Alle innlegg Sukkerforum

Tidsfordriv

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Rogaland) on. 13 jan. 2016 17:19 Privat melding

Hvor mange her inne er det som er her pga tidsfordriv, som feks i form av at man ikke er kommet over eksen?
I løpet av de siste siste 6-7 mnd har jeg snakket og møtt noen i tillegg hvor det viser seg at de enten ikke har kommet over eksen eller bare ikke klar for å date.
I begge tilfeller føler jeg redselen for å binde seg til noen igjen.
Av hu ene fikk jeg beskjed om at vi var for like, i mine øyne på gode områder, så hu ble for redd til å gå videre.
Flira litt og ønsket hun lykke til videre. ☺️

Jeg er hvertfall her for å bli kjent med ei for å bli gammel med og alt det der.
Har ikke tid til å være noens tidsfordriv. 😉

P&L

Skjult ID med pseudonym Z on. 13 jan. 2016 17:24

Noen ganger, som i dag, er jeg her av ren tidsfordriv.

Generelt har jeg ærlige hensikter, og når jeg skriver med menn gjør jeg dette fordi jeg er genuint interessert. Jeg kaster ikke bort verken min eller hans tid og energi. Jeg er seriøs mht de jeg kontakter.

Men ja, jeg tror mange nettdater for å "føle seg frem igjen" etter en eller annen hendelse i livet. Det kan være et brudd, kjærlighetssorg, sykdom, arbeidsledighet, skifte av jobb....egentlig hva som helst. Så kommer man seg et skritt videre, så logger man enten ut, eller forblir hengende her.

Og når det er sagt: Ingen ønsker vel å være noens tidsfordriv....
Men man skal ikke glemme at folk faktisk også finner hverandre! :-)

(mann 48 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 18:15 Privat melding

Jeg er her mest for tidsfordriv uten at jeg dermed ønsker å være noens tidsfordriv eller for den saks skyld bruke dem til det.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 13 jan. 2016 18:24

Laaaangt fra tidsfordriv men ikke for å finne en partner.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 13 jan. 2016 18:34

nei, Villrosa, ikke det heller...

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 13 jan. 2016 18:39

På en måte men ikke som du tror;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 22:56 Privat melding

Interessant tema! Jeg er her inne litt for begge deler, men primært for å finne noe seriøs😊

Men for å være helt ærlig og det t.o.m. ved å ikke bruke pseudonym :p så har jeg kjent selv på følelsen av å bli redd for å binde meg igjen, virkelig skrekkslagen haha. Og samtidig fått den samme tilbake av han samme... så da "står" en der da... ingen vil kutte kontakten, men begge er redd for... Hva gjør en da?

(mann 49 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 23:01 Privat melding

Selv er jeg her for å finne en kjæreste/venn men jeg opplever at det er vanskelig å komme i kontakt med noen. Kan jo være formuleringen min på profilen eller bildene, ikke vet jeg. Men jeg tror nok mange er her av rent tidsfordriv. Den enkleste måten å treffe noen på er nok den gode gamledagse måten :)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 23:06 Privat melding

Men blir da litt undrende om de som er her inne kun for tidsfordriv, skriver det i profilen sin eller om de ikke gjør det for å holde døren litt på gløtt...?

(mann 49 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 23:10 Privat melding

Det forblir nok ett mysterium ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 jan. 2016 23:15 Privat melding

@my
Slipper kontakt? Haha har du skrevet så mye merkeligheter at du unngår at folk tar kontakt?

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 14 jan. 2016 00:34

Må vel innrømme at jeg bruker mer tid her inne på forum enn å lese profiler, og forum er for meg tidsfordriv.
Profilen min er det derimot en seriøs hensikt bak.
Kjenner at jeg blir litt oppgitt når jeg ser folk jeg kjenner som er gifte og godt etablerte har profil med bilde her inne, og søker langvarig forhold.
Mister litt troen på at det finnes så mange seriøse her jeg da...

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 00:51 Privat melding

Jeg er nok på forumet for tidsfordriv, men det er (som oftest) et koselig tidsfordriv da og jeg har jo blitt litt kjent med noen få her inne. Jeg liker å lese innleggene til alle her inne.
Profilen har jeg jo i håp om å finne meg en kjæreste. Blir det bare venner utav det så er jo det bonus.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 01:05 Privat melding

Ja, på selve forumet er vel de fleste kun for tidsfordriv... Men tror nok ts mente, hvorfor folk er på sukker.no, hvorfor de har en profil. Om det er kun for tidsfordriv...

