Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til?

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Hedmark) fr. 15 jan. 2016 23:05 Privat melding

Har prøvd nettdating for første gang og lurer veldig!

Jeg tror de fleste menneskene er ekstremt kresne. Det skal sies at jeg er ny på dette, men alikevel så tror jeg at mennesker stort sett er overfladiske! Etter noen måneder her har jeg blitt usikker på om dette er der som fører meg dit jeg vil! Tør vi å ta sjansen på å bli kjent med noen som er ikke har lagt alle kortene på bordet, eller som ikke er akkurat som vi hadde tenkt at de skulle være? Har jeg kastet bensin på bålet, er det helt greit. jeg trenger meningene deres! Hva er det som skal til for en som ikke vil gå til fotagraf for å få tatt det perfekte profilbildet? Eller skrive den gode og utfyllende teksten med alle de rette ordene, som beskriver den personen vi ønsker å være!! Jeg synes dette er vanskelig! Jeg tror at "alle", og jeg mener, alle har kvaliteter og verdier som ikke nødvendigvis kommer frem i en profil..... men hva er det som er nøkkelen til å bli "gitt en sjans"?
Hva skal til? Hvor er "nøkkelen" for en som tør, vil og kan?

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:08 Privat melding

Hadde jeg visst hva nøkkelen var, hadde jeg forsvunnet herfra for lenge siden. :-)

(mann 37 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:08 Privat melding

Ønsker du at jeg skal være helt ærlig med deg?

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:20 Privat melding

Har du nøkkelen Chris?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 15 jan. 2016 23:21

Til HI og alle andre som føler at de får for liten respons her inne:
Dere bør umiddelbart slutte med å lete etter årsaksforklaringer hos andre. Jeg tror ikke at dette vil bringe dere dit dere vil i lengden. Må innrømme at alle disse innleggene hvor folk kalles overfladiske, påstander om at man må til fotograf eller stille med manipulerte bilder mm. har ingen rot i virkeligheten. Det perfekte profilbildet, velskrevne teksten...ja, det kan hjelpe deg litt på vei. Men det er faktisk personen DU som må fremstå interessant. Noen klarer det på profilen, andre klarer det på forum. Atter andre har behov for å få vist seg fram i virkeligheten. Ok, du kommer deg aldri til en date sier du?
Hva med å invitere til forumfest eller stille opp på neste vorspiel? Sukkerfesten eller aketur +++ Møt opp, smil, by på deg selv, vis fram hvilken humor du har, flørte med blikket, og du skal se at det betyr mye mer enn hva du skriver på profilen. Lev i den virkelige verden, og bruk nettdatingen som et supplement. Stort pluss at sukker har skrudd opp arrangementstakten i det siste. Skal selv prøve å få med meg noen flere arrangementer i år. Det er enkelt og veldig hyggelig å komme i kontakt med folk på en båttur eller en fest :)

Skjult ID med pseudonym Catinka fr. 15 jan. 2016 23:23

Det der er så vanskelig, men for min del så ser jeg fort hvem som er min type mann, jeg vet hva jeg vil ha og finner jeg det her inne er det supert. Noen er veldig åpen for alle mulige og noen er mer kresen.
Men det beste er jo bare å vise seg selv, for man vil jo ha en som liker deg og ikke den man ønsker å være.

(mann 37 år fra Hedmark) fr. 15 jan. 2016 23:24 Privat melding

:) Ja josey67 det skjønner jeg!
Og , Ja Chris^, jeg ønsker at alle skal være ærlige, men først og fremst er det kvinner sin mening jeg er ute etter!

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:32 Privat melding

Litt Flax i å finne den riktig kvinne som leser det du skriver og som syns du er morsom og interessant...ikke vare redd å ta kontakt med noen du syns er morsom og interessant...Be yourself hele vei ..

(mann 48 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:33 Privat melding

Creeper sa det.

