Alle innlegg Sukkerforum

For høye krav

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 18:06 Privat melding

Jeg ser på meg selv som en helt vanlig dame/ jente har vært på et par dater med noen inne her på sukker, men da får man høre, nei tror ikke vi passer sammen bare pga enkelte ting har man ikke like mye interesse av, kjenner jeg rett og slett blir litt oppgitt .. Kan man ikke bare bruke litt tid på å bli kjent da? Istedenfor å ta den avgjørelsen med engang?

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 18:29 Privat melding

Det virker som folk har forbi mot å bli kjent med andre. For følelsene må komme med engang og hvis dem ikke gjør det så er det bare å gå til neste...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:41 Privat melding

Folk har for dårlig tid i ett ellers så stressende samfunn, så tror jeg også vi har blitt alt for kravstore og bortskjemte, Håper du finner en date som har tid til å bli kjent med deg og som ser hele deg. Lykke til på leten!

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 18:56 Privat melding

Jeg er helt avhengig av å føle *noe* når jeg møter noen første gang. Jeg forventer ikke å bli forelsket eller engang betatt, men et eller annet, et eller annet må det være. Ikke magi, ikke fyrverkeri, ingenting sånt. Det er helt urealistisk. Men ... noe. Mangler det sier jeg fra og takker pent for en hyggelig date.

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 18:57 Privat melding

Helt enig med deg mjau at det er større sjanse for å lykkes der, men siden jeg sjeldent er på byen , og jobber en del er det vanskelig for meg å treffe noen i det hele tatt... Man må jo gi hverandre litt tid til å bli kjent før man hopper over til en ny ...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:00 Privat melding

@Stinetu

Jeg er takknemlig for avslag. Det betyr at jeg kan slutte å kaste bort tiden på denne personen. Om det er på sukker eller i virkeligheten er irrelevant. Om de du er ute med ikke føler dere passer, vær glad for at de sier det som det er og beveg deg videre.

Hvorfor skulle du ville ønske å fortsette å utforske med noen som er litt lunkne på den tanken? Du skal jo finne noen som tenker JA, VIST FAEN JA!!!! når den muligheten dukker opp.

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:03 Privat melding

Det har du rett i Chris :) kanskje jeg bare er kjedelig for andre?

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:10 Privat melding

@Stinetu

Jeg vet dette er en hinsides utslitt klisjé, men det er faktisk sant - det betyr bare at du ikke har truffet riktig person enda. Vi har alle masse å by på, masse å gi, masse å dele - men det må være til noen som faktisk er interessert i hva vi har å tilby.

Man skal aldri måtte spille noe spill for å være mer interessant eller tiltrekkende, man skal finne den personen som finner ditt genuine deg mer enn bra nok og noe de ønsker å finne ut mer om.

Og jeg kan garantere deg at den personen er der ute, mange av dem, for oss alle. Numbers game, gå på dater, finn noen, vær deg selv. Slapp av, ikke vær redd for å bli dømt, ikke vær redd for at han ikke skal like deg - bare vær deg selv.

Igjen er jeg fult klar over hvor mye klisjeer det er i det jeg skriver, men eh, det er faktisk sant.

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:12 Privat melding

Er jo det jeg og er ute etter en som liker meg for den jeg er og motsatt selvfølgelig

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 19:17

"Men hvis jeg må "spille spillet" for at han skal beholde interessen, det orker jeg ikke. Jeg hater det og synes ikke det skal være sånn. :-/"

Hvilket spill tenker du på @Mjau? Spør fordi jeg synes det er interessant det med spill, det falske kontra det ekte.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2016 19:20 Privat melding

Makan! Trodde det var damene som har for høye krav. Har menn begynt med sånt og? Nei. Finn deg en enkel kar fra bygda. Ser forsovet du er en Hedmarking. Bør jo gå greit :)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 19:21 Privat melding

@mjau: da er vi jo enig da... selvsagt må man føle noe men jeg tror det sjelden at alt passer perfekt fra første møte! Men gir man ting en sjanse nummer to? Som du nevner, andre steder så møter man kanskje folk flere ganger av naturlige årsaker og på den måten blir man bedre kjent!

