Alle innlegg Sukkerforum

Er flørting nødvendig?

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:27 Privat melding

Hvis man er interessert i noen og håper på noe mer, er flørting et "must"?. Jeg flørter aldri. For meg er det bare kleint og påtvunget, og jeg foretrekker å bare snakke naturlig, slik som med en venn. Altså om felles interesser og lignende. Men blir man da betraktet mer som KUN en venn enn kjærestemateriale? Eller som at man ikke er interessert? Hva sier dere jenter/kvinner, blir det rart uten flørting?

(mann 37 år fra Vestfold) on. 20 jan. 2016 17:33 Privat melding

Jeg flørter sjeldent å det tror jeg er veldig dumt å ikke gjøre, går rett i vennefella hver gang.
Litt flørting er viktig tror jeg så dama skjønner at du er litt ivrig :)

Bare å gi gass flørt i vei :)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:34 Privat melding

Uff, men er ikke det å være venn det beste fundamentet for et forhold da? Skjønner ikke hvorfor det må være enten/eller.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 17:36 Privat melding

Hvis vedhogging, fotball, skiskyting og jobb var eneste temaer, og jeg ikke så noe antydning til flørting ville jeg jo ha forutsatt at vedkommende kun var interessert i vennskap. Det må være noe som hinter om en videre interesse. Komplimenter, dype blikk, berøring, hentydning til noe man skal gjøre sammen, lett, godmodig erting - noe.

Hvordan viser du en jente at du liker henne og vil være mer enn venner?

(mann 37 år fra Vestfold) on. 20 jan. 2016 17:39 Privat melding

@SolCristin

Hvordan liker du at en mann skal vise deg at han liker deg?

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:40 Privat melding

SolCristin Er det ikke nok indikasjon at jeg vil ha mer enn vennskap at jeg treffer henne på sukker - en DATING nettside? Nå vil det jo komme til det første kysset og sånt på sikt uansett, men før det så kommer jeg ikke til å komme med berøringer osv. nei, det virker unødvendig fordi begge vet da at det er et forhold aktuelt, da man traff hverandre på en side beregnet på å finne en kjæreste?

(kvinne 38 år fra Østfold) on. 20 jan. 2016 17:43 Privat melding

Jeg personlig trenger at mannen kan flørte litt. Litt ertete og med glimt i øyet. Flørter mye selv også. Selv med venner. Det er en del av meg ;)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:46 Privat melding

Hovmester det er vel litt forskjellig fra person til person.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 17:47 Privat melding

@Gitar1982: Jeg skrev jo allerede en god del i mitt forrige svar. Ellers vil nok mye oppmerksomhet, hyppige meldinger og ønske om å treffes, blomster, finne på ting for å overraske meg, komme og hente meg å ta meg med på ting, og lange gode smil være en god indikasjon.

@Bjørn89: Ved å treffes her vet hun at du er interessert i en kjæreste - men hvis du bare snakker om vær og vind så vil hun ikke nødvendigvis vite at du mener akkurat hun er den rette.

(kvinne 36 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 17:49 Privat melding

Jeg liker også at det blir flørtet. 😊Selv om man er på en sjekkested og går på date, er det jo ikke gitt at man har kjemi. Hvis det da ikke blir flørtet ville jeg tolket det som at man er i "vennesonen".

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 20 jan. 2016 17:49

Venter du på at hun skal ta initiativet ? På et eller annet tidspunkt må jo relasjonen utvikle seg og du flørter aldri, så hvordan skal forholdet få utvikle seg da?

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 17:52 Privat melding

Ja, flørting er nødvendig , for at spillet kommer i gang må du vise litt oppmerksomhet, man må ikke spare på komplimenter, men man må aldri si det du ikke virkelig tenker...

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:52 Privat melding

SolCristin Jeg snakket vel i utgangspunktet om å treffes her på sukker ja. Men så må det nå sies at om en singel mann ber en singel dame ut på kaffe/middag/hva som helst, så er det vel ikke akkurat fryktelig sannsynlig at det er kun vennskap han er ute etter :P

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:56 Privat melding

Piapia
Nei, forventer ikke at hun skal ta initiativet, jeg forventer at siden begge er på en datingnettside og om man føler man kommer godt overens og begge har det gøy/interessant, at det ganske naturlig går over i et første kyss av seg selv etter et par dates, og så videre etter det, for det er vel det man i utgangspunktet er ute etter? Flørting og komplementer føles så.... påtvunget. Helt stikk motsatt av hvordan jeg vanligvis er.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 17:58 Privat melding

Takk for svar til alle forresten, jeg vet jeg ikke virker særlig positiv i mine responser, men det er vel fordi jeg ikke liker det jeg hører :P Om det er slik at det er noe de fleste er ute etter så får jeg vel derimot bare akseptere det og bite i det sure eplet. Eller vente til jeg finner noen som tenker som meg da, noe som er mer realistisk!

