Alle innlegg Sukkerforum

Langdistanseforhold - hvordan?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 02:31 Privat melding

Hvilke praktiske utfordringer og løsninger har dere på å holde i gang et langdistanseforhold? Jeg har i utgangspunktet ca 30 min fra Oslo som min øvre grense. Jeg har hjemmeboende barn og vil kunne se kjæresten min ofte hvis jeg skal ha en. Men det har jo forekommet at det har vært en profil eller menneske bak som gjør at jeg vurderer mulighetene, begrensningene, fordelene og ulempene.

Det er en grunn til at jeg har ekstremt sterke motforestillinger mot et langdistanseforhold. Mitt livs store kjærlighet bodde bak jernteppet. Å ikke være kjærester var ikke noe alternativ, samtidig som vi var redde for vanskeligheter hvis noen fikk vite at han hadde nærkontakt med noen fra Vesten. Vi kjørte derfor et opplegg som var en spionroman verdig, med jeg som ringte fra en telefonboks her hver kveld kl 9, til en telefonboks i hans hjemby og han som sto klar til å gripe telefonen, brevveksling via poste restante og så videre. Sjeldne møter i storbyer i Europa når han fikk reise ut. Ligge å gråte i armene hans og ikke vite om, eller når, vi ville sees igjen. Vi knakk under presset til slutt, og jeg endte opp med å gifte meg i Norge.

Og så vet jeg jo at det er oseaner av forskjell fra den ekstreme situasjonen jeg var i da, og til å sette seg på nattoget til Bergen, eller ettermiddagstoget til Fredrikstad, eller et fly til Stavanger. Og at nå har vi SMS, Skype, What's up, e-mail og hundre måter å holde kontakten på. Jeg behøver ikke å vente en uke på brev, eller være redd for at det er noe galt hvis ingen svarer på telefonen, og det er i grunnen mest omsorgen for barn som setter begrensninger.

Men jeg lurer likevel på om noen av dere faktisk har klart å holde et avstandsforhold over tid - kanskje tre-fire år? Hvordan fungerer det? Reiser dere til hverandre annenhver helg og er sammen i de ferier dere kan? Mange telefoner og meldinger? Hvordan takler dere det over tid? Savnet ved å ikke ha noen å dele tunge dager med, og ikke bare kunne sykle ut på stranden sammen hvis man føler for det?

Skjult ID med pseudonym Chutlu on. 20 jan. 2016 02:39

Du skriver for mye....

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 02:42 Privat melding

Og du skriver for mange innlegg som bare er tull.

Skjult ID med pseudonym Chutlu on. 20 jan. 2016 02:48

Eye of the beholder😉

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 06:34 Privat melding

Nettopp.

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 08:19 Privat melding

Jeg hadde det før jeg flyttet fra Oslo til Molde i nesten 2 år å det gikk strålende og den gangen hadde vi ikke mobil eller skype ;) vi brukte ferier og helger sammens :) alt går på tillit og ingen av oss er den sjalue typen så vi fikset dette bra i 1 år og 9 mnd før jeg flyttet oppover :) men hadde jo ikke barn når jeg flyttet så blir jo litt anderledes :) men jeg har ingen problem med avstandsforhold i en perriode i livet :)

(kvinne 38 år fra Buskerud) on. 20 jan. 2016 08:36 Privat melding

Jeg tror at for den rett får man til det meste - men for meg er det vesentlig at man har samme mål og tanker. Da mener jeg om det er for alltid, for en tidsbestemt periode el.l
Hvis man har ulikt utgangspunkt er det vanskelig, og en vil alltid sitte igjen som "taperen". Jeg har prøvd avstandsforhold, og det har sine fordeler og ulemper. Savnet kan bli fryktelig stort, men det er også som å være nyforelsket hver helg. Man gleder seg vanvittig mye til å se hverandre. Det krever dog at man ikke er sjalu, at man har tillit til den andre parten og at man har økonomi til å reise til hverandre til stadighet :-)

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 08:56 Privat melding

Hei jeg er stadig på leit etter ei dame som liker meg som jeg er? Kan kjøre 3-4t . Besøke og bli kjent og møtes etterhvert, . Er en kjekk ungkar på 47 år. Praktisk arbeid og friluftsliv. Maling og oppussing , hagearbeid og litt enkel snekring. Lært mye I livet mitt. Savner kjærleiken. ☺️😇😈😢

(mann 48 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 08:59 Privat melding

Jeg hadde langdistanseforhold på tvers av landegrensene (Sverige-Finland) i flere år. Det fungerte utmerket helt til vi flytta til samme by, DA sprakk det. Jeg tror egentlig det sier mer om hvordan det er å være i et nært forhold med meg enn om hvorvidt avstandsforhold fungerer eller ikke.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 09:27 Privat melding

@HerrFekt - det er interessant. Jeg snakket nylig med en som fortalte det samme - han og kjæresten hadde hatt det helt topp så lenge de bodde i hver sin by, men da de flyttet sammen så begynte spiralen nedoverbakke.

