Alle innlegg Sukkerforum

Hva pleier man å si for å...

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oppland) lø. 16 jan. 2016 00:54 Privat melding

Vanskelig å få kontakt med folk her inne. Noen tips om hva man kan åpne en samtale med? Sliter med å finne de riktige ordene, når jeg ser profiler jeg liker. Og jeg har kontaktet mange, men får aldri noe svar. Ser at de ser at jeg har skrevet... Vanskelig dette. :( Kjedelig å være singel så lenge. Frihetlig i begynnelsen, men så blir det så ensomt og tomt..

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:01 Privat melding

Kan vel kanskje være lurt å skrive noe om det som står i profilen, noe som dere har felles, for så å stille et spørsmål slik at den andre har lettere for å svare. F.eks. ser at du liker å gå i fjellet. Det gjør jeg også. Har du gått over Besseggen?
Det er i det minste en start til å fortsette en samtale.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:03 Privat melding

Vær litt obs på at du synes det er kjipt å være singel så lenge. Du vil ikke havne i en situasjon (eller få en kvinne til å føle) hvor det er konseptet "forhold" og "ikke alene" du jakter på, samme hvem det er med.

Det du ønsker er jo å treffe en kvinne du ønsker et forhold med, ikke å bare finne en kvinne sånn at du er i et forhold.

Ser du forskjellen?

Dette skinner litt igjennom i profilen din også...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 16 jan. 2016 01:05

Om jeg skal være brutalt ærlig her, så tror jeg at dere lever på en livsløgn. I hvert fall en "dating-livsløgn" ;)

Fakta er vel at man får svar dersom hun/han finner deg interessant nok. Et velskrevet førstemelding kan kanskje bidra til om du får et høflig avslag eller ingen svar overhodet. Men jeg tror sjelden, eller aldri, at det endre noe som får betydning for det egentlige målet her inne. Så mitt tips er heller: Jobb med profilen din (snarere enn med meldingen). Legg inn flere og bedre bilder. Skriv en humoristisk tekst og skill deg litt ut fra mengden. Smil :D

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:10

For meg spiller det ikke så stor rolle hva jeg får som førstemelding, så lenge jeg føler at meldingen er rettet til meg, og ikke masseprodusert.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 16 jan. 2016 01:12

Hovmester, "livsløgnen" var i anførselstegn, og framført som en massiv overdrivelse for å få fram poenget.

Saken er den at det er sjelden innholdet i førstemeldingen som skaper interesse. Det er det utelukkende avsenderens profil som gjør. Stort sett.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:19

Enig i at det er profilen som blir det avgjørende for om jeg velger å gå videre med kontakten, eller sender et høflig avslag. Med mindre førstemeldingen inneholder noe revolusjonerende i forhold til profilen. Noe som er heller tvilsomt.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:23 Privat melding

Den første melding vinner ...pass på det du sier!😉

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:32

Jeg mener at det først og fremst profilen til vedkommende som vekker interesse, Hovmester.
Men det som står i førstemeldingen kan enten svekke eller øke den interessen. Så den er ikke uten betydning.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:37

Du kan vel ikke vite hvor mange vedkommende er i dialog med, Hovmester? Med mindre du spør da, og er sikker på at du får et ærlig svar....

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:41

Har faktisk innsett at jeg bør fikse litt på profilen min gjennom denne tråden....I alle fall bildene. Kan ikke akkurat si at jeg har lagt så mye arbeid i dem...bare slengte inn de få jeg hadde som det var bare meg på.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 16 jan. 2016 01:44

Førstemeldingen skaper nok interesse til at man går inn og sjekker profilen. Profilen tiltaler ikke. En god førstemelding øker sannsynligheten for svar. En dårlig førstemelding forblir ubesvart.

Skjult ID med pseudonym - lø. 16 jan. 2016 01:47

Hva er en god førstemelding?

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:47 Privat melding

Joda @hov...det er sant, du skaper interesse med den første, ingen tvil!

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:50

Det er sant, Hovmester. Kan være mange grunner til at noen ikke svarer. Men så fremt ikke meldingen inneholder slibrigheter, eller annet useriøst innhold, så synes jeg at alle fortjener å få et svar. Jeg er kanskje gammeldags, men det er i alle fall mitt synspunkt.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 01:52

For ordens skyld må jeg si at jeg forstår at de som får en haug med meldinger hver dag ikke rekker å svare alle, og at man da selekterer.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2016 01:56 Privat melding

@- den fineste jeg fikk er rørende og så pass "viktig" i et liten setning at jeg vil beholde det for meg..får håpe at alle kvinner får noe så vakkert en gang 😊

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 16 jan. 2016 02:08

Først så må du innse at det er ikke så mange bra jenter her inne (for real). Noen jenter får mange meldinger her pga. desperate mannfolk/gutter og dermed tror at dem er supermodeller, noe som ikke er tilfelle. Når det er sagt så finnes det noen bra jenter her, men ikke bruk altfor mye tid på dem. På generell basis, send en melding hvis du finner noen som er interessant, og får du negativ tilbakemelding eller ingen, så blokker og fortsett videre. Det dummeste du kan gjøre er å henge for lenge med samme jente.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 02:15

Jeg mener at jeg er brukbar, Hovmester. Men jeg har ikke merket at noen konkurrerer om meg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 02:19

Haha, det kan du tro, Hovmester. Nei, jeg tenker som så: Dersom jeg skulle være aktuell for noen, så vil de få meg opp i sine søk, og omvendt. Hvis ikke, så er det ikke noe å tenke på.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 02:24

Jeg har vært her en knapp måned, så jeg antar at jeg er i starten enda. Og joda, det var en del pågang helt i starten, men ikke noen som jeg fant aktuelle.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 16 jan. 2016 02:26

Nå er det ikke så mange fra mitt område her inne heller, og det er ett av mine kriterier. Så jeg antar at jeg må smøre meg med en god porsjon tålmodighet. ;-)