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:00 Privat melding

påtvunget? oh nei oh nei....jenter liker flørting og komplimenter, ikke spar på det...men dette er naturligvis bare min personlig synspunkt...:-)

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:02 Privat melding

Svaret er ja, flørting er nødvendig. Men det trenger jo ikke være sånn voldsomt, men sånn som @SolCristin sa, det er gode eksempler.
Når dere møtes må du vise interesse hvis du vil noe mer. Hvis praten går lett og dere har det hyggelig og du da ikke flørter, da blir du fort satt i vennesonen.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:05 Privat melding

@Bjørn89. Jeg skal fortelle deg en liten historie. Det var en gang en gutt og en jente som møttes. Etter noen dager begynte gutten å gå til der hvor jenta var og spiste matpakken sin. Hver dag i fire måneder. De gikk på kino,på restaurant, han bar vesken hennes, hjalp henne å flytte. Men ingenting skjedde. Etter fite måneder. Til slutt inviterte hun ham med til noe hun visste han hatet, ferie på Gan Canaria. På felles soverom. Han sa ja. Men i tiden før reisen skjedde det fortsatt ingenting.

Ville du tolket det som flørting eller ikke?

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:07 Privat melding

Cathrine81 Jeg må innrømme at jeg ikke fatter den logikken i det hele tatt. Du har det "lett og hyggelig", men fordi han ikke flørtet med deg så ble det uaktuelt med noe annet enn vennskap? Jeg kommer aldri til å forstå meg på folks tankegang.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:08 Privat melding

@ for..... skrivefeil. Det skulle selvsagt vært fire måneder ikke....

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 jan. 2016 18:11

Næh....jeg kan ikke å flørte...

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 20 jan. 2016 18:14

@Bjørn89 hvis du møter den rette som får fjærene til å bruse, stjeler nattesøvn og får hjertet til å slå fortere enn du aner - da kan det hende du automatisk og naturlig kommer til å flørte. Kanskje til og med uten at du er klar over det selv. Å flørte og gi komplimenter er en del av kjærlighets spillet. Uten flørt forsvinner du inn i vennesonen, enkelt og greit😜

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 20 jan. 2016 18:14

Bjørn89, du må vise at du er litt ivrig etter henne, ellers kan suppa kjølne. Det trenger ikke å være så mye eller overdrevent, men bare litt, sånn at hu skjønner at du synes hun er spennende. Det at dere treffes på sukker er ikke nødvendigvis sånn at hu tror du er kjempeivrig etter henne, da det også er mange useriøse her inne. Er noe med å vise interesse og skille seg litt ut av mengden også :)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:15 Privat melding

@SolCristin Det er forskjell på det å ikke flørte og det å aldri ta noen steg i det hele tatt. Jeg ber dem jo ut på date og lignende, og det hadde aldri falt meg inn å gå fire måneder uten å prøve meg på et første kyss heller. Jeg forstår jo at hvis man treffer noen ute i det vanlige liv så må man gi NOEN indikasjon på hva man vil og ta noen steg.

La meg heller si deg hvordan jeg tolker det som naturlig: La oss si for argumentet sin skyld at jeg treffer noen utenfor sukker og har kjent henne vagt en stund. Jeg ber henne ut på kaffe. Det går flott. Så tar jeg kanskje én date til med noe vanlig der vi bare snakker normalt for å se hvordan vi passer sammen i dagliglivet. Så, om det blir en date tre, kommer jeg til å si at jeg liker henne, syns hun er veldig tiltrekkende(eller andre synonymer for det), og mest sannsynlig spørre om hun ville hatt noe imot om jeg kysset henne. Får jeg et "ja" så gjør jeg det, og så håper jeg ting utvikler seg naturlig etter det. Får jeg et "nei", da var det triste greier, men det får så være.

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:18 Privat melding

@Bjørn89
Det er jo ikke gitt at selv om man finner noen man liker på sukker at søt musikk oppstår når man treffes. Hvis du da føler at du liker personen mer enn en venn så er flørting, for meg i hvertfall, viktig for å få frem at her er det noe mer.
Å si rett ut, jeg liker deg vil du treffes igjen, kan kanskje bli litt voldsomt for noen. Da er flørting en myk og rolig måte å få frem litt "spenning" mellom to personer.
Jeg kjenner ingen jenter som ikke liker å bli flørtet med.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:18 Privat melding

@Bjørn89: Det hørtes ikke så galt ut :-)

Skjult ID med pseudonym colargol on. 20 jan. 2016 18:21

Hvis du trenger å spørre om å få kysse henne så tenker jeg at det blir veldig kleint. Er jo der flørtingen kommer inn. Man "vet" om det er riktig med et kyss.. 😊

