Alle innlegg Sukkerforum

Bare et spørsmål ?

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) to. 30 aug. 2007 13:28 Privat melding

Hvorfor er det så mange pene jenter på denne kontakt siden ? det har jeg lurt på en stund . dere bure jo ikke ha no problem da me og komme i kontakt me gutter , alle gutter vil vel ha en pen jente . men jeg får følsen av at jeg ikke er bra nok for dere som er her på sukker . jeg går liksom innom mange profiler her og hu enne er penere en den andre syns jeg , blir liksom som at jeg satser for høyt når jeg skriver til en jente her inne .
til alle dere jentene som leser dette , si meg hva er det dere syns om min profil ?

Skjult ID med pseudonym space to. 30 aug. 2007 14:05

Jeg tror du kan med hell skrive om dine positive sider, framfor hvor lite du tror at jentene som klikker innom (de pene) kommer til å ta kontakt med deg. Spør gjerne en venn til råds for å beskrive deg selv, på godt og vondt. Er virkelig drømmedama di ei filmstjerne? I så fall kan ingen måle seg med henne, og dermed vil jentene gå videre - selv om du bare skulle tøyse om det. Det er nok av andre å sende mail til, for å si det brutalt.

Det er ikke helt sikkert at disse pene jentene får så mye respons heller, nettopp av den grunnen du skriver. Gutta er for redde for å ta kontakt med ei jente som er pen på bildet. Men hør her da... Det er mange pene jenter som sliter med selvbildet. Dessuten vil ingen jente finne på å legge ut dårlige bilder av seg selv... Bilder kan lure også. :o) (det gjelder for begge kjønn). Glem disse bildene og send noen meldinger der du spør om noe interessant ut fra profilen deres. Skiller du deg ut, har du større sjangs for å få svar. :o)

Husk, at du er den eneste som kan være deg, og du er best på nettopp det. Hvem skulle være deg om ikke du var det?

Lykke til!

(mann 53 år fra Oslo) fr. 31 aug. 2007 11:21 Privat melding

Og her er det ikke noe mer og si enn og føye seg til svaret til Space.
Godt sagt :-)

(mann 50 år fra Oslo) fr. 31 aug. 2007 11:49 Privat melding

Ja jeg føyer meg til den peptalken der...virkelig et bra formulert svar....og som nevnt..vær deg selv:).
Det med å få venner til å skrive profilen er slettes ingen dårlig idé, det er jo de som kjenner deg best....faktisk bedre enn du gjør selv....ofte.

Skjult ID med pseudonym zulugutt fr. 31 aug. 2007 11:58

Nå har jeg stort sett vært meg selv snart en mannsalder, uten at det har gitt nevneverdig resultat. Mulig jeg ikke skiller meg nok ut.

Skjult ID med pseudonym jamenså fr. 31 aug. 2007 13:40


Jeg avsluttet i forrige innlegg.
( men nå må jeg jo åpenbart svare deg direkte nok engang)
Jeg ønsket heller ikke å bruke denne tråden til annet enn gode råd og heia-rop til trådstarter.
Det var du /Sai/som henvendte deg direkte til meg her inne, og -ja, av høflighet valgte jeg å svare deg tilbake i denne tråden,
da jeg ikke har noen interesse av å maile deg personlig, like lite som jeg hadde interesse av å opptre en-til-en her inne
i utgangspunktet.

Lykke til i søken etter å /finne/ din match.Og trådstarter; Du er (som sagt) bra nok for den som er ment for deg, her eller der ute.

Skjult ID med pseudonym huldra fr. 31 aug. 2007 14:16

Dette var imponerende lesing.... hi,hi...

God helg til dere alle 3.

Skjult ID med pseudonym hmmmm fr. 31 aug. 2007 14:16

Jeg synes ikke du skal være så redd for å skrive til søte jenter. Som sagt legger ingen ut stygge bilder av seg selv, du ser ingen trette morgenansikt e.l. her :-) Ingen ser så flotte ut hele tiden, dessuten har alle usikkerheter om seg selv. Jeg personlig vil ikke ha en veldig "pen" gutt, rett og slett fordi jeg ønsker en som har et avslappet forhold til seg selv og som jeg kan slappe av med. Han må selvfølgelig være vakker i mine øyne da :-)

Når det gjelder din profil ville jeg nok redigert litt om drømmedama. Ikke skriv at drømmedama ser ut som en filmstjerne, det er det ingen som gjør. Og ikke skriv om din egen usikkerhet, da virker du svak, og det er lite tiltrekkende. Skriv f.eks at du vil ha en som ler mye, som du kan slappe av med, som er snill og søt osv. Da vil du kanskje få litt mer respons. Har også fått inntrykk av at mange jenter er litt inaktive når det gjelder å ta kontakt, hvis du er redd for å bli avvist kan du jo sette et gult hjerte på de du liker og se om du får et gult hjerte tilbake, så kan du skrive til de.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym el.Evator fr. 31 aug. 2007 15:42

Flott! Har nok vært tøffere runder her inne tidligere ja.. he he.