Kanskje det nettopp er langdistanseforhold man skulle gå for? :-)

Skjult ID med pseudonym Escrime on. 20 jan. 2016 10:07

Noe litt interessant jeg opplevde en gang var at et at et veldig langvarig forhold, som gikk fra ungdomsforelskelse via samboerskap til langdistanseforhold, sprakk mindre enn et år ut i langdistanseforholdet.
Ikke fordi vi plutselig så for lite til hverandre, men fordi avstanden fikk oss til å tydelig se alle problemene i forholdet vi hadde vært blinde for i lang tid siden vi levde så tett på hverandre.

(mann 37 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 10:17 Privat melding

Har vel kommentert dette i en tidligere tråd, men må jeg bruke halve dagen på å reise, så er det for det meste utelukket, men ingen regler uten unntak.

Om jeg måtte reise 3-4 timer så ville det nok gått fint, men begynner vi å snakke 7+ timer, så blir det litt drøyt. Ville nok ikke inngått et forhold til ei som bor i Australia, for å si det slik.

Men i grunnen blir vel alt hypotetisk. Når en treffer den rette, er det ikke godt å si hva en vil godta, men trolig langt mer enn en selv er klar over. Det er nå ihvertfall min teori.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 10:39 Privat melding

Jeg prøvde langdistanse forhold i fjor (5+ timer). Jeg syntes at det var vanskelig å skape et oss. Det ble for sjelden vi møttes. Det største problemet var vel at jeg aldri fikk helt de riktige følelsene for han, så det tok ikke lang tid før det ble slutt.
Men det var ikke helt bortkastet siden jeg fikk reflektert over problemstillinger som ikke ville være der uten han. Så jeg har funnet ut at max 1 times avstand er ønskelig. Men igjen, hvis kjærligheten finner meg er det mye jeg kan godta for en stund.

(mann 51 år fra Finnmark) on. 20 jan. 2016 11:43 Privat melding

Herfra er det langt til alt, så med mindre jeg "finner" nabokjerringa, må jeg belage meg på et langdistanseforhold 😂

Men nei, den emosjonelle kostnaden vurderer jeg for stor til ikke å etterhvert kunne dele bo og en del hverdager med en kjæreste. Om vi skal ha felles eller veksle på å være litt for oss selv og litt hos hverandre er jeg i utgangspunktet ikke så opptatt av.

Jeg hadde kjæreste som bodde på en annen kant av landet når jeg var ganske ung. Det resulterte i mange koselige og artige brev for ettertiden, og store telefonkostnader, ikke minst, men var først og fremst følelsesmessig fryktelig tungt, så jeg ønsker å unngå det, om jeg greier...

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 13:18 Privat melding

jeg har et par venninner som begge er gift med menn som jobber i nordsjøen,der de er 2 uker på jobb og 4 uker hjemme og de har vært gift med disse mennene i 19 og 20år ;) å de har det strålende den dag i dag... jeg trur hvordan man er som menneske som avgjør mye ;) må man ha sin partner hjemme hver dag og se han hver dag kan de ikke ha en mann som er mye borte ;)

jeg er som venninne mine, jeg kunne godt vært sammens med en mann som jobbet i nordsjøen ;) dessuten jeg var vandt til å være gressenke mye pga hadde mann som var mye borte i forhånd til sport og jobb;) som jeg skrev over mye går på tillit og at man er selvstendig ;) å klart man gidder jo ikke drive med avstandsforhold hvis planen etterhvert er å bli samboere ;) men jeg tenker hvis man skal ha en ramme på 30min der man bor selv blir det snevert ,) men det er min tanke pga jeg er flyttbar,så har ikke fokus på avstanden,så lenge den er i norge hehe utlandet er uaktuelt;) men så lenge byen har en flyplass er det nok,pga jenta mi tar fly alene hver 3 helg til sin far så for meg er det ikke så nøye hvor jeg bor ;)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 13:19 Privat melding

ikke er etterhvert skulle det stå hehe

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 13:29 Privat melding

altså dette gjelder jo ikke de som har 50 50 prosent deling ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 jan. 2016 14:27

