Alle innlegg Sukkerforum

Noen som vil date med meg?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vestfold) lø. 16 jan. 2016 22:05 Privat melding

Hei, jeg er en mann på 30 år som ønsker en søt og hyggelig kvinne å gå på date med, og håper det kan bli noe mer med den rette. Har hatt det dårlig med seriøse tilbakemeldinger, ikke har noen skrevet til meg på en stund heller, det sier kanskje seg selv at jeg ikke har skrevet til noen på en stund selv, siden jeg ikke vet hvordan man starter en samtale som virker seriøs eller fin. Jeg ønsker kun seriøse henvendelser! :)

Skjult ID med pseudonym mr wanker lø. 16 jan. 2016 22:14

Jeg har nylig oppdaget at jeg er søt og hyggelig kvinde.
Jeg er drit seriøs men at jeg har fortsatt en penis.
Håper at det ikke gjør noe. For vi kan fikse dette sammen <3
Liker du kvinde med lær høye hæler og leppestift?
Beskriv gjerne dine preferanser. Vi må vite litt mer at vi matcher lizm

*blunk *blunk *blåse kyss

(mann 33 år fra Vestfold) sø. 17 jan. 2016 11:59 Privat melding

mr wanker: Hvis du går inn på profilen min, leser den, og sjekker matchtreet mitt, så kan du se om vi passer sammen eller ikke. ;)

(mann 50 år fra Hordaland) sø. 17 jan. 2016 12:45 Privat melding

Dette er jo et spørsmål som går igjen, hvordan kommer man i gang med en nettsamtale?

Jeg prøver å gjøre det litt personlig, ta tak i noe fra profilen hennes, si noe morsomt om det, eller trekke inn noe fra min egen profil som matcher. Gjerne litt tøysete. Men det er nok individuelt, kanskje du kan skrive noe på en måte som du ville falt for?

Er det OK om jeg kommenterer på profilen din? Du har kanskje et litt trist profilbilde, du ser litt melankolsk og kanskje usikker ut. I alle fall synes jeg du burde laste opp litt flere bilder til albumet, hva med noen bilder av keramikkarbeidet ditt? Enten av produktene, men helst av deg selv mens du holder på. Det virker annerledes og interessant, og kan være en ting som gjør at en kvinne fatter nok interesse til å holde samtalen i gang.

Ellers er det nok slik for oss alle at vi bare får svar på noen få av henvendelsene våre. Det er bare ikke å gi opp, hold på humøret, prøv igjen. Det er kjipt å bli avvist eller ikke besvart, men husk at det ikke ligger noe personlig i det. Det er kanskje mye arbeid med disse damene, men det er jo verd det, ellers hadde vi ikke vært her. :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 17 jan. 2016 12:59 Privat melding

Jeg kan bare stille meg bak det @Ketilxm sa. Du bør jobbe litt med profilen din og få med mange og gode bilder. Jeg har en bråte bilder, og får masse henvendelser.

Skjult ID med pseudonym Svirre sø. 17 jan. 2016 16:19

Kan jeg stille meg bak?? Kanskje en krukke

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 17 jan. 2016 17:13 Privat melding

Jeg vet om en som får flere henvendelser enn han klarer å håndtere, men jeg tror han er unntaket som bekrefter regelen.

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 17 jan. 2016 17:27 Privat melding

er nok flere menn som har det slik @sol ;) en kollega av meg er også på sukker,å i lunch pausen satt vi å snakket om sukker faktisk hehe han logget seg inn å viste oss at på 1 døgn hadde han fått 12 nye mailer hehe å alle var norske,ingen utlendinger ,så tror mange menn får mange mld ;) ikke bare damer ;)