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 01:21 Privat melding

@Hovmester
Hvorfor tar du (muligens flere av dere) lett på nettdating? Hvorfor tas det mere useriøs enn andre måter å møte ev. ny partner på?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 01:53 Privat melding

Sa ikke meg akkurat så mye, men det var vel også meningen. Har heller ikke lest innlegg du eller andre har skrevet om dette før og gidder ikke akkurat å lete fram de heller...

Blir litt sånn... Har du ikke vært med/lest innlegg og diskutert på forumet i lang tid... så får du hvis temaet blir tatt opp igjen bare høre... Det har vi snakket om/diskutert flør ... ja, ja men ikke jeg...

Skjult ID med pseudonym Fyrstekake to. 14 jan. 2016 02:05

I løpet av de 6 mnd jeg har vært her, har jeg opplevd 3 ganger at den jeg snakket egentlig ikke skulle ha kjæreste likevel. Det er vel egentlig greit, men da bør en være oppriktig om slikt, mener jeg. Iallfall ikke drive å kaste bort tiden til andre. 2 av gangene kom dette frem etter ca. 1-2 uker, som ikke er så farlig.

Men i ett av tilfellene snakket vi daglig over ca. 2 mnd via sukker, facebook, skype og telefon. Vi avtalte at jeg skulle besøke henne, noe som vi planlagte 3 uker i forveien. Jeg hadde enda noen feriedager til overs. Avlyste flere avtaler på jobb og tok ut 3 feriedager. 1 dag før jeg skulle reise, fikk jeg beskjed at bestefaren til ungene hennes var blitt svært syk og havnet på sykehus. Dette hadde gjort barna urolig, og hun måtte nok dessverre avlyse avtalen vår. Det var jo leit, tenkte jeg. Dette var jo litt merkelig timing, men......det var jo litt merkelig å dikte opp en sånn historie. Vi fortsatte å snakke som før. Etter 3-4 dager sa hun at hun var blitt i sammen med ekskjæresten, og dette skjedde i løpet av helgen som jeg skulle på besøk. Hun sa hun skulle ønske det ikke var sånn, men jeg fikk ha lykke til med kjærligheten videre. Det var hele forklaringen hennes via sms :p .Aldri snakket med henne etterpå.

Fy faen for et "toskehåve" :O . Hvorfor i alle dager kaste bort tiden til folk på denne måten?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 02:22 Privat melding

Ser ikke akkurat forskjellen om møte er på by'n. Akkurat like mange merkelige og useriøse der.

@hovmester ...

Skjult ID med pseudonym Wille to. 14 jan. 2016 04:07

Sukker har blitt 90% tidsfordriv. Finner ingen her inne. Føler meg adskillig mer attraktiv utomhus. Her inne kunne jeg visst like godt stilt opp uten gebisset og 10 cm ettervekst og fått like mange besøk som i dag. Location har visst alt å si. Og det spiller vel kanskje også litt inn at jeg har blokkert alle minus to her i hjemfylket. Og at jeg bare ønsker å møte menn herfra og fra nabofylket.

Så ja, - nesten ren tidtrøyte. Men det er snart gratis for meg.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 14 jan. 2016 10:20 Privat melding

Jeg er ikke havnet her for tidsfordriv. Jeg er kommet så over min eks som det er mulig ...Jeg er vært litt på Tinder og fant ut ad det ligner en "supermarket" og det liktet jeg i hvert fall ikke, da prøvde jeg med sukker men jeg var ganske frustrert fordi jeg klarte ikke å komme i kontakt med flere som jeg var interessert i , da ble jeg superbruker. De som jeg var interessert i ,har jeg tatt kontakt med ,uten å få stor respons...Jeg må si at i begynnelse det var bar avslappende å være her men nå har jeg begynnt å være litt spent i magen vær gang jeg åpner forumet side fordi jeg leter etter noe spesifikk..

Skjult ID med pseudonym the dater to. 14 jan. 2016 16:03

Jeg er ikke her. Egentlig. Tror jeg. Jeg driver.

(mann 50 år fra Hordaland) to. 14 jan. 2016 16:09 Privat melding

Ikke av tidsfordriv. Av interesse :) Nysgjerrighet :P Jeg ser film eller hører musikk når jeg skal ha tidsfordriv. ;)

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 14 jan. 2016 23:29

Jeg er også ny her inne, Kristin, og vet heller ikke hva som er skrevet om temaet tidligere. Men hvis en kontakt her inne fører til dating, så ville jeg tatt det like seriøst som dating med en som jeg hadde møtt i andre sammenhenger.
Men forventningene ville være mye lavere enn om jeg f.eks skulle datet en som jeg hadde kommet i kontakt med gjennom felles venner.