(mann 37 år fra Hedmark) fr. 15 jan. 2016 23:33 Privat melding

Delvis enig med deg creeper! Men det er ikke alle som har mulighet til å få få med seg slike events, pga. barn, avstand .....osv men tanken er god. Men erfaringsmessig er det tydeligvis ikke nok å fremstå som en habil og fleksibel, utadvendt multikunstner som kan gjøre alle drømmer virkelige! Alle er ikke i samme båt! Alle har ikke lik mulighet til å være like aktive på byen!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:37 Privat melding

"Men erfaringsmessig er det tydeligvis ikke nok å fremstå som en habil og fleksibel, utadvendt multikunstner som kan gjøre alle drømmer virkelige!"
Det er vel ingen som har sagt at det er en forutsetning? Er det i det hele tatt noen som kan leve opp til akkurat det?

(mann 37 år fra Hedmark) fr. 15 jan. 2016 23:42 Privat melding

Nei jeg bare spør! Jeg spør ut ifra mitt erfaringsmessige "øye" , men tar imot alle svar med takk.!:)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 15 jan. 2016 23:43

Herregud, Stargate! Dette er ikke rakettforskning. Mann har møtt dame siden tidenes morgen, mann og dame har fått barn osv osv.

Du trenger heller ikke sukkerevents. Er ikke for alle dette heller. Om du forteller meg at det er for avstanden at du ikke kan delta på sukkerfest i Oslo, så sier det meg faktisk mer om deg enn du aner. Har du barn 100 % av tiden, så ser jeg at det kan være utfordrende. Men om du virkelig vil, så får du det til. Hva får deg til å tro at damer ser en "habil og fleksibel, utadvendt multikunstner som kan gjøre alle drømmer virkelige" i deg, dersom du ikke er gjør deg flid med profilbilde og tekst?

Du trenger verken sukker eller sukkerfest for å finne en kjæreste. Hva med å by på deg selv i hverdagen, smile til damen på Kiwi, invitere noen ut på spontandate, spørre etter telefonnummeret neste gang du få hjelp av en hyggelig dame når du har kjørt deg bort. Bruk fantasien, her er uante muligheter. Lykke til!

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:46 Privat melding

Men hvor er Chris sitt innlegg da?....ser det ikke......

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:54 Privat melding

Hm, men han har ikke skrivd det ennå, hehe.....oki....ser det ....@Hovmesteren:)

(mann 37 år fra Oslo) fr. 15 jan. 2016 23:54 Privat melding

@Stargate

Men ok, først og fremst så måler ikke jeg sukker suksessrate i antall ligg per måned. Om det er målet (ikke at det virker slik altså) så slutt å les nå.

Først et par grunnregler *jeg* synes gjør livet så uendelig mye enklere på sukker:

1) Forhold deg til én kvinne om gangen. Har dere først gått på en date eller to og det var bra, ikke avtal nye med andre. Vær ærlig og åpen med andre kvinner som tar kontakt og forklar situasjonen. Har du en romantisk dialog på melding med én dame, hold deg til den. Jeg vet det er risky, men det er bare mye enklere i lengden.

2) Legg bort alle tanker om at sukker er plattformen hvor du faktisk dater. Det er plattformen hvor du *treffer* noen å date. Se på sukker som en fest du er på, bare at du tilfeldigvis vet at alle er single og du har litt forhåndsinfo før du sier hei.

3) Aldri ta det personlig om du ikke får svar.

4) Ikke synes synd på deg selv fordi ting går trått.

5) Alltid vær ærlig.

Ok, så er reglene *jeg* lever etter på sukker etablert. Om de virker for deg aner jeg ikke.

Så til den delen hvor jeg spurte om jeg skulle være ærlig.

Dette handler ikke om utseende eller bilde fra fotograf heller.

Ok, en profil. Jeg har skjønt, via god input og litt erfaring, at poenget med en profil er å forsøke å få personligheten din til å sive gjennom og være synlig. Så det bringer oss til bildene dine:

Se om du kan få noen til å ta et bilde av deg når du faktisk er glad til profilbildet ditt. Det du har nå ser litt "tvunget" ut.

Albumet har bilder som, så vidt jeg vet, er på 98,87% av alle menns profiler. Fjelltopp, treningssenter, ute på tur.

