Alle innlegg Sukkerforum

Langtids-sukrere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 14:05

Jeg har vært singel i veldig mange år, og liker å tenke at det er selvvalgt. De første fire årene var jeg på ingen måte åpen for noen nye. Jeg hadde bestemt meg for at jeg passet best til å være alene, i hvert fall til jeg ble femti. Nå har det vært noen år hvor jeg har vært litt mer ambivalent til å involvere meg, og da har jeg hatt sukkerprofil til og fra. Første gangen jeg opprettet profil her var i 2011. Jeg kikket gjennom listen med matcher nå, og det er påfallende mange som var her da jeg først logget inn for mange år siden. Det jeg rakk å tenke før selvinnsikten traff meg, er at de er HELT uaktuelle siden de har vært her årevis. Nå hagler det ikke inn meldinger til meg, så jeg kom til å tenke at kanskje de tenker slik om meg også? Det er jo en grunn til at JEG vet at de har vært her i årevis. 😂 Andre som har tanker om dette? Fordommer mot de som har vært her lenge, og tenker at det er negativt? Eller er det bare slikt som kan skje, og vi er alle i samme båt?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 9 jan. 2016 14:11 Privat melding

Se på det som Lotto. Du har muligheten til å vinne når du er med. Noen spiller Lotto lenge før de vinner....., og noen vinner aldri men har spenningen med å være med :)

Skjult ID med pseudonym Orokjeks lø. 9 jan. 2016 14:14

Tror nok fort man får fordommer om man ser samme vedkommende som har vært her i mange år dessverre.

Jeg tenker at er dette en "hobby"/sosial møtested for noen for å underholde seg selv, dette er en tøm og røm plass (for en del menn) eller er vedkommende så ekstremt kresen, eller er det en skikkelig raring bak den profilen... Men

for å være mer snill når man skal bedømme andre mennesker, så tror følgende er mer årsaken til at enkelte er her i mange år.

1. Man er ikke klar for et forhold.
2. Man har ervervet seg alt for mange preferanser til hvordan ring skal være i livet og man er ikke villig til å endre/moderere seg kontra en ny partner.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 14:29

Det er vel ganske mye i det lottobildet, @Mira. Det er en del elementer av flaks med når man skal finne noen. 😊 Jeg tenker litt i de banene som @oreo skriver, og tror at det kan være alle typene forklaring. Egentlig vet jeg om noen fra hver kategori, når jeg tenker meg om.😄 Hvorvidt de har vært her hele tiden eller til og fra, vet jeg jo selvfølgelig ikke @villrosa. Når de ikke har skiftet profilbilde, blir jeg i hvert fall veldig skeptisk. Da kan de ikke være særlig proaktiv tenker jeg, eller så har de få bilder eller ikke ønske om å vise hvordan de ser ut nå. En har jeg datet en gang, og han var faktisk kjekkere nå enn på bildet. Jeg synes veldig mange blir flottere med årene.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 9 jan. 2016 14:51

Jeg husker ikke når jeg opprettet profil her for første gang, men siden det har det vært noen runder med dating, og et par forhold på noen mnd hver.

Jeg blåser egentlig i hvor lenge ei dame har vært her inne eller på andre tilsvarende kanaler, det viktige er hvordan ting er etter at vi har etablert kontakt.
At hun har vært singel en stund og kjenner godt til hva hun er ute etter er jo også positivt..

(mann 52 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2016 14:56 Privat melding

@Mira2000
Sammenligne med lotto likte jeg 😀
Skal prøve litt til med det i tankene.
Men jeg skal ikke vente til jeg får 7 rette. Det holder med 6 rette for min del. Tror mange forventer at alt skal stemme.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 15:31

Ja... Det var et poeng at vi alt har vurdert hverandre som uaktuelle, @hovmester! Da skal jeg fortsette å søke lottolykken enn andre enn dem. Jeg hadde en periode hvor jeg hadde et ganske så dristig bilde i forhold til det jeg ellers bruker å ha... Da var det en del av disse som tok kontakt. Nå vet jeg ikke om det hadde noe å si, men han ene datt av da han fortalte at han var litt vårkåt av fuglekvitringen allerede i begynnelsen av februar.😂 Får da være grenser. Hadde det vært slutten av mars lizzm.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 15:43

Ja, særlig noen gutter i femtiårene har litt kort og lettantennelig lunte skjønte jeg.😄 Nå kan jeg se at det var en effektiv måte å rydde unna de som likte huden min bedre enn den glitrende profilteksten. *piler og finner noen uanstendige bilder* Forøvrig er jeg evig glad for at testosteron gjør menn mindre kritisk til fysisk utseende, enn det vi damer kan være i forhold til oss selv. 😊

(mann 52 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2016 15:43 Privat melding

Om vi lukes bort en etter en nå vi skriver eller sier noe dumt så blir det ikke så mange igjen.

