Alle innlegg Sukkerforum

Finner ikke kjærligheten :/

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rage lø. 9 jan. 2016 20:20

Til våren har jeg vært singel i 5 år, merker at jeg har blitt en liten einstøing og litt sær. Treffer verken noen på Sukker eller på byen, så har egentlig gitt opp å treffe noen. Ja jeg vet at kjærligheten dukker opp når du minst aner det, men akkurat nå så er det vanskelig å forstå det.

Er også veldig lei av å plutselig miste kontakten med de jeg har skrivet med her på Sukker, plutselig så svarer de ikke mer midt i selve bli kjent perioden når vi har hatt en flott å morsom samtale. Kan de ikke bare skrive beklager vi passer ikke sammen, så hadde jeg lett gått videre.

Men jeg har fått noen venner her da, så skal ikke svart male alt hehe

Men nok frustrasjon fra meg :)
God Lørdag alle sammen :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2016 20:23 Privat melding

Jeg hadde ikke gitt opp håpet selv om tålmodigheten blir testet. Jeg hadde heller latt jakten på kjærligheten ligge, og fokusert på andre områder av interesse. Personlig vil jeg sette en strek på sukker hvis jeg blir her lenger enn 2 år. Men fint du har fått venner da :)

Skjult ID med pseudonym Cassie lø. 9 jan. 2016 20:39

Bra du har fått venner - du behøver ikke gi opp kjærligheten, men kanskje la det få mindre fokus. Fokuser heller på å være ekstra hyggelig og utadvendt mot folk du møter og tør ta initiativ - de fleste liker positive mennesker og plutselig faller hun for din hyggelige sjarm...

Skjult ID med pseudonym Rage sø. 10 jan. 2016 00:47

Takk :) Da fikk jeg litt å tenke på!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 00:54 Privat melding

Jeg selv har vært her i 2 år, egentlig 1 år for mye, jeg kom alt for tidlig inn her, jeg var overhode ikke klar for noe nytt da jeg meldte meg inn, tror veldig mange deler mine sko der. Men som jeg alltid har merket er det når jeg ikke jager selv eller har gitt opp det er da ting dukker opp. Så mitt tips er lurt og gi opp av og til. Får når du minst venter det så faller noe i hode på deg og VIPS du er solgt.