30 minutter fra Oslo? Oslo som i et fylke eller mener du 30 minutter fra der du bor i Oslo?
For det er jo ganske stor forskjell. På 30 minutter så kommer en jo bare fra den ene kanten av Oslo til den andre. :P

Jeg kan strekke meg til ca. 2 timer en vei. Men det har noe med hvor jeg bor å gjøre og jeg har ikke noe valg rett og slett.
1 time er det minste jeg må regne med.
Men egentlig har jeg vel begynt å innse at selv 1 time blir for mye for damer, så egentlig burde jeg vel bare droppe dette damestyret.

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 14:29 Privat melding

@power ikke gi opp pga en dag dukker det opp en dame som ser muligheter og ikke bare begrensninger ;) det er di damene du må få tak i, som er mere den typen ;) lykke til ;)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 14:54 Privat melding

Min erfaring med avstandsforhold er både og.
Det jeg likte best var muligheten for egentid. Og når man møttes så var det fokus på hverandre. Det var ingen barn som skulle kjøres, hus som skulle vaskes, ingen barn som skulle ha hjelp med lekser, eller laging av kjedelig hverdagsmat.
Det var spise, elske, kose hele helgen :-)

Men det som ikke funket for oss var jobbsituasjonen.
Jeg jobber offshore, så jeg har fri når jeg er hjemme, Av den grunn så er jeg fleksibel.
Hun jobbet i helsevesenet, og det var der utfordringene lå.
Turnusplanen ble stadig endret, underbemanning, og beordring.
Og når det på det verste kunne gå fem- seks uker mellom hver gang vi så hverandre, så døde det ut og vi valgte å avslutte forholdet.

Jeg er nok skeptisk til å gå inn i et nytt avstandsforhold, og hvertfall når begge parter jobber turnus.
Det kunne muligens ha fungert bra hvis den ene hadde hatt en jobb uten helgejobbing.
Men jeg er gammel nok til å vite at det er lett å være fornuftig på papiret. Kommer den rette, så blir gamle planer kjapt revidert :-)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 15:22 Privat melding

@budda det er det som er så magisk med kjærligheten pga vi kan sitte å skrive at sånn og sånn ønsker jeg meg det eller sånn vil jeg ha det, men plutselig slår kjærlighetenskraft seg inn og sånne ting blir uvesentlig;)

men ønsker har man å det skal man ha,men det må være rom for å være litt fleksibel;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 jan. 2016 15:33

@thelady

Avstanden gjør jo at en ikke kan treffes stort oftere enn 2, kanskje 3 ganger i uka.
Hadde en bodd i huset ved siden av eller 10 minutter unna så kunne en jo tatt turen etter jobben. Men med 1+ time så blir det fort veldig mye mer vanskelig.

Så ja, i tillegg til avstanden så må hun være villig til å nøye seg med 2 treff i uka. Og hvem er vel egentlig det? :P

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 15:34 Privat melding

jeg @power hehe ;) men jeg kunne vært mora di har jeg skjønt hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 jan. 2016 15:37

@thelady

Nah, hvis du kunne vært mora mi, så hadde du vært et medisinsk mirakel og vært oppført i Guinness World Records. :P

Når det er sagt så er jeg nok allikevel litt for ung for deg. :P

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 15:39 Privat melding

jeg vet bare refererte til et tidligere innlegg der du skrev at du kunne være mora mi,men var sikkert til de over 50 sikkert hehe

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 15:48 Privat melding

Jeg er fortsatt i markedet for praktiske tips om hvordan man overlever et avstandsforhold - ta gjerne med tips både til de mellomlange (1.5-2 timer) og de virkelig lange (6-7 timer eller mer)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 16:06 Privat melding

@ thelady.

Prinsipper og kjøreregler er ikke så mye verdt i kampens hete, skal jeg si deg.
Jeg har til og med vært sammen med en dame fra nabobyen. Noe som var heeeeelt utenkelig.......
Men hun var flink.
Hun skjenket meg lettvint, og utførte noen triks som satte motstandsevnen ut av spill ;-)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 17:10 Privat melding

Hvilken by bor du i @budda !?:)

(mann 37 år fra Rogaland) on. 20 jan. 2016 17:22 Privat melding

Det hele kommer vel an på om dere må møtes daglig, i helgen eller på månedsbasis.