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:21 Privat melding

@Bjørn89: Bortsett fra at jeg antagelig hadde blitt flau hvis en gutt hadde spurt om å få kysse meg - det kommer vanligvis naturlig uten at de direkte spør. :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:23 Privat melding

@Bjørn89, jeg måtte bare smile litt når jeg leste: jeg spør om hun ville hatt noe imot om jeg kysset henne. Får jeg et "ja" så gjør jeg det, og så håper jeg ting utvikler seg naturlig etter det....
det er så søt sagt ...i gammeldags stil...:-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 20 jan. 2016 18:28

Bjørn89, du virker jo veldig ordentlig og gentle, det er ikke noe hokuspokus med deg, virker det som :) Jeg tror du bare på føle deg frem. Om du føler tiltrekningen, så kommer kanskje flørtingen litt av seg selv?
Om noen hadde spurt om å få kysse meg, hadde jeg antakeligvis ikke hatt så mye annet å komme med en et stort `fniiiiiiiiiiiiiis`:)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:28 Privat melding

Jeg vet at å spørre om å få kysse er litt gammeldags, men det er mest naturlig for meg. Å bare "go for it" er liksom ikke helt min stil, litt innbilsk. Ser ikke på det som kleint personlig.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:30 Privat melding

Mindre kleint enn at jeg går for et kyss de ikke vil ha i hvert fall :P

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 18:39 Privat melding

@colargor Der skal jeg si meg enig, det blir ikke nødvendig å spørre om kyss om det er mye flørting involvert, MEN siden det etter min mening drar ned på resten av samtalene såpass mye, så foretrekker jeg å gå uten og heller spørre =)

@Hoppetussa Hadde du smilt og kommet med et fnis hadde jeg nok tatt det som et "ja" ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:39 Privat melding

Du kan være heldig og finne en kult jenta som tar initiativet selv med å kysse deg...hvis du har flørtet litt og gitt komplimenter...hun må i hvert fall vite at du er interessert i henne...😊

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:41 Privat melding

Bjørn89: Du kan ha et poeng der.

Sukk. Noen ganger savner jeg mine sorgløse dager i Spania som 20-åring. Man danset, man kysset, og så var man kjærester. Nå virker det jo som om man må ha tre måneders dating og to måneders - eh - praksis - før man regnes som kjærester.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 20 jan. 2016 18:44

Bjørn89, ja, du har rett i det, at det hadde nok betydd et "ja" :)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:45 Privat melding

@Sol...heja for Middelhavet flørting stil....:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:48 Privat melding

@kiara ..helg og hverdags flørting er ikke likt? 😱

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:48 Privat melding

@Tatiana72: Jeg kan lese spanjoler og italienere og deres flørting som åpne bøker - er aldri i tvil om hvor jeg har dem. Norske menn derimot - Madonna Mia - har noen en manual? En 12-binds?

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:51 Privat melding

😭 😞 forstår ingenting jeg....

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 jan. 2016 18:54 Privat melding

De kommer definitivt i kategorien' jeg elsker dem - men jeg forstår dem ikke' :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 18:57 Privat melding

@Kiara ...liksom at når det skjer da må du spørre: hva driver du med nå ?Flørter du ,eller ....? :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 20 jan. 2016 19:00

Oh.. OOHHH...

Dette forklarte jo mye siden jeg ikke kan flørte.
Jaja.. Savner den tiden det var nok å si at en likte vedkommende. :/

Men hvis det er slik spillet fungerer så får jeg ta til takke med en masse nye venner da. :P

(mann 29 år fra Hordaland) on. 20 jan. 2016 19:09 Privat melding

Flørting når man alt er i et forhold alt er mer naturlig enn før man er det synes jeg.

(mann 52 år fra Rogaland) on. 20 jan. 2016 19:17 Privat melding

Hvis du ser godt etter, tar utgangspunkt i stemningen og all ikke verbal kommunikasjon så er min tanke at det skal mye til for å "bomme" på om det er riktig med kyss.. En kan føle seg frem og tenke etter hvordan det har gått fra begynnelsen. Nærhet, sittestilling, berøring av hender, ingen av dere har helt lyst å avslutte, ler av hverandres humor osv. For min del kommer de første kyss ganske av seg selv.. Tror ikke jeg har spurt noen siden 4. klasse liksom., ;-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 19:36 Privat melding

@Kiara

All flørting er alvor.
Vi flørter ikke uten at vi mener noe med det.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 jan. 2016 19:43 Privat melding

Send en lapp. Via en kompis. "Vil du være dama mi?"
Gjerne med kryssboks for ja eller nei.

;)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 20 jan. 2016 20:11 Privat melding

@Kiara
Det er helt riktig.
😆