Alle innlegg Sukkerforum

Mange Interessante/aktuelle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:11

Spørsmålet spinner ut fra tråden om stormannsgal nettdater.

For å holde flere varm parallelt, eller drive med parallell- og seriedating, så forutsetter det at dere finner flere aktuelle "prøvekaniner" der ute. Er så tilfellet?

Jeg kan se at menn på sukker svømmer i søte damer, men hva med damene? Hvilken oppfatning har dere av mennene her inne? Jeg klarer ikke å kjenne meg igjen i den virkeligheten av at det er et marked som kan gjøre oss stormannsgale. Jeg har vært medlem her i ett år nå, og ikke funnet en eneste en som det frister å date - ennå. Så noen parallelldater blir jeg i hvert fall aldri. Hva med dere?
Dukker det opp potensielle kjærester hver uke eller?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:18 Privat melding

Men svømmer i søte damer lizm.
Se i speilet Creeper.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:20 Privat melding

Du bor på vidda eller mangler bakkekontakt hvis du ikke finner duganes mannfolk er.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:21

Haha...Tempter. Det er akkurat hva jeg gjør, og får mine påstander bekreftet ;)

Fra spøk til litt mer seriøsitet. Jeg synes det er utrolig mange flotte, pene og søte damer her inne. I hvert fall om man skal dømme utfra bildene som flakker over forsiden til Sukker. Er du uenig, Tempter?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:22

Joda, jeg ser ikke bort fra at jeg bor på vidda, men bakkekontakt har jeg aldri manglet.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 12:24 Privat melding

Mange fine sjøer å svømme i her, men de er frosne...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:25 Privat melding

Jeg ser mange kjekke, kloke og morsomme menn her.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:26 Privat melding

Det er ikke en konkuranse dette her og smaken er som baken :)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 12:29

He he.. Nei jeg finner ikke mange kandidater. Det kryr av fine bilder og profiler, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal greie å se kjærestekandidater ut fra profiler. Det er sjelden jeg faller for noen, og når jeg først synes noen er interessante ser jeg overhodet ikke andre i det hele tatt. Ender på forum hver gang.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:30 Privat melding

Les gjerne tråd etter tråd med frustrerte menn som ikke får svar på sine initiativ på kontakt med damer. Long story short.

Du prøver å ta definisjonsmakten A,K,A. TheSugarzeitgeist i den rettning at det er for lett å være mann her.
Og jeg sier nei nei nei. Det stemmer ikke.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 12:31 Privat melding

@kiara: det er derfor man må møtes!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:32 Privat melding

Å friste en mann fra by til vidda er vanskelig. Men ikke umulig.
Hva med å flytte? Siden vidda ikke er tilfredsstilende.
Its a trap! Leave! Run for your life!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:33 Privat melding

Hovmester sa noe om alder husker jeg ...

(mann 36 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:34 Privat melding

@Kiara

Enig med Tempter her, møt folk så fort som praktisk mulig. Profilene er et ugangspunkt for om man kan luke bort totalt uaktuelle kandidater. Tenk på det som å møte noen på en fest men at du får filtrert litt mer enn på festen på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 12:35

Helt sant, Tealc! 😊 Derfor har jeg en plan om at den dagen jeg flytter til sentrale strøk, skal jeg begynne med lavterkseldating. Dvs, bare møtes uten for mye skriving.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:40

Kiara, jeg har det litt som deg. Klarer ikke å finne noen som virker mer interessant enn andre utfra en profil. Men for å ville møte opp IRL, så trenger jeg nettopp en følelse av at akkurat Han er mer interessant enn de andre.

Tempter, du svarte jo akkurat bekreftende på det jeg skrev i hovedinnlegget. Mange søte damer, ergo mange meldinger fra menn blir aldri besvart. Er det like mange menn som "aldri" svarer tro?

Tealc, frosne sjøer er nok ikke spesielt gode å svømme i. Med mindre du får anledning til å tine den opp.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 12:44 Privat melding

@creeper: jepp, har varmen på for fullt jeg men vanskelig når man ikke får oppsøkt sjøen...

(mann 47 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:44 Privat melding

Creeper:
Men da er vel ikke problemet om man svømmer i søte damer eller flotte menn eller ikke, da er vel snarere problemet at det er vanskelig å vurdere noen som interessant utfra bare en profil uansett hvordan de måtte se ut?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:49

Herrfekt, jeg er for så vidt enig og det var jo litt det jeg siktet til da. Jeg blir rett og slett bare forundret over at noen evner å se dette potensiale hos flere samtidig, og velger å date mange parallelt.