Norge er et vidstrakt land med lav befolkningstetthet. 30 minutters reisetid er jo ingenting i norsk sammenheng. Du har kanskje litt strenge krav her? Jeg kunne jo gått til jobben på 30 min :O . Selv anser jeg alt innen 3 timer som uproblematisk.Faktisk ville jeg nesten ikke regne 2 timers reisetid som et skikkelig avstandsforhold. Riktignok har jeg ikke behov for å treffe noen daglig.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 17:26 Privat melding

@Accretion: Jeg har barn nesten på heltid - det dreier seg ikke om å være streng men om å være realistisk. Jeg sier ikke at jeg 100% utelukker et langdistanseforhold, men jeg er som sagt ute etter gode ideer, for å se muligheter og begrensninger.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 17:40 Privat melding

@thelady

Jeg bor i Kystens perle Kristiansund :-)

@ SolChristin
Man må se realistisk på det, og før man velger å involvere barna så kan det bli mange avlyste avtaler og endring av planer.
Jobb som jeg nevnte over her er en ting, men Ex'er kan også endre samarbeidsmønsteret etter at det kommer andre inn i bildet.
Men har du fri i helger, og en Ex som tar omsorgen på alvor så er ikke dette nødvendigvis en problemstilling :-)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 17:42 Privat melding

Ahh den byen min datter flyr til alene hver 3 helg :) hun har mast et år om jeg ikke kan flytte dit og der har x og nye fruen spurt om også Hehe :) Pga han ga fra seg automatisk 50 prosent omsorgen når han valgte å flytte til en annen by Pga kjærligheten :))

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 17:51 Privat melding

@Buddha: Du fikk med deg den med 'nesten på heltid'? Jeg har hatt en eneste frihelg siden sommerferien...

Det som redder meg er at barna er så store at de kan være litt alene. Skulle jeg basert dating og kjærestetid på samværsordningen kunne jeg like godt gått i kloster med en gang...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 17:53 Privat melding

Verden er liten @thelady :-)
Kanskje jeg vet hvem X'en din er.

Flytt hit opp du. Men vi har en regel her i byen som sier at alle nyinnflytta damer MÅ ha en date med meg.........

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 jan. 2016 17:53

@Kiara

Vel, det blir stort sett bare 1-2, men ja. Det er tydeligvis for lite.
De ønsket å treffes ihvertfall 3+ og da helst i helgen som to av de dagene.

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 17:55 Privat melding

Godt mulig du vet det ihvertfall fruen hans siden hun er ren kr sunder Hehe :) fordelen med at jeg hadde flyttet dit at jeg hadde fått annen hver uke fri og hadde kommet nærmere sønnene mine som bor i Molde:) eldste bor med kjæresten sin der osv :)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 17:59 Privat melding

@Solchristin

Hvis barna er så store at De kan være alene en helg, så er det null problem.
Kanskje det er sunt for ungdommene å få "gamla" ut av huset :-)

Men om det er like sunt for huset å la ungdommene få fritt spillerom en helg, det er det ikke godt å si :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 18:01 Privat melding

@thelady.
Hva venter du på?????
:-)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 18:03 Privat melding

Jeg er rimelig sikker på du vet hvem hun er ler Pga hennes x jobber også offshore haha skal til Molde i april snakker vi kaffe date da @budda ler

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:11 Privat melding

@Buddha: 19-åringen er gammel nok. Litt mer nølende til å la en 16-åring være hjemme uten tilsyn en hel helg...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 18:43 Privat melding

@thelady

Jeg stiller opp jeg :-)

@SolCristin.

Jeg har full forståelse for det. Jeg har vært der selv.......

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 18:45 Privat melding

Hehe @budda ja er vi begge single da så tar vi en kaffe Hehe :)

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 20 jan. 2016 19:28

Jeg har tidligere reist over landegrenser for å treffe kjæresten min og må vel vurdere å bli litt mer fleksibel i tankegangen mht et langdistanseforhold....

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 19:39 Privat melding

Haha @hovmester morsom du flirer ;) trur x Angel drar denne i land uten problemet Pga hun er nærmest 😂😂

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 19:41 Privat melding

Hahahahaha @ hovmester.
Jeg er redd du har rett.
Her kan det nok bli noen stygge taklinger og masse røde kort :-)

I morra er det bailldag :P

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 19:46 Privat melding

Ja etter å ha bodd i Molde 21-år så ligger litt av hjerte mitt der også Hehe å jeg er jo ofte i Molde Pga de store sønnene mine :)

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 19:52 Privat melding

Jeg ble mest nysgjerrig på den norsk/ russiske- delen av startinnlegget. Oppsøkt Tore på sporet? Sjekket Facebook?
Sendt brevdue?
Kanskje dere kan finne tilbake til hverandre nå når verden er annerledes?