(mann 53 år fra Oslo) ma. 3 sep. 2007 05:26 Privat melding

Hei vesuv. Jo jeg er helt enig. Har prøvd og få dette inn på kammerset men nei. Sletter nå mine uttalelser som ikke berører spørsmålet fra Brofoss og håper andre gjør det samme.

Skjult ID med pseudonym kritisk sø. 23 sep. 2007 09:49

Kom ikke lenger enn to linjer ut i profilen din før jeg ikke gadd lese mer, små forbokstaver og skrivefeil "tenner" meg definitivt ikke!

Skjult ID med pseudonym kritisk sø. 23 sep. 2007 09:49

Kom ikke lenger enn to linjer ut i profilen din før jeg ikke gadd lese mer, små forbokstaver og skrivefeil "tenner" meg definitivt ikke!

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 sø. 23 sep. 2007 10:04

Hei, Brofoss.

Du ser jo hyggelig og snill ut du selv:)
Du har mange interesser, samt klart å skaffe deg et yrke.
Men, syntes du kanskje du skulle omformulere de punktene som omhandler de jentene du søker.-Spesielt de punktene som går på utseende.
Ellers har du jo varierte interesser du er opptatt. Det er alltid bra.
Ut fra profilen din å dømme, kan det syntes som om du skriver med en følelse av litt lite selvtillit. Jenter ser ofte etter menn med selvtillit, noe jeg tror du har,bak formuleringene dine.:)

Ønsker deg hell og lykke, med å finne akkurat henne du leter etter:)

(kvinne 40 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 11:21 Privat melding

Jeg støtter det mange har kommentert her. Det er spesielt to ting som slår meg når jeg leser profilen din. Det ene er litt vaklende språk, og det andre litt vaklende selvtillit. Jeg lar meg ikke stoppe av noen skrivefeil hvis jeg finner gutten interessant, men kombinasjonen skrivefeil og manglende selvtillit er ikke så attraktivt. Jeg tror ikke nødvendigvis jentene (eller guttene) her inne har så god selvtillit. Og jeg synes det er uendelig mye bedre med gutter med litt dårlig selvtillit, enn med gutter som er altfor høye på seg sjøl. Det er imidlertid utrolig usjarmerende med gutter som sier at de har dårlig selvtillit før du har nådd å danne deg et inntrykk av personen selv.

Jeg har opplevd å tenke at en gutt er utrolig herlig, helt til han presterer å antyde på ett eller annen vis at jeg er for bra for ham. Da kan jeg nok ubevisst bli usikker på om gutten har rett. Og det er vel ikke ønskelig?? Som leser av profilen din, vil jeg ikke vite at du synes jentene her inne er for pene for deg. Jeg ønsker heller ikke å få inntrykk av at du nesten blir overrasket om noen tar kontakt, at det du vil ha er ei jente som vil ha deg. Det jeg ønsker å vite er hvem du er, hva du har å tilby, og hvem du søker. Du har mange interesser, og jeg synes du med fordel kan skrive mer om dem. Dessuten ville jeg nok fjernet teksten om at du vil ha en filmstjerne, og heller utdypet hva du søker, f.eks en snill, morsom, musikkinteressert, trofast, osv. jente. Noen flere bilder kunne også gjøre profilen bedre.

Når det er sagt, så er vel ikke sukker det beste stedet for å få mailboksen fylt opp. Jeg tror ikke du skal føle deg ille om det ikke renner inn med mail. Jeg opplever at jo mer jeg skriver om meg selv og hva jeg søker, jo færre mailer får jeg. Men det er bedre med en og annen interessant mail, enn hundre mail fra personer som ikke er aktuelle. Og i bunn og grunn er det jo den ene mailen fra den ene riktige som teller...

Jeg håper du ser på innspillene våre som nyttige tips, heller enn kritikk. Dette er jo bare tanker som noen enkeltpersoner har om profilen din. Kanskje hun du søker vil tenke på en helt annen måte. Smaken er jo som baken... Uansett ønsker jeg deg lykke til her inne!