Men jeg er vel mer kresen enn de fleste, og er fullt klar over det.

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2016 12:51 Privat melding

Tror bosted er nøkkelen her. Jeg bor utenfor Oslo. Jeg har vært på første-date med 8 stykker så langt. Det var etter en hard utsilingsprosess hvor jeg fint kunne ha plukket ut 20 til som det kunne vært koselig å møte. Det er mye bra menn der ute, hvis du betrakter utseende og interessant profil under ett.

Av de 8 var det ikke én det var noe galt med. Om mitt mål bare hadde vært å finne en god, snill mann jeg kunne levd sammen med i mange år, tror jeg fint jeg kunne hatt et godt samliv med hver og en av dem. Uheldigvis er jeg slik skrudd sammen at jeg må være forelsket. Det har jeg blitt bare en gang, og uheldigvis forelsket ikke han seg i meg.

Inntil det skjer pånytt, leter jeg videre, men hvis du får liten respons tror jeg flytting til Oslo ville vært det mest effektive :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 12:57 Privat melding

Kognitiv dissonans er når man lager all mulig forklaringer istedenfor sannheten. Har noen hørt på storyen om reven og druene som den ikke fikk tak i? Den sa: Pøh de er sikkert sure...

"Rather than admit his failure to reach the grapes, the fox rationalises that they are not really desirable."

Samme med dere damer som er i skauen og får ikke tak i men som er desperate nok til å skrive i månedhvis før de reiser ut i skauen og blir skuffet, eller skuffer dere...

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fox_and_the_Grapes

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 12:57

Det blir nok ikke aktuelt for meg å flytte til Oslo, men Oslo ligger definitivt innenfor datinggrensen ettersom jeg bor i Østfold og er jevnlig innom hovedstaden. Jeg lar meg ikke begrense av geografi.

Egentlig var jeg bare nysgjerrig på hvordan dere opplever "markedet" her. Men jeg har kjøpt medlemskap til mai, så jeg har som mål å i hvert fall få med meg en date ila sukkertiden.

For øvrig har jeg tenkt å bli flinkere til å delta på disse arrangementene. Det er mer min greie. Møte opp med null forventning, og få en hyggelig opplevelse med både damer og menn.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 12:58 Privat melding

@kiara: det er bra, jeg har et par sånne terskeleliminatorer...

men altså det er kanskje det jeg er mest forundret over hvor lite folk er villig til å bli kjent!

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 13:00

Jaja, du Tempter. Du kan få sagt det :)

Skjult ID med pseudonym kosogklem sø. 10 jan. 2016 13:04

Mange "middelmådige" damer her inne som tror de kan velge på øverste hylle. Se dere selv i speilet og gi mannen en sjanse :)

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 10 jan. 2016 13:07

Tror ikke at man "finner" noen her i forum. Det er for snevert. Forum er vel et sted der man får luftet både gode, idiotiske, og humoristiske tanker og ideer. 1 år, og du finner ingen som i det hele tatt er interessante? Hvor mange har du aktivt oppsøkt?

Selv er jeg relativt ny her (mann). Og ja....jeg "svømmer" i damer. Skal innenfor svært kort tid treffe 4 damer. Og så er sjansen stor for at det overhodet ikke er noe å bygge videre på. Men man finner det da f**n ikke ut her på forum. Med fare for å konkludere uten innsikt......møt flere, Creeper! De kan helt sikkert overraske deg ;)

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 10 jan. 2016 13:09

PS.... ingen av damehenvendelsene kommer via Forum

(kvinne 43 år fra Buskerud) sø. 10 jan. 2016 13:10 Privat melding

Har vært på date med flere, noen av de har jeg skrevet med lenge og et par avtalte vi å møtes kjapt. Fant ikke noe feil med noen av de, men jeg MÅ kjenne sommerfugler .. Gjør jeg ikke det på date to eller tre, er det bare å lete videre .. 👍????

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 13:13

@The dater, joda...du har helt rett. Å treffe flere er ikke så vanskelig ettersom en eneste er flere enn ingen. Og jeg leter da ikke på forum. Problemet er kanskje heller at jeg ikke har lagt noe energi i dette "søket". Damer med bilder får jo knapt tid til å lete selv, om man skal drive å svare alle dem som leter og finner en.

Jeg har aktivt oppsøkt to stk (skrevet førstemelding), men ingen av dem svarte.

