Alle innlegg Sukkerforum

hva skjera?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meme on. 29 aug. 2007 18:19

hvorfor skal det være så vanskelig å møte en gutt her tro...virker ikke som om det er så mange som er ute etter å finne en kjæreste her..er dette bare et tidsfordriv for mange??dumt å bruke en masse tid på en person man blit facinert av for så å ikke gjøre noe med det...bare la det dø ut...er en søt jente, men noe gjør jeg tydeligvis feil:)for jeg er seriøs i mitt sløk, men blir aldri noe av på en måte...skjønner ikke noe jeh...eh hjelp?

Skjult ID med pseudonym meme on. 29 aug. 2007 18:20

søk skulle det være;)

(mann 37 år fra Aust-Agder) on. 29 aug. 2007 18:26 Privat melding

Trodde ikke jentene hadde så mye problemer med kontakt her inne men....
Det er ikke så lett å forstå for oss gutter heller hvordan den andre parten anser oss. Og man skulle tro at en hyggelig prat kunne føre til mer men... Det skal tydligvis ikke være så lett å møte noen.

Skjult ID med pseudonym jasidet on. 29 aug. 2007 18:27

He he, litt morsomt, har det samme problemet jeg, men da hos motsatte kjønn. Men sånn er det vel av og til. Får håpe det snur seg for begge to :)

Skjult ID med pseudonym meme on. 29 aug. 2007 18:35

ja vi får håpe på det..mange som er innom profilen opptil flere ganger i uka og merket meg som interessant men det skjer jo ikke noe alikevel...jeg må jo nesten ta kontakt med alle....merkelig

(mann 34 år fra Østfold) on. 29 aug. 2007 22:35 Privat melding

Det å møte noen er ikke det jeg står etter. Jeg er jo ute etter et forhold, men skal bli rimelig godt kjent med personen før jeg i det hele tatt gidder å tenke på å møte personen. Men selvfølgelig kan det være unntak.

Det virker også som det er utrolig mange som har "merke-interressert-maraton" her.. Har fått en del som har merket meg som interressant, men hører ikke mer. Men da er det jo ikke så mye å tenke på. Da tar man rett å slett i løpefart, hopper og driter i hele personen som bare merker deg, men ikke kontakter deg. Om ingen av dere er superbrukere så er det jo et annet eventyr selvfølgelig.

Men det er vel bare det å være veldig tålmodig her. Tror ikke hvem som helt vil møte noen de har snakket med på nett.

Skjult ID med pseudonym Data on. 29 aug. 2007 23:52

Trådstarter.

Kanskje du bør søke etter en partner fra veldig usentrale strøk, der finnes det ofte menn som ikke er bortskjemmt med endeløs tilgang på kvinner. Det vil derfor være større sannsynlighet for at du finner seriøse typer som IKKE lar et mulig forhold renne ut i sanden ;-) ( Grunnen er selvsagt at søte OG oppegående damer er "few and far between"... ) Kommer tilfeldigvis fra utkanten selv så dette vet jeg alt om.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Oslokar fr. 31 aug. 2007 09:31

Tror absolutt ikke du gjør noe feil her inne, men tror at de fleste her har fått en sykdom.

Nettdatingsykdommen :-)

Og med det mener jeg at de som er inne her for og finne seg noen aldri klarer og velge. Det er nye som kommer til hele tiden (som kanskje har et søtere bilde) og higen etter og finne den perfekte er så alt for sterkt der ute hos mange, så desverre så ender det opp med år på nettet uten og finne den rette mens samtidig så høyner man sine forventninger jevnlig oppover hele tiden. Tror også at det er blitt alt for enkelt og evt. dumpe en person etter en date fordi det finnes jo så utrolig mange andre med høy mach inne på disse sidene.

Og dette med og ha alt for høye forventninger til det motsatte kjønn har jeg fått et par eksempler hos andre som har vært ute og datet og jeg er mildt sagt sjokkert. "Han hadde for små overarmer", "Han hadde en litt rar latter", "Hun smilte så rart" etc. etc. Har mange flere og dette beviser vel litt at vi desverre er inne i en veldig dårlig sirkel som vel egentlig man får rett i trynet igjen. Tror nok også at det er mange som egentlig ikke egentlig vil eller er redde for og komme i et fast forhold så unnskyldningene er mange.
Har vi sluttet og se på de indre kvaliteter hos mennesker? Og husk at det er faktisk levende mennesker bak en hver profil. Tror mange glemmer det.

Jøsses, babler fælt i dag :-)