Alle innlegg Sukkerforum

you got mail

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ronja ti. 19 jan. 2016 19:20

Hei godtfolk der ute:)
Nå er det jo veldig, veldig vanlig å være singel og ha barn, alt fra små til store. Derfor tenkte jeg at det ville være en god mulighet til å forhåpentligvis få noen av deres tanker:)

Eg har ikke egne barn og syns derfor det kan være litt vanskelig å vite hva en kan forvente av en deltidspappa. Men eg var sammen med en deltidspappa og forstår selvfølgelig at barna kommer først, de krever mye og tar mye tid osv. Han jeg var sammen med gikk fra å ha barna 50% til 100% på dagen, så også vet litt om hvor utrolig omfattende det å ha barn 100% kan være. Og respektere det selvfølgelig.

Casen er; Traff en herlig kar på byen. Fant han på face 1-2 dager etterpå og sendte melding. Fikk svar fra han 3 uker etterpå på en lørdag kl 00.00. (Han sier han ikke har sett den før nå, men facebook har en annen versjon) Selv om det kom på den tiden av døgnet var det et skikkelig hyggelig og koselige svar, og vi har sendt litt meldinger siden. Han virker fortsatt som en kjekk og morsom mann.
Eg tenker at når man sender så lenge etterpå, er man egentlig ikke interessert. Man for kanskje bare plutselig et innfall. Men eg vet jo at han skulle ha barna de to førstkommende ukene. De bor langt borte og han ser dem sjeldent. Eg har som sagt ikke barn selv, og vet derfor ikke om eg legger for mye i det. Det irriterer meg litt at det tok så lang tid å få svar, men samtidig vet jeg jo ikke om det var på grunn av barna. Er det ikke litt drøyt å vente 3 uker med å svare? Selv om man har barna er det vel mulig å legge inn en liten melding tilbake om man eventuelt er interessert?

Skjult ID med pseudonym Rattata ti. 19 jan. 2016 19:28

Barna skal aldri komme før partneren! Gjør de det, røm!

Hvis noen prioriterer barna før deg, da er det noe skikkelig galt og du vil alltid være nummer 2!

Hvis barna alltid er først, da kan foreldren være singel til de flytter ut!
Klar tale

Skjult ID med pseudonym ronja ti. 19 jan. 2016 19:30

Men det sto på meldingen ( "seen monday ....)
Forstå jo at når man ikke er venner på facebook at det tar tid før man ser man, men det sto at meldingen var blitt sett og regissert av mottaker. Men som sagt, kanskje det har blitt regisert at det har blitt sett, men har det havnet på utboksen? Men eg er ikke sånn kjempegod på verken teknologi eller facebook så kan være at eg har misforstått også.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 19 jan. 2016 19:31

Vær heller glad for å få svar i det hele tatt. Han hadde vel sine grunner til å drøye, uten at du trenger å legge masse energi på å fundere hvorfor det er slik. Grip dagen :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 19 jan. 2016 19:31 Privat melding

Give it a try! ☺️

Jeg har vært borti det med fb - meldinger som ikke har blitt oppdaget på lenge, hos meg også. La ikke det være det som stopper deg fra noe som kan bli fint :-)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 19 jan. 2016 19:35 Privat melding

Har Streken byttet navn til Rattata? Jeg tar innspillet som provokativ humor.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 19 jan. 2016 19:39 Privat melding

@ Rattata.....
Hvis man tenker sånn, så kan forholdet fort gå på rattata......