Så flott at du svømmer i damer. Det er jo drømmesituasjonen for de fleste menn som registrerer seg her. Du må bare passe deg for å la det gå til hodet på deg, og bli en sånn overfladisk stormannsgal dater. Men du virker oppegående nok til å håndtere oppmerksomheten. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 10 jan. 2016 13:17

Kjærlighet er laaaaaangt fram. Klart det er smigrende. Men tror nok at bakkekontakten skal opprettholdes ja. Men jeg møter disse både i spenning, av nysgjerrighet, av respekt, og med totalt uten forventning. Det å tørre å møte totalt ukjente mennesker står det stor respekt av, og skal møtes likesinnet. Og så liker jeg damer som er litt uredde også da. Det viser at de er stødige, selvsikre, og har mot.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 13:19

@Tempter
Hva er den egentlige forklaringen da tenker du?

@Tealc
Da jeg var ny her skrev jeg I hytt og pine og tenkte at man må bli kjent, deretter finner man ut om den andre hr noe interessant som trigjen ønske om noe mer. Det var en del som ble sint av en slik tilnærming, fordi de la løfter om interesse i at de fikk svar. Etter hvert sluttet jeg med det.

(mann 32 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2016 13:20 Privat melding

Hvis det fortsetter sånn Creeper? Er du villig til å innse at sin kresenhet må nedjusteres?
Btw. Jeg har truffet damer ved å bare skrive på forum :)

(mann 32 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2016 13:20 Privat melding

Din*

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 13:20 Privat melding

Saken er vel den at hvis du går helhjertet inn for å lykkes med dette, så går det sikkert fint. Det er nok en fordel om du kan flytte på deg.

Det er nok en god del personer her inne som ikke vil dette hardt nok, og avviser potensielle partnere fordi de har skudd krana for godt igjen.

Jeg må ærlig talt innrømme at det ikke er så stort utvalg i mitt område, og blir det ikke noe, er det leit, men jeg griner ikke. Et forhold er ikke alt, det er kjekt, men absolutt ikke MÅ HA. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) sø. 10 jan. 2016 13:23 Privat melding

litt skeptisk skal man være,å ihertfall ikke be vedkommende hjem første daten

vet ikke om dere andre har fått med dere dette, men en dame fra tinder hadde bedt en mann hjem på førstedate,mannen hadde virket kjempe snill os osv og de hadde hatt god kommunikasjon på tlf..

mannen kom hjem til henne,å han hadde forandret adferd betraktelig,å damen hadde fått grisejuling .. dette er fakta .. dette skjedde i akershus , dette er grunnen til at jeg altid møter vedkommende ute blandt folk ;) så litt skeptisk/redd skal man være,å ta sine forholdsregler ;)

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 10 jan. 2016 13:25

Skulle bare mangle at man møtes på offentlig sted første gang!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 13:25 Privat melding

Ok, Creeper, da misforsto jeg bare åpningsinnlegget.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 13:26

@Taklampa
Nei, det er ikke aktuelt å nedjustere "kresenheten". Det er jo ikke et bevisst valg basert på at jeg tror at jeg kan velge på øverste hylle. Det handler i bunn og grunn bare om at det skal veldig mye til før jeg ser potensiale i en mann. Dette er ikke noe jeg kan endre. Dersom jeg hadde kunnet, så hadde jeg vel gjort det.
Det handler jo bare om disse følelsene da. Og kjemi er forutsetning for følelser. Og jeg vet hva som tiltrekker.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 13:32 Privat melding

@thelady: så den, skumle saker. Det går lang tid før jeg ber noen hjem, og absolutt ikke når jeg har vesla. Kanskje jeg bare skulle låne en superslitsom unge fra noen, og teste litt? haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 13:34

Møte folk på offentlig sted og være litt kritisk, handler ikke om skepsis men sunn fornuft. Jeg hadde en beiler for litt siden, og han begynte med å invitere på tur til et rimelig øde sted i mørket. Da jeg takket nei til det, fikk jeg "tilbud" om å komme hjem til han på kaffe, og til slutt kunne han da alltids møte meg på offentlig sted hvis jeg var så nøye på det. Denne manglende respekten for at jeg er kvinne og faktisk må tenke sikkerhet, gjorde vedkommende totalt uaktuell for ever. Jeg fikk senere vite at han er politi, og da ble mistet jeg i hvert fall respekt for hans manglende evne til å se forbi seg selv.