Jeg ser en spennende fortsettelse :D

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 19:55 Privat melding

forresten er det mye snø i telemark i dag ? hehe

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 19:59 Privat melding

"Og dær schjer vi russer'n ho har veinta på i aille desse åran. Dæm går mot einannen med nølanese skrett, men vi veit at dettan e starten på nåkka vakkert"

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 jan. 2016 20:02 Privat melding

Jeg hadde en gang et avstandsforhold til en som ha konkurrert med Tore S. i kappgang 😅

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 jan. 2016 20:03 Privat melding

har*

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 20:05 Privat melding

Og der sluttet sirkelen. Avstandsforhold- kappgang- Tore- Russland- avstandsforhold.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 jan. 2016 20:10 Privat melding

@may73 😉

@Hovmester
Hva han lærte aner jeg ikke, men jeg lærte mye. Veldig mye.
Bla at jeg lett reiser i noen timer for et forhold jeg tror på, og at telefonsamtaler er nødvendige.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 20:18 Privat melding

May73: Det var ikke en russer. Skal ikke røpe nasjonalitet, men vi ble begge gift på hver vår kant. Med noen års mellomrom har vi truffet hverandre når våre veier tilfeldigvis har krysset hverandre i ulike storbyer i Europa - alltid med hans kone eller min mann tilstede. Han har verdens søteste kone, som jeg forguder. Vi har aldri snakket om det som engang var. Det har vi ikke tatt sjansen på.

Hvis han derimot ble alene, og jeg fortsatt var singel - da tror jeg ikke det hadde gått mange timene før jeg hadde satt meg på et fly østover...

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 jan. 2016 20:20 Privat melding

@Hovmester
Jeg liker like lite som deg å bli "spleiset" med andre forumister. You should know that by now 😉

Æ klare mæ meeeget fint uten hjelp vøttø 😄

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 20 jan. 2016 20:29 Privat melding

@Hovmester
Telefonsamtaler i sin nødvendighet for å pleie et kjærlighetsforhold kommer etter gjensidig interesse, bekjentskap og så videre.

@Terje
Har du lyst på en telefonsamtale? Jeg tror Hovmester har lyst til å prate litt om at alder barer et tall og sånt 😄

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 20:36 Privat melding

østfold da hovmestern bare for å ta en kaffekopp å snakke shiiiiiiiitsnakk leer ,) pokker ..nei det kan vi ikke jeg er for gammal hehe

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 20:37 Privat melding

Nå fikk jeg oppklart det, og Tore kan hvile på en av sine laubærkranser fra sine kappgangglansdager.

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 20:42 Privat melding

hehe @hovmester god tur hehe ;)) men sant det e so fooooooole gaaaaale hehe ;)) må ta en svele også ta, du vet ferga har norges beste sveler, blitt kåret til det flere ganger,så for all del gå ikke glipp av den hehe

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 20:45 Privat melding

enig @nigma 1 og 9mnd holdt akkurat,hadde vi ikke flyttet sammen da vet jeg ikke om jeg hadde orket mere ,)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 20:46 Privat melding

1år skulle det stå

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 20:51 Privat melding

ja den jeg tok mest ,pga må ta den skal man til Ålesund hehe ;) nei jeg har meldt meg ut av den klubben jeg altså,lar de 2 andre sloss om vedkommende leeer ;) sloss aldri om et mannfolk kan du skjønne hehe

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:00 Privat melding

annser ikke mine sjanser noe høyere en de andre, dessuten selv om jeg har passert 40 så er jeg ikke desp flirer ;) jeg har det supert nå jeg hehe ;) så lar de som geografisk bor nærmere få æren hehe

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:04 Privat melding

ja det ble exangel vinneren juhuuuu grattis til hun ;)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:04 Privat melding

Er det ingen restauranter i Oslo som har Bailldag da Hr Hovmester?
Byen er jo full av vestlendinger, trøndere og Nordlendinger.

@thelady......... jeg ser alt du skriver 😆

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:05 Privat melding

ler @budda ,)) soijyyyyyyyy skal bli snill pike hehe

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:06 Privat melding

Exangel er for kvæksat......