(mann 54 år fra Oppland) lø. 9 jan. 2016 15:48 Privat melding

Hud er bra😉

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 15:52

Vi lukes vel alle bort på grunn av småting om igjen og om igjen, @turseiler. 😊 Vedkommende som var vårkåt i februar, var nok litt mer opptatt av å formidle sin kåthet enn jeg var av å forholde meg til den.😉 Han forventet i tillegg at jeg skulle tilbringe en helg hjemme hos han som førstedate, men han brydde seg ikke om å kjøre en time for å møte meg uforpliktende. Dermed handlet det om mye mer enn den ene teite kommentaren.😊 Jeg er uansett aldri interessert I forholde meg til noens seksualitet slik på melding. Jeg vil vite om de er hyggelig nok til et møte jeg. Gnisten får jeg ikke kjent på før vi møtes uansett. 😃

(mann 52 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2016 16:07 Privat melding

@Kiara
Det var nok ikke en å satse på nei.
Det var nok bare en eller to rette i lotto. Vi får levere kupongen og se om det snart blir noen flere riktig.
Vi får satse på sex i kveld.
Der ser du. Det kommer noe slik ut av oss hele tiden ☺️

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 9 jan. 2016 16:11

Selvalgt?
Mannfolk er drittlei luremuser!

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 9 jan. 2016 16:16

Kvinnfolk er som barn! Må passes på!

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 16:17

Sex er det garantert at ikke sumper innom min verden i kveld, @turseiler. Både fordi jeg ikke spiller lotto, og ser frem mot ekstremt stille hjemmekveld.😄
Ha ha, @chutlu... Dere må ikke være så lettlurte da.😂 Selv om jeg trenger å tro at det er selvvalgt, trenger ikke dere tro det når dere møter meg og jeg påstår det.😄

(mann 47 år fra Oslo) lø. 9 jan. 2016 16:35 Privat melding

Jeg tenker ærlig talt ikke så mye over det.
Og for å være helt ærlig burde folk være mer skeptiske til meg som istedenfor å være her i årevis kommer tilbake med jevne mellomrom siden jeg dumpes støtt og stadig. Dét må da vel være mye verre?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 16:46

Ja... Det er selvfølgelig mye verre! Du skifter bilder av og til da, og er så langt ned på matchlisten min at jeg ikke ser deg så ofte. Faktorer aom taler til din fordel. Forøvrig dumpes jeg hele tiden selv, og det som er kjent er jo trygt. 😄

(kvinne 45 år fra Vestfold) lø. 9 jan. 2016 16:47 Privat melding

Kan vel ikke skryte av at jeg har vært her så lenge (knappe tre måneder nå), men må jo si jeg stusset til å begynne med at noen faktisk hadde vært her av og på i flere år.
Tenkte vel som deg @kiara at DET var helt uaktuelt, men så har jo den tanker endret seg radikalt.
Jeg kan da ikke sitte på min pidestall og tenke slik. Det kan faktisk være meg om noen år. Ingen vet om man finner den personen man leter så sårt etter og savner. Tar vel en pause etterhvert, men så får man gå på med godt mot igjen.
Tror ikke man skal tenke så mye på hvor lenge man har vært her inne, men fokusere på kvalitetene til personen man snakker med 😊 god lørdag

PS: mulig man må tenke litt mer ang din taktikk @HerrFekt. Den virker litt skeptisk ja ????DS

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 16:51

God lørdag til deg, @micm.😊 Det er klart vi aldri vet, og heldigvis visste ikke jeg i 2011 at jeg fortsatt var her I 2016. 😂

(mann 50 år fra Hordaland) lø. 9 jan. 2016 16:52 Privat melding

I det store og hele tror jeg de fleste finner at de egentlig har det godt alene. Og da skal det mye til for at det skal være plass til en til. Vi ønsker nok det genuint, men når det kommer til stykket så har vi for mange krav. @Orokjeks sier det lengre oppe også.

Vel.....jeg har IKKE tenkt å være her lenge. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 17:03

Jeg er enig i at vi blir vant til å være alene og får det så bra at det skal mye til før vi slipper noen nye inn i livet vårt, @condor. Jeg kjenner meg likevel ikke igjen i at vi har for mange eller høye krav. Jeg har ikke så mange krav, men jeg går ikke på akkord med det som er viktig for meg bare for å får noen. Jeg heller litt litt til lottomodellen, at det hander mye om flaks. Ikke bare skal du ha nok flaks til å finne en du faller for, men det er jammen ike noe automatikk i at det er gjensidig.😊

(mann 50 år fra Hordaland) lø. 9 jan. 2016 17:14 Privat melding

@Hovmester
Helt sikkert :)
Men funker ikke dette over tid, så finner jeg en annen arena :)
Dansekurs (Samba/Kizumba). Gå ofte på byen. Etc....
Ikke at det nødvendigvis hjelper. Men erfaringen er at det funker best når man byr på seg selv "live" :) Kanskje investere i grønn lue også??