(kvinne 44 år fra Østfold) sø. 10 jan. 2016 13:35 Privat melding

ja ble skremt selv,å verste er at vedkommende er en god venninne av en kompis av meg og hun ble skamslått ;(

nei en kaffedate eller lunsjdate bland flere folk rundt meg er det jeg kommer til å gjøre, gå heller ikke på tur alene ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 13:37 Privat melding

@kiara: De som er synlige i dagliglivet er nok ikke så happy for å vise seg ute med andre. Men det finnes en mellomting. Dere kan sitte på hvert deres bord og tekste til hverandre. :P Politi er skumle, du kan bli tatt før du vet ordet av det. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 13:44

He he... Hvis han har problemer med å vise seg ute sammen med meg, har han STORE problemer, @Nigma😂 Jeg tar ikke med noen menn ut i villmarken alene, med mindre jeg alt har vurdert dem til å være fine å havne i krattet med.😜 Her på bygda er forresten alle synlige, og jeg har aldri hatt en date her. Da drar jeg til nærmeste by. ( eh. Nå kan det høres ut som jeg dater often, men DETgjør jeg ikke. En eller to ganger i året maks.) Jeg synes politiet har fine og eh interessante klær og slikt jeg, og har da jobbet intenst for å bli tatt rett som det er... Men NEIDA, Skal nok mye mer til før jeg arresterer deg for for seksuell trakassering, sa politimannen sist jeg spurte om den saken.😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 13:47 Privat melding

Det finnes jo masse hyggelige ting å gjøre, piknik i en park, sykle sammen med lunsj på et hyggelig sted. En flott tur i skogen med mye folk rundt (bare å velge tidspunkt når folk er ute i marka). Padling, eller annet i samme stil. Jeg syns det blir litt overfladisk å sette seg på en kafe, syns det er bedre å ta personen med på en aktivitet som begge kanskje liker. Det er også fint å bevege seg litt utenfor komfortsonen sin, om du ikke vokser på det, så får du i alle fall hjertet til å slå fortere, og får trent litt på hurtig tankegang. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 13:49 Privat melding

@kiara: Menn i uniform er jo så kjekke vøtt. :) Men det er bedre med menn med uniform under klærne, slik som supermann osv. Noen blir riddere, andre superhelter. Hey, whatever, la det stå til. :)

(kvinne 44 år fra Østfold) sø. 10 jan. 2016 13:52 Privat melding

@nigma på første daten bryr jeg meg fint lite om hva som er overfladisk,sikkerheten min kommer først, å hedligvis ikke hatt problemer så langt med at menn er villig til å kjøre 1 time for å møte meg på en cafe hehe ;) er jo bare 1 time fra oslo til østfold,så ikke all verden ;) eller de har kjørt å møtt meg her i østfold på en offentlig plass der man kunne tatt en øl eller kaffe ;)

heldigvis de fleste menn skjønner oss kvinne der ;)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 10 jan. 2016 13:55

@nigma
Ja, menn I uniform ER kjekke, men jeg er nok mer opptatt av det som er under. Det holder at han av og til bruker dress.😄 Det beste er når jeg ser en ridder eller helt i måten han er på, når han ikke vet at jeg ser.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 13:57 Privat melding

Å treffe noen på et offentlig sted første gangen er vel en selvfølge spørre meg.

Hvis du skal møte noen i rullestol så er det jo bare å passe på å ha en trapp i nærheten så kommer man fort unna... Hehe

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 14:03 Privat melding

@kiara: hehe.. sant det. Du får bekreftelsen når en singel venninne av deg spør om han har en bror. :P

@tealc: eller heis i ustand. :P

Skjult ID med pseudonym perla sø. 10 jan. 2016 14:12

Jeg burde jo sikkert svare. :P

Jo, jeg ser mange kandidater. I den grad man kan se det ut i fra en profil, men det er jo mange jeg er nysgjerrig på. Det kan være alt og ingenting bak en profil. Også får jeg en del post også, så om noen ikke innfrir sånn helt med en gang, så er det jo klart at det er enklere å gå videre når man har en "kø". De gangene man har det da. Det er det jeg mener med at man blir "stormannsgal". Også at noen er mer avhenging av prosessen enn at de har et faktisk ønske om å møte noen for en mer permanent ordning.

Sukker, Tinder og Happn er mye det man gjør det til, mener jeg. Er man aktiv og står på litt selv, så får man flere sjanser.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 10 jan. 2016 14:24 Privat melding

@perla: Jeg kaller det ikke kø, men et bekreftelsebehov. Man kan ikke med hånden på hjertet si at man er aktiv i å finne seg en partner når man ikke er betalende medlem f.eks.