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:09 Privat melding

leeeer @kiara hovmester skal få en kaffe også i østfold haha

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:11 Privat melding

@budda hallo så den smørbrødlista du skrev tidligere i dag hvordan dame du ønskt deg,ble sliten etter de første linjene jeg bare hehe er dessverre alt for feminin leeer

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:11 Privat melding

Hæææ... har vi slåss???

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:14 Privat melding

@ kiara....... Du kan gå på rommet ditt og bli der til du blir snill 😅

Hovmester du må da vel bli smigret.
Kanskje noen av barna er mine. I såfall har hun kjekke barn med gode gener 😅😅😅

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:16 Privat melding

hehe @xangel i følge @hovmesteren sin teori hehe ;))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:18 Privat melding

Har så mange teorier han der, kan ikke høre på han ;o)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:19 Privat melding

helt riktig @xangel, at han ikke blir sliten selv av alle sine spekulasjoner er for meg en gåte flirer ;)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:20 Privat melding

Nææææ er ikke så "kvæksat" som det den gåpledåsa fra nordmøre påstår...
gidder ikke slåss for en mann vettu, det er han ikke verdt om man må slåss for å få han

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:21 Privat melding

@thelady... livet hans det, her han får leve ut sine fantasier...haha

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:21 Privat melding

Jeg skrev hva jeg ønsket @ thelady.
Du har nok rett.
Det var nok litt i meste laget, men jeg ble litt revet med :-)

Men femininitet gir ekstrapoeng.☺️

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:22 Privat melding

@exangel...amen

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 21:23 Privat melding

leer @exangel .... men borte litt bestilte et favn med ved i dag , å i tillegg kjørt til døra for 600kr syns jeg var billig,så må ta de i mot ;)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:23 Privat melding

Ikke sant @tatiana. Jeg vil nå ha en som vil ha meg..ikke fordi jeg tok han med makt ;o))

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:24 Privat melding

Gåpledåsa?????
De er meget veltalende frøken Exangel

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:24 Privat melding

Samme som jeg betalt her @thelady. Billigere enn en mann det jo ;o))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:26 Privat melding

Du kan jo ikke kalle meg kvæksat bare fordi jeg kan å svare for meg... Da får du svar på tiltale :o))))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:26 Privat melding

Næmmen @hovis...forsvinner du med halen mellom beina???

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:27 Privat melding

Sjalusi øker nok kun motviljen

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:30 Privat melding

Så jeg har misforstått deg @Exangel?

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:31 Privat melding

@SolCristin..
Bare å skrive masse. Liker og lese.. :-)
Har det som deg .. Må være i nærheten.. Helst ikke så mye end 30 min, men om der er 1 time imellom så må kjemien også virkelig være der :-) og noe og satse på

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:32 Privat melding

Tror ikke jeg er verre enn noen andre, men jeg kan å svare for meg ja...sånn som du

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:33 Privat melding

Jeg gir aldri opp , men det må være skjøtt og bein ikke bare er navn 😉

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:33 Privat melding

Men har heller ikke bil så alt må jo kjøres via kollektiv og da blir det fort bare kjøring fremfor å være sammen . :-)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:33 Privat melding

Det må være hele pakka :o))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:35 Privat melding

Tv dokumentar om nett-dating nå.. Tror ikke jeg tørr å se. Kan bli vettskremt...hehehe

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:35 Privat melding

*kjøtt

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:36 Privat melding

Jeg vil helst flytte til ødemarken i Alaska, så er nok på feil datingside :o))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:37 Privat melding

Har heller ikke bil...igjen ...nå... men kanskje i morgen...hehehe

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:38 Privat melding

Skal kjøpe meg Harley med piggdekk

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 21:39 Privat melding

Og myk i tillegg..😌

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:39 Privat melding

@Kiara.......
Har du vært inne på profilen min uten å si hei?

