Alle innlegg Sukkerforum

"Vareopptelling/nyttårsrydding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rita ma. 11 jan. 2016 15:06

Siden nyttårshelgen har jeg registrert at mange av de jeg tidligere har skrevet med eller datet, men som det ikke er blitt noe oppfølging på, nå plutselig sender meldinger eller besøker på profilen min. Jeg snakker ikke om 2-3 stykker; det er helt påtagelig mange.

Er dette en nyttårstrend, og er det flere som har sett noe lignende?

Skjult ID med pseudonym Pinklady ma. 11 jan. 2016 15:30

Rita, jeg er enig med deg. Tror du kulda har skylden?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 11 jan. 2016 15:49 Privat melding

Er det ikke sånn at man starter med blanke ark i et nytt år da...?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 11 jan. 2016 16:04

Jeg har merket mer besøk på profilen i romjulen. Tror aktiviteten blant damene øker i ferier/høytider. Har faktisk fortsatt inn på nyåret også.

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 11 jan. 2016 16:09

@Pepper. Nei, ikke et problem, snarere en undring. Vedr. historikk: for samtlige er saken at det dreier seg om menn som har blitt"tause". Jeg sender bare melding til menn som jeg er seriøst interessert i (ofte etter å ha fulgt deres skriverier her på forum over tid).

Jo, kan kanskje oppfatte det som en kompliment - eller (worst case) at her har alt annet gått skeis, så da går vi til B-listen?

Så spørsmålet om dette er en "trend" stilte jeg først og fremst til damene - det er vel de som merker det i innboksen.

Neste ting jeg lurer på da er jo: hva kan årsaken være? Og der er det kanskje menn som vet best?

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 11 jan. 2016 16:41

@Villrosa - det er vel godt oppsummert, både av Prøysen og deg ....

@Pepper. Tydelig tale! Og du har selvfølgelig helt rett i at enhver bare kan snakke for seg selv. Så egentlig helt tullete av meg å spørre om hva "dere menn" mener.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2016 17:07 Privat melding

Nå vet jeg det hender fra tid til annen at jeg plumper innom en profil jeg har vært innom før. Noen har jeg skrevet til og andre ikke. Det gjelder spesielt hvis vedkommende har byttet profilbilde og kanskje også kallenavn. Da hender det at denna måsebjønnen går rett i bjørnefella, og brått så står jeg der da, midt inne på tidligere besøkte jaktmarker.
Som regel lister jeg meg ut ganske ubemerket, men det hender jeg også da får et annet inntrykk, og ender med å ta kontakt (dersom jeg ikke har tatt kontakt tidligere). Har jeg tatt kontakt tidligere, og blitt vist den store stillhet, så hender det jeg bare trasker videre.
Noen ganger bruker jeg da blokkeringsfunksjonen.
Andre ganger så glemmer jeg rett og slett at jeg har tatt kontakt tidligere, og så er jeg så uhøflig at jeg pinade tar kontakt igjen... som regel er responsen den samme, total stillhet. Mens noen ganger får jeg da et høflig avslag, eller invitasjon til videre kontakt.

Nå gikk det opp et lys for meg... Eureka!
Fra en manns ståsted har jeg i dette øyeblikk endelig forstått hvordan sukker fungerer... Godt det bare tok ett års tid. Det er jo akkurat som når du kontakter banken for å søke boliglån eller forsikringsselskapet for en skadesak. Ved første henvendelse er det nesten alltid avslag, noen ganger også ved andre henvendelse, men med tredje eller fjerde. Da begynner gjerne ting å skje. Enkelte forsikringsselskap vet jeg til og med har som policy å alltid gi avslag på skadesaker ved første og andre henvendelse, som et "skittent knep" for å spare penger....
Slik kan det se ut som at sukker er også... så nå tror jeg jaggu jeg skal begynne å sende førstemelding både en og to og tre ganger =D

PS: Det kalles ironi... eller var det sarkasme?... nei, nå skal denne nye oppdagelsen feires. *løper ut fra forumet lykkelig og uvitende om at han helt sikkert er helt på vidda*

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 11 jan. 2016 17:21

@Cowborg, vi diskuterer stort sett samme sak, men jeg var kanskje ikke tydelig nok i innledningen av tråden. Den handler ikke først og fremst om besøk på profilen, men om (til dels) lange perioder med meldinger, eller dating. Og hvor det altså er mannen som har "forsvunnet".

Det kan det sikkert være forskjellige grunner til, og noen har også tatt kontakt igjen senere. Men min hakeslepp-forbauselse nå handler om: hvorfor kommer så mange logrende akkurat nå?

For øvrig var jo din bank/forsikringsmetafor ganske artig.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2016 19:01 Privat melding

@Rita jeg var nok litt off topic, eller ganske nærme i det minste. Men ser den kommunikasjonen som du nevner, som plutselig stopper opp...

Skal også være enig i at det er litt merkelig at så mange plutselig kommer tilbake nå... Som allerede nevnt ovenfor av en annen, kanskje kan det ha noe å gjøre med nytt år og blanke ark. Nytt år og nyttårsforsetter...

Men litt merkelig er det jo... Samtidig har jeg ikke noe svar for hvorfor det er slik, det er jo om ikke annet en interessant observasjon.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2016 19:15 Privat melding

Jeg fikk en masse henvendelser i begynnelsen av året, men nå har det roet seg. Det har hendt at folk som har droppet ut kontakter meg igjen, men det skal mye til at jeg får opp interessen da. Det var gjerne en grunn til at en av oss trakk oss.

Skjult ID med pseudonym Nina ma. 11 jan. 2016 19:25

Det er ikke så lett å huske hvem du har besøkt tidligere da. Og slette meldinger kan jeg gjøre. Så husker jeg ikke dette senere...
Har ikke andre det slik ? Hehehe