Men akkurat dette har jeg ikke peil på så jeg burde egentlig ikke uttale meg...

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:22 Privat melding

Hehe vanskelig å finne noen på Hedemarken , like sære der ...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:23 Privat melding

@Tealc

Jeg tror som jeg har skrevet ellers her at det er såpass enkelt som at begge skal ønske å møtes igjen. Det er vanskelig å sette fingeren på hva dette "noe" som kan mangle er, men det er definitivt et eller annet. Kanskje du har vært heldig og bare truffet folk hvor dette "noe" er tilstede. Flott! Men du har nok sannsynligvis også gjennom livet møtt en kvinne og tenkt "hyggelig jente, men ikke noen jeg vil ha som kjæreste av en eller annen grunn".

Og det er en fullstendig legitim og lovlig tanke å ha.

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:27 Privat melding

Ja jeg har jo vært der selv og at d er motsatt at d er jeg som ikke vil treffes mere.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:29 Privat melding

Nettopp. Helt normalt, helt OK. Finn neste date.

Og som et lite malapropos, ikke bruk så himla lang tid på sukker først. Møt folk over en kaffe. Da er det mye enklere å vite om man kaster bort tiden eller ikke.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2016 19:30 Privat melding

Blir litt satt ut til tider av å lese forum. Her klager menn om for lite respons og damene om for få interessante menn.
Tror jeg jammen skal starte en dating side selv med forum. Der penge ligger :)

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:35 Privat melding

Ja sant , rett i det Chris men er ikke mange som viser interesse heller så..

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 19:36

Jeg leste noe en psykolog skrev. Kjenner du det minste lille snev av tiltrekning, så møt personen igjen. Da kan det skje mer. Men manglet tiltrekningen helt, da var det stort sett dødfødt å ses igjen mente hun. Hun mente at mange overser den bittelille tiltrekningen. Der kommer med høyere forventninger. Mange ting som kunne blitt noe bra ender der.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:36 Privat melding

@Chris , det er helt i orden med en kaffe(jeg helsker kaffe) men hvor skal jeg lete den fyr som skal drikke kaffe med meg? Hjelp...:-)

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:38 Privat melding

Enig med willie der ja:)

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 19:38

@Mjau
Takk for innspillene. Ok, forstår, det å spille litt uberørt og hard to get. Ja, den er lei, å legge lokk på seg selv, dempe seg. Da visner jeg også, hvis det er det som må til.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2016 19:39 Privat melding

@chris^: jeg har ikke truffet noen... så derfor burde jeg ikke si noe her egentlig...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:43 Privat melding

@Wille

Then again - vi er her på sukker hele hurven. De fleste av oss har vel vært i flere forhold hvor det har vært både tiltrekning og andre positive ting.

Men så enkelt er det ikke. Tror ikke vi skal gråte så mye for hva som kunne vært etter én date, men jeg er enig i at man bør kjenne seg selv godt nok til å kjenne etter hva man faktisk synes om noen man møter.

@Mjau

Det "spillet" er slitsomt. Det går for så vidt begge veier.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:45 Privat melding

@tatiana72

Sukker.no er jo et topp utgangspunkt. Gå på matchlister -> beste matcher -> send en melding til top ti og se hva som skjer. ;-)

@Tealc

Joda, du har jo truffet mennesker i ditt liv, kanskje bare ikke gjennom sukker :). Dama i butikken, kaffesjappa eller hva som helst. Og selvfølgelig skal du kunne delta i diskusjonen, du har da dine tanker om emnet?

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:46 Privat melding

Du har rett i alt det du sier Chris

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 19:53 Privat melding

Takk nigma og du har nok rett i det du sier :)

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 19:56 Privat melding

Ser litt på hva som er skrevet, og hiver meg innpå.
På den ene siden vil jeg helt klart være "kresen" Vi snakker om å møte en person man ønsker å dele resten av fremtiden med (joda, i beste fall he he)
På den andre siden, tror jeg at i dagens nettdating, er det for stor tilgjengelighet, noe som gjør hele datingen statisk og unaturlig.
Er det den minste lille ting som ikke er på stell, er det avslag.

