Alle innlegg Sukkerforum

Lufta for tida

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Nordland) on. 20 jan. 2016 22:22 Privat melding

Media krisemaksimerer nok litt. Men det påpekes at enkelte steder er luftkvaliteten usunt dårlig for tida (enkelt formulert). Hvordan er det hos dere, overlever dere ute, eller har dere barrikadert dere inne? :) Her går det fint, selv med utslipp fra industri, trafikk etc.

(mann 51 år fra Hordaland) to. 21 jan. 2016 05:46 Privat melding

Still breathing. Still driving diesel :)

(mann 29 år fra Akershus) to. 21 jan. 2016 07:56 Privat melding

Kan ikke si jeg merker noe til det :-p er i Oslo vær dag.. Men om dem vil gjøre noe med den "dårlige luften" så får de stoppe disse båtene som ligger på tomgang i flere timer :-p

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 21 jan. 2016 07:59

Er vel vedfyring omkring som merkes best. Kan ikke si jeg har luktet noe særlig eksos. Skal innrømme at hjemmekontor og vannbåren varme i gulvene er helt ok for tiden :-)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 21 jan. 2016 08:03

Jeg merker at det er redusert luftkvalitet i Oslo for tiden. Det er virkelig ikke bra og man bør starte med tiltak. I første omgang bør dieselbiler nektes å kjøre i byen.

Andreass: Det er tydelig at du ikke har innsikt i hvor mye styr det er å starte opp motoren i er skip etter at den har vært stanset.

(mann 49 år fra Hordaland) to. 21 jan. 2016 10:28 Privat melding

Overlever helt greit. Det er klart det blir mye forurensing i luften, når luften ikke stiger og forsvinner. Er helt logisk. Men folk må jo leve, og byene må jo holdes i gang. Folk har overlevd før også. Mitt lille bidrag er at eg har solgt bilen, og har ikke vedfyring. Bortsett fra det, så lever eg er normalt liv.

(mann 29 år fra Akershus) to. 21 jan. 2016 10:44 Privat melding

blir jo feil å nekte folk som kjører disel bil å kjøre inn i byen... Og hvem skal stoppe alle disse disel bilene... Politi? Eller som Oslo kommune vil sette opp bom pengene for disel biler når det er dårlig luft. Det hjelper jo ikke.. Må man inn i byen så må man inn i byen... Og alle oss som ikke bor i byen kan ikke ta tog eller buss til jobb pga kollektiv tilbudet er for dårlig..