Det blir litt som å finne den perfekte tomaten, det er faktisk folk som prøver på det i butikken, huff. Eller damer som forter seg forbi bananene, for hva vil folk si? Hun er singel og kjøper bananer? :P

Vi er alle rare på en eller annen måte, men vi bør hylle denne rare verdenen også, le litt mer og ikke være så sinnssykt alvorlige og høytidelige at vi går glipp av selve livet. :P

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 17:07 Privat melding

@the dater, du sier ingen av damehenvendelsene kommer via Forum.Hadde du forventet det?Hvordan kan jeg vite hvem jeg skal ta kontakt med ?Og du, har du tatt kontakt med noen av damene her inne?

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 10 jan. 2016 18:17

Parallelldating? Haha! Få aktuelle kandidater her, selv med en times reisevei unna.
Hadde jeg bodd nærmere Oslo hadde jeg også datet mer, det er jeg ganske sikker på. Jeg har vært på date med menn som bor i Oslo, men det skjærer seg pga av avstand. Jeg aner ikke hvordan ståa er større byer som Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim, om det er er mer å velge i der. Mest sannsynlig. Men de i Osloområdet har definitivt størst utvalg. Ut i fra det vil jeg tro det er Akershus/Osloboere som lykkes mest med å finne en partner her inne.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:25 Privat melding

@Mjau😡😤😰

(kvinne 44 år fra Østfold) sø. 10 jan. 2016 18:26 Privat melding

trur det har noe med om man er flyttbar også ;)

mange oslomenn kontakter meg,selv om jeg bor 1 time unna men er som de skriver de kontakter meg pga det står jeg er flyttbar, trur det har noe å si om man er flyttbar eller ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 10 jan. 2016 18:28

Hva fnyser du av, tatiana72?

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:30 Privat melding

Jeg bor i Oslo...det stemmer ikke med meg desverre...

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 10 jan. 2016 18:39

Nei, men det er det sikkert flere Osloboere som ikke gjør. Jeg har ikke sagt at det gjelder samtlige og at det nødvendigvis er enklere
Men nå er det nå enn sånn at Oslo og omegn innehar flest innbyggere, så jo, dere har flere å velge i.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:42 Privat melding

Naturligvis er det sånn, jeg vet jeg ikke jobber nok med saken...er vært litt slapp i det siste.Min 2016 begynner nå...vi sier på Sukkerfest 😘

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:56 Privat melding

@hov ja, men jeg sa ikke når det skjedde...

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:02 Privat melding

@Hov jeg syns at det er bra at du passer på det jeg sier, du kan hjelpe meg å bli bedre :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 22:29 Privat melding

PS. It wasn't me....

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 22:33 Privat melding

😌...be kind...

Skjult ID med pseudonym the dater ma. 11 jan. 2016 00:57

@tatiana72
Neida, det hadde jeg ikke forventet. Men mest siden jeg ikke deltar noe særlig på forum. Poenget mitt var at jeg ser mange klage sin nød her inne på forum. Og jeg tror ikke det bidrar i positiv retning. Jeg er tilhenger av å ta tak i egen situasjon, framfor å sitte og filosofere over hvorfor det ikke funker. Og litt mostigende, som svar på det siste, nei jeg har faktisk ikke rukket å henvende meg til noen damer her. Det har foreløpig vært mer enn nok å svare de som har henvendt seg til meg. Men jeg byr da litt på meg selv. Er åpen, gravende, nysgjerrig, forklarende, osv. Og da får man i det minste den grunnleggende trygge kontakten man trenger ved første møte. Så kan ta det videre til andre type dater etterhvert, om det viser seg et snev av gjensidig interesse. Ingen blir vel forelsket over en kaffe??

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 jan. 2016 01:06 Privat melding

Jeg tror at det kan faktisk gå bra mellom to som skriver her, naturligvis må du velge en du liker, ikke hvem som helst som du gjør når du henvender deg på matchlister .Hvis du følger med hva en skriver kan du fort bli kjent og da blir alt lettere..Jeg vet ikke hvis de er noen av oss som dater med verandre , det hadde vært hertig å vite hvordan det har gått...eller går.
PS.man blir ikke forelsket over en kaffe, men det hjelper alltid mye

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 jan. 2016 01:58 Privat melding

*hverandre