(mann 48 år fra Oslo) ti. 19 jan. 2016 19:57 Privat melding

@ts. Veldig interessant spørsmål. Jeg selv tok kontakt med ei som hadde gitt meg rødt hjerte i jula. Da hadde det gått to måneder før jeg reagerte. Sendte noen meldinger uten respons. Til slutt ble jeg blokkert. Jeg tolket det som at hun var fornærmet fordi jeg ikke hadde tatt kontakt før. Jeg kan forstå det, men man har jo (nesten) ingen relasjon, så jeg synes ikke man bør være fornærmet. La meg ta et musikkeksempel. De kanskje beste platene i samlingen er de som det har tatt tid å sette seg inn i og blitt glade i. De færreste av oss har modellutseende og det kan jo være at man har blitt fascinert av noen trekk på profilbildet som ligger i hjerteboksen etter å ha hatt det i bakhodet en stund. Tilbake til @ts sin case: jeg fikk en FB-melding av en jeg ikke kjente for 1,5 år siden. Jeg så starten på meldingen et kvart sekund før jeg trykket på mobilen for å åpne den fra låst tilstand. Etterpå fant jeg den ikke igjen før nå i jula, da lå den i et slags spamfilter. Men det kan godt hende avsenderen fikk beskjed om at jeg hadde lest den.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 19 jan. 2016 20:56 Privat melding

Folk er forskjellige, noen svarer med en gang. For andre igjen er det like naturlig å vente noen uker før man svarer. Det behøver ikke å bety noe. Det viktigste er vel at du fikk et hyggelig svar og kan fortsette dialogen?

Skjult ID med pseudonym Catinka ti. 19 jan. 2016 21:02

Kanskje han leste den og synes det var koselig med melding fra deg. 😊
Det kan være mange grunner til at svaret ikke kom med en gang.
Kanskje han var usikker på situasjonen sin akkurat da eller rett og slett ikke ville innlede noe samtale med deg rett før han skulle være med barna. At fokuset hans skulle være på barna og ikke at han skulle melde med deg.
For hvis han hadde lagt inn en mld at han var interessert, så måtte han også ha fortsatt å skrive med deg når han hadde barna. Og det kan jo ofte bli litt "mye".

Men nå sier du jo at du at dere har skrevet hyggelige meldinger, så jeg ville nok ikke hengt meg så mye opp i det. Gi det en sjanse, så kan du spørre om det når dere har blitt bedre kjent😊

(mann 50 år fra Finnmark) on. 20 jan. 2016 12:08 Privat melding

@ts Spør han da vel 😃

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 12:40 Privat melding

Tja. Her har vi jo to mulige scenarioer:

1. Han er ikke egentlig interessert, og skrev til deg av kjedsomhet.

2. Dette er innledningen til en stor romanse, han kjempet frem og tilbake med sine egne følelser og sendte deg tilslutt en melding fordi han innså at han var så nysgjerrig på deg at han måtte finne ut hva dette kunne bli, og nettopp denne forsinkelsen kommer til å bli en morsom del av deres felles historie.

Hvilken versjon som er den riktige er det bare det forholdet dere har fra nå av som vil si noe om. Han skriver uregelmessig, med store hull i tidslinjen og helst etter 12 - jeg ville helle mot versjon 1. Han skriver koselige meldinger jevnt og trutt, og viser tydelig at han er interessert i deg og ditt - det tyder mer på versjon 2.

Rent generelt tenker jeg at en mann som er interessert skriver. Uansett.

Jeg skrev litt med en som bare sendte melding annenhver dag, fordi han var så travel, og ikke pleide å sende så mye meldinger sa han - men så ble han tydeligvis mer fenget, for plutselig var vi oppe i 100 meldinger om dagen... De fleste klarer å få sendt ut en liten melding eller to i løpet av en dag hvis de vil.

Og blir du sammen med noen som har barn må du nok regne med å til en viss grad spille annenfiolin. Hvis det er en mann som er verdt å samle på, så betyr barna så mye for ham at de automatisk går foran alt. Hvis tanken på det blir for tøft, ville jeg vurdere en som var barnløs. Hvis du setter hardt mot hardt der vil du alltid tape. En far er så viktig for barns oppvekst, at de som virkelig stiller opp for barna fortjener all mulig ros og støtte, også fra ny partner. Gudene skal vite at det ikke er alle barn som er så heldige å ha en slik far...