@Exangel....... innrøm at du e kvæksat 😆

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:40 Privat melding

Skjer ikke @budda

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:40 Privat melding

A4??? hehehehehehe

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:42 Privat melding

Hahaha @Exang

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:43 Privat melding

Bare lev i den troen du @Budda

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:44 Privat melding

Har vel mc lappen også da@Villrosa?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:45 Privat melding

Fikk man ikke automatisk det i de A4 tidene...Tror faktisk det

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:48 Privat melding

Hehehehehenei det vet jeg nå vel, 25+moms du :o))

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:51 Privat melding

Du har vel ikke blokkert meg Kiara?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:54 Privat melding

Hvis du kjørte opp før 1979, så kunne du få ført på lett motorsykkel på sertifikatet ved fornying. (A1)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:55 Privat melding

Yesssss.... var det jeg trodde

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:58 Privat melding

Volvo er traktor :-)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 21:59 Privat melding

Budda kjører sikket Bmw

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:00 Privat melding

Hvorfor tror du Budda kjører BMW da Exangel?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:01 Privat melding

Har jeg rett @Budda?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:02 Privat melding

Nei........ du tar feil

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:04 Privat melding

ok... Ikke noe nytt at jeg tar feil

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:05 Privat melding

Hmmm Lada da

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:07 Privat melding

Åhhhhh der var en pen mann fra Vestfold.. Nå må jeg flytte :o))

(mann 55 år fra Oppland) on. 20 jan. 2016 22:07 Privat melding

Synes ikke du skal be @Villrosa om det Hovmester.
Forøvrig - bil - DAS beste oder nichts😜😉

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 22:11 Privat melding

Folkens - langdistanseforhold - praktiske tips eller gode råd - bilen dere skal kjøre litt fortere enn svint i til drømmedama teller ikke! Fint om dere holder dere til temaet. ..

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:13 Privat melding

Jeg har blant annet en Toyota ja Hovmester. Men ikke noe så kjedelig som en Avensis

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 22:13 Privat melding

Sorry 😆

(mann 55 år fra Oppland) on. 20 jan. 2016 22:17 Privat melding

@sol, du har helt rett!

Avstand inntil 2 timer er ok, lenger blir for langt. Tok meg litt tid å innse akkurat det. Forøvrig tenker jeg et avstandsforhold er en "myk" start. Da kan begge nyte de gode dagene, la forholdet modnes, så bør en være flyttbar ila 2/3 år.

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 20 jan. 2016 23:02

I utgangspunktet maks en time. Hvis det er drømmemannen og forbindelsene er gode - halvannen.

Og gode råd, tja, det er jo så mange muligheter nå.

Hvis det er innenfor en time/halvannen så ville jeg jo prøvd å treffes et par ganger i uken - og spedd på med SMSer og andre meldinger - og prøvd å få til å treffes i helgene så mye som mulig. Telefonen ville jeg også brukt flittig, og Skype.

Og var det lenger, Stavanger, Bergen eller Trondheim så går det nattog og fly. Det meste går hvis man vil.

(mann 55 år fra Oppland) on. 20 jan. 2016 23:22 Privat melding

Hei Lexi :))

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 20 jan. 2016 23:42

Hei Terje007 :))

Ja, @Hovmester: På et eller annet tidspunkt må man få roen som ligger i det å vite at han alltid skal våkne på puten ved siden av deg, og at du alltid har en armkrok å krype inn i.

(mann 55 år fra Oppland) to. 21 jan. 2016 00:06 Privat melding

Jeg venter på pm @Lexi😉

(mann 55 år fra Oppland) to. 21 jan. 2016 00:39 Privat melding

Du venter bare på den rette Hovmester. Når det skjer er alt mulig:))

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 21 jan. 2016 08:37

@Terje007: Den er det nok du som kommer til å sende meg først...

(mann 55 år fra Oppland) to. 21 jan. 2016 08:50 Privat melding

@lexi / er raus med mine, men er jo ikke Tore Torell😉
Ønsker både deg og Hovmester en fantastisk dag😊😉

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 21 jan. 2016 09:09

@Hovmester: James Bond kommer til å skjønne det en dag, og samtidig si til seg selv, 'Det visste jeg jo innerst inne hele tiden'.

(kvinne 38 år fra Buskerud) lø. 23 jan. 2016 08:57 Privat melding

Det fungerer ikke for meg, har jeg funnet ut. Jobber til mye ugunstige tider, og har langt i fra fri hver helg, så å date en som bor flere timer unna vil bare bli komplisert. Og komplisert orker jeg ikke:0)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 jan. 2016 09:00 Privat melding

Hva med ca 1.5 timer unna? Er det noen gode tips om hvordan man får det til å fungere?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 23 jan. 2016 10:08 Privat melding

1og 1/2 time unna er jo ikke så langt. Dere kan jo være sammen hver helg, og det er ikke verre enn at du kan sette deg inn i bilen og frese dit en ettermiddag og av og til. Dessuten har vi jo telefon og andre måter å holde kontakten med. Jeg ser ikke problemet. Du burde hoppe i det og satse for fullt. 😉

