til vedkommende, så slipper vi grublende hjerner i kveld:) hehe

Skjult ID med pseudonym miss28 to. 13 nov. 21:40

Okei. Og du inkludert! :)

Skjult ID med pseudonym _Vanadium_ to. 13 nov. 22:12

Jeg har undret en del over det at folk tar opp diverse på forum som dersom angjeldende person hadde lest det, så hadde denne skjønt tegningen ganske fort, være seg en god eller dårlig sådan. Dette er vel en av de trådene der jeg kunne håpe at vedkommende leste, for han ville smeltet fullstendig. Nok om slikt.

Ikke for å sette i gang noen galopp her, for trådens uskylighet bør ikke tillate det, men jeg er fristet til å henvise til alle trådene, hjelp, sikkert over to millioner, som starter med ”hva skal jeg gjøre, nå har det gått xyz dager siden jeg sendte siste melding”. Unntaket Julie her representerer er så befriende at jeg, dersom jeg hadde en stor hage, det har jeg ikke, og ikke har jeg liten hage heller, skulle gått ut i den og strukket armene i været og jublet litt på innsiden. Så det fikk bli på balkongen i stedet.

Saka, slik jeg ser den, er at alle råd som går på å ta kontakt, type ”finn ut før heller enn senere” og som gjerne ender med ” og i motsatt fall er han en råtten pung som ikke fortjener deg uansett”, slike, er feil. Sett fra mitt ståsted.

Jeg tenker da at dersom det faktisk skulle vise seg at vedkommende ikke er så opptatt med momsregnskap, neglerotbetennelse eller andre tvingende fraværsgrunner, men heller faktisk også sjekker ut den uendelighet av andre som engang finnes der ute, vel, så er det ikke så galt. Galt ville det definitivt vært dersom det allerede var et forhold. Skulle han komme tilbake, så viste du deg som den beste likevel, det kunne han ikke vite, og skulle han ikke gjøre det, så er man utkonkurrert. I mellomtiden kan man selvsagt gjøre alt for å virke masete, men jeg tror ikke det bedrer på oddsen.

Beklager at jeg skriver så mye om så lite, tror det har noe med den siste ølen å gjøre, så jeg skulle vel da være unnskyldt. V

Skjult ID med pseudonym Petra to. 13 nov. 22:13

Julie: har selv fått det svaret fra en jeg mailet med "han hadde det veldig travelt på jobben for tiden, (dette er ganske nøyaktig ett år siden) og det siste han sa da vi avsluttet date nr 2 var at "vi snakkes før jul i hvertfall" Noe vi ikke gjorde. Så her inne må du tåle at ikke han er like interessert som deg alltid... Sorry, og håpe det beste for deg!!

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 22:24

Da håper jeg _Vanadium_ har rett, jeg er jo den beste så han må jo komme tilbake:)

Skjult ID med pseudonym _Vanadium_ to. 13 nov. 22:29

Så sier jeg, for min del avslutningsvis, med min tidligere svigerfar, som for alle praktiske formål så langt som ett fortsatt er min svigerfar: Hold fast ved det. Det ble sagt på dansk, og da får det et tillegg av tyngde som nok ikke kommer frem her, men likevel, hold nu fast ved det :)

V

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 13 nov. 22:31

Julie!
Du har den rette holdingen : "jeg er jo den beste så han må jo komme tilbake:)"
STÅ PÅ! Du kaprer han glatt ;-)

(mann 37 år fra Oslo) to. 13 nov. 22:41 Privat melding

Send han en melding, vær ærlig, se på det som en bonus om han vil henge med på denne fase 2, ikke bli knust om han ikke tar sjansen med deg. Du trenger ham ikke, du setter bare pris på hans potensielle selskap. Det er en forskjell. Vær klar over denne forskjellen.

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 22:42

Takk for i kveld og deres engasjement! Er jo en støttende gjeng som får en i godt humør:D

Skjult ID med pseudonym Julie to. 13 nov. 22:53

Jeg inser at han ikke nødvendigvis trenger å være mannen i mtt liv KOntrast men det er jo lov å håpe:) Og kanskje du har rett, at jeg bare overvurderer hans selskap, men det er vel en grunn til at vi er her...?

Skjult ID med pseudonym søtnos lø. 15 nov. 13:43

Jeg er spent Julie.. hvordan gikk det?

Skjult ID med pseudonym Julie sø. 16 nov. 14:53

Jeg har ikke blitt noe klokere. Fikk faktisk en melding, men den var så intetsigende og åpnet ikke for videre kommunikasjon. Gir det noen dager til, men hører jeg ikke noe mer så får jeg vel vandre videre i sukker jungelen;) Har faktisk holdt meg trofast, hehe..

Skjult ID med pseudonym juju sø. 16 nov. 19:55

Får det travelt er en fin måte å si hade bra på dessverre. Tar litt tid før en finner utav det. Gå videre, smil og vær glad så kan det være du får en smilende og glad melding.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 17 nov. 00:35 Privat melding

@ julie

Jeg melder meg frivillig som "rebound-chatter" hvis du ikke hører noe mer fra han :-)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 17 nov. 00:41

juju: Her må jeg arrestere deg en smule. Noen ganger er det travelt hos meg og da sier det som det er, om noen tar det som et "jeg ønsker ikke kontakt med deg mer" så blir det helt feil. Når jeg involverer meg så liker jeg å rette min fulle oppmerksomhet mot vedkommende, ikke alltid det er så lett når det koker i hodet.

Scrat: Ha ha, noen ser muligheter der andre ikke gjør det ;-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 17 nov. 09:54

julie:

ikke fortvil (eller jo kanskje, litt?... ;-)
Jeg har vært "nettforelsket" ganske mange ganger, men desverre har jeg aldri klart å overføre den "forelskelsen" til virkeligheten når vi møtes ansikt til ansikt...

Egentlig litt dumt, det...

Skjult ID med pseudonym Petra to. 20 nov. 15:58

Julie: me too, håper du har hørt fra han nå!

Skjult ID med pseudonym Julie to. 20 nov. 19:13

Han hadde truffet en annen, så da er det jo greit;)