Jeg har vært litt av og på dette kjøret i noen år, og har gort meg noen erfaringer.
Jeg har seff et par kriterier for at jeg følger opp en match som jeg har kommet i kontakt med, det er jo disse grunnleggende greiene som barn, felles mål ol.
Når jeg treffer vedkommende er det egentlig ganske enkelt:
" Har jeg lyst til å tilbringe mer tid meg deg?"
" Er du tiltrekkende i mine øyne?"
Så får man ta det derfra.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:03 Privat melding

@Mjau

Hehe, jeg boikotter de greiene der totalt. Jeg vil ikke alltid kunne svare på en SMS umiddelbart, men da er det fordi jeg er opptatt med noe - ikke fordi jeg skal være så jævla vanskelig å få tak i. Jeg er litt på andre siden ift "hard to get" hos jenter, det er litt "no fly zone" for min del. Jeg gidder bare ikke. Flott om du har et liv som gjør at du faktisk er litt opptatt, det har jeg også. Men det bør holde lenge om man ikke skal legge til en masse kunstig avstand i tillegg.

For å si det på en annen måte har jeg ikke noe lyst til å løpe etter deg, men hadde vært veldig glad om vi løp sammen mot samme mål.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:05 Privat melding

Heck, jeg har til og med skrevet det i profilen min her inne!

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:08 Privat melding

@Hovmester

ah men hovmester, røde blader der vil jo kunne indikere en viss selvinnsikt som igjen åpner for å gjøre noe med alle de tingene.

Jeg får fort litt rødaktige blader på sjalusi og jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg er ganske enkel å få sjalu. På samme måten er jeg ganske enkel å ikke få sjalu; åpenhet. Vær ærlig med meg fra dag én. Så pleier det å gå riktig så bra.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 20:11 Privat melding

Høres fryktelig enkelt og komplisert ut.
En date er et formidabelt skritt for meg, og jeg vil selvsagt ha kommunisert nok med vedkommende innen faren til å vite at vi ser verden med nogenlunde liknende briller.

Her høres det ut som tinder live hvor man sveiper noen vekk straks man finner noe som ikke stemmer hundre prosent med ei smørbrødliste.

Kunne ikke datet slik, merker jeg :)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 20:12 Privat melding

*daten ikke faren (faen!)

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 20:12

@Chris
Nei, ingen vits å gråte. Men likevel,- jeg tror noen muligheter kan seile forbi hvis vi ikke er helt våken. Det handler ganske mye om hvordan vi går i møte med hverandre, tror jeg.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:13 Privat melding

@nordogopp

Er det sånn det må være da?

Poenget er jo heller at kommunikasjon mellom mennesker er fryktelig mye enklere og mer effektivt ansikt til ansikt. Det er nå engang det vi er bygget for å gjøre.

Med lavere terskel for å faktisk møtes er også terskelen lavere for å gå videre om det ikke er suksess. Det tror jeg er en god ting.

Mvh noen som har brent seg nok ganger på månedsvis med meldingsutveksling på sukker bare for å bli skuffet i virkeligheten.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:16 Privat melding

@Hovmester

Hm nei var ikke det jeg mente, men ser det var det jeg skrev. Beklager. Jeg ser etter selvinnsikt og refleksjonsevne. Har man det er det veldig mange ting som blir så mye enklere. Er man selvbevisst på en litt lavere sosial intelligens er det desto mer sannsynlig at man kanskje ikke er så sosialt uintelligent som en totalt uten antenner og selvinnsikt som rater seg som særs sosialt intelligent.

Det er aldri en partners jobb å gå inn i noe reparasjonsprosjekt av den andre, det blir bare kaos. Men jeg skjønner hva du mener. Kanskje bare jeg som er litt optimist som vanlig ;-).

@Wille

Veldig enig. Jeg har som utgangspunkt at dette kan være kjempebra og ønsker genuint å få en match når jeg treffer noen. Ellers hadde jeg ikke giddet å gjøre det i utgangspunktet. Livet er fult av muligheter og de fleste av dem seiler nok forbi. På alle mulige plan.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 20:30

@Pånigjen
Godt kokt ned!