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 24 jan. 2016 09:54

Det er ikke avskrekkende med 2 timers avstand viss en skal reise en helg i mnd for å treffe en kjærest. Tar det som forutsetning at kjæresten kommer på besøk den andre frihelgen uten barn, men hva med de helgene en har barna hjemme? Barna er som regel knyttet opp mot venner og aktiviteter og er ikke fleksible til å bli med på helgeturer. Det er vel heller ikke ønskelig for ungdommene at de helgene de er hos meg at tv stua blir okkupert av kjærestens barn når de selv er vant med å kunne disponere den. Det er mao utfordrende å ha et langdistanseforhold... Iom at jeg bor på landet så får jeg være tålmodig mht å treffe noen med det første

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 jan. 2016 10:33 Privat melding

1,5 er definitivt et ok utgangspunkt :-) Been there.

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 24 jan. 2016 12:52 Privat melding

Hva med en hel dagsreise unna noen få ganger hver i året? Er det innafor? 😁

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 jan. 2016 14:10 Privat melding

Det spørs på om begge føler det er et ok utgangspunkt å sees så sjelden, om om hvor lenge samværet varer.

Jeg hadde kjæreste på Kongsberg, og vi traff hverandre gjennomsnittlig én gang per måned, og da var vi sammen fra to døgn til én uke.
Det tok slutt etter ett år, men det var helt andre grunner til dette.
Det ironiske er at forholdet nok ikke hadde vart såpass lenge om vi hadde bodd nærmere/truffet hverandre oftere.

Hva som er "innafor" for deg kan bare du vite, men ettersom du spør så aner det meg at vurderer muligheten.
Har jeg rett eller har jeg vrangt? 😜

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 jan. 2016 14:21 Privat melding

Siste fra meg var ment til @nordogopp

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 24 jan. 2016 14:59 Privat melding

@Manuki Det vil tiden vise ;)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 jan. 2016 15:51 Privat melding

Tiden er en fin venn @nordogopp :-)

Du kunne jo alltids prøve å spore opp hun russerinnen fra en tidligere tråd. Hun som du ikke kunne ta øynene fra og som for meg hørtes ut som en fantastisk blanding mellom My Little Pony, en regnbue og en eksploderende nyttårsrakett 😄🌈🎆

(mann 51 år fra Finnmark) ma. 25 jan. 2016 01:31 Privat melding

@Manuki Det kunne jeg, men jeg tviler på at jeg kan tilby henne budsjetter til verken pedikyr eller manikyr - og langt fra til bekledning eller juveler - som monner nok til at hun kommer på ideer om å bytte vekk sin mann til min fordel (eller ulempe, alt etter hvordan man ser det). Dessuten ønsker jeg holde min sti ren hos russisk mafia, for det har jeg hørt skal være svært helsebringende ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 25 jan. 2016 01:42

@SolC

Har du truffet noen, eller? 😉
Siden du har tatt bort bildet ditt

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 25 jan. 2016 06:43 Privat melding

@Creeper: Mulig :-) La oss si at jeg trenger en liten oppmerksomhetspause, for å fokusere litt, så derfor har jeg trukket alle personlige bilder og tekst.

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 25 jan. 2016 06:57 Privat melding

Gratulere sol ,så hyggelig å høre at du har funnet en god mann ,Det fortjener du ...herlig dame oppegående og reflektert :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 25 jan. 2016 07:25 Privat melding

@Afrodites: Jeg skal ikke gå så langt som å si at jeg har funnet ham - det er litt tidlig ennå - bare at det er viktig nok for meg til at jeg vil ha ro til å finne utav det, og ikke ønsker noen oppmerksomhet fra andre menn i den prosessen.

Skal komme tilbake med fyldig oppdatering når det har skjedd noe definitivt :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 25 jan. 2016 07:26 Privat melding

@Afrodites - ellers takker jeg for komplimentet, og han virker som en meget god mann :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 25 jan. 2016 07:33 Privat melding

Det ordner seg for snille jenter/damer har jeg hørt .
Sukker.no burde hatt en Jeg finner ut av ting knapp :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 25 jan. 2016 09:45 Privat melding

@Afrodites: En hel klar mangel :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 25 jan. 2016 10:50 Privat melding

@SolCristin
Spennende tider. Tvi tvi! :-)

@nordogopp
Sikkert lurt 😄

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 25 jan. 2016 22:56 Privat melding

Takk, Manuki :-) !