Alle innlegg Sukkerforum

En liten vri på klagingen og et lite ønske! :-o)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tim fr. 14 nov. 2008 18:53

Jeg skal ikke lage en surmaga klage, men bare gi en liten oppfordring til jentene her!:-)

Flere ganger så har jeg skrevet mail frem og tilbake med flere av dere, og vi har hatt en kjempefin tone! Dere har til og med sagt at dere gleder dere til å ta opp tråden igjen neste gang dere er på.

Og så blir det stille... Meldingene kan stå som uleste i flere dager, og når de så blir lest så tar det gjerne enda et par dager før man får svar, og da gjerne et svar som ikke er i nærheten av den fine tonen som vi har hatt. Ikke noe ufint, bare uinteresant!

Derfor kjære jenter, en liten oppfordring! Hvis dere finner en som er mer interesant, gi oss beskjed da vel! ikke bare fade ut... Vi er store gutter! (de fleste av oss hvertfall!) Vi tåler å få høre det! ;-o)

Lykke til videre alle sammen som jeg har vært i kontakt med! :-)

Skjult ID med pseudonym kvinnen fr. 14 nov. 2008 18:55

I like måte @ tim og alle dere andre gutter :-)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 14 nov. 2008 18:55

hehe, opplever det samme med menn, det er vel bare slik det er her på sukker. Lykke til du også.

Skjult ID med pseudonym YES fr. 14 nov. 2008 18:58

Jeg må innrømme at jeg flere ganger har fadet ut, uten at jeg vet hvorfor. Det er ofte ikke noen grunn til det. Bare at en intens og morsom tone er vanskelig å opprettholde over tid. Man bør treffes før det bare sklir over i det store intet. Så et lite tips ilbake til deg: Be henne ut mens tonen er god og kontakten er der :))

Skjult ID med pseudonym undrer fr. 14 nov. 2008 19:00

så enig så enig :)
Har ikke tall på alle de gangene jeg har opplevd dette. Har en fin tone og avtaler f.eks å prates igjen på mandag og så hører man ikke noe mer. Er jo ikke dummere enn at jeg skjønner at ikke interessen ikke er der lengre, men jeg også hadde satt pris på en skikkelig beskjed.

Men ser ut som at dette er en del av gamet på sukker......
Gutter flest vil gjerne få beskjed om at det er "slutt", mens damer flest ser ut til å foretrekke å bare stoppe å svare.
Samme gjelder forsåvidt når man tar kontakt for første gang og damen ikke er interessert. Gutten vil ha svar, men damen foretrekker å ikke gi noe svar..

jaja....nettdating er ikke lett gitt. :)

Skjult ID med pseudonym YES fr. 14 nov. 2008 19:53

"Er jo ikke dummere enn at jeg skjønner at ikke interessen ikke er der lengre, men jeg også hadde satt pris på en skikkelig beskjed"

Undrer:
Kan jo ikke snakke for alle, men i blant handler det faktisk bare om å anstrenge seg litt ekstra for å få det back on track igjen. Ikke om at man har funnet seg noe bedre eller bestemt seg for å kutte ut. Det er med andre ord ikke noen beskjed å gi! Noen som gir opp for lett?

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 14 nov. 2008 19:53

jeg er dame og gir alltid svar!

Min opplevelse er som følger: Har hatt mye kontakt med 3 (en om gangen), bra tone hele veien, avtaler om dates som de avlyste fordi noe plutselig kom opp....hmmm, sender dem en hyggelig melding likevel, men de velger å ikke svare - det er nok ingen fasitsvar på at sånn er menn og sånn er kvinner. Det finnes uhøflige mennesker av begge kjønn. Jeg ville da sette pris på en forklaring. En av dem tok kontakt igjen etter et par uker, men da var min interesse borte, og det fikk han beskjed om også....sutre sutre sutre.
Jeg tenker jo at de har hatt kontakt med fler samtidig og velger å date en som bor nærmere, er penere eller noe sånt. Personlig klarer jeg ikke ha god kontakt med mer enn en om gangen, men overveier jo å bli blasert og bare kontakte og date i vei.

Men ikke gi opp folkens, når den rette dukker opp er dette glemt :-)

Skjult ID med pseudonym undrer fr. 14 nov. 2008 20:05

er ikke snakk om å gi opp. Har prøvd med fler meldinger senere. Ser de blir lest men ikke besvart.

Men ikke noe å gjøre med slikt. Da er de ikke interessert nok og man får heller gå videre.
Men jeg synes fortsatt det er trist at man ikke klarer å være såpass høflig at man kan avslutte på en fin måte :)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 14 nov. 2008 20:12

kjære undrer - jeg er så enig!

Skjult ID med pseudonym YES fr. 14 nov. 2008 20:16

I de tilfellene er jeg også helt enig, undrer... Om man har hatt kontakt er det svakt å få to meldinger som ikke besvares. En kan passere, det kan være sløvhet, men ikke to.