"Når jeg treffer vedkommende er det egentlig ganske enkelt:
" Har jeg lyst til å tilbringe mer tid meg deg?"
" Er du tiltrekkende i mine øyne?"
Så får man ta det derfra"

Betyr ytre forhold noe for deg? Om han jobber / ikke jobber, virker å ha et godt nettverk eller ikke, hvordan han bor, familie osv?

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 10 jan. 2016 20:33

Interesser og hobbyer også selvfølgelig. :-)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 20:36 Privat melding

@Chris Jeg ser hva du skriver, og det må selvsagt ikke være slik, men for meg føles det rett.
Kan selvsagt oppleve slikt jeg også, ser ikke bort fra det, men håper ikke det da :)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:43 Privat melding

@nordogopp

Er ingen fasit. Du må jo bare gjøre hva som er riktig for deg. Så lenge man er kongruent og ærlig med andre og seg selv kommer man nok uansett ganske langt. Håper jeg :).

(mann 37 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 20:57 Privat melding

Er av mange blader jeg ikke helt har forstått egentlig. Ei heller hvordan det skal fungere.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 20:59 Privat melding

@Chris Ja, det håpet deler jeg gjerne med deg :)

@Hovmester Jeg bryr meg ikke om hva computere sier, men hva personer skriver i meldinger. Forhåpentlig greier jeg stille de rette spørsmål og får ærlige svar :)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 21:22 Privat melding

Jeg har faktisk tatt en test for sosial intelligens, den lingnet det du må ta for å jobbe på Kiwi😳, response liktet jeg men jeg kan gjøre ikke noe spesielt med det...😔

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 10 jan. 2016 21:28

Hjelp! Stans toget - jeg vil av!!!

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 21:30 Privat melding

@Hovmester Min tilnærming er ikke vitenskapelig og slett ikke som et intervju. Mer en dialog hvor man lar den leve litt og vokse på egenhånd. Etter en stund vil man danne seg et bilde av vedkommende i andre enden, hva denne vektlegger og evt hva denne ikke berører. Men det er greit for meg, jeg har veldig få preferanser.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 10 jan. 2016 22:14 Privat melding

@Hovmester Jeg har til gode å oppleve noen som lar meg lede mer enn de leder selv. Alle jeg har hatt dialog med her har levd et liv allerede og bærer preg av det som de intelligente, voksne kvinnene de er. Hva de evt måtte avsløre av tidligere forhold har lite å si for meg. De var ikke sammen med meg og jeg har følgelig ikke hatt noen innvirkning på dynamikken :)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 22:23 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg er lei av folk som tror de vet hvem en er bare ved et bilde og tekst. Jeg skriver kanskje 30 % av hvem jeg er. Skulle jeg skrevet alt jeg drev med skremmer jeg sikkert noen vekk. Og om jeg skulle fortalt alt så hadde det ikke vært så mye og prate om på date. Jeg synes mange jenter har for Høye krav og forventninger til menn, sikker mye andre veien og, men mener at folk må gi andre folk mulighet og. Selv om kanskje første inntrykket ikke helt er der så kan det hende 2 gang er der. Jeg greier ikke og vite alt om 1 person i løpet av 2 timer. Gjør du?

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 22:31 Privat melding

@Trapezium naturligvis ikke, de som sier de klarer det jukser....

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 22:32 Privat melding

*de

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 10 jan. 2016 22:33

@Mjau
Viktig å spille "hard to get"? Jeg forstår ikke det. I min verden fungerer det dårlig. Om jeg treffer noen jeg liker, kjenner jeg på om det er gjensidighet. Er det ikke noen tydelige signaler, gidder jeg som regel ikke å forfølge det.

Å holde litt igjen på sex på første og andre date kan sikkert være greit for de som ønsker fast forhold og har en tendens til å treffe på playere. Ville uansett ikke anbefale å unngå å vise interesse og gi oppmerksomhet.

(kvinne 36 år fra Hedmark) sø. 10 jan. 2016 22:57 Privat melding

Mener jeg også at sex kan man vente med, viktigste er vel og bli ordentlig kjent på andre måter .