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 17:22

Håper de fleste har andre arenaer enn sukker, @condor.😄 Grønn lue er tingen, men jeg har lest i VG at menn er i Jotunheimen og kvinnene i Rondane 😃 Da er vi like langt 😉

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 9 jan. 2016 17:24

@HerrFekt 16:35 : Der var du herlig ærlig )

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 21:22

Korrektursletting
@mjau
Jeg møtet heller nesten ikke menn I hverdagen, og selv om jeg de siste to årene har vært aktiv i hobbyer og sosialt liv hvor det har vært mange single menn, ser jeg ikke på det som noe konflikt til å være her. Har jo enda ikke møtt han som det sier gjensidig klikk med, og alt som øker sjansene må jeg jo bruke de periodene jeg føler for det.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 9 jan. 2016 21:28 Privat melding

Jag skriver max 2 manger på forumet, og det er for mye. Det er bra . tecken :).. sukker er dåligt, antaligen är det forumets fel for min del. Desto mindre meningar ju bettre går det. Sverige har en politiskt korrekthet som kan få mig att kasta op. Men Norge er jantelagens land NR1 och alla er socialdemokrater i själen, även de som jag stemmar på Høyre. De är väl för norrmen är småbönder. Inget fel med det.

Men finns andra sätt att treffa damer.

So do not be worried about my love life. That's why I'm not here :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 jan. 2016 22:19 Privat melding

@ts: Hvis du er fordomsfull, eller stigmatiserer en gruppe mennesker som er ute etter noe av det samme som deg, kanskje du gjør det samme mot deg selv? Kjærlighet du kjøper på butikken varer kun kort tid. Ekte kjærlighet er en balansekunst, øvelse i å gi slipp på frykt eller nervøsitet, samt en god porsjon hell. Jeg velger i alle fall ikke å tenke så mye rundt dette, vi voksne mennesker har en egen tendens til å filtrere, frykte og stigmatisere nok, så lar døra være på gløtt uansett. :)

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 9 jan. 2016 22:25 Privat melding

Det værste er nok å ha vært her i ganske mange år uten en eneste date...

For en del år siden så var det sånn at de reduserte prisen med noen % hver måned... Når det var like før jeg fikk betalt for å være her så skrudd de opp prisen igjen, Hehe...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 9 jan. 2016 22:34 Privat melding

Hvis målet er å få seg kjæreste, og metodene ikke fungerer, da må metoden endres. Målet vil jo uansett være det samme. :)

@tealc: trofast-rabatt? Hehe.. :P

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 9 jan. 2016 23:03 Privat melding

@nigma: ja, det var vel noe sånt men til slutt betalte man så lite at de måtte innføre et minimumsbeløp.

Utfordringen her er jo at den rette kan jo være besøkende nummer 1 eller nummer 148684 liksom

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 9 jan. 2016 23:43

@nigma
Jeg tror nok både fordommer og stigma forsvant i den enkle selvironiske erkjennelsen av at vi har vært her like lenge. Jeg har ikke noe problem med at jeg har vært singel lenge, og synes det er helt naturlig at jeg er litt av og på sukker.😉 Det er bare tøys at jeg er blitt dumpet om igjen og om igjen, for jeg har ikke hatt noen forhold. Det jeg først trodde var fordom, at menn som ikke hadde brydd seg om profilen i fire år før jeg fikk et bilde som var utfordrende, mener jeg klart å ha fått bekreftet at ikke var det. Det var bare to jeg fikk bekreftet det det på da, og resten var ikke interessante å finne ut av. Noe kan kalles fordommer og forutinntattthet, men av og til handler det faktisk bare om erfaring og menneskekunnskap, og at man kjenner igjen en rev når man ser den. Får man kjøpt kjærlighet på butikken? Går det egentlig an, eller får man bare kjøpt tjenester med penger?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 jan. 2016 01:23

Hvis jeg ser ei dame være her inne år etter år så tenker jeg bare at hun ikke har funnet den rette.

Da tenker du kanskje, jammen kanskje du er den rette?
Men av en eller annen skrudd grunn så lar jeg fortsatt være å kontakte henne samme hvor interessant hun måtte virke, osv. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 02:53

Tenk hvis det sitter en overordnet og spiller ett spill. Du og henne er utpekt til å blir superlykkelig sammen, og hver gang han observerer at en av dere ser på den andres bilde og tenker kanskje, blinker alarmene og han bare sitter der og håper og håper og holder pusten som om det var sluttspurten i et OL-løp, og så blir han like skuffet hver gang du tenker "neh..." :-p

(kvinne 47 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 02:58 Privat melding

Jeg er ikke sikker på når jeg opprettet profil her jeg, men det er nok et par år siden. Men det er først nå at jeg har blitt aktiv. Før var jeg her litt av og på, mest av egentlig.