Profiltekstene dine blir også ganske generiske. Hvem *er* du ? Prøv for ordens skyld å bli kvitt og/å feil og reduser antall ! i tekstene.

Tenk at du skal forsøke å få personligheten din ut i tekst. Litt av den i hvert fall.

Du skriver du har barn, men samtidig ser du etter noen i omtrent hele landet. Implisitt at hun skal flytte? Du har et alderssprang på 16 år; vil du virkelig bli sammen med en på 20?

Vær ærlig med deg selv også, hva er du på jakt etter? Hva er de realistiske premissene her? Få dem inn i profilen.

Jeg tror du er en hyggelig fyr som har mye å by på og ser bra ut (forbehold: jeg er hetro og ikke aner hva jeg snakker om), men akkurat nå leser i hvert fall jeg profilen din som litt vel generisk og at du søker litt for mye og muligens gir litt for lite av deg selv.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 15 jan. 2016 23:55

Min erfaring er at Chris har utrolig mye verdifullt å bidra med uansett tråd, så HI; du bør ta imot bidrag fra Chris til tross for at han har feil kjønn. Han er en meget klok mann.

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 00:04 Privat melding

Se det ja, interessant :)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 16 jan. 2016 00:08

@Nanne68

Tråden handler litt om profiltips, så jeg tok meg friheten til å dra på besøk til din. Må bare si at det første bildet i albumet ditt var helt nydelig. Om du gjør dette til ditt profilbilde, så tror jeg i hvert fall ikke at du får være i fred framover ;)

(mann 37 år fra Hedmark) lø. 16 jan. 2016 00:16 Privat melding

Takk Chris^
Mange kloke ord! jeg forstår hva du mener, og du er absolutt en mann med stor intellektuell sans, og overblikk over virkelighetens domener!
Jeg tar det med meg!

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 00:27 Privat melding

Oj @Creeper......hyggelig da :) takk for tips, er det fordi jeg smiler der kanskje? :)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 16 jan. 2016 00:38

Du er vakker, og har nydelige øyne som kommer godt fram når du smiler. På profilbildet ditt ser du mer streng ut (min mening).

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 00:40 Privat melding

Hm, ja tar det til meg......ikke så streng da, .....smiler alltid jeg :) :)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 00:49 Privat melding

Oh my.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 00:51 Privat melding

Nei sant nok.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:04 Privat melding

@villrosa husk hva vi snakket om i dag and go for it 😉

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 16 jan. 2016 07:44

Du vil ha ærlighet? Her skal du få det.

Ditt første innlegg her ville ha diskvalifisert deg på stedet for meg hvis du hadde vært i min målgruppe. Det er alltid et gap mellom hva som faktisk er skrevet og hva folk leser. Du vet hva du har skrevet. Nå skal jeg fortelle deg hva jeg leser:

'Jeg gidder ikke å gjøre den minste innsats for at du skal like meg, hverken å ta så mye som et eneste skikkelig bilde eller anstrenge meg for å legge noe av meg selv i profilen min. Hvis du ikke kommer styrtende til likevel er det fordi du er overfladisk.'

Du fremstår som sutrete, umoden og usympatisk.

Og forøvrig hva Chris og Creeper sa.

(kvinne 52 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 10:33 Privat melding

@ chis:
JA, du får sagt det. Gode ord.
Creeper hadde også et godt innspill.
@ Stargate:
Problemet med nettdating er ikke at folk er kresne. Jeg forventer at man skal være selektiv når det gjelder å treffe en man vil ha en fremtid med. Jeg mener at nettdating gir et utvalg som ikke er helt reelt. Man får opp drøssevis av flotte menn/damer og mange med høy match, og det gir jo et inntrykk av at man kan velge og vrake.
Slik er jo ikke.
Så vær tålmodig, tør å ta kontakt. La meldingene dine vise at du har lest profilen og at du har noe av det hun søker etter.
Ha masse forskjellige bilder av deg som viser hvem du er.
Og som Chris sa, ikke ta det personlig at de ikke svarer.
Lykke til :)