(mann 48 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2016 23:03 Privat melding

Har aldri skjønt det der med å mene at andre har for høye krav fordi de ikke er interessert i akkurat en selv. Folk har ulike preferanser og terskler for å ønske å involvere seg med andre, og det har ikke nødvendigvis med for høye eller lave krav å gjøre. Hvis ei dame ikke er interessert i meg, hva så? Det betyr da ikke at jeg er så fantastisk at HUN har for høye krav, det betyr bare at jeg ikke er det hun ser etter. Eller kanskje hun rett og slett ikke er på leting akkurat nå, fot den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Svirre sø. 10 jan. 2016 23:13

Kan det være språkproblemer her?

Skjult ID med pseudonym snill sø. 10 jan. 2016 23:50

Har ikke spesielt høye krav, men ok at det pirrer litt ved første møte.
Kan ikke være for mye å forlange det?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 jan. 2016 18:27

@Kiara

Så bare fordi jeg har lave krav så betyr det at jeg egentlig ikke syns noe om hun jeg treffer?

@Stinetu

Ser egentlig ikke problemet. Hvorfor er det for høye krav?
Hvis en ikke føler en passer sammen på grunn av enkelte ting, nei da gjør en jo ikke det da.
Bare fordi DU mener de tingene ikke er så viktig, så betyr det ikke at vedkommende ikke syns det heller.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 11 jan. 2016 19:03 Privat melding

I don't know where I'm going from here, but I promise it won't be boring.
David Bowie

(mann 36 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2016 19:22 Privat melding

I et samfunn hvor perfeksjon blir dyrket i alt fra karriere til kroppsideal, så er det vel rett og rimelig at vi perfeksjonerer våre krav og setter de så skyhøye at de egentlig aldri kan innfris. Vi vil jo ikke være annenrangs, vil vi vel?
Så klart vil en ha den beste jobben, den beste bilen, de klokeste og vakreste barna og den flotteste dama. I et samfunn hvor perfeksjon er det eneste akseptable, så må det jo være slik. Vi vil jo ikke være annenrangs, vil vi vel?
Så klart vil vi bo på den beste beliggenheten, ha et hyttepalass på fjellet og en hytte ved sjøen hvor en kan stupe fra verandaen, og helst en båt i millionklassen fortøyd til brygga. I et perfeksjonistisk samfunn, så skal det perfekte etterstrebes og alt annet er uaktuelt.
Derfor er det jo ikke så rart at vi også setter skyhøye krav... *kremt kremt*... jeg mener at vi setter slike normale krav til den vi potensielt vil dele livet med også.
Jungelens lov: "sterkestes rett" faller godt på plass...

Men fra spøk til revolver, noen ganger kan en oppfatte ting ved en person som gjør at en merker at ikke alt klaffer. Noen ganger kan en se det på hvordan den andre skriver og responderer og samspillet i det en selv skriver, er det enveis kommunikasjon eller går det begge veier, og det samme ved date/møter... Noen ganger må en møtes kanskje fem, seks og syv ganger før en er helt sikker, mens andre ganger holder det med ett enkelt møte. Det finnes ingen fasit. Men i et samfunn hvor alt skal skje så fort og gærli, så er det nok generelt litt vanskelig å ta seg tid til å bli kjent. Du ser det allerede på pedagogikken som presenteres i barnehagen og barnetv. Hadde jeg fått presentert noe slikt som liten hadde jeg trolig endt opp med ADHD eller noe enda verre.... Men det er sikkert bare jeg som er treig, og er enig med deg i at det er fint å ikke stresse og skynde seg så avgårde.

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 12 jan. 2016 15:57 Privat melding

@Wille
Seff. Men alle de tingene spør jeg om før vi møtes.
Og utseende?
Jeg må finne ham tiltrekkende, og det kan være så mangt. Men igjen, det finner jeg mye ut av før et møte

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 12 jan. 2016 17:02

Visse spørsmål er selfølgelig på plass FØR en møtes, men jeg har dessverre gått i fella med å ha for mye kontakt før et evt møte - dvs jeg må nok være mer åpen og møte noen utenfor mine ønsker før jeg sier at jeg ikke er interessert. Må forsøke å komme ut av singelspiralen - det har jo til nå ikke fungert med de som jeg